Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Δωρεάν προσκλήσεις για την ταινία "Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο"

Δωρεάν προσκλήσεις για την ταινία "Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο"

Διαγωνισμοί

Δωρεάν προσκλήσεις για την ταινία "Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο"



Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε 3 δωρεάν διπλές προσκλήσεις για την ταινία "Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο" στο σινεμά ΑΝΟΙΞΙΣ για την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.


 

Ταινίες

Αυτοκίνητα 3

"Cars 3"
Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει.
 
Ευαίσθητες Χορδές

"Le Coeur en Braille"
Η Μαρί είναι μια έφηβη αφοσιωμένη στο σχολείο και το βιολοντσέλο. Ο Βικτόρ είναι ένα δυναμικό αγόρι, αλλά με κάποιες δυσκολίες στο σχολείο. Χωρίς να γνωρίζει ότι η Μαρί χάνει σιγά-σιγά την όρασή της, ο Βικτόρ την ερωτεύεται και λίγο-λίγο, προς έκπληξή του, η Μαρί τον βοηθά.
 
Ο Γιατρός Έχει Τρεχάματα

"Lasciati Andare"
Ο Τόνι Σερβίλο είναι ο Ελία. Ένας επιστήμονας, ψυχίατρος, χωρισμένος εδώ και λίγο καιρό από τη σύζυγό του Τζιοβάνα (Κάρλα Σινιόρις).(Όχι νομικά, γιατί τα διαζύγια κοστίζουν). Μένει μόνος σε ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιεί και ως ιατρείο για τις συνεδρίες με τους ασθενείς του (Για την ακρίβεια μισό διαμέρισμα, αφού έχει χωρίσει απλώς το σπίτι που έμενε με τη γυναίκα του στα δύο, καθώς και οι μετακομίσεις κοστίζουν).
 
Σημασία Έχει ν'Αγαπάς

"L'Important c'Est d'Aimer"
Ένας φωτογράφος συναντά και γοητεύεται από μια ξεπεσμένη ηθοποιό δευτεροκλασάτων ερωτικών ταινιών, υπό το βλέμμα του καταθλιπτικού, σινεφίλ συζύγου της, και προκειμένου να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα της αποφασίζει να χρηματοδοτήσει μια θεατρική παραγωγή του «Ριχάρδου ΙΙΙ», δανειζόμενος χρήματα από τους μαφιόζους εργοδότες του.
 
Κάποτε Στην Καλιφόρνια

"Once Upon a Time in Venice"
O Στιβ Φορντ (Μπρους Ουίλις) είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ με βάση του το Λος Άντζελες. Όταν μία εξαιρετικά επικίνδυνη συμμορία καταφέρνει να του κλέψει τον αγαπημένο του σκύλο, Μπάντι, όλος ο κόσμος του καταρρέει. Μία σειρά από τρελές συμπτώσεις τον οδηγούν στο να κάνει «θελήματα» για την εν λόγω συμμορία, ενώ τον κυνηγάνε δύο αιμοδιψή αδέλφια από τη Σαμόα, τα τσιράκια ενός τοκογλύφου και πολλοί ακόμη ιδιόμορφοι χαρακτήρες.
 
Απέραντο Γαλάζιο

"The Big Blue"
Ο Enzo και ο Jacques γνωρίζονται μια ζωή και από παιδιά συναγωνίζονταν στις καταδύσεις. Τώρα που μεγάλωσαν θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι σε μια αναμέτρηση περά από τις ανθρώπινες ικανότητες.
 
Σιντ και Νάνσυ

"Sid & Nancy"
Τη νύχτα της 12ης Σεπτεμβρίου του 1978, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, η Νάνσι Σπάνγκεν έπεφτε νεκρή, πιθανόν από μαχαιριά του εραστή της και μπασίστα των Sex Pistols, Σιντ Βίσιους.
 
Wonder Woman

"Wonder Woman (2017)"
Πριν γίνει η Wonder Woman, ήταν η Diana, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να γίνει μία ανίκητη πολεμίστρια.
summercinemas.gr