Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Στην Ιορδανία ο Αντιπεριφερειάρχης Άγγελος Παπαγγελόπουλος

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανταποκρινόμενη στις προσκλήσεις του Πανεπιστημίου Al-Bayt και της Ένωσης Μηχανικών της Ιορδανίας (JEA) εκπροσωπήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη κο Άγγελο Παπαγγελόπουλο ο οποίος παρευρέθηκε στις δύο εκδηλώσεις που διοργάνωσαν
Στην πρώτη στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Al-Bayt, προηγήθηκε  συνάντηση με τον περιφερειάρχη της περιφέρειας Mafraq, Dr. Ahmad Zaubi, τον πρύτανη του πανεπιστημείου Al-Bayt  Dr. Eddin Arafah και των καθηγητων Ali Abughanimeh και Lucio Zazzara σχετικά με την συνεργασία και την
στήριξη των δύο περιφερειών στις δράσεις των Πανεπιστημίων.
 Στο κύριο μέρος της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των προτάσεων – μελετών από την μεριά των φοιτητών και των καθηγητών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που συμμετείχαν για τις ολοκληρωμένες  χωροταξικές παρεμβάσεις στον Ισθμό της Κορίνθου και το παραλιακό μέτωπο των Λουτρών της Ωραίας Ελένης.
Η δεύτερη εκδήλωση αφορούσε την «16η Αρχιτεκτονική Εβδομάδα»  με γενικό τίτλο «Σύγχρονες μέθοδοι στην Αρχιτεκτονική Ακαδημαική Παιδεία» την οποία διοργάνωσε η JΕΑ στο Αμμάν.  Πριν την έναρξη των εργασιών  ο αντιπεριφερειάρχης Αγγελος Παπαγγελόπουλος είχε συνάντηση και εποικοδομητική συνομιλία με τον υπουργό Παιδείας της Ιορδανίας Adel al Twesi, στον οποίο μετέφερε και τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.


Η περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο της εξωστρέφειας δηλώνει το παρόν σε κάθε ευκαιρία ανταλλάσοντας σκέψεις και θέσεις, και προωθώντας συνεργασίες επί θεμάτων της αρμοδιότητάς της.