Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης


Περιοδεία στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη και βουλευτές.

Κατάληψη στα γραφεία της «Αυγής» από ομάδα αντιεξουσιαστών

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα εισβολή ατόμων στην εφημερίδα «Αυγή».
Κατάληψη στα γραφεία της `Αυγής` από αντιεξουσιαστέςΣύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια ομάδα περίπου 40 ατόμων μπήκε στα γραφεία της εφημερίδας στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου λίγο πριν τις 6 το απόγευμα. Αρκετά από τα άτομα είναι έξω από την είσοδο του κτιρίου ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με τα άτομα που εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας.

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε προκλητική ενέργεια στα Ύμια

Στις προκλήσεις των Τούρκων στα Υμια αναφέρθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης κατιτά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, στον Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο, στο Γ’ Σώμα Στρατού.
«Είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή αν ανμετωπίσουμε τέτοιου είδους επιδείξεις και ενέργειες, οι οποίες δεν βοηθούν καθόλου το κλίμα για συνεργασία και ηρεμία στην περιοχή’» ενώ σημείωσε παράλληλα: «Είμαστε έτοιμοι, όπως και ο Στρατός και η Αεροπορία, να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε προκλητική ενέργεια στην περιοχή». Ωστόσο έσπευσε να συμπληρώσει πως ο ίδιος δεν θεωρεί σοβαρό το περιστατικό: «Δεν το θεωρώ ιδιαίτερα σοβαρό. Έχουμε ένα σωρό προβλήματα να λύσουμε στην περιοχή»

ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Οι Τούρκοι έβγαλαν και βίντεο από την πρόκλησή τους στα Ύμια!


Σε κινηματογραφικό σόου θέλησαν να μετατρέψουν την πρόκλησή τους στα Ύμια οι Τούρκοι που ανέβασαν και βίντεο από την… βόλτα τους στο Αιγαίο.
Military chief Akar pays surprise visit to Kardak islets amid tense relations with Greece  http://sabahdai.ly/Dca1e1  pic.twitter.com/pkSNVMVyb2  
O τουρκικός Τύπος ανέβασε κινηματογραφικό υλικό από την επίχείρηση των τουρκικών σκαφών, στο οποίο φαίνεται πως τα δύο ταχύπλοα στα οποία επέβαιναν οι κομάντος, αλλά και του σκάφους της τουρκικής ακτοφυλακής οι χειριστές προσέγγισαν αρκετά

Πώς πρέπει θα διαχειριστούμε ψυχολογικά την κρίση;

brokemanromanou.jpgΠώς πρέπει θα διαχειριστούμε ψυχολογικά την κρίση;


Σε περιόδους γενικευμένης οικονομικής κρίσης, ψυχολόγοι και ψυχίατροι συμφωνούν πως το σημαντικότερο είναι να αντιληφθούμε πως πρόκειται για μια γενική κατάσταση, ούτως ώστε να μην προσλαμβάνουμε το γεγονός ότι δεν τα βγάζουμε πέρα ή ότι χάσαμε τη δουλειά μας, ως προσωπική αποτυχία.

Διαβάστε περισσότερα 

supermarketlistromanou.jpgΗ καλή διατροφή ξεκινά από το ...σούπερ μάρκετ


Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι διατροφολόγοι δίνουν μεγάλη σημασία στο θέμα της λίστας αγορών. Όχι μόνο για να μποροέσουμε να κάνουμε τις αγορές που χρειαζόμαστε και να κρατάμε τον οικογενειακό προϋπολογισμό σε έλεγχο, αλλά και

Η πρώτη 3D πεζογέφυρα στον κόσμο είναι γεγονός

Η πρώτη 3D πεζογέφυρα στον κόσμο είναι γεγονός
Η πρώτη στον κόσμο πεζογέφυρα από τρισδιάστατο εκτυπωτή είναι πραγματικότητα και κατασκευάστηκε από το IAAC, το Ινστιτούτο Εξελιγμένης αρχιτεκτονικής της Καταλονίας.

Παράταση για τις αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας. Δείτε τι χρειάζεται

Παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου και ώρα 12η μεσημβρινή η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα  ...
airetos.gr

Τελετή Απονομής Βεβαιώσεων Συμμετοχής του Προγράμματος Loutraki PLUS

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ,σας προσκαλεί, στην Τελετή Απονομής Βεβαιώσεων Συμμετοχής του Εργαστήριου Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Loutraki PLUS,  Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00-21:00, στο Δημαρχείο Λουτρακίου.
            Η τελετή θα πραγματοποιηθεί με το πέρας του τέταρτου μαθήματος.
            Το Εργαστήριο έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Εβδομάδος Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας (SME Week) υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο Δεύτερος Κύκλος του θα προκηρυχθεί σύντομα.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Η Τουρκία να σεβαστεί τα σύνορα της Ελλάδος»

Καταγραφή331
Θέλω να πω στη φίλη και γείτονα Τουρκία ότι πρέπει να σέβεται την ιστορία, τη φιλία και την καλή γειτονία. Δεν αρκεί να λέμε ότι είμαστε φίλοι αλλά πρέπει να την αποδεικνύουμε αυτή τη φιλία» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην πορτογαλική τηλεόραση APTP.

Όταν μιλούν οι αριθμοί (4). Δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ: Πάει και το χονδρεμπόριο!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Μετά το λιανεμπόριο, ας δούμε τι έγινε με το χονδρεμπόριο. Από τα στοιχεία που ακολουθούν θα διαπιστώσετε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά παρέλαβε και αυτόν τον τομέα σε δραματική κατάσταση. Ο τζίρος συνέχισε να πέφτει, αλλά από το β τρίμηνο του 2013 άρχισε μια κοπιώδης πορεία ανάσχεσης με αρκετά σκαμπανεβάσματα.
Φτάνουμε έτσι στο β΄τρίμηνο του 2014, όταν ο τζίρος στο χονδρεμπόριο παρουσίασε για πρώτη φορά μικρή άνοδο και στο γ΄ τρίμηνο του 2014, οπότε η άνοδος ήταν μεγαλύτερη. Για να καταλήξουμε στην καταστροφική περίοδο διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οπότε έχουμε συνεχείς μειώσεις:
Μείωση το α΄τρίμηνο του 2015, ακόμη μεγαλύτερη μείωση το β΄ τρίμηνο της ίδιας χρονιάς, καταβαράθρωση το γ΄ τρίμηνο λόγω των γνωστών

Ξεσηκώθηκαν οι αγρότες της Κορινθίας - Πορεία με τρακτέρ στο κέντρο της Κορίνθου [vid]

Μπλόκα Αγροτών: Ξεσηκωμός στην Κόρινθο - Πορεία με τρακτέρ στο κέντρο της πόλης [vid]

Με ελληνικές σημαίες στα χέρια με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, οι αγρότες έκαναν πορεία στο κέντρο της Κορίνθου, με τελικό προορισμό την Περιφέρεια.
Όλοι στέλνουν μήνυμα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με μπλόκα και διαμαρτυρίες για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση. των ΣΥΡΖΑΝΕΛ. ''Δεν έχουμε άλλη επιλογή, τα μέτρα μας οδηγούν σε αφανισμό'' λένε οι αγρότες..

Ορατός με γυμνό μάτι το απόγευμα ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός! [pics]

Ορατός με γυμνό μάτι το απόγευμα ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός! [pics]

Στις 18.42 ακριβώς αν στρέψετε τη ματιά σας στον ουρανό θα δείτε τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.





Αυτό μας λέει ο αστροναύτης Ιγνάσιο Μανιάνι ο οποίος τις τελευταίες ώρες μας βομβαρδίζει με tweets για να μας δείξει ότι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός είναι πάνω από τη χώρα μας! Ο αστροναύτης, μας χαιρετάει στα ελληνικά και μας δείχνει πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα από ψηλά. Μεταξύ των φωτογραφιών που έχει ανεβάσει είναι και η γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Και όπως αναφέρει μισά ελληνικά, μισά αγγλικά:  «Yià sas Hellas ????????! The @Space_Station is visible to the naked????eye at 18:42 ⏰everywhere in Ελλάδα».
ΔΕΙΤΕ ΤΑ TWEETS

Ληστής πνίγηκε στο κέντρο της Αθήνας! Απίστευτο περιστατικό!

Ληστής πνίγηκε στο κέντρο της Αθήνας! Απίστευτο περιστατικό!

Ο δράστης, πιθανότατα χρήστης ναρκωτικών, επιτέθηκε σε έναν άνδρα στη συμβολή των οδών Αγησιλάου και Ιάσονος.
Το απείλησε με μια σύριγγα και του άρπαξε το κινητό. Ο 40χρονος έφυγε τρέχοντας, όμως το θύμα τον ακολούθησε. Το είδε να μπαίνει στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Απόλλων.
Ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία, ενημερώνοντας για τη ληστεία. Όταν οι αστυνομικοί

Οι Τρεις Ιεράρχες προστάτες της Παιδείας

Αποτέλεσμα εικόνας για τρεις Ιεράρχες

Οι Τρεις Ιεράρχες είναι οι επιφανείς Άγιοι και Θεολόγοι της Εκκλησίας μας, Βασίλειος ο Μέγας, Ιωάννης ο Χρυσόστομος και Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός.

Η Εκκλησία τιμά χωριστά καθέναν από τους Αγίους τρεις Ιεράρχες για τη σοφία τους, το έργο τους και την χριστιανική τους. 
Ωστόσο, σήμερα, 30 Ιανουαρίου, ύστερα από διαφωνίες που προέκυψαν μεταξύ των Χριστιανών για το ποιός εκ των τριών προσέφερε τα περισσότερα, καθιερώθηκε περί τα τέλη του 4ου αιώνα η κοινή σημερινή εορτή τους.

Ὁμοῦ δίκαιον τρεῖς σέβειν Ἑωσφόρους,
Φῶς τρισσολαμπὲς πηγάσαντες ἐν βίῳ.
Κοινὸν τὸν ὕμνον προσφέρειν πάντας θέμις,
Τοῖς ἐκχέασι πᾶσι κοινὴν τὴν χάριν.
Ἔαρ χελιδὼν οὐ καθίστησι μία·
Αἱ τρεῖς ἀηδόνες δὲ τῶν ψυχῶν ἔαρ.
Τὴν μὲν νοητὴν ἡ Τριὰς λάμπει κτίσιν,
Τριάς γε μὴν αὕτη δὲ τὴν ὁρωμένην.
Ἀπώλεσαν μὲν οἱ πάλαι Θεοῦ σέβας,
Ἐξ Ἡλίου τε καὶ Σελήνης ἀφρόνως·
Κὰλλoς γὰρ αὐτῶν θαυμάσαντες καὶ τάχος,
Ὥσπερ θεοῖς προσῆγον οὐκ ὀρθῶς σέβας.
Ἐκ τῶν τριῶν τούτων δὲ φωστήρων πάλιν,
Ἡμεῖς ἀνηνέχθημεν εἰς Θεοῦ σέβας,
Κάλλει βίου γάρ, τῇ τε πειθοῖ τῶν λόγων,
Πείθουσι πάντας τὸν μόνον Κτίστην σέβειν.
Κτίσιν συνιστᾷ τὴν δὲ τὴν ὁρωμένην,
Τὸ Πῦρ, Ἀήρ, Ὕδωρ τε, καὶ Γῆς ἡ φύσις.
Οἱ δ᾿ αὖ συνιστῶντές τε κόσμον τὸν μέγαν,
Τὴν πρὸς Θεόν τε Πίστιν, ὡς ἄλλην κτίσιν
Στοιχειακῆς φέρουσι Τριάδος τύπον.
Μέλει γὰρ αὐτοῖς οὐδενὸς τῶν γηΐνων,
Καὶ γήϊνον νοῦν ἔσχον οὐδὲν ἐν λόγοις.
Ὁ Γρηγόριος γὰρ πῦρ πνέει νοῦς τὸν λόγον,
Πρὸς ὕψος αὖ πείθοντα πάντα ἐκτρέχειν.
Τοῖς λιποθυμήσασι δ᾿ ἐκ παθῶν πάλιν,
Ἀναπνοὴ τις οἱ Βασιλείου λόγοι.
Μιμούμενος δὲ τὴν ῥοὴν τῶν ὑδάτων,
Ὁ καρδίαν τε καὶ στόμα χρυσοῦς μόνος,
Τοὺς ἐκτακέντας ἐκ παθῶν ἀναψύχει.
Οὕτω πρὸς ὕψος τὴν βροτῶν πᾶσαν φύσιν,
Ἐκ τῆς χθονὸς φέρουσι τοῖς τούτων λόγοις.

Λάμψεν ἑνὶ τριακοστῇ χρυσοτρισήλιος αἴγλη.


Ας δούμε, όμως, ποιός ήταν ο καθένας από τους τρεις Ιεράρχες. 

Ο κ Αναστάσιος Γκιολής στο 11ο Επιστημονικό Συμπόσιο Γενικής Ιατρικής.




Με επιτυχία διεξήχθη στην Αθήνα από την Πέμπτη 26  έως και το Σάββατο 28  Ιανουαρίου 2017  στους συνεδριακούς χώρους του ξενοδοχείου CROWNE PLAZA, το 11ο Επιστημονικό Συμπόσιο Γενικής Ιατρικής.
  Η επιτυχία και καθιέρωση αυτού του Συμποσίου δεν είναι τυχαία, αλλά     αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και ανταπόκρισης σε πραγματικές ανάγκες.
Στο 11o Επιστημονικό Συμπόσιο συμμετείχαν πολλοί επιστήμονες 'Ελληνες και ξένοι, που μίλησαν για προβλήματα πρωτοβάθμιας φροντίδας   υγείας κ. ά.. Στο συμπόσιο δόθηκε έμφαση στα κλινικά φροντιστήρια, ώστε να παρασχεθεί η δυνατότητα εξοικείωσης σε πρακτικές εφαρμογές των θεωρητικών γνώσεων κλπ.
Στο συνέδριο έλαβε μέρος και ο Ξυλοκαστρίτης Γενικός Ιατρός, Επιμελητής Γ.Ν. Κορίνθου κ. Αναστάσιος Γ. Γκιολής ως Πρόεδρος  στα παρακάτω θέματα:

 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Προεδρείο: Α. Γκιολής Εισηγητής: Ι. Αϊβαλιώτης

 ΓΑΣΤΡΟΟΙΣΟΦΑΓΙΚΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΗ ΝΟΣΟΣ. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΥ Προεδρείο: Α. Γκιολής Εισηγητής: Γ. Κουκούλης



ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΛΕΣ


Σαν να μην πέρασε μία μέρα από την αποφράδα νύχτα της 30ής Ιανουαρίου 1996 και την ανάδειξη της κυρίαρχης μεταπολιτευτικής ιδεολογίας της δωροδοκίας, που τόσο γλαφυρά σηματοδότησε ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού μετέπειτα Υπουργός Άμυνας Άκης Τζοχατζόπουλος στις 4 εποχές των Παρισίων. Ο Τούρκος Αρχηγός Στρατού και επικεφαλής των δυνάμεων που διέπραξαν το επαίσχυντο και αποτυχέν πραξικόπημα της 15ης ιουλίου 2016 βγήκε θαλάσσιο σεργιάνι, στην εποχή της τσιπούρας που τρέφει τα ευρωπαϊκά σαλόνια εις την Λωζάνη.

Η απουσία του Χριστόδουλου ως “μνημόσυνο” μιας περήφανης Ελλάδας


Η σχέση του καθενός με τη θρησκεία είναι εν πολλοίς υποκειμενική και αμιγώς Πλήρης στοίχισηπροσωπική υπόθεση.
Γύρευε, τι, σε τι, και γιατί πιστεύει κάποιος. Δεν τίθεται ωστόσο υπό αμφισβήτηση η κοινωνική δυναμική της θρησκείας, που δια μέσου των αιώνων αποτέλεσε την κινητήριο συνισταμένη στην προόδου του ανθρωπίνου γένους.
Η δύναμη της πίστης αλλά και η ακρότητα της μη-πίστης, γέννησαν από πολέμους μέχρι καινούρια κοινωνικά ρεύματα. Εξέλιξαν τη σκέψη του ανθρώπου, και το αξιακό σύστημα πάνω στο οποίο είναι δομημένη η κοινωνία μας.

ΝΕΟ ΔΣ στην Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων

Ενημερώνουμε τα μέλη της
Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων ότι το νέο ΔΣ που εκλέχτηκε στις αρχαιρεσίες της 22/1/2017, ουσιαστικώς είναι το ίδιο της προηγούμενης τριετίας. Δηλαδή: 
  1. Πρόεδρος: Γιάννης Δ. Μπάρτζης
  2. Αντιπρόεδρος: Σωτήρης Κοκκωνάκης
  3. Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Κωστούρος
  4. Οργ. Γραμματέας: Ελένη (Νέλλη) Σπηλιοπούλου
  5. Ταμίας: Γεώργιος Κασκαρέλης
  6. Μέλος: Γιάννης Σώκος
  7. Μέλος: Ελένη Κυριακοπούλου 
Αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ είν αι η Δήμητρα Τσεπεντζή, 
Στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι :
Παύλος Καράγιωργας
Πάνος Στεφανόπουλος
Παναγιώτης Μαυραγάνης
Τα μέλη του επανασυνταχθέντος ΔΣ και της ΕΕ ευχαριστούμε για την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης των μελών της Εταιρείας προς τα πρόσωπά μας και υποσχόμαστε να καταβάλλουμε κάθε φιλότιμη προσπάθεια, ενωμένοι, να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους όλων μας.
Για το ΔΣ 
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Δ. Μπάρτζης 

protinews.blogspot.gr.

«"Χ"αρισε» βαθμούς στο Δερβένι ο Αστέρας...

Yolvt8ps
Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Αστέρας Δερβενίου «χαρίζει» βαθμούς στον αντίπαλό του, αφού στον αγώνα του στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και ενώ έπαιξε τον αντίπαλό του σαν «τη γάτα με το ποντίκι», έχασε πέναλτι στο 95’, είχε και δοκάρι, τελικά ήρθε ισόπαλος με χωρίς σκορ. Πλήρωσε και αυτή τη φορά τη δυστοκία του στην επίτευξη τέρματος. Ο Αστέρας είχε τον έλεγχο σε όλον τον αγώνα και ιδιαίτερα στο β’ μέρος είχε «κατασκηνώσει» στην περιοχή του Ολυμπιακού, πολιορκώντας την παντοιοτρόπως. Όμως πολλές μεγάλες φάσεις για τέρμα δεν δημιούργησε. Κέρδισε πολλά κόρνερ και φάουλ γύρω από την περιοχή, αλλά η αδυναμία του να πετύχει τέρμα, με αποκορύφωμα το πέναλτι που κτύπησε ο Αντωνόπουλος στο οριζόντιο δοκάρι, τελικά του κόστισε. .  Αν κάτι πρέπει να μείνει από τον αγώνα, εκτός από το πέναλτι στο 95’, είναι ότι ο Αστέρας πρέπει να μάθει να προσαρμόζει αρκετά νωρίς το παιχνίδι του με ομάδες που παίζουν κλειστά και να μην περιμένει το τελευταίο δεκάλεπτο να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα, στον οποίο είναι κυρίαρχος. 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Ψαρρός, Μετεβελής, Μαγγίνας, Βασιλάρης, Φωλιάς, Αντωνόπουλος, Μεντής, Κουτρούλης (60΄ Οικονομίδης), Τόλιας (79’ Μερκούρης), Βυζάς. 
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ : Κόντης, Σιαμάς, Τόσκα, Μπάγκας, Κρούγιος, Βαραβέρης, Μπάρμπας, Σαλοδημήτρης (90’ Σπύρου), Στούλικα (85’ Κουτρούλιας), Παπαηλίου, Δήμας (79΄Παντουβάκης).