Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Στη Σπάρτη περιοδεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Σπάρτη περιοδεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στη Λακωνία περιοδεύει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα
την Τρίτη 18 και αύριο Τετάρτη 19 Ιουλίου. Το πρωί ώρα 10 επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο και στη συνέχεια καταστήματα του κέντρου ενώ ήπιε καφέ στη Λέσχη Σπάρτης. Κατά την
συζήτηση με τον κόσμο άκουσε κυρίως παράπονα των πολιτών.
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευαν ο γ.γ. κ. Αυγενάκης, ο βουλευτής Θανάσης Δαβάκης, η Φ. Πατριανάκου, ο Γρ. Αποστολάκος, ο Μ. Δασκαλάκης, ο  Χρ. Αλεξάκος, ο Λ. Καλογεράκος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λακωνίας Β. Ορφανός, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, ο Στ. Αργειτάκος κ.α.
Από τη Σπάρτη αναχώρησε για Αρεόπολη όπου θα περιοδεύσει στα καμένα χωριά του Κότρωνα, θα επισκεφθεί τα Σπήλαια Διρού και στη συνέχεια, ώρα 6 μ.μ., στο Γύθειο, στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού θα προεδρεύσει σε σύσκεψη. Στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς Νεάπολη, χωρίς στάση καταλήγοντας στις 8:30 στο παλιό Δημαρχείο της πόλης. Θα διανυκτερεύσει στο Ξενοδοχείο Κινστέρνα κοντά στη Μονεμβάσια (ιδιοκτησίας Σγαρδέλη).
Το πρωί της Τετάρτης θα επισκεφθεί τους Μολάους και στη Γλυκόβρυση τη γνωστή βιοτεχνία ζυμαρικών «Αδαμαντίνα». Στη συνέχεια επιστρέφει, μέσω Σκάλας όπυ θα έρθει σε επαφή με τον κόσμο, στη Σπάρτη και στο εργοστάσιο «Λακωνία» για να καταλήξει τελικά στον Μυστρά όπου θα επισκεφθεί τον Αρχαιολογικό χώρο, το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Δημήτρη Καλοειδή και την οικία Γιάννη Βαρβιτσιώτη, στο Παλαιολόγειο. Αν ο χρόνος επαρκέσει θα κάνει στάση και στο Καστόρι για συνάντηση με τον κόσμο.