Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Ο ΠΑΣ Κόρινθος νίκησε στο κορινθιακό ντέρμπι 3 - 2 την Κόρινθο ΄06 και ο Πέλοπας Κιάτου ξέφυγε με +3

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006
Ο πρωτοπόρος Πέλοπας Κιάτου επικράτησε άνετα με 5 - 0 επί του Πανσολυγειακού ,στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας και ξέφυγε στο +3  στη κορυφή της βαθμολογίας. μετά την μεγάλη νίκη του ΠΑΣ Κόρινθος με 3 - 2 επί της Κορίνθου ΄06, στο μεγάλο Κορινθιακό ντέρμπι. 
Το  ντέρμπι της Κορινθιακής πρωτεύουσας ανάμεσα στις δύο "πρωτευουσιάνες" ομάδες τον ΠΑΣ Κόρινθος και την Κόρινθος 2006 τα είχε όλα , θέαμα , μάχες σώμα με σώμα , πολλά γκολ, ένταση , φανατισμό και...αποβολές. 
Η πρώτη αποβολή στο 35΄όταν ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος άφησε με 10 παίκτες την Κόρινθο 06 με κόκκινη που αντίκρισε ο Ροθώνης, διότι χτύπησε εκτός φάσης τον Χίσο.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56' σε φάση διαρκείας μετά από πλασέ του Ράπτη και ασταθή απόκρουση του Χανδρινού ο Κούσης άνοιξε για τους γηπεδούχους το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ράπτης με πέναλτι που κέρδισε ο o Xίσο από τον Καζάλοφ ζευγάρωσε τα τέρματα του ΠΑΣ μέσα σε αποθέωση των οπαδών της "Μπάρτσας", Η Κόρινθος ΄06 δεν πτοήθηκε από το εις βάρος της 2 - 0, ενέτεινε τις προσπάθειές της και με τέρματα του Ζαγοριανού στο 66' και  του Αμπαδιωτάκη   στο 72΄ έφερε το σκορ στα ίσια. Προηγούμενα στο 67΄ ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος απέβαλε και το Λούκα του ΠΑΣ , που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα στη θέση του τραυματισθέντα Ράπτη. Και ενώ όλα έδειχναν οτι το ντέρμπι δεν θα είχε νικητή ο Θανασάι που είχε αντικαταστήση στο 87΄τον Χίσο στο 89΄ πέτυχε το τελικό 3 - 2, για τον ΠΑΣ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αθανασόπουλος έκανε την απόκρουση της χρονιάς σε ττετατετ του Ζαγοριάνου
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αθανασόπουλος, Φλεβάρης, Μούστα ,  Χριστόπουλος, Σγούρος, Μερκούρι, Κίτσιος (92' Οικονόμου),Καλογέρης, Κούσης ,Ράπτης (65΄Λούκα), Χίσο (87’ Θανασάι).  
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Χανδρινός, Ροθώνης, Αμπαδιωτάκης Κ,Σπετσι, (55' Καρβελης), Καζάλοφ, Πασαλίδης, Μαζιώτης (75'Γκολεμης), Γάλας, Ζαγοριανός ,  Δημητριάδης (51’ Σιδέρης),



Στους άλλους αγώνες του προγράμματος , η Ελλάς Βέλου έχασε 1 - 3 από  τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, την ίδια ώρα  ο Ηρακλής Λεχαίου επικράτησε με αμφισβητούμενο πέναλτι και ανατροπή 2 - 1  του Αστέρα Δερβενίου,  ο οποίος είχε πάρει προβάδισμα με τον Τόλια. Ο Ολυμπιακός Άσσου επικράτησε με 1 - 0 επί του Τενεάτη. Ο Θλυμπιακός Λουτρακίου μετά την σημερινή του ήττα εντός έδρας με 0 - 1 από τη Θύελλα Πετρίου, δεν αποφεύγει τον υποβιβασμό του στη Β΄κατηγορία όπως δεν τον αποφεύγει και ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου  που έχασε με 3 - 0 στο Ξυλόκαστρο, από τον  Πανκαμαριακό. Τλος στη Νεμέα ο Παννεμεατικός αναδείχτηκε ισόπαλος 1 -  1 με τον Ισθμιακό.

23η Αγωνιστική 


H 23η αγωνιστική
Ολυμπιακός Άσσου  - Τενεάτης Αθικίων 1 - 0
ΠΑΣ Κόρινθος - Κόρινθος '06 3 - 2
ΣΦΛ Ολυμπιακός - Θύελλα Πετρίου 0 -1
Πανκαμαριακός -
  Ατρόμητος Χιλιομοδίου 3 - 0
 Ηρακλής Λεχαίου - Αστέρας Δερβενίου  2 - 1
Πέλοπας Κιάτου -
  Πανσολυγειακός 5 - 0
Παννεμεατικός - Ισθμιακός 1 - 1
Ελλάς Βέλου -
  Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1 - 3



                                                Η Βαθμολογία
                                                ( Σε 23 αγώνες)

1
Πέλοπας Κιάτου
64 - 12
59
2
ΠΑΣ Κόρινθος
55 – 13
56
3
Κόρινθος '06
54 - 10
55
4
Πανκαμαριακός
39 - 21
44
5
Ισθμιακός
31 - 28
36
6
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
30 - 27
33
7
Ελλάς Βέλου
38 - 39
33
8
Αστέρας Δερβενίου
35 - 34
30
9
Ηρακλής Λεχαίου
35 - 32
29
10
Πανσολυγειακός
17 - 46
25
11
Ολυμπιακός Άσσου
37 - 41
27
12
Παννεμεατικός
22 - 40
24
13
Τενεάτης Αθικίων
16 - 33
21
14
Θύελλα Πετρίου
21 - 30
22
15
ΣΦΛ Ολυμπιακός
10 - 41
11
16
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
13 - 70
9

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ευαγγελία Σαμιωτάκη

Πέθανε η ηθοποιός Ευαγγελία Σαμιωτάκη
Τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Ευαγγελία Σαμιωτάκη, σε ηλικία 83 ετών.
 Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός, σύζυγος του αείμνηστου Σπύρου Καλογήρου,ανέβαινε το δικό της Γολγοθά και αντιμετώπιζε κινητικά

LIVE ραδιοφωνική μετάδοση το ντέρμπι της Κορίνθου. ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΄06

 

Με τους αγώνες της 23ης αγωνιστικής ημέρας ,συνεχίζεται, σήμερα Σάββατο , στις 3.00 το απόγευμα, το  πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας. Ενώ ο πρωτοπόρος Πέλοπας Κιάτου , αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Πανσολυγειακό, τα βλέμματα όλων στρέφονται στο γήπεδο του Συνοικισμού της Κορίνθου. Εκεί διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της Κορινθιακής πρωτεύουσας ανάμεσα στον ΠΑΣ Κόρινθος και την Κόρινθος 2006. Οι δύο "πρωτευουσιάνες" ομάδες της Κορινθίας θα ."ξεκαθαρίσουν τους  τελευταίους  λογαριασμούς τους" για το ποια ομάδα θα έχει το πάνω χέρι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, στην Κόρινθο και τον  επιδιωκόμενο στόχο που έχουν, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό τους στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, Στην βαθμολογία , σε 22 αγώνες η Κόρινθος 2006 , βρίσκεται στη 2η θέση με 55 βαθμούς , ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Πέλοπα και ο ΠΑΣ Κόρινθος τους ακολουθεί στη 3η θέση με 53 βαθμούς, Η σημερινή "σύγκρουση" των 2 ομάδων για , φέτος είναι η 4η, Στο πρώτο αγώνα τους, για το πρωτάθλημα , στο ΔΑΚ (έδρα της ΄06) οι ομάδες είχαν αναδειχτεί ισόπαλες με σκορ 1 - 1, ενώ στο Κύπελλο (στην ημιτελική φάση) ισόπαλες 1 - 1 στον Συνοικισμό, ενώ στο ΔΑΚ, είχε νικήσει με 2 - 1 η ΄06..
 Το "Greekradio web channel" και οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" θα  δώσουν το παρών σ΄ αυτό το μεγάλο αθλητικό ραντεβού, μεταδίδοντας  ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από το Γήπεδο του Συνικοισμού της Κορίνθου, αποκλειστικά για άλλη μία φορά, από κάθε ηλεκτρονική συσκευή επικοινωνίας γιά να ακούσουν το κορινθιακό ντέρμπι ζωντανά ραδιοφωνικά οι φίλοι του κορινθιακού ποδοσφαίρου, στη Κορινθία , στην Ελλάδα και σε όλη την υφήλιο. Στην περιγραφή ο Τάσος Μητσόπολος , στην μετάδοση αποτελεσμάτων από άλλους αγώνες ο Βασίλης Λάλος.




Στους άλλους αγώνες του προγράμματος , η Ελλάς Βέλου αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, την ίδια ώρα που ο Ηρακλής Λεχαίου φιλοξενεί τον Αστέρα Δερβενίου και ο Ολυμπιακός Άσσου τον Τενεάτη. Ο Θλυμπιακός Λουτρακίου μάχεται με τη Θύελλα Πετρί, ενώ στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός υποδέχεται τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου όπως και στη Νεμέα ο Παννεμεατικός τον Ισθμιακό.

23η Αγωνιστική 
11/3/17, 15:00 
Ολυμπιακός Άσσου  - Τενεάτης Αθικίων
ΠΑΣ Κόρινθος - :Κόρινθος '06
ΣΦΛ Ολυμπιακός - Θύελλα Πετρίου
Πανκαμαριακός -  Ατρόμητος Χιλιομοδίου
 Ηρακλής Λεχαίου - Αστέρας Δερβενίου
Πέλοπας Κιάτου -  Πανσολυγειακός
Παννεμεατικός - Ισθμιακός
Ελλάς Βέλου -  Ηρακλής Ξυλοκάστρου


Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ.....

Οι καλύτερες θεραπείες ομορφιάς για την άνοιξη

yellowbluetaxisromanou.jpg 
Πιο ασφαλή τα κίτρινα ταξί

Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες οι οδηγοί ταξί στην Αθήνα να κάνουν κούρσες του τρόμου με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις σε ταξιτζήδες, μελέτη ωστόσο δείχνει ότι τα κίτρινα ταξί είναι τα πιο... ασφαλή και ότι το κίτρινο χρώμα των ταξί έχει οφέλη τόσο σε χρήμα όσο και σε ανθρώπινες ζωές.

Διαβάστε περισσότερα

wetbedromanou.jpgΌχι πια βρεγμένο κρεβάτι


Η νυχτερινή ενούρηση είναι μια δύσκολη κατάσταση που θέλει ειδικό χειρισμό από τον γονέα, ώστε να μην "τραυματίσει" ψυχολγικά το παιδί. Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες απλές τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν.

Διαβάστε περισσότερα

hpvvaccineromanou22.jpgMύθοι και αλήθειες για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας


Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι ο μοναδικός καρκίνος που μπορεί να προληφθεί μέσω του εμβολιασμού. Παρακάτω ξεδιαλύνουμε κάποιους μύθους και αλήθειες σε σχέση με το συγκεκριμένο είδος καρκίνου και τον εμβολιασμό.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr