Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΦΟΡΑ Γ. ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ



https://i.ytimg.com/vi/BKHSHiwPbrk/hqdefault.jpg 
Ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, κατέθεσε στις 6 Ιουνίου 2017 Αναφορά προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η Αναφορά έχει ως θέμα το από 01.06.2017 Ψήφισμα της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος για επαναλειτουργία του καταστήματος εξυπηρέτησης πελατών ΔΕΗ στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Η Αναφορά αυτή έρχεται ως συνέχεια της Ερώτησης που είχε κατατεθεί τον περασμένο Οκτώβριο με πρωτοβουλία του Γιώργου Ψυχογιού και συνυπογραφές 39 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές Κορινθίας. Ανάμεσα στα άλλα αιτήματα οι βουλευτές ζητούσαν από τον αρμόδιο Υπουργό να διατηρηθούν σε λειτουργία τοπικά καταστημάτα πανελλαδικά, ανάμεσα στα οποία και του Ξυλοκάστρου, τα οποία παρέχουν μεγάλης σημασίας υπηρεσίες στις τοπικές κοινωνίες.
Όπως αναφέρει ο βουλευτής Κορινθίας στην Αναφορά, «η επαναλειτουργία του καταστήματος κρίνεται απαραίτητη για τις συναλλαγές και την κάλυψη αναγκών μεγάλου αριθμού εμπόρων, επαγγελματιών και κατοίκων της περιοχής του Ξυλοκάστρου».
Κόρινθος, 07.06.2017
Γιώργος Ψυχογιός
Βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ