Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Ο Βασιλάρης ανανέωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά, στον Αστέρα Δερβενίου

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΒΑΣΙΛΑΡΗ
Το Δ.Σ. του Αστέρα Δερβενίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του Συλλόγου με το αμυντικό, Θοδωρή Βασιλάρη.
Ο 25χρονος Θοδωρής, ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο σημείωσε 8 τέρματα σε 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, θα βρίσκεται για πέμπτη συνεχή χρονιά στην οικογένεια του Αστέρα.
Ο Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και Γενικός Αρχηγός του Αστέρα  Κωστας Κουσουλός δήλωσε ότι ο Βασιλάρης είναι "ένας παίκτης ο οποίος τιμάει,αγαπάει και δίνει τα πάντα για τον Αστερα , χρόνια τώρα και κοσμεί το Κορινθιακό ποδοσφαιρο!!Καλη και υγιή χρονιά να έχουμε βασικά και να ζήσουμε στιγμές όπως εμείς μόνο ξέρουμε!!
Σε δηλώσεις του ο Θοδωρής Βασιλάρης τόνισε "Ο Αστέρας είναι παραπάνω από μια ομάδα....ειναι ιδέα είναι παρέα είναι οικογένεια...δεν θα μπορούσα να λείψω από κοντά του...αλλη μια δύσκολη χρονιά μας περιμένει να δώσουμε στον Αστέρα μας και στο κόσμο του αυτό που πραγματικά αξιζει..Ευχομαι από τη μεριά μου μια υγιή και ανταγωνιστική χρονιά σε όλους μας δίνοντας το 100%."