Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

«XYLOΚASTRON GRAND SLAM» Beach Volley 2017 (ανδρών- γυναικών)

«XYLOΚASTRON GRAND SLAM» Beach Volley 2017 (ανδρών- γυναικών)
Παρασκευή 30 Ιουνίου έως Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 | Κεντρικό γήπεδο Μαρίνας Ξυλοκάστρου και γήπεδο «Σφυρή – Καραντάσιου» | Είσοδος Ελεύθερη
«Xylokastron Grand Slam» 2017

Από την Παρασκευή 30 Ιουνίου έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου, η καρδιά του Ξυλοκάστρου θα χτυπάει σε ρυθμούς Beach Volley!
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), κάνοντας το επόμενο βήμα στη συνεργασία της με τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, καθιερώνει το «XYLOKASTRON GRAND SLAM».
Σ' αυτήν τη μεγάλη γιορτή, προσκαλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, φανατικούς θεατές του Beach Volley, υποστηρικτές των αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, σ' ένα μοναδικό θέαμα αγώνων, προάγοντας την αθλητική ιδέα και το «Ευ Αγωνίζεσθαι», κυρίως στη νέα γενιά.
Έτσι, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και παράλληλα με τη διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθούν και οι πανελλήνιοι αγώνες μεταξύ των καλυτέρων ομάδων στις κατηγορίες Κ19 αγοριών και κοριτσιών.
Τα γήπεδα είναι έτοιμα να υποδεχτούν την ελίτ του πανελληνίου Beach Volley!
Φέτος το καλοκαίρι, σας περιμένουμε να ζήσουμε μοναδικές στιγμές θεάματος, έντασης και διασκέδασης, στη μαγευτική μαρίνα του Ξυλοκάστρου.

Μια ιστορική επαναφορά σηματοδοτεί το Xylokastron Grand Slam αφού το τελευταίο Grand Slam είχε γίνει και πάλι στο Ξυλόκαστρο το 2002 με κορυφαίες ομάδες από το εξωτερικό, όπως τους Βραζιλιάνους Παγκόσμιους πρωταθλητές Para/Harley και τους κορυφαίους Ελβετούς Sasa Heyer/Markus Egger που εντυπωσίασαν τους πάντες με την παρουσία τους.
Το φετινό Grand Slam σηματοδοτεί όμως και μία ακόμη ιστορική επιλογή για το άθλημα, αφού επαναφέρει τον θεσμό των παράλληλων διοργανώσεων Masters και Juniors στην ίδια τοποθεσία, όπως στο ξεκίνημα του θεσμού των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων τις περιόδους 1997-1998. Οι τελικοί των «μικρών» θα γίνουν πριν τους τελικούς των «μεγάλων» στο κεντρικό γήπεδο. Με την παράλληλη αυτή διεξαγωγή των δύο διοργανώσεων και τα τέσσερα αγωνιστικά γήπεδα, το Xylokastron Grand Slam είναι για φέτος το μεγαλύτερο σε όγκο τουρνουά και φιλοξενεί 40 συνολικά ομάδες σε μία μεγάλη γιορτή του αθλήματος.
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, τόνισε: «Το XYLOKASTRON GRAND SLAM αποτελεί από εφέτος θεσμό στο εθνικό πρωτάθλημα και θα γράφει κάθε χρόνο το δικό του κεφάλαιο στην ιστορία του αθλήματος και της πόλης μας», ενώ ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Γιώργος Καραμπέτσος συμπλήρωσε: «είναι τιμή μου να χαιρετίζω ως Πρόεδρος την διοργάνωση αυτή. Το όνομα του Ξυλοκάστρου είναι πολύ βαρύ για το ελληνικό beach volley, και έχουν γραφτεί εκεί μερικές από τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του».