Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Λιγότερο αλάτι στο φαγητό μειώνει τη νυκτουρία

summer_protection.jpgΔέρμα: Προστασία από 6 συνηθισμένα καλοκαιρινά προβλήματα


Το τελευταίο που χρειάζεται κανείς στις καλοκαιρινές του διακοπές είναι να παρουσιάσει ένα δερματικό ερεθισμό, ένα εξάνθημα με έντονο κνησμό ή μια
ξαφνική έξαρση της ακμής του.

Διαβάστε περισσότερα 


zsdfASDFsdfsdfZXCvSDfwesfre.jpg Λιγότερο αλάτι στο φαγητό μειώνει τη νυκτουρία


Αν κανείς θέλει να πηγαίνει λιγότερες φορές στην τουαλέτα για να ουρήσει μέσα στη νύχτα, καλά θα κάνει να περιορίσει το αλάτι που βάζει στο φαγητό του, σύμφωνα με μια νέα ιαπωνική επιστημονική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα 

skincancer.jpgΑγκαλιάΖΩ: Ολοκληρώθηκε η εκστρατεία ενημέρωσης για την Πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και του μελανώματος


Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ ολοκλήρωσε την εκστρατεία ενημέρωσης σε έξι (6) πόλεις και χωριά της χώρας για πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος και του μελανώματος.

Διαβάστε περισσότερα 

 Γυμναστείτε χωρίς να σας πάρει είδηση κανείς!


stogiatrogumnastikikrufa.jpgΣτην παραλία, μέσα στο νερό, πλένοντας τα πιάτα ή καθιστοί στο γραφείο σας, μπορείτε να… γυμναστείτε. Και μάλιστα χωρίς να σας πάρει είδηση κανείς!

Διαβάστε περισσότερα 

Εγκρίθηκε η πρώτη ανοσολογική θεραπεία για το προχωρημένο ουροθηλιακό καρκίνωμα

dfghdfgdfgdfgdfgdfgdfgdfgdgdfgdfgdfgdfg.jpg
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε το nivolumab για τη θεραπεία του τοπικά προχωρημένου, μη χειρουργήσιμου ή μεταστατικού ουροθηλιακού καρκινώματος (mUC) σε ενήλικες μετά από αποτυχία προηγούμενης θεραπείας που περιείχε πλατίνα.

Διαβάστε περισσότερα  
stogiatro.gr