Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Οι 60 πλουσιότερες χώρες στον κόσμο

Μερικές από τις μικρότερες, σε έκταση, χώρες του κόσμου εξακολουθούν να κυριαρχούν στην κορυφή της λίστας με τα πλουσιότερα κράτη του πλανήτη.
Αυτό δείχνει ανάλυση του Global Finance Magazine, που δημοσίευσε κατάταξη με βάση στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Σε αυτή οι χώρες αξιολογούνται σύμφωνα με το ΑΕΠ τους, με βάση την κατά κεφαλήν αγοραστική δύναμη.
Στην κορυφή βρίσκεται το Κατάρ, με 129.726 δολάρια κατά κεφαλήν ΑΕΠ, ενώ 15 από τις 30 πλουσιότερες χώρες στον κόσμο είναι ευρωπαϊκές.
Οσο για την Ελλάδα, βρίσκεται στην 51η θέση της λίστας, με κατά κεφαλήν ΑΕΠ 26.809 δολάρια.
Οι 60 πλουσιότερες χώρες και το κατά κεφαλήν ΑΕΠ σε δολάρια

Στο νοσοκομείο ο βουλευτης Γιάννης Κουτσούκος, Έπεσε απο ελιά ενώ κλάδευε


koutsoukos.jpg
Στο νοσοκομείο Έλληνας βουλευτής – Έπεσε από δέντρο!
Ένα ατύχημα είχε ο βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος σήμερα το πρωί. 
Ο Γιάννης Κουτσούκος  βρισκόταν στο λιοστάσι του, όταν ανέβηκε σε μια ελιά για να κλαδέψει κάποιο κλαδί. Δυστυχώς για τον ίδιο, το κλαδί που πατούσε έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος τριών μέτρων και να σπάσει το πόδι του στο μηρό.
Οι εργάτες π βρίσκονταν μαζί του στο λιοστάσι, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε το εκτενές κάταγμα και άμεσα οι γιατροί αντιμετώπισαν την κατάσταση. Το κάταγμα είναι σοβαρό και αναμένεται να τον κρατήσει μακριά απο τις βουλευτικές υποχρεώσεις του τουλάχιστον για τρεις μήνες, ενώ θα χρειαστεί να γίνει εγχείριση.
Ο κ. Κουτσούκος το απόγευμα της Δεύτερας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

 ilialive.gr

Δε «Χ»αμογέλασε στη Ν. Σμύρνη, Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-1

Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-1
Στη Ν. Σμύρνη, Πανιώνιος και ΑΕΚ – στον αγώνα με τον οποίο «έπεσε η αυλαία» της 23ης αγωνιστικής στη Super League – προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν το σκοπό τους. Έμειναν στο 1-1 που διαμορφώθηκε με τα γκολ των Μασούρα και Αραούχο. Αφού καμιά από τις δύο ομάδες δεν αξιοποίησε τις άλλες ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της ΧΑ, Δ. Κουκούτσης

Tην ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε ο μέχρι πρότινος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης.
Συγκεκριμένα, ο Δ. Κουκούτσης γνωστοποίησε με σχετική επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Tweet Tweet Tweet

Έρχεται το 5ο Τριήμερο για την Ευρώπη, την Επιχειρηματικότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Εμφάνιση triimero-logo-2017.jpg
Το Σπίτι της Ευρώπης παρουσιάζει το 5ο Τριήμερο για την Ευρώπη, την Επιχειρηματικότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, με τρεις συνεχόμενες ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα στις 15, 16 και 17 Μαρτίου 2017. Το τριήμερο συνδιοργανώνεται με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου.
Το Τριήμερο θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 15/03/2017, με την ημερίδα: «Ευρώπη: Προκλήσεις και ευκαιρίες». Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο Σωτήρης Ντάλης, Επίκ. Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων-Διεθνούς Πολιτικής και Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και

Ημερίδα ''Προορισμός Ελλάδα 365 ημέρες''

Εμφάνιση Φωτ.1.jpg
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πελοποννήσου, αρμόδιος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων  και Διεθνών Σχέσεων Δρ. Απόστολος Ε. Παπαφωτίου, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κο. Πέτρο Τατούλη και την Περιφέρεια, συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ στο ξενοδοχείο Grande Bretagne της Αθήνας με θέμα «Destination Greece 365 days - The role of sustainable tourism development» («Προορισμός Ελλάδα 365 ημέρες - Ο ρόλος της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης»), την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017.

Τέλος ο Μπέντο από τον Ολυμπιακό! Υπηρεσιακός τεχνικός ο Βούζας . Στο τεχνικό τιμ και ο Ιμπαγάσα

Τέλος ο Μπέντο! Υπηρεσιακός τεχνικός ο Βούζας
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν την λύση της συνεργασίας με τον Πάουλο Μπέντο. Νέος τεχνικός αναλαμβάνει προσωρινά, ο προπονητής της ομάδας Νέων Κ. 20 Βασίλης Βούζας ο οποίος θα έχει και την βοήθεια του Αριέλ Ιμπαγάσα
Τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (οι τρεις ήττες από ΑΕΚ, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ), αλλά και οι απαξιωτικές δηλώσεις του προπονητή, μετά το ματς της Τούμπας, για το ρόστερ της ομάδας, έφεραν τον Πορτογάλο στην πόρτα της εξόδου.
H «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Μπέντο. Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ ΙμπαγάσαΤάσο ΠάντοΑλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη»
Βούζας ο... 76ος

Ο Βασίλης Βούζας, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού και έστω και προσωρινά θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα σε μια δύσκολη περιόδο και με τους στόχους σε τρία μέτωπα ανοιχτούς.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1966. Είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, έχοντας μάλιστα κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του συλλόγου.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Πού θα βρέχει την Τρίτη


Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Πού θα βρέχει την Τρίτη [χάρτες]
Σημαντική επιδείνωση του καιρού προβλέπεται τις επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επίδείνωσης της ΕΜΥ. 
Κύρια χαρακτηριστικά, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις ανέμους και χαλάζι. 





ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ: 
Α. Αύριο Τρίτη (07/03/2017) 
Από το μεσημέρι, τα νησιά του Ιονίου, η Ηπειρος, η Δυτική Στερεά. η δυτική και νότια Πελοπόννησος και από το βράδυ η Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάννησα και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες περιοχές. 
 Β. Την Τετάρτη (08/03/2017) 
Ολη η χώρα αλλά σταδιακά τα φιανόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν. 
 Γ. Την Πέμπτη (09/03/2017) Τα νησιά τοθ Αιγαίου, η Κρήτη, η Κεντρική Μακεδονία, η Ανατολική Θεσσαλία και πρόσκαιρα η Ανατολική Σετρεά, η Ευβοια, η ανατολική και νότια Πελοπόννησος. 
 Τα φαινόμενα την Παρασκευή θα εξασθενήσουν.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 404 θέσεις εργασίας σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 404 θέσεις εργασίας σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες
Από τις 20 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου έχουν προθεσμία για υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι για την προκήρυξη 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ, που αφορά 404 θέσεις τακτικού προσωπικού σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες της χώρας.
Το σχετικό ΦΕΚ έχει καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ').
 Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2017 ΤΘ 14308 Αθήνα ΤΚ 11510.
 Η προθεσμία αποστολής των δικαιολογητικών λήγει στις 10 Απριλίου.

 ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θέλετε να χάσετε λίπος; Αυτό είναι το μυστικό...

cuminspoonromanou.jpgΘέλετε να χάσετε λίπος; Αυτό είναι το μυστικό


Προσπαθείτε να χάσετε βάρς και η ζυγαριά έχει “κολλήσει”; Μία κουταλιά της σούπας κύμινο την ημέρα θα σας βοηθήσει να χάσετε τριπλάσιο βάρος από όσο υπολογίζατε και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το κύμινο, εκτός από το γεγονός ότι βοηθά στην απώλεια βάρους,

Δημόσιο: Ξεκινάει η αξιολόγηση -Ποιους αφορά & ποια τα κριτήρια (εγκύκλιος)

Εγκύκλιο με τις διατάξεις του Μέρους Β’ του ν.4369/2016 (Α ́ 33) με το οποίο εισάγεται νέο σύστημα αξιολόγησης για τους τακτικούς πολιτικούς υπαλλήλους και τους υπαλλήλους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.), που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής του νόμου, όπως αυτό ορίζεται βάσει των διατάξεων του άρθρου 14 αυτού, εξέδωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη. 
Mε την εγκύκλιο στην ουσία δίνεται το σήμα για την εκκίνηση της αξιολόγησης στο Δημόσιο καθώς ζητείται άμεσα από τις αρμόδιες διευθύνσεις προσωπικού να προχωρήσουν:

Σκουρλέτης: Έως 30.000 οι συμβασιούχοι που μπορούν να γίνουν μόνιμοι

Περιπτώσεις συμβασιούχων, όπως πυροσβέστες, καθαρίστριες, εργαζόμενους σε κοινωνικές δομές όπως το «Βοήθεια στο σπίτι» και οι παιδικοί σταθμοί, περιέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά FM», και την εκπομπή Report με τους Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο και Αυγουστίνο Ζενάκο, το Σαββατο, για την πρόθεση της κυβέρνησης να αποκαταστήσει τις εργασιακές τους σχέσεις και να αποκτήσουν ιδιότητα μονίμων υπαλλήλων, εφόσον διαπιστωθεί ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

ΝΙΚΗΤΗΣ 4ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Εμφάνιση Ναυπλιο Καλαποδης.jpg
Μεγάλη αθλητική επιτυχία και σημαντική διάκριση για τον  αθλητή των μεγάλων αποστάσεων του Ποσειδώνα Λουτρακίου Γιώργο Καλαπόδη.  
Εμφάνιση Ναυπλιο Καλαποδης 2.jpg
Ο Γιώργος ήλθε πρώτος στον 4ο Μαραθώνιο του Ναυπλίου που έγινε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 με πολύ καλή επίδοση 2ώρες 46 λεπτά 29 δεύτερα.   Ο αθλητής μας έκανε ένα μεγάλο αγώνα, σε δύσκολες μάλιστα συνθήκες, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας που επικρατούσε. 
Συγχαρητήρια στον εξαιρετικό αθλητή, αλλά και στον άνθρωπο,  για την αγωνιστικότητα, το ήθος, την υπομονή και την επιμονή του.  Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους που θα ήθελαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.   

Ο Γιώργος μας έκανε όλους για άλλη μία φορά υπερήφανους.
Εμφάνιση Ναυπλιο Καλαποδης 2.jpg 


voula pahatouridis

Η Εύη Τατούλη με Βίβιαν Ρέντινγκ, Κωστή Χατζηδάκη και Φάνη Πετραλιά στα εγκαίνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών

Εμφάνιση 20170303_221547.jpg
Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πρέσβεων, διπλωματών, πολιτικών, επιχειρηματιών και στελεχών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, που γέμισαν την αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών Ελλάδας την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Γιατί ο Σαμαράς (και ο Σημίτης) επιμένει στη διαγραφή Μεϊμαράκη

karamanlis-meimarakis-samaras

Ο διαχρονικός υπονομευτής της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο πολιτικός που έγινε γνωστός για την μεγάλη προδοσία στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την παράδοση της χώρας στο αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ των Παπανδρέου και Σημίτη, κάνει δυναμική επανεμφάνιση θυμίζοντας πως αυτός στήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το μηχανισμό της Πολιτικής Άνοιξης και πως ξέρει πολλά

Και νέα βουτιά στην μεταποίηση



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη



Χρειάζεται να το ξαναπούμε; Ο τομέας που κατ’ εξοχήν μπορεί να στηρίξει την οικονομία και να δημιουργήσει θέσεις εργασίας είναι η μεταποίηση.
Αλλά την 1η Μαρτίου, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της μηνιαίας έρευνας της Markit, σύμφωνα με την οποία οι συνθήκες του μεταποιητικού τομέα στην Ελλάδα επιδεινώθηκαν τον Φεβρουάριο για έκτο συνεχόμενο μήνα! Ο σχετικός Δείκτης κατέγραψε τιμή κάτω από το σημείο μηδενικής μεταβολής των 50 μονάδων, κλείνοντας στις 47,7 μονάδες. Παράλληλα, οι νέες εργασίες από το εξωτερικό μειώθηκαν σε μηνιαία βάση.

ΠΕΡΑΧΩΡΑ: ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 18.30


                                                     Πρόσκληση
 Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» υπό την αιγίδα του Δήμου, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 18.30 στο Πνευματικό κέντρο Περαχώρας. Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να κατανοήσουμε, πως με ένα απλό τρόπο, δίνουμε ελπίδα για ζωή σε συνανθρώπους μας με σοβαρές ασθένειες όπως λευχαιμία, λεμφώματα.
           Ως σύλλογος γονέων και κηδεμόνων πιστεύουμε ότι είναι χρέος μας να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες διότι είναι δείγμα της ποιότητας και της ευαισθησίας μας ως άνθρωποι και ως γονείς.
       Επιθυμούμε και ευχόμαστε για την συμμετοχή και τον εθελοντισμό σας με όλη μας την καρδιά.
         Με τιμή,
Το Δ. Σ. του Συλλόγου  


Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων


ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ: Μια λίβρα σάρκας απ΄ τον καθένα μας!!!

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στις 18.00
στο Επιμελητήριο Κορινθίας
η «κοινωνία αξιών» σε συνεργασία με το «Ποτάμι»
σας προσκαλούν σε ανοικτό διάλογο με θέμα:
ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ: Μια λίβρα σάρκας απ΄ τον καθένα μας!!!
Τα λόγια του Σαίξπηρ από τον “ Έμπορο της Βενετίας” παραφρασμένα δείχνουν τον τραγικό χαρακτήρα των χρεών και του δανεισμού της χώρας μας. Στην διεξοδική αυτή συζήτηση θα εξεταστούν :

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΜΩΜΟΝΑΣ: «Η Porsche χρειάστηκε μόλις 8/10 του δευτερολέπτου για να διανύσει τα 44 εφιαλτικά μέτρα του πάρκινγκ…» –Συγκλονιστικά στοιχεία!


Νέα στοιχεία για το δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί.
Όπως αποκαλύπτει μετά από έρευνα ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς (στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ) «…ούτε ο καλύτερος σκηνοθέτης του κόσμου δεν θα μπορούσε να αποτυπώσει αυτό που συνέβη…».

Η Κόρινθος ΄06 κατάφερε με “νύχια και με δόντια” να νικήσει στο Δερβένι

Xg5sjgp7
Μετά από έναν πολύ ανταγωνιστικό αγώνα ο Αστέρας Δερβενίου, ηττήθηκε στο “Κώστας Βυζάς” από την εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος Κόρινθο 2006 με σκορ 2 – 1.
 Ο Αστέρας, παρά την καλή του απόδοση, έφυγε από το γήπεδο ηττημένος από μια ομάδα που εκμεταλλεύτηκε την ποιότητα συγκεκριμένων παικτών της που πέτυχαν τα δύο τέρματα και μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα στο τέλος με “νύχια και με δόντια”.

Δημοσκόπηση: 14% μπροστά η ΝΔ – Δεν θέλουν εκλογές οι πολίτες

Δημοσκόπηση: 14% μπροστά η ΝΔ – Δεν θέλουν εκλογές οι πολίτες
Η δημοσκόπηση της Prorata για την Εφημερίδα των Συντακτών δείχνει σταθερό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ότι οι περισσότεροι πολίτες δεν επιθυμούν πρόωρες εκλογές, τουλάχιστον μέσα στο επόμενο 6μηνο, ενώ ταυτόχρονα επιθυμούν σε μεγάλο ποσοστό επιθυμούν και τη δημιουργία ενός νέου κεντροαριστερού κόμματος. 
Σε ότι αφορά το τι θα ψήφιζαν οι πολίτες η έρευνα δείχνει την δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων, λαμβάνει δηλαδή υπόψη την πρόθεση εκείνων που δηλώνουν σε ποσοστό ίσο ή μεγαλύτερο του 50% να ψηφίσουν κάποιο κόμμα. 
 Έτσι η ΝΔ έχει ποσοστό 33% έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθεί το ΚΚΕ με 10%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 9%, η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι με 8%, με 7% η Ένωση Κεντρώων, με 6% η Πλεύση Ελευθερίας, με 4% ΑΝΕΛ και ΛΑΕ. 
 Τα ποσοστά αυτά προκύπτουν καθώς ορισμένοι πολίτες δηλώνουν πιθανό να ψηφίσουν περισσότερα από ένα κόμματα. 
Την ίδια ώρα οι πολίτες σε ποσοστό 59% δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν να γίνουν πρόωρες εκλογές μέσα στους επόμενους 6 μήνες, έναντι ποσοστού 32% που λέει “ναι” σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

newsit

KAΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΡΗ



10:00 - 13:00 Με την Μαίρη Νικολοπούλου... εως το μεσημέρι από τον hlektra.fm
ΗΛΕΚΤΡΑ 98.8 FM

Καιρός: Ο χειμώνας δεν τελείωσε! Νέο κύμα κακοκαιρίας από τη Δευτέρα

Καιρός: Ο χειμώνας δεν τελείωσε! Νέο κύμα κακοκαιρίας από τη Δευτέρα

Μπορεί ο Μάρτιος να μπήκε με... λιακάδες και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, ωστόσο... μην πέφτετε στην παγίδα! Ο χειμώνας δεν μας έχει αποχαιρετήσει ακόμα, καθώς νέο κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει τη χώρα από τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό, η Τρίτη και η Τετάρτη θα είναι οι πιο επιβαρυμένες ημέρες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ θα πέσει και η θερμοκρασία. Βελτίωση του καιρού περιμένουμε από την Παρασκευή.
Ακούστε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού

Στην Σούπερ Λιγκ νίκες για Ατρόμητο και Ξάνθη, μεγάλο «διπλό» η Κέρκυρα

 «Διπλό» παραμονής στην Τρίπολη για την Κέρκυρα
Ο Θωμάς Βασιλείου αποδείχθηκε η «χρυσή αλλαγή» του Σα Πίντο, χαρίζοντας στον Ατρόμητο τη νίκη με 1-0 επί του Ηρακλή στο Περιστέρι, για την 23η αγωνιστιή της Super League.
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μπήκε στο ματς στο 85΄ και στο πρώτο λεπτό των

Επίθεση με πέτρες στο λεωφορείο του Ολυμπιακού



Επίθεση με πέτρες δέχτηκε το λεωφορείο που μετέφερε τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Η επίθεση έγινε μακριά από το γήπεδο, κατά την διέλευση του λεωφορείου στους δρόμους και παρά την συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Σάββας Θεοδωρίδης, προέβη στην σχετική καταγγελία. Λέγοντας ότι κουκουλοφόροι έκαναν επίθεση στον δρόμο με πέτρες και καπνογόνα και κάποιο αντικείμενο έσπασε το τζάμι του πούλμαν.

Παράλληλα οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν με πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις αλλά και τους άνδρες της ιδιωτικής εταρείας σεκιούριτι, στην οδό Μικράς Ασίας μπροστά από τις κεντρικές θύρες του γηπέδου, μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Ζημίες οι τραυματισμοί δεν αναφέρθηκαν.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με 2-0

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με 2-0Στην τρίτη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα (με Πανιώνιο και ΑΕΚ οι προηγούμενες) υποχρέωσε τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ. Με τέρματα των Σάκχοφ (53΄) και Πρίγιοβιτς (60΄) ο «δικέφαλος του Βορρά» επιβλήθηκε με 2-0 των «ερυθρόλευκων» στην Τούμπα στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Μόλις στο 2', στο πρώτο σουτ του αγώνα, ο Σισοκό απείλησε την εστία του ΠΑΟΚ, αλλά η μπάλα έφυγε

Twitt - νεα - Twitt