Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Air condition: Τι να κάνετε για τον πόνο και το «πιάσιμο»



stogiatropsiksi.jpgAir condition: Τι να κάνετε για τον πόνο και το «πιάσιμο»


Ο υδράργυρος έχει ανέβει ακόμα πολύ και οι υψηλές θερμοκρασίες μέσα στην ημέρα, από το πρωί, έως το βράδυ, σε συνδυασμό με τον ελλιπή ρουχισμό,
αφήνουν τους μυς έκθετους σε κρύα ρεύματα και αέρα.

Διαβάστε περισσότερα

W46YUWRTEYWERTTYW4RTYYT.jpgΠρέπει να κάνω το σκύλο μου μπάνιο κάθε φορά που μπαίνει θάλασσα;


Μέχρι σήμερα, έχω ρωτήσει κτηνιάτρους και groomer, αλλά δεν έχω πάρει μία σαφή απάντηση. Οι απόψεις διίστανται. Από προσωπική εμπειρία θα έλεγα όχι, δεν χρειάζεται.

Διαβάστε περισσότερα

paralia egkaumaΤα λάθη κατά την "επιχείρηση" μαύρισμα

Η πορεία...προς το μαύρισμα δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση, όσο οι περισσότεροι νομίζουμε. Αντίθετα, η έλλειψη προστασίας από τον ήλιο μπορεί να δημιουργήσει μικρά ή και μεγάλα προβλήματα, τα οποία μάλιστα μπορεί να μας συνοδεύουν και πέραν των διακοπών.

Διαβάστε περισσότερα

karpouzi9rtyhetryrty.jpg10 πράγματα που δεν ξέρετε για το καρπούζι!


Το καρπούζι είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πλέον αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού, το οποίο δικαίως έχει λάβει το χαρακτηρισμό “βασιλιάς”! Γλυκό, δροσερό, ζουμερό τρώγεται φρέσκο, ως γλυκό κουταλιού αλλά και τηγανητό(!) ή εν είδει δροσερής γρανίτας.

Διαβάστε περισσότερα

xnrthsthdhjdhjdghjghjghj.jpgΗ μεσογειακή διατροφή κάνει καλό, αλλά μόνο σε πλούσιους - μορφωμένους


Η Μεσογειακή διατροφή ωφελεί την υγεία και ιδίως μειώνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο, αλλά μόνο στους ανθρώπους που ανήκουν στα ανώτερα από άποψη εισοδήματος και μόρφωσης στρώματα.

Διαβάστε περισσότερα

ZDCVCSCSCSCSCSCxCXZCXCZXCZXCZXC.jpgΔιατροφικό σκάνδαλο με τοξικά αβγά


Μαζικά αποσύρονται τα αβγά από τα ράφια στην Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο λόγω των φόβων ότι είναι τοξικά. Έλεγχοι που έγιναν έδειξαν υψηλά επίπεδα του εντομοκτόνου fiproni.

Διαβάστε περισσότερα

DFCADSDDSDasDCASDFSDSDC.jpgΝα μη ξεφλουδίζουμε τη ντομάτα συμβουλεύουν οι επιστήμονες


Νέα πολύτιμα και υγιεινά αντιοξειδωτικά καθώς και περισσότερους από 20 μεταβολίτες στην φλούδα της ντομάτας ανακάλυψαν επιστήμονες και μας προτρέπουν να μην την ξεφλουδίζουμε.

Διαβάστε περισσότερα 


 

stogiatro.gr