Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Θέατρο μαριονέτας "Γλυκιά Συμφωνία" στο Δερβένι

Τρίτη 8 Αυγούστου | Ώρα παράστασης: 21.00 | Θεατράκι Γυμνασίου Δερβενίου
τιμές εισ/ρίων: Είσοδος 7€, προπώληση 6€ (TicketServices.gr), άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές 5€
Το θέατρο Μαριονέτας «Γκότση», σας καλωσορίζει σε μαγικά ταξίδια στον κόσμο της μαριονέτας. Η παράσταση που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο «Μέγαρο Μουσικής Αθηνών» τα Χριστούγεννα, ανεβαίνει το καλοκαίρι του 2017 με μαριονέτες, στο Δερβένι, στο Θεατράκι Γυμνασίου την Τρίτη 8 Αυγούστου.
Το μουσικό αυτό παραμύθι, «Γλυκιά Συμφωνία», μας ταξιδεύει σε ένα ονειρικό τοπίο στις πιο γλυκές στιγμές των παιδικών μας χρόνων σε ένα Μαγεμένο δάσος, την Ζαχαρένια Πολιτεία και τους ήρωες της. Με τους ονειρικούς ήχους, τα χρώματα και τα τραγούδια της «Γλυκιάς Συμφωνίας» θα δώσουμε μια γλυκιά ελπίδα στην πικρή καθημερινότητα του σήμερα. Μια μοναδική μουσική παράσταση για μικρούς και για μεγάλους!
ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Δημήτρη Πιατά, Θανάσης Τσαλταμπάση, Άντα Αθανασοπούλου, Παναγιώτα Μωυσιάδου, Μαρίλια Νομικού, Σόλων Τσούνη.
ΚΕΙΜΕΝΑ-ΣΤΙΧΟΙ: Μαίρη Βούκανου ΜΟΥΣΙΚΗ: Γιώργος Βούκανος ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θανάσης Γκότσης ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Παναγιώτα Μωυσιάδου ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: Ειρήνη Γκότση ΣΚΗΝΙΚΑ: Τάκης Αγραπιδάκης ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ: Θανάσης Γκότσης