Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Εγκαρδια συναντηση Αννας Καραμανλή με Τάσο Γκιολή στους διεθνείς αγώνες "Flower of Inclusion" για αθλητές Judo ΑΜΕΑ στο Λουτράκι.


Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP, στο Λουτράκι, η αθλητική συνάντηση "Flower of Inclusion" για αθλητές Judo ΑΜΕΑ από όλο τον κόσμο,.υπό την αιγίδα της διεθνής επιτροπής  «Special Needs Judo International» (SNJI) και του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγ.Θεοδώρων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 73 Αθλητές, 27 Προπονητές και 20 συνοδοί από 6 συνολικά χώρες (Νορβηγία   Σουηδία   Φινλανδία, Ελβετία,   Ρουμανία και Ελλάδα)

Την έναρξη των αγώνων κύρηξε ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγ. Θεοδώρων, κ. Γεώργιος Γκιώνης ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , εκτός άλλων, η Βουλευτής / Τομεάρχης Αθλητισμού της Ν.Δ., κ. Άννα Καραμανλή, καθώς και ο γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Αναστάσιος Γκιολής.
Η κ.  Καραμανλή  στην εκδήλωση "Flower of Inclusion" μετέφερε χαιρετισμό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.  
Από την πλευρά του ο γιατρός κ.   Γκιολής  έχει μια εγκάρδια και πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία  με την Τομεάρχης Αθλητισμού της Ν.Δ., κ. Άννα Καραμανλή, γυρω από θέματα και δραστηριότητες που αφορούν την υγεία των αθλητών , την αυτοδιοίκηση , τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

ΦΩΤΟ SFEDONA.GR