Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ", ΝΕΟΣ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΣ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!

Εμφάνιση Δημητρης Μιχαλος.jpgΕμφάνιση Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας.JPG
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νεανικής Μπάντας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ"

Οι μουσικοί και ο αρχιμουσικός είχαν φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια την οργάνωση της εκδήλωσης, αποδείχθηκαν άριστοι οικοδεσπότες και έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους φιλόμουσους παριστάμενους και φίλους να αισθανθούν σε οικείο περιβάλλον και να απολαύσουν τη συναυλία της Νεανικής Μπάντας, που κινήθηκε σε εορταστικούς μα και σε σύγχρονους ρυθμούς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον αρχιμουσικό κ. Παναγιώτη Παναγάκο, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχήθηκε να έχουμε μια χρονιά με υγεία και δύναμη και μια χρονιά ελπίδας, αλληλεγγύης και προοπτικής, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και μια χρονιά καλύτερη!

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους Αιγειράτες και όχι μόνο, για την αγάπη και τη στήριξή τους στο πρόσωπο του που όλοι επέδειξαν απο τις 19 Δεκεμβρίου 1996, που ανέλαβε ως αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Αιγείρας, μέχρι και σήμερα.

Ξεχωριστή και διαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή εκείνη, κατα την οποία αφού εξήρε την άριστη μουσική κατάρτιση, ακεραιότητα και την αφοσίωση του υπαρχιμουσικού κ. Δημήτρη Μίχαλου προς το πρόσωπό του και την Φιλαρμονική, του παρέδωσε επίσημα την μπαγκέτα του Αρχιμουσικού και τα ηνία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ"!

Ο κ. Παναγιώτης Παναγάκος, μουσικός της Φιλαρμονικής απο το 1982 και αρχιμουσικός της ήδη απο το 1996, θα παραμείνει η "ψυχή" της, υπαρχιμουσικός της και μουσικός της μπάντας.
Επιπλέον, από το περασμένο Ιούνιο του 2016 είναι αρχιμουσικός της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου.

Στη συνέχεια ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού ναού Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας π. Χαράλαμπος Καρούζος,ο Ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αιγών π. Μιχάλης Σερβές καί ο Ιερέας του Ιερού Ναού Αγιών Αναργύρων Αμπελοκήπων π. Αργύριος Μουστερής ευλόγησαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα μέλη της Μπάντας, την έκοψαν και την μοίρασαν σε όλους τους παρευρισκόμενους, με τη βοήθεια μητέρων εθελοντών.

Ακολούθως απηύθυναν χαιρετισμό οι: Θεοφάνης Σταυρόπουλος (Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας), Χρήστος Ασημακόπουλος(Αρχιμουσικός Φιλαρμονικής Ακράτας) καί Παναγιώτης Σταθακόπουλος ( εκπρόσωπος Συλλόγου Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιάλειας "Ο ΔΕΣΜΟΣ").

Την εορταστική συναυλία και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τίμησαν επίσης με τη παρουσία τους οι: Μαρία Καρρά (Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ακράτας) , Βασίλειος Τομαράς (Δημοτικός Σύμβουλος) ,Γεώργιος Ράλλης (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ανατολικής Αιγιάλειας), Κωνσταντίνος Μουστερής (Προεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων "ΤΑ ΑΡΦΑΡΑ") κλπ.

Η Νεανική Μπάντα της Φιλαρμονικής παρουσίασε στο Α' μέρος της συναυλίας εορταστικές μελωδίες στο πνεύμα των ημερών , όπως: "The Twelve Days of Christmas", "Christmas of the Toreador", "Winter Wonderland" κλπ., μα και πασίγνωστες κινηματογραφικές και ποπ μελωδίες στο Β' μέρος, οπως: "Over The Rainbow" (Soloist: Αντώνης Γκόγκος), "My Heart Will Go On" ( Soloist: Χριστίνα Λιβανά),"Spiderman", Rolling In The Deep", "Trumpets of Seville" κλπ .

Λίγο προτού ολοκληρωθεί η πολύ όμορφη αυτή βραδιά, ο νέος αρχιμουσικός κ. Δημήτρης Μίχαλος αφού ευχαρίστησε και πάλι το κοινό για τη ζεστή παρουσία του, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τις μητέρες των μουσικών και όχι μόνο, που όλες είχαν αφιερώσει χρόνο και έβαλαν όλη τους τη μαγειρική τέχνη, δημιουργώντας έναν πλούσιο μπουφέ που όλοι απόλαυσαν. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ

Πέτρος Τατούλης «Think tank πολιτικής σκέψης και πολιτικής πρακτικής η Νέα Πελοπόννησος»

«Η Νέα Πελοπόννησος μετατρέπεται σε δεξαμενή πολιτικής σκέψης και πολιτικής πρακτικής (think tank), αφού απέδειξε ότι έχει τη δυνατότητα και την αποφασιστικότητα να παράξει πολιτική, να συγκρουστεί και να αμφισβητήσει» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην τοποθέτησή του κατά την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με θέμα τον απολογισμό του 2016, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 και αναρωτήθηκε «αν δεν είναι αυτό πολιτική πρωτοβουλία και πολιτική πρωτοπορία, τι είναι;».
Αφού υπογράμμισε εμφατικά ότι ο απολογισμός της Περιφερειακής αρχής Πελοποννήσου για το 2016 σηματοδοτεί ένα πολιτικά δεδομένα για την Πελοπόννησο και τη χώρα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου χαρακτήρισε συγκριτικό πλεονέκτημα της περιφερειακής αρχής την υπεράσπιση του σχεδίου της, το οποίο με συνέπεια προς τις

Παρουσίαση του ιστορικού λευκώματος «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Διαρκής προσφορά στην ελληνική κοινωνία

Εμφάνιση IMG_5012.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ιστορικό λεύκωμα «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Διαρκής προσφορά στην ελληνική κοινωνία» παρουσιάσθηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη, παρουσία της Διοίκησης της Eurobank και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας.
Το Λεύκωμα, που επιμελήθηκε το τμήμα του Ιστορικού Αρχείου της Eurobank, περιλαμβάνει σπάνιο αρχειακό υλικό, κείμενα, εικόνες και παλαιές φωτογραφίες, μαθητικές εκθέσεις για την αποταμίευση,  ημερολόγια, αφίσες και άλλα σημαντικά τεκμήρια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Περιλαμβάνει επίσης  εκτενές ιστορικό χρονολόγιο που παρακολουθεί τα ελληνικά και διεθνή γεγονότα σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου.

Τυμβωρύχοι προσπάθησαν να κλέψουν τον Τάφο του Βασιλικού Ζεύγους της Λακεδαίμονος, Μενελάου και Ωραίας Ελένης!


lekakis.com

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στη ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας

Διχασμένοι οι Αγρότες της Αιγιάλειας: «Δεν γίνεται να φτερνίζεται ο Μπούτας και να κρυώνουν οι παρατρεχάμενοί του» Ο Σύλλογος που διαχώρισε τη θέση του

Διχασμένοι οι Αγρότες της Αιγιάλειας: «Δεν γίνεται να φτερνίζεται ο Μπούτας και να κρυώνουν οι παρατρεχάμενοί του» Ο Σύλλογος που διαχώρισε τη θέση του
Ο Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλογος Αιγιάλειας αποφάσισε να μην συμμετέχει στις αγροτικές κινητοποιήσεις της περιοχής, που ξεκίνησαν από χτες,  με δίωρο αποκλεισμό της εθνικής Πατρών-Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου. «Δεν γίνεται να φτερνίζεται ο Μπούτας {αγροτοσυνδικαλιστής του ΚΚΕ} και να κρυώνουν οι παρατρεχάμενοί του…

Ο Ηρακλής έφυγε νικητής από τη Βέροια και... αναπνέει

Ο Ηρακλής έφυγε νικητής από τη Βέροια και... αναπνέει
Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ηρακλής στην Ημαθία. Ο «γηραιός», επικράτησε 2-0 της Βέροιας και πανηγύρισε την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη στην Super League. Τα τέρματα της αναμέτρησης που ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, σημείωσαν οι Γροντής (81`) και Λεοζίνιο (90+1`-πέναλτι).
Βέροια (Θ. Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Στόιτσεφ, Λινάρδος (70` Μπελαίντ), Κάλβο (54` Άρτσε), Καπετάνος (79` Τζιώρας), Σαρπόνγκ.
Ηρακλής (Σ. Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Γροντής (85` Ρούσσος), Ιντζόγλου, Λουκίνας (56` Λεοζίνιο), Μοτέιρο, Δώνης (67` Αγγελόπουλος), Κούρος, Στάμου, Πασάς, Τζανετόπουλος


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός 17 42
2. Ξάνθη 17 31
. Πανιώνιος 17 31
4. Παναθηναϊκός 17 30
5. ΠΑΟΚ 16 26
6. ΑΕΚ 17 25
. ΠΑΣ Γιάννινα 17 25
8. Πλατανιάς 17 22
. Ατρόμητος 17 22
10. Αστέρας Τρίπολης 17 19
. Παναιτωλικός 17 19
12. Κέρκυρα 16 17
13. ΑΕΛ 16 15
14. Βέροια 17 13
. Λεβαδειακός 17 13
16. Ηρακλής 16 8

* Οι ΠΑΟΚ και Ηρακλής έχουν από -3 βαθμούς

Άνετη πρόκριση για Αστέρα Τρίπολης με κατεβασμένες τις μηχανές 1 - 0 τα Τρίκαλα

Άνετη πρόκριση για Αστέρα, ανοιχτοί λογαριασμοί για Ατρόμητο και Λαμία
Την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε με 1-0 των Τρικάλων, με κατεβασμένες τις μηχανές.
Ο Αστέρας έχοντας ως παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Από το πρώτο λεπτό επέβαλε το ρυθμό του, χωρίς ωστόσο να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Στην πρώτη καλή ευκαιρία, μάλιστα, άνοιξε το σκορ. 

Στο Κύπελλο Ελλάδας Ο Λεβαδειακός είχε τις ευκαιρίες, η ΑΕΚ πέτυχε το γκολ

Ο Λεβαδειακός είχε τις ευκαιρίες, η ΑΕΚ πέτυχε το γκολ
Ο Λεβαδειακός έχανε τις ευκαιρίες και η ΑΕΚ πέτυχε το γκολ. Με σκόρερ τον Μπακασέτα στο 71', η ΑΕΚ νίκησε 1-0 μέσα στη Λιβαδειά, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Θεσσαλονίκη Έχοντας πατημένο το γκάζι στο πρώτο σετ, ο ΠΑΟΚ θέλησε να βάλει από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη - πρόκριση επί του Ηρακλή στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Τελικά, το ραντεβού με τον Ολυμπιακό στον τελικό «έκλεισε», όπως και πέρυσι στη Σύρο, όμως, ο γηραιός ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις στο 2ο και 3ο σετ, έστω και αν ο «Δικέφαλος», είχε την ουσία και έφτασε δύσκολα στο 3-0. Πλέον, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν στο Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου με έπαθλο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Τα σετ: 25-13, 26-24, 25-23.

Ο ΠΑΟΚ είχε την... ουσία και πήγε στον τελικό με Ολυμπιακό
Θεσσαλονίκη
Έχοντας πατημένο το γκάζι στο πρώτο σετ, ο ΠΑΟΚ θέλησε να βάλει από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη - πρόκριση επί του Ηρακλή στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Τελικά, το ραντεβού με τον Ολυμπιακό στον τελικό «έκλεισε», όπως και πέρυσι στη Σύρο, όμως, ο γηραιός ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις στο 2ο και 3ο σετ, έστω και αν ο «Δικέφαλος», είχε την ουσία και έφτασε δύσκολα στο 3-0. Πλέον, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν στο Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου με έπαθλο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Τα σετ: 25-13, 26-24, 25-23.
Newsroom ΔΟΛ

Ανσαριφάρντ και πρώτο βήμα για Ολυμπιακό Ισοπαλία-έκπληξη 1-1 με τον Άρη για το Κύπελλο

Ανσαριφάρντ και πρώτο βήμα για Ολυμπιακό
Μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους προημιτελικούς του Κυπέλλου  απέκτησε ο Ολυμπιακός που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αρη , στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην Θεσσαλονίκη και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. 
Ντεμπούτο με γκολ για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδος. Εξαιρετική εμφάνιση από τους Ρέτσο και Νικολάου, που έδειξαν ότι έχουν τα φόντα για να αποτελέσουν το μελλοντικό αμυντικό δίδυμο του Θρύλου.
O Ολυμπιακός εκτός από τη φάση του γκολ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τον Αρη, ενώ αντίθετα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στα καρέ του Διούδη, ο οποίος έπιανε τα... άπιαστα και γλίτωσε την ομάδα του από τη βέβαιη ήττα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλέον το πάνω χέρι για την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ρεβάνς με τους Θεσσαλονικείς είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου,στο Καραϊσκάκη .

Σεισμός 5,5 Ρίχτερ στην Κρήτη - Τον "ένιωσαν" μέχρι την Τουρκία

Σεισμός ταρακούνησε στην Κρήτη! Τον `ένιωσαν` μέχρι την Τουρκία
Σεισμική δόνηση ταρακούνησε λίγη ώρα πριν τις 21.00 ολόκληρη την Κρήτη, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, το μέγεθος του σεισμού ήταν 5,5 βαθμοί της Κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 76 χλμ νοτιοανατολικά του νησιού. Η δόνηση έγινε στις 20:50 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ήταν 5,4 ρίχτερ.
Το επίκεντρο του σεισμού είναι στη θάλασσα, 27 χιλιόμετρα από το Παλαιόκαστρο Λασιθίου και 68 χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο ενώ το εστιακό βάθος είναι 85 χιλιόμετρα.
Ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρο το νησί, με τους Κρητικούς έντρομους να πετάγονται έξω από τα σπίτια τους. 
O σεισμός έγινε αισθητός στην Κύπρο και στην Τουρκία! Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο σεισμός είχε διάρκεια και το "κούνημα" ήταν σχετικά δυνατό. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει αναφορές για ζημιές...

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Κ. Μητσοτάκης στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ: Ψέματα ανικανότητα, φόροι... περιγράφουν τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Κυρίες και κύριοι,

            Σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια διακυβέρνησης Τσίπρα. Τα δύο πιο εφιαλτικά χρόνια της μεταπολίτευσης. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει πολλά να γράψει για την περίοδο που ο λαϊκισμός και το ψέμα έγιναν κυρίαρχες δυνάμεις στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό. Ο απολογισμός είναι θλιβερός. Το μέγεθος της καταστροφής είναι αναμφισβήτητο. Η ήττα της χώρας είναι καθολική. Δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που να είναι σήμερα σε καλύτερη θέση από ό,τι ήταν το 2014. Η λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν άφησε τίποτε όρθιο στο πέρασμά της.



            Η οπισθοδρόμηση της χώρας, αυτά τα δύο χρόνια, δεν έχει προηγούμενο. Το 2014, η Ελλάδα έβγαινε από την κρίση. Η χώρα είχε μετά από χρόνια θετικό ρυθμό ανάπτυξης. Επί ΣΥΡΙΖΑ μπήκε ξανά στην ύφεση. Το 2014, είχαμε αρχίσει σταδιακά να μειώνουμε τη φορολογία. Επί ΣΥΡΙΖΑ οι φόροι αυξάνονται. Το 2014, το Κράτος μείωνε τις οφειλές του προς τους ιδιώτες. Επί ΣΥΡΙΖΑ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές αυξάνονται.

Πώς θα κάνετε το παιδί σας να σταματήσει να γκρινιάζει;

kidwhiningromanou2.jpgΠώς θα κάνετε το παιδί σας να σταματήσει να γκρινιάζει;


Όλοι οι γονείς παραδέχονται ότι φτάνει υπάρχουν στιγμές που η γκρίνια των παιδιών τους τους τρελαίνει. Τα παιδιά γκρινιάζουν και παραπονούνται μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν- τι μπορούν όμως να κάνουν οι γονείς; Θα πρέπει να υποχωρήσουν; Οι ειδικοί λένε όχι- γιατί αν το παιδί γκρινιάξει και του δώσετε αυτό που θέλει, θα συνεχίσει να το κάνει, κάθε φορά που θα θέλει κάτι. Αν υποχωρήσετε, το παιδί θα λάβει τη συμπεριφορά σας ως θετική ενίσχυση και θα το κάνει ξανά και ξανά.

Διαβάστε περισσότερα 


kidheadachee1.jpgΠαιδικός Πονοκέφαλος: πότε πρέπει να σας οδηγήσει στο γιατρό


Τους χειμερινούς μήνες τα παιδιά αναφέρουν συχνότερα πως τα πονάει το κεφάλι τους, χωρίς τις περισσότερες φορές να μπορούν να δώσουν σαφή περιγραφή του τί τους συμβαίνει. Πόσο πρέπει να ανησυχεί τους γονείς ο

Στην Κνέσετ ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου του ελληνικού Κοινοβουλίου στο Ισραήλ

Εμφάνιση ISH_8303.jpg
Τη Βουλή του Ισραήλ (Κνέσετ) επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ. Είναι η πρώτη φορά που Πρόεδρος της ελληνικής Βουλής επισκέπτεται τη χώρα. 
Κατά την τελετή υποδοχής του στην Κνέσετ, ο Πρόεδρος της Βουλής κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων και αφού υπέγραψε στο Βιβλίο Επισκεπτών της ισραηλινής Βουλής, προέβη σε κοινές δηλώσεις με τον  Πρόεδρο της Κνέσετ, κ. Yuli Edelstein, ο οποίος είχε επισκεφθεί τη Βουλή των Ελλήνων τον Ιούλιο του 2016.

ΑΣΕΠ: 3+1 προκηρύξεις για 2.243 μόνιμες θέσεις (αναλυτικά)


Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Κριτήρια, διαδικασία, δικαιολογητικά για 700.000 δικαιούχους (ΚΥΑ)


Tους όρους και τις προϋποθέσεις εφαρμογής του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) περιλαμβάνει ΚΥΑ των υπουργών Εσωτερικών, Εργασίας και Οικονομικών. Υπενθυμίζεται το Δεκέμβριο θεσμοθετήθηκε η επέκταση του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) σε όλους τους δήμους της χώρας προκειμένου να ωφεληθούν 700.000 δικαιούχοι. 
Κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα

Φωτογραφική επιλογή για την αγορά κτιρίου καταγγέλλει ο σύλλογος εργαζομένων της Περιφέρειας Αττικής

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλει την επιχειρούμενη αγορά κτιρίου από την Περιφέρεια Αττικής στο  ...
airetos.gr

ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΛΕΩΝΕΣ...

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η υπόλογη Κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις στις καταγγελίες Δ. Καμμένου

Αρχική








Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 
            «Η ύπουλη και μεθοδευμένη παρέμβαση στο πόρισμα για τα δάνεια των Κομμάτων και των Μ.Μ.Ε., που η Νέα Δημοκρατία κατήγγειλε με σημερινή της ανακοίνωση, επιβεβαιώνεται από τον Αντιπρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής και βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 
            Ο κ. Δημήτρης Καμμένος καταγγέλλει την ωμή παρέμβαση ενός “αόρατου χεριού” στο πόρισμα της επιτροπής της Βουλής που "αφαίρεσε και πρόσθεσε” παραγράφους. 
            ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι ήδη υπόλογοι στον ελληνικό λαό και οφείλουν να δώσουν άμεσα εξηγήσεις».