Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Survivor - Σοβαρό τροχαίο για Μάριο Ιωαννίδη και Ειρήνη Κολιδά: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ


Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και η εταιρία παραγωγής του Survivor ΑCUNMEDYA A.E οφείλουν να ενημερώσουν για τα ακόλουθα συμβάντα, τις οικογένειες και τους φίλους των παικτών καθώς και τους τηλεθεατές που έχουν αγαπήσει το SURVIVOR και παρακολουθούν την ζωή και την πορεία των συμμετεχόντων, μέσα από τα επεισόδια της εκπομπής.

Ένα τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ελαφρείς τραυματισμούς σε παίκτες της ομάδας των Μαχητών, οι οποίοι δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το φορτηγό βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών. Το τροχαίο συνέβη κατά την επιστροφή τους από το χώρο της διεξαγωγής του αγωνίσματος, με κατεύθυνση προς την παραλία.

Όλοι οι παίκτες που επέβαιναν στο βαν, μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα για όλες τις ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο της περιοχής, έχοντας δίπλα τους επίσης το ιατρικό προσωπικό της Παραγωγής και το σύνολο των αρμοδίων της παραγωγής της εκπομπής.

Οι ιατρικές γνωματεύσεις, καθιστούν δυνατή την επιστροφή των παικτών στην καθημερινότητά τους, με εξαίρεση την περίπτωση δύο συμμετεχόντων- Ειρήνη Κολιδά, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης-, οι οποίοι θα χρειασθούν περαιτέρω νοσηλεία προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερώσουν οι ίδιοι τηλεφωνικά τα συγγενικά τους πρόσωπα για την κατάστασή τους.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα ενημερωθούν για το ατύχημα από τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, και οι ίδιοι οι Μαχητές, θα εξιστορήσουν τα γεγονότα, όπως τα έζησαν και θα αποκαλύψουν πώς σκοπεύουν να συνεχίσουν στο μέλλον.

Περισσότερες αναφορές σχετικά με τις εξελίξεις, τις ανατροπές και την πορεία του παιχνιδιού, θα γίνουν επίσης απόψε, παρουσία και των δύο ομάδων.

skai.gr 

Tweet: prisma news: Πέμπτη 30-3-2017

Βγάζουν φόρα παρτίδα τα προσωπικά δεδομένα στο ίντερνετ

Δήλωση Πέτρου Τατούλη, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, απέναντι στο ψέμα και τον λαϊκισμό.

Αποτέλεσμα εικόνας για Πέτρος Τατούλης
Σχετικά με την κατάθεση επίκαιρης ερώτησης 9 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του πρώην Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά, για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης προέβη στην εξής δήλωση:

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!


alitheies-psemata-ellhnikh-oikonomia-kyvernhsh-karamanlh
Υπήρξε μία στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έκανε σημαία της την ηθική και το έργο του Κώστα Καραμανλή και ένα έντυπο-ντοκουμέντο το αποδεικνύει, που σκοπίμως ή από ανοησία το κρύβει το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό θα ήταν η καλύτερη απάντηση στις ύβρεις του ΠΑΣΟΚ. Θα έδινε ένα αέρα ηθικής στη Νέα Δημοκρατία που όμως αναζητά σήμερα την περπατησιά της στους διεφθαρμένους αυλοκόλακες του Σημίτη, στους νεοφιλελεύθερους κηφήνες του Σκυλακάκη και στους ακροδεξιούς περαστικούς του Σαμαρά.
Κάποτε (2010) η Νέα Δημοκρατία υπερηφανευόταν για την ηθική και το έργο του Κώστα Καραμανλή. Ήταν τότε που το ΠΑΣΟΚ μόλις είχε πουλήσει τη χώρα στις ξένες Τράπεζες και χώρες και τα πρώτα υφεσιακά μέτρα είχαν κάνει την εμφάνισή τους. Τότε η Νέα Δημοκρατία, ως ένα ακόμη σοβαρό κόμμα, αναφερόταν με οξύτητα στο Μνημόνιο και ασκούσε αντιπολίτευση λέγοντας:

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ! Η ανησυχητική αποκάλυψη που τους έχει πανικοβάλει – Τι περιμένουν μέσα στο χρόνο


Την πολύ ανησυχητική αποκάλυψη ότι ακόμα και μέσα σε ένα χρόνο μπορεί να… συμβεί

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΩΝΗ: Η οικογένειά του δήλωσε εξαφάνιση – Βρέθηκε στο Ντουμπάι


Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση – μυστήριο του προπονητή Γιώργου Δώνη.
Την Τετάρτη 22 Μαρτίου, ο Έλληνας κόουτς ήταν στην Τούμπα για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας Ελπίδων με την Ουγγαρία, στο οποίο έπαιξε και ο Τάσος Δώνης.
Μετά τον αγώνα, όπως μεταδίδει ο ΣΠΟΡ FM 94,6, κατά τις 8 το βράδυ ο Δώνης

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Δ Η Μ Ο Y ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  Λουτράκι  30/3/2017
         ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                          Αριθ. Πρωτ.: 5478
                   Δ Η Μ Ο Σ
   ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -
   ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
       ---------------------------

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

           
Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά των Συλλόγων στην προαγωγή του πολιτιστικού και αθλητικού έργου του,
ΚΑΛΕΙ τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους που εδρεύουν εντός των ορίων αρμοδιότητάς του κι επιθυμούν να επιχορηγηθούν για το έτος 2017, να καταθέσουν σχετική αίτηση συνοδευόμενη από τα κάτωθι δικαιολογητικά:

ΚΠΙΣΝ – Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου


Γράφει η
Χριστιάννα Λούπα
Με ιδιαίτερη λύπη παρακολουθήσαμε πρόσφατα την τελετή παράδοσης-αυτοχειρίας του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο κράτος. Δυστυχώς, η μέχρι σήμερα συμπεριφορά του ελληνικού Δημοσίου δεν εγγυάται το μέλλον του εξαιρετικού  αυτού πολιτιστικού κέντρου.
Το έργο το έχουμε δει πάμπολλες φορές. Οτιδήποτε πέφτει στα χέρια του ελληνικού κράτους βαδίζει ολοταχώς προς διάλυση. Η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη: κακή διοίκηση, κάκιστη διαχείριση οικονομικών, μίζες και ρεμούλες, δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία, διορισμοί ημετέρων, αδιαφορία και τέλος εγκατάλειψη. Ό,τι απομένει το ξεκοκαλίζουν οι πλιατσικολόγοι. Εντελώς ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά παραδείγματα που

Ο… επαναστατικός Μάρτιος του κ. Τσίπρα!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Εδώ και μερικά χρόνια, ο κ. Τσίπρας γιορτάζει με τον δικό του τρόπο… την Επανάσταση του 1821!
Κάθε Μάρτιο, ο κ. Τσίπρας φοράει τα… φυσεκλίκια του και λαμβάνει μέρος στο ετήσιο συνέδριο του δικτύου Transform Europe. Το έκανε τον καιρό του αντιμνημονιακού οίστρου, το κάνει και στα χρόνια του δικού του μνημονίου.
Δηλαδή, την ώρα που εφαρμόζει το πιο σκληρό μνημόνιο, κάνει ένα διάλειμμα για να εκφωνήσει πύρινες ομιλίες κατά του μνημονίου.
Φέτος, στην ομιλία του στο Πανεπιστήμιο «Λα Σαπιέντσα» της Ρώμης, στο συνέδριο του συγκεκριμένου δικτύου, κήρυξε ξανά τον πόλεμο στον «Νεοφιλελευθερισμό που έχει σχεδόν καταβροχθίσει την Ευρώπη», θυμήθηκε την

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας καταγγέλλει τη στάση τού Δημάρχου Κορινθίων σ το θέμα των εργαζομένων στην καθαριότητα με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί η άκαμπτη στάση του Δημάρχου Κορινθίων κ. Πνευματικού σχετικά με το θέμα των εργαζομένων στην καθαριότητα με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Θα ανέμενε κανείς από τον κ. Δήμαρχο, αλλά και από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία αλλά και συμμόρφωση προς τις αποφάσεις της κυβέρνησης και όχι αναιτιολόγητη κήρυξη «εμπόλεμης κατάστασης», με δεδομένο μάλιστα ότι από τους 325 Δήμους της χώρας οι 321 έχουν ήδη συμμορφωθεί, ως όφειλαν, με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Ο Δήμος Κορινθίων είναι ένας από τους 4 εναπομείναντες Δήμους της χώρας πού εφαρμόζει τους νόμους αποφασίζοντας ο ίδιος κατά πόσον είναι ή όχι συνταγματικός ένας νόμος ή μία διάταξη.

"Πολυχάπι" το μέλλον στην πρόληψη των καρδιοπαθειών (;)



multipille1.jpg"Πολυχάπι" το μέλλον στην πρόληψη των καρδιοπαθειών (;)


Εκατομμύρια ζωές των ανθρώπων που βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο καρδιαγγειακών συμβαμάτων θα μπορούσε να σώσει ένα χάπι που θα περιέχει περισσότερες από μία ουσίες, καθώς υψηλό ποσοστό ασθενών δεν καταφέρνουν να συμμορφωθούν με τις οδηγίες των γιατρών για τη σωστή και τακτική λήψη του συνόλου της φαρμακευτικής αγωγής τους.

Διαβάστε περισσότερα 

Πρόβλημα αστυνόμευσης στην Κορινθία Ερώτηση του βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστου Δήμα προς τον Υπουργό Εσωτερικών


Τα προβλήματα αστυνόμευσης που αντιμετωπίζει η Κορινθία έφερε στη Βουλή με Ερώτηση του προς τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών, ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. 
Ο κ.Δήμας υπογραμμίζει στο κείμενο της Ερώτησης μια σειρά από προβλήματα εγκληματικότητας που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα, η αντιμετώπιση των οποίων απαιτεί ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης της περιοχής με προσωπικό αλλά και μέσα.
Αναλυτικά το κείμενο της Ερώτησης: