Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΑΞΗ: Μικροί μαθητές συγκέντρωσαν χρήματα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Μικροί μαθητές που επισκέπτονται τους καλοκαιρινούς μήνες την πόλη του Ξυλοκάστρου, για άλλη μια φορά, συγκέντρωσαν χρήματα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
Τα παιδιά στις καλοκαιρινές τους διακοπές, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία και έχοντας κάνει συνείδηση την πράξη της προσφοράς, δημιουργούν κατασκευές και χειροτεχνίες τις οποίες διαθέτουν στο δικό τους αυτοσχέδιο
παζάρι. Έτσι συγκεντρώνουν χρήματα τα οποία προσφέρουν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
Συνεπείς στην καθιερωμένη εθελοντική τους δράση οι μικροί μας φίλοι, Αλέξανδρος Καναβαριώτης, Γιώργος Καναβαριώτης, Νεφέλη Λαλιώτη, Ζωή Ματανά, Νίκος Ρετάλης και Σοφία Ρετάλη επισκέφτηκαν την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 στις 11:00 τον Αντιδήμαρχο κ. Εμμανουήλ Αλογογιάννη και παρέδωσαν χρηματικό ποσό.
Ο Αντιδήμαρχος υποδέχθηκε τα παιδιά με μεγάλη χαρά και αγάπη, τα ευχαρίστησε προσωπικά, αλλά και εκ μέρους του Δημάρχου και όλης της Δημοτικής Αρχής. Επίσης τα συνεχάρη για αυτήν την ξεχωριστή πρωτοβουλία και την ανιδιοτελή προσφορά τους.
Η αλληλεγγύη αποτελεί σταθερή αξία στην ιστορία της ανθρώπινης ύπαρξης. Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας και να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των μικρών μας φίλων.