Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πανιώνιος «ξέρανε» τον Ολυμπιακό - Ιστορική νίκη στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 0-1 ΤΕΛΙΚΟ
Με μια έκπληξη ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Κυριακής στην 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, αφού ο Πανιώνιος έφυγε από το γήπεδο Καραϊσκάκη με μια θριαμβευτική νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό
Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο, η οποία δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Μπαντή.

Ανείπωτη τραγωδία με τέσσερις νεκρούς σε πάρκινγκ στην Αθηνών - Λαμίας – Είδε τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται

Πολύνεκρη τραγωδία σημειώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής (26.02.2017) στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών. Αυτοκίνητο μάρκας Porsche έπεσε πάνω σε σταματημένο, σε πάρκινγκ Peugeot. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους μια γυναίκα και ένα βρέφος που βρίσκονταν στο Peugeot και οι επιβάτες της Porsche. Τραγική φιγούρα ο οδηγός του αυτοκινήτου Peugeot, που είδε τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια του!
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το LamiaReport, ο 41χρονος οδηγός του Peugeot, στο οποίο επέβαινε μαζί με την οικογένειά του, σταμάτησε σε πάρκινγκ που υπάρχει

Ο ΠΑΟΚ έκανε στάση στο Καυτανζόγλειο! Παλικαρίσιος βαθμός για τον Ηρακλή

Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Στάση στο Καυτανζόγλειο! Παλικαρίσιος βαθμός για τον Γηραιό!
«Χρυσό» βαθμό απέσπασε ο Ηρακλής από τον ΠΑΟΚ (1-1) στο Καυτανζόγλειο, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να παραμείνει στη Super League. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ-οφσάιντ του Πρίγιοβιτς στο 19΄, ο «Γηραιός» ισοφάρισε με τον Μπαστακό στο 80΄ και συνεχίζει να ελπίζει στο «θαύμα» ενώ απομένουν οκτώ αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου (22η).

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"


ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΟ ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - ΕΛΑ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ !!!


Φωτογραφία του Χρήστος Γούλας.
Φωτογραφία του Χρήστος Γούλας.Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα τρελό ,τρελό καρναβάλι στο Δερβένι. Οι έκδηλώσεις άρχισαν χθες το βράδυ όπου το   Δερβένι γέμισε από κόσμο , όπου στους κεντρικούς δρόμους  επικρατούσαν  τραγούδια , χορός, γέλια .νέοι και νέες απο εδώ το Δερβένι τα γύρω χωριά , και όχι μόνο αλλά και από χωριά από την γειτονική Αχαία ήρθαν για να γλεντήσουν την τρελή αποκριά στο Δερβενιώτικο Καρναβάλι 2017. 

Ένα καρναβάλι που συνεχίζεται και σήμερα , απτόητο με εκατοντάδες καρναβαλιστές να χορεύουν κάτω από τη βροχή στη  μεγαλειώδη παρέλαση αρμάτων και μασκαράδων. Η παρέλαση κατέληξε στην κεντρική πλατεία του Δερβενίου όπου κάηκε ο βασιλιάς καρνάβαλος με το τεράστιος πλήθος να ξεχύνεται στα διάφορα κέντρα της περιοχής γλεντώντας την τρελή αποκριά και άλλους ν΄ ανηφορίζουν προς τον Άνω Αιγιαλό για να παραστούν στο παμπάλαιο έθιμο της φωτιάς.
Φωτογραφία του Χρήστος Γούλας.
Πάντως το Δερβένι   φαίνεται μικρό  καθώς σημειώνεται το αδιαχώρητο, αδύνατο να χωρέσει το κόσμο που έχει κατακλύσει τον κεντρικό δρόμο και τις πλατείες για να δεί το μοναδικό καρναβάλι της Ευρωστίνης, μιά  "κολόνια" που κρατάει χρόνια, Τριάντα και χρόνια το καρναβάλι του Δερβενίου , το καλύτερο σε όλη βόρειο Πελοπόννησο , φυσικά μετά την Πάτρα, κρατάει τα "σκήπτρα" του , αναλλοίωτα , στο πέρασμα των χρόνων, προπομπός των  άλλων αποκριάτικων εκδηλώσεων που ακολούθησαν σε όλη την Κορινθία , και αυτών που θα έρθουν. 
Φωτογραφία της Γιώτα Μπάγκα.

 Φωτογραφία της Γιώτα Μπάγκα.

Φωτογραφία του Χρήστος Γούλας.
Φωτογραφία του Χρήστος Γούλας.
Φωτογραφία του Χρήστος Γούλας.
Φωτογραφία του Χρήστος Γούλας.

Φωτογραφία του Χρήστος Γούλας.

Φωτογραφία του Labis Filis.Φωτογραφία του Labis Filis.


Οι πιό μεγάλοι έχουν να το λένε στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους όσα χρόνια κι αν περασουν "ΝΑΙ !!! ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ... ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ - ΤΡΕΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.."
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ

Πάτρα: Η βροχή δεν πτοεί ούτε τους καρναβαλιστές, ούτε τους θεατές

Πάτρα: Η βροχή δεν πτοεί ούτε τους καρναβαλιστές, ούτε τους θεατές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση το κέντρο της Πάτρας. Η βροχή που πέφτει στην πόλη, δεν στάθηκε ικανή να πτοήσει τους χιλιάδες καρναβαλιστές, που παρελαύνουν μαζί με τις κατασκευές τους, μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού.
Επίσης, η βροχή δεν πτόησε ούτε τους χιλιάδες επισκέπτες, που προφυλαγμένοι κάτω από τις στοές των πεζοδρομίων της οδού Κορίνθου, παρακολουθούν την παρέλαση και συμμετέχουν ενεργά στην μεγάλη γιορτή της Πάτρας.

Συνεχίζει απτόητη η Λαμία στην κορυφή παρέα με τον Απόλλωνα

«Καθάρισε» με Μάνο ο ΟΦΗ, συνεχίζει απτόητη η ΛαμίαΣτην κορυφή παρέα με τον Απόλλωνα, βρίσκεται και πάλι η Λαμία που επικράτησε με 2-1 του Αιγινιακού.  Στο 17'  ο Βάντερσον και στο 32' ο Τζόκιτς έδωσαν το προβάδισμα στην Λαμία, ενώ για την ομάδα της Πιερίας  μείωσε στο 68' ο Γκατσολάρι στο τελικό σκορ
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Τεννές ): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ρότσα (87′ Αυγενικού), Όμο, Τζόκιτς, Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (79′ Καραγιάννης), Ντουρμισάι (77′ Τσούκαλος).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Παντεκίδης, Λιόλιος, Μήλιος, Γκατζολάρι, Σκραπάρας (58′ Ζγκούρι), Μουκίδης, Φασίδης, Γιοσανγκίμ (82′ Κυριλίδης).
Με την απομάκρυνση του Νίκου Αναστόπουλου από τον πάγκο ο Άρης επέστρεψε στις νίκες καθώς επιβλήθηκε με άνεση της Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-0.

Το «Τάμα του Έθνους» έφερε αλλαγές στους τομεάρχες της ΝΔ

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, αντικαθίσταται ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Κοζάνης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, από την Αναπληρώτρια Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή.
Στη θέση της κυρίας Αραμπατζή, αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ορίζεται ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης.
Πιστεύεται πως αυτή η κίνηση έρχεται μετά από τις υπογραφές βουλευτών της ΝΔ σε κείμενο για το «Τάμα του Έθνους», μεταξύ των οποίων ήταν και αυτή του κ. Κασαπίδη
Τέλος, τη θέση του αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης που κατείχε ο εκλιπών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Ευάγγελος Μπασιάκος, καταλαμβάνει ο βουλευτής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας.

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε σπουδαία «διπλό» στην Καλλιθέα.

Καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης 1-2Με το γκολ του Περογραμβράκη στο 87΄ ο Απόλλων Σμύρνης πήρε σπουδαία «διπλό» επί της Καλλιθέας με 2-1, στο εναρκτήριο ματς της 18ης αγωνιστικής της Football League και παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης.
Η «ελαφρά ταξιαρχία» προηγήθηκε με τον Μπαρτολίνι (και τα δύο γκολ προήλθαν από κεφαλιές) στο 25΄, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην

Βλέπει Ευρώπη ο Πλατανιάς και... αστεράκια ο Αστέρας - Στο απόλυτο μηδέν Κέρκυρα και Παναιτωλικός

Βλέπει Ευρώπη ο Πλατανιάς και... αστεράκια ο ΑστέραςΤο καλύτερο δώρο στον Γιώργο Παράσχο, για τα 500 ματς που συμπλήρωσε στους πάγκους των ομάδων της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας, έκανε ο Πλατανιάς. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης, πέρασε -προσωρινά- στην 5η θέση της κατάταξης μετά από 22 αγώνες στη Super League, κι εξακολουθεί να ονειρεύεται την ευρωπαϊκή της έξοδο. 

Νέα «σφαλιάρα» της Ξάνθης στον Παναθηναϊκό που τον νίκησε 1-0 στα «Πηγάδια»

Ξάνθη - Παναθηναϊκός 1-0
Η Ξάνθη επιβεβαίωσε το χαρακτηρισμό της ως ο «κακός δαίμονας» του Παναθηναϊκού, τον οποίο νίκησε φέτος για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα! Οι Ακρίτες επικράτησαν 1-0 με υπέροχο γκολ του Βασιλακάκη στο 67΄ και διέκοψαν το σερί που είχαν αρχίσει να χτίζουν οι «πράσινοι». Να σημειωθεί ότι ο Βασιλακάκης ήταν ο παίκτης που επίσης είχε σημειώσει το νικητήριο τέρμα της ομάδας του στο 2-1 του «Απόστολος Νικολαΐδης».