Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Καιρός: Έρχεται καύσωνας...

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2017/06/24/802069/snapshot/kausonas.jpg Όσοι... γκρίνιαζαν τις προηγούμενες εβδομάδες, για το ότι είχαμε βροχές και ένα κύμα κακοκαιρίας εν μέσω καλοκαιριού, καλό θα είναι να... προσέχουν τι εύχονται!
Κι αυτό διότι ο καιρός έχει μπει, πλέον, κανονικότατα σε καλοκαιρινή ρότα, κάτι που θα γίνει εύκολα αντιληπτό τις επόμενες ημέρες. Οι
προβλέψεις αναφέρουν πως την Δευτέρα και την Τρίτη τα πράγματα θα είναι... σχετικά καλά, αφού η θερμοκρασία θα είναι μεν σε υψηλά επίπεδα, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό.
Από την Τετάρτη και μετά ο υδράργυρος θα πάρει την... ανιούσα καθώς μας έρχεται ένα κύμα, από την Αφρική αυτή τη φορά, το οποίο θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη θερμοκασία και φαίνεται ότι θα έχουμε 40άρια από την Πέμπτη και μετά μέχρι το Σάββατο και την Κυριακή. Από την Κυριακή και μετά περιμένουμε πτώση πάλι, σημαντική. Πέντε με έξι βαθμούς Κελσίου. Αυτό είναι το προφίλ του καιρού για τη νέα εβδομάδα.
Την Κυριακή δείχνει να εκτονώνεται. Περισσότερα εκτόνωση περιμένουμε από τη Δευτέρα. Πάντως θα είναι μια ζεστή εβδομάδα, καμία σχέση με τις προηγούμενες. Θα είναι μια καλοκαιρινή εβδομάδα για την Ελλάδα".
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Δευτέρα, 26.06.2017 σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ. Μέχρι την Τρίτη θα έχουμε... ανάσες δροσιάς και από Τετάρτη οπλιστείτε με υπομονή, καθώς έρχεται καύσωνας!
Η ΕΜΥ προβλέπει τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου