Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Νίκη για τον Άρη με… λυτρωτή τον Μιλούνοβιτς 2 - 1 τον Παναιγιάλειο

Νίκη για τον Άρη με… λυτρωτή τον Μιλούνοβιτς

Ο Άρης τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον Παναιγιάλειο, αλλά ο Λούκα Μιλούνοβιτς, που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, λύτρωσε την ομάδα του, χαρίζοντας τη νίκη στους «κίτρινους» (2-1) που μείωσαν έτσι τη διαφορά από την κορυφή. 
 Πιο συγκεκριμένα σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ο Άρης είχε την κατοχή, όμως ο Παναιγιάλειος έβγαινε με αξιώσεις μπροστά και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Στο 30ό λεπτό όμως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ανάκογλου

Με Ιντέγε και Μιλιβόγιεβιτς Το εξπρές του Ολυμπιακού δεν σταμάτησε ούτε στην παγωμένη Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε ούτε στα Πηγάδια, 2-0 τη Ξάνθη
Με γκολ από τους επανακάμψαντες εντυπωσιακά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού Ιντέγε (38΄) και Μιλιβόγεβιτς (89΄) οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους στο πρωτάθλημα, περνώντας νικηφόρα από τα Πηγάδια με 2-0 απέναντι στη δεύτερη της βαθμολογίας Ξάνθη. 

Οι ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 60ό λεπτό των Λισγάρα και Σεμπά. Παράλληλα, η

Πήρε φόρα ο Πλατανιάς, νίκησε 3-2 και τη Λάρισα, και «Έπιασε» τον ΠΑΟΚ


Πήρε φόρα ο Πλατανιάς, νίκησε 3-2 και τη ΛάρισαΠήρε... φόρα ο Πλατανιάς, που μετά τους Ατρόμητο, Παναθηναϊκό επιβλήθηκε στα Περιβόλια και της Λάρισας, με 3-2 (45΄ Μουνάφο, 54΄ Πριντέτα, 76΄ Μανούσος - 59΄ πεν., 90΄+1 Ναζλίδης), έφτασε τις τρεις συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα και εκτοξεύθηκε στους 20 βαθμούς, που τον φέρουν ισόβαθμο του ΠΑΟΚ στην όγδοη θέση. Αντίθετα οι Θεσσαλοί παραμένουν στα «χαμηλά» της κατάταξης, καθώς με 13 βαθμούς βρίσκονται στη 13η θέση.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Αποστολόπουλος, Μενδρινός (70΄ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μπανανά, Γιορέντε (83΄ Ντίνας), Μανούσος (89΄ Γουνδουλάκης), Σιγκνέβιτς
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης):
 Ξενοδόχοβ, Φατιόν, Τικό (74΄ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Ποτουρίδης (46΄ Ικάουνιεκς), Μασαλέσα, Κόντορ, Γκαγιέγο, Καπός, Ναζλίδης, Ντέλετιτς (86΄ Αναστασόπουλος)

Σκαρφάλωσε στη 2η θέση ο Πανιώνιος με «διπλό» στο Αγρίνιο

Σκαρφάλωσε στη 2η θέση ο Πανιώνιος με «διπλό» στο Αγρίνιο
Ο αριθμός δύο φαίνεται πως είναι τυχερός για τον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες «ξύπνησαν» στο δεύτερο ημίχρονο, κέρδισαν με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League και έπιασαν, προσωρινά, την Ξάνθη στην 2η θέση!
Το πρώτο ημίχρονο πέρασε, βασανιστικά αργά. Ο Πανιώνιος στα πρώτα 20’ είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στη συνέχεια ισορρόπησε ο Παναιτωλικός. Οι 22 ποδοσφαιριστές ωστόσο έκαναν πάρα πολλά λάθη, με αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι ελάχιστες και φυσικά καμία να μην είναι άξια αναφοράς.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν σαφώς πιο πιεστικός κι έδειξε ότι θέλει να πετύχει το γκολ. Στο 56’ μάλιστα έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Κυριακίδης είπε όχι σε τετ α τετ με τον Ανσαριφάντ. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τους Νεοσμυρνιώτες. 
Υστερα από εκτέλεση φάουλ ο Τοσκάνης τροφοδότησε τον Μασούντ και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στο 74’ ο Πανιώνιος κλείδωσε τη νίκη και πάλι από στημένη φάση. Υστερα από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στον Μασούρα κι αυτός από κοντά έκανε το 0-2.

Παναιτωλικός (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Χαντάκιας, Κούσας, Τσοκάνης (87’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Ρόσα (69’ Ρότσα), Μουνιός (78’ Κουτρομάνος), Μαρκόβσκι
Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς):
 Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (71’ Μασούρας), Μασούντ, Φούντας (88’ Καθάριος), Ανσαριφάρντ (83’ Σαββίδης)

Το χιόνι έκανε... "ποδαρικό" στο γήπεδο του Αστέρα Δερβενίου

Φωτογραφία του Lakis Kekeris.
Το χιόνι σκέπασε τα πάντα στο γήπεδο "Κωστας Βυζάς" στο Δερβένι, έδρα του ΑΣΤΕΡΑ Δερβενίου.
Όπως είναι γνωστό λόγω των καιρικών συνθηκών η ΕΠΣ Κορινθίας με χθεσινή ανακοίνωσή της είχε ματαιώσει όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες κατά  το Σαββατοκύριακο , σε όλες τις κατηγορίες.
ΦΩΤΟ: ΛΑΚΗΣ ΚΕΚΕΡΗΣ

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Ιράν Ακμπάρ Χασεμί Ραφσαντζανί

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Ιράν Ακμπάρ Χασεμί ΡαφσαντζανίΤεχεράνη, Ιράν
Απεβίωσε από καρδιακή ανακοπή σε ηλικία 82 ετών ο πρώην πρόεδρος του Ιράν Ακμπάρ Χασεμί Ραφσαντζανί.

Newsroom ΔΟΛ

Ο Πετρόπουλος σκοράρει και οδηγεί στη Super League τον Απόλλωνα

Ο Πετρόπουλος σκοράρει και οδηγεί στην Σούπερ Λιγκ τον ΑπόλλωναΣτην κορυφή της Football League επανήλθε ο Απόλλωνας Σμύρνης. Η «ελαφρά ταξιαρχία», επικράτησε 3-1 του Αχαρναϊκού, έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες και μετά από διάλειμμα σχεδόν 24 ωρών, επέστρεψε στην πρώτη θέση της κατάταξης, αφήνοντας στην δεύτερη την Λαμία που χθες νίκησε 2-1 τον Αγροτικό Αστέρα.
Τα τέρματα της «ελαφράς ταξιαρχίας» σημείωσαν οι Πετρόπουλος (17', 81' και Σιατραβάνης) ενώ για τον Αχαρναϊκό σκόραρε ο Ντάγκρας (45'). Ο Αχαρναϊκός ολοκλήρωσε με δέκα λόγω της αποβολής του Ματσούκα στις καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, Ο ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ... ΤΕΛΕΙΩΣΕ Έχασε τα αυγά και τα πασχάλια ο ΠΑΟΚ

Ένας εξαιρετικός Πασχαλάκης «κατέβασε ρολά» στην Τούμπα, κράτησε τον ΠΑΟΚ στο μηδέν και με γκολ του Τζημόπουλου, ο ΠΑΣ κατάφερε να «δραπετεύσει» από την Τούμπα με 1-0. 
Ο «δικέφαλος» μπήκε δυνατά στο ματς, ωστόσο οπότε χρειάστηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ δήλωσε παρών. Πρώτα νίκησε τον Κουλούρη σε τετ-α-τετ (με το... καλημέρα) και στη συνέχεια τον Τσίμιροτ με εντυπωσιακή ενέργεια.

Ποδαρικό με το ..."αριστερό" ο ΑΟ Ζευγολατιού - Βαριά ήττα από τον Αιολικό στη Μυτιλήνη

Βαριά ήττα υπέστη στη Μυτιλήνη ο Α.Ο. Ζευγολατιού με σκορ 5 - 1 από τον Αιολικό , στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής , στο πρωτάθλημα του Γ ομίλου της Εθνικής κατηγορίας. 
Ο αγώνας ήταν ο μοναδικός του 3ου ομίλου που διεξήχθη, καθώς οι υπόλοιποι αγώνες του προγράμματος ανεβλήθησαν λόγω των καιρικών συνθηκών.  Με τη νίκη του αυτή ο Αιολικός ανεβαίνει στη 4η θέση της βαθμολογίας , που μοιράζεται με τον ΠΑΟ Βάρδας που έχει ένα αγώνα λιγότερο.
Αναβλήθηκαν οι αγώνες Αχαϊκή-Τσικλητήρας Πύλου, ΑΟ Λουτράκι-Φωστήρας. Ένωση Ερμιονίδας -ΠΑΟ Βάρδας, Παναχαϊκή-ΑΟ Χαλκίς, Παναργειακός-Δόξα Μεγαλόπολης και Παναρκαδικός-ΑΟ Θήβα, ενώ ρεπό είχε ο Αστέρας Αμαλιάδας.



Η Βαθμολογία


1.
Παναχαΐκή
12
18-2
29
2.
Ερµιονίδα
12
15-8
24
3.
Παναρκαδικός
12
11-4
23
4.
Αιολικός
13
16-11
21
5.
ΠΑΟ Βάρδας
12
12-6
21
6.
Φωστήρας
12
12 -5
18
7.
ΑΟ Θήβα
12
14-12
15
8
Τσικλητήρας Πύλου
13
12-10
15
9.
Χαλκίδα
12
11-11
15
10.
Αστέρας Αμαλιάδας
12
10-19
15
11.
Δόξα Μεγαλόπολης
12
15-17
14
12.
ΑΟ Ζευγολατιού
13
6-18
11
13.
Αχαϊκή
12
9-13
9
14.
Παναργειακός
12
4-13
7
15.
ΠΑΟ Λουτρακίου
12
6-19
7

Τρόμος από επίθεση με φορτηγό στην Ιερουσαλήμ – Τέσσερις οι νεκροί

 Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 15 τραυματίστηκαν όταν ένα φορτηγό έπεσε σήμερα το πρωί πάνω σε πεζούς που περπατούσαν σε δημοφιλή πεζόδρομο απέναντι από την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσαν η αστυνομία και η υπηρεσία πρώτων βοηθειών χαρακτηρίζοντας το συμβάν σκόπιμη επίθεση.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών στην Πατρών - Αθηνών και στην παλιά εθνική



Πατρών Κορίνθου: Οι πρώτες εικόνες από το... άνοιγμα της εθνικής οδού! Απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών από τις 3 το μεσημέρι- ΦΩΤΟ &ΒΙΝΤΕΟ Ολονύχτια μάχη για τον απεγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών στην Εθνική οδόΑπαγορεύεται από τις 15:00 μετά το μεσημέρι η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων σε τμήματα της Nέας Eθνικής Oδού Αθηνών-Πατρών και της Παλαιάς Eθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών, στα όρια του νομού Αχαΐας, για λόγους ασφαλείας, εξ αιτίας της κακοκαιρίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, απαγορεύεται η κυκλοφορία για οχήματα άνω των 3,5 τόνων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Πατρών από την χιλιομετρική θέση 205,300, έως την χιλιομετρική θέση 159,630 και στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών από την χιλιομετρική θέση 60+000, έως το ύψος του κόμβου Ακταίου Ρίου Αχαΐας. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ισχύσει έως τις 8:00 αύριο το πρωί.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ολυμπία Οδό διεξάγεται κανονικά σε όλο το μήκος της, καθώς τέθηκαν σε κανονική λειτουργία και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο ύψος μεταξύ Αιγίου και Ακράτας, όπου χθες αργά το απόγευμα τα έντονα καιρικά φαινόμενα οδήγησαν σε ακινητοποίηση αρκετών οχημάτων. 
Αυτή την ώρα 3-4 βαθμοί κατα μήκος της Ολυμπίας Οδού και από Πάτρα ως Ελευσίνα. Οι καιρικές συνθήκες είναι καλές και δεν υπάρχει κάποιο τροχαίο που να δυσχεραίνει την κίνηση. Κανονικά η κίνηση και μάλιστα με αυξημένη ροή δεδομένης της επιστροφής σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση. 
 Όλος ο μηχανισμός της Ολυμπίας Οδού βρίσκεται επί ποδός. Αλατιέρες αλατίζουν όπου χρειάζεται. Συνιστούν προσοχή και να έχουν διαθέσιμες αλυσίδες. Επίσης προτρέπουν τους οδηγούς να κάνουν κάνουν τις μετακινήσεις τους κατά προτίμηση με το φως της ημέρας και να αποφεύγουν τις νυχτερινές ώρες για κάθε ενδεχόμενο. 

Αυτοκτόνησε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Σταματόπουλος

Αυτοκτόνησε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Σταματόπουλος

O αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Σταματόπουλος έβαλε τέλος στη ζωή του.  
Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε θητεία στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ από το 1987 έως το 1989 και από το 1997 μέχρι και τώρα είχε γεννηθεί το 1954.
Σύμφωνα με την κατάθεση των οικείων του αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήαμτα, λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και κατά καιρούς εκδήλωνε τάσεις αυτοκτονιας.
Ο Γιάννης Σταματόπουλος που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας σήμερα στις 7:45 το πρωί, τον Νοέμβριο είχε νοσηλευτεί για ένα μηνα σε ψυχιατρική κλινική.
Η ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ

Εξοργιστική για τη γυναίκα η χρήση της ως "γλάστρα"

beautifulgirlcarromanou.jpgΕξοργιστική για τη γυναίκα η χρήση της ως "γλάστρα"


Έχουμε δει πολλές φορές νέα μοντέλα αυτοκινήτων να περβάλλονται από καλλίγραμες κοπέλες, όπως έχουμε δει και ημίγυμνες γυναίκες στην τηλεόραση. Αυτή η χρησιμοποίηση της γυναικείας εικόνας, υποβαθμίζει τη γυναίκα σε σεξουαλικό αντικείμενο ή όχι; Απάντηση σε αυτό το ερώτημα θέλησε να δώσει η Francesca Guizzo, από το Πανεπιστήμιο της Πάντοβα.

Πώς υπολογίζεται η άδεια ασθένειας τέκνων στο Δημόσιο


Με τις διατάξεις του νέου νόμου για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων θεσμοθετείται δικαίωμα άδειας με αποδοχές για τους υπαλλήλους λόγω ασθένειας των ανήλικων τέκνων τους κατόπιν προσκόμισης σχετικής ιατρικής βεβαίωσης.

"Πινελιές" από το κατάλευκο Δερβένι

Φωτογραφία του Tasos Efremopoulos.

Οδός Χελυδορίου- ΔΕΡΒΕΝΙ
Φωτογραφία του Tasos Efremopoulos.
Ο Ζαχολίτικος ( Δερβένιος) ποταμός
Φωτογραφία του Tasos Efremopoulos.
ΦΩΤΟ:  Τάσσος Εφραιμόπουλος

ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Φωτογραφία της Evagelia Mertziani.

Ένα κατάλευκο πέπλο έχει σκεπάσει τα πάντα , από άκρη σε άκρη στο Δερβένι 
Οι εικόνες που συνεχίζουν να έρχονται στους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" η μία εικόνα καλύτερη  από την άλλη, σπανίας ομορφιάς όλες, που ανάλογη εικόνα οι κάτοικοι δεν έχουν  αντικρίσει εδώ στο παγωμένο Δερβένι, εδώ και 40 περίπου χρόνια. Εικόνες που το κάνουν πανέμορφο, μέσα στο άσπρο του "πέπλο" του , που έχει σκεπάσει τα πάντα, από τα  γύρω βουνά ως κάτω την ακρογιαλιά...
Οι φωτογραφίες είναι της κ. Ευαγγελίας Μερτζιάνη
Φωτογραφία της Evagelia Mertziani.
Φωτογραφία της Evagelia Mertziani.
Φωτογραφία της Evagelia Mertziani.
Φωτογραφία της Evagelia Mertziani.
Φωτογραφία της Evagelia Mertziani.
Φωτογραφία της Evagelia Mertziani.Φωτογραφία της Evagelia Mertziani.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: "Έφυγε" από τη ζωή η Κέλλυ Σακκάκου

Την τελευταία της πνοή άφησε το πρωί της Κυριακής η Κέλλυ Σακάκου μια από τις πρώτες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης..
Η γνωστή δημοσιογράφος με την χαρακτηριστική φωνή βρισκόταν καθηλωμένη στο κρεβάτι από τον περασμένο Σεπτέμβριο, λόγω εγχείρησης που είχε κάνει στο ισχίο της.
Λίγους μήνες πριν είχε χάσει από δίπλα της τον σύζυγό της και σπουδαίο ηθοποιό, Σπύρο Φασιανό.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ ΔΕΡΒΕΝΙ



Ένα κατάλευκο πέπλο έχει σκεπάσει τα πάντα , από άκρη σε άκρη στο Δερβένι, μιά εικόνα σπανίας ομορφιάς , που ανάλογη εικόνα οι κάτοικοι δεν έχουν  αντικρίσει εδώ στο παγωμένο Δερβένι, εδώ και 40 περίπου χρόνια.

Διακοπη κυκλοφοριας και αντιολισθητικές αλυσίδες στην Πελοπόννησο

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Πατρών - Κορίνθου

Παραμένουν οι δυσκολίες από την επέλαση της κακοκαιρίας σε βόρεια Πελοπόννησο : 
Στη νέα εθνική Πατρών - Κορίνθου αποκατάσταθηκε μεν τα ξημερώματα η κυκλοφορία μεταξύ Αιγίου και Καλαβρύτων, ωστόσο τα προβλήματα συνεχίζονται...
  
Στην Πελοπόννησο η κυκλοφορία έχει διακοπεί 

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  • ΠΕΟ Κορίνθου-Άργους-Τριπόλεως (Δερβενάκια), από 24ο - 32ο χλμ.
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
  • ΠΕΟ Κορίνθου-Άργους-Τριπόλεως (Δερβενάκια), από 32χλμ-36 χλμ.
ΑΧΑΙΑΣ
  • Διαδημοτική Οδός Τ.Κ. Περιστέρας – Χ/Κ Καλαβρύτων.
  • ΕΟ Ακράτας-Ζαρούχλας, από το 8ο χλμ.
  • ΕΟ Αιγίου-Πτέρης.
Επίσης με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση οχημάτων

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
 Επ. Ο. Περαχώρας – Πίσια - Σχοίνου, από το 1ο χλμ.
 Επ. Ο. Βοχαΐκού - Σουληναρίου – Νεμέας, από το 1ο χλμ.
 Επ. Ο. Κρήνες - Ταρσινών – Ελληνοχωρίου - Στιμάγκα από το 1ο χλμ.
 Επ. Ο. Κιάτου – Γκούρας, από το 1 ο χλμ.
 Επ. Ο. Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, από το 5ο χλμ.
 Επ. Ο. Τρικάλων - Καρυάς, από το 1 ο χλμ.
 Επ. Ο. Δερβενίου – Γκούρας, από το 3ο χλμ.
 Επ. Ο. Λυγιάς – Πύργου, από το 2ο χλμ.
 Επ. Ο. Λουτρού – Βρυσούλων, από το 3ο χλμ.
 Επ. Οδ. Καλλιθέας – Ελληνικού, από το 1ο χλμ.
 Επ. Οδ. Νεμέας -Κιάτο (Δ.Δ Δάφνης – Καστρακίου – Μποζικά – Τιτάνη), από 1ο χλμ εως 10ο χλμ.
 Επ. Οδ. Γαλατά- Πλατάνι από 1ο έως 8ο χλμ.
 Επ. Οδ. Γαλατά- Ψάρι από 1ο έως 8ο χλμ.
 Επ. Οδ. Κούτσι -Στιμάγκα από 1ο έως 9ο χλμ.
 Επ. Οδ. Από 1ο χ/μ έως 12Ο χ/μ Νεμέας – Αρχ. Νεμέας – Αρχ. Κλεωνών.
 Επ. Οδ. Από 1ο χ/μ έως 8Ο χ/μ Αρχ. Νεμέας –Δερβενάκια.
 Επ. Οδ. Από 1ο χ/μ έως 8Ο χ/μ Νεμέας- Λεόντιο –Πλατάνι-Γυμνό.
 Επ. Οδ Από 1ο χ/μ έως 10Ο χ/μ. Δάφνης –Καστράκι-Μποζικά Τιτάνη.
 Επ. Οδ. Από 1ο χ/μ έως 10Ο χ/μ Νεμέας- Δάφνης.
 Επ. Οδ. Από 1ο χ/μ έως 9ο χ/μ Κούτσι –Στιμάγκας.
 Επ. Οδ. Από 1ο χ/μ έως 9ο χ/μ Νεμέας –Αηδονιών- Γαλατά -Ψάρι.


ΑΧΑΪΑΣ
 Ε.Ο. Καλαβρύτων – Χ/Κ.
 Επ.Ο. Πατρών – Καλαβρύτων, από Καταρράκτη
 Δημοτική οδό Δεμέστιχα – Λεοντίου – Μοίραλι – Ρακίτας
 Ε.Ο. Πατρών – Τριπόλεως (111), από Χιόνα – Δίσελο.
 Ε.Ο. Καλαβρύτων - Κλειτορίας (μέσω Λουσών).
 Ε.Ο. Καλαβρύτων - Κλειτορίας (μέσω Πριόλιθου).
 Ε.Ο. Καλαβρύτων – Διακόπτου (μέσω Ι.Μ.Μ. Σπηλαίου).
 Ε.Ο. Καλαβρύτων – Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας).
 Ε. Ο Ακράτας –Ζαρούχλας, μέχρι το 8ο χλμ.
 Δημ. Οδός Δεμέστιχας-Λεοντίου – Μοίραλι - Ρακίτας.
 Ε.Ο. Αιγίου-Καλαβρύτων, μέσω Πτέρης και συγκεκριμένα από το 8ο χλμ. και άνω.
 Π.Ε.Ο Κλειτορίας – Αρόανια, έως και Ψωφίδα (μέσω Αυχαίνα Πριόλιθου).
 Ε.Ο Κλειτορίας - Γκούρας (μέσω Λυκουρίας)
 Ε.Ο. Πούντας-Καλαβρύτων, από 7,7ο χλμ. .
 Διαδημοτική Οδός Τ.Κ. Περιστέρας – Χ/Κ Καλαβρύτων.
 Ε.Ο. Αιγείρας – Αμπελοκήπων, από 3ο χλμ.
 Ε.Ο. Αιγείρας – Περιθωρίου, από 3ο χλμ.


ΗΛΕΙΑΣ
 Ε.Ο. Ανδριτσαίνας-Επικούρειου Απόλλωνα.
 Δ.Δ. Ανδριτσαίνας - Λυνισταίνας- Κουφόπουλο- Δραγώγι -Φανάρι-Αμυγδαλιές-Μύρωνια του
Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστενών.
 Δ.Δ. Σκληρός-Νέδα - Άγιος Σώστης - Αμπελιώνα-Πέτρα του Δήμου Οιχαλίας.
 Ε.Ο. Τριπόλεως-Πατρών, από 73ο έως 83ο χλμ.


ΑΡΚΑΔΙΑΣ
 Δασική οδός άνω Οστρακίνας Χ/Κ – Βυτίνα.
 Ε.Ο. Νεμέας – Λεβιδίου, από 47ο έως 52ο χλμ.
 Επ.Ο. Κοσμά – Λεωνιδίου - Κουνουπιά.
 Οδικό δίκτυο ορεινού όγκου Μαινάλου
 Τ.Κ. Αγ. Πέτρου και Καστάνιτσας
 Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου, από 44ο – 80ο χλμ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
 Ε.Ο. Καλαμάτας - Σπάρτης, από 28ο έως 42ο χλμ.
 Ε.Ο. Καλαμάτας –Πύλου (τμήμα από Νερόμυλο έως Πύλο).