Σάββατο 13 Μαΐου 2017

"Πρωταθλητές" στις ...αποβολές στην Α΄ κατηγορίας Κορινθίας


Το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας περιόδου 2016-2017, πέρασε στην ιστορία… Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Πέλοπας Κιάτου. 
Ο «μαραθώνιος» των 30 αγωνιστικών διεξήχθη σε γενικές γραμμές μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
Εν τούτοις οι διαιτητές των 240 αγώνων του πρωταθλήματος Κορινθίας έδειξαν

Δυο χρόνια φυλάκιση στον Μανώλη Βουρβαχάκη ( θείος του Μάριου Παπαγεωργίου) που πυροβόλησε έξω από το εφετείο

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/05/pirovolismos-efetio-1300.jpg

Σε φυλάκιση δύο ετών και δύο μηνών με τριετή αναστολή και καταβολή 1500 ευρώ καταδικάστηκε ο θείος του Μάριου Παπαγεωργίου για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, των άσκοπων πυροβολισμών, της παράνομης οπλοφορίας, και της απήθειας.
Μεταξύ άλλων ο 44χρονος μαραγκός, πατέρας δύο παιδιών από το Ρέθυμνο, υποστήριξε στο δικαστήριο: «Καμία αντίσταση δεν έφερα. Προσπάθησα να μην πέσω κάτω. Αν ήθελα είχα το χρόνο να κάνω ότι θέλω. Αν ήθελα τους έριχνα και τους δύο κάτω».

Eurovision 2017: «Αουτσάιντερ» η Demy, φαβορί Ιταλία, Πορτογαλία, Βουλγαρία

 http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/05/demy-eurovision-1000-1.jpg
Η ώρα του μεγάλου τελικού της Γιουροβίζιον έφτασε και απόψε στις 22.00 στην ΕΡΤ1 η Demy με το τραγούδι «This is love» θα προσπαθήσει να κερδίσει μια καλή θέση στην τελική κατάταξη του διαγωνισμού. Τα ξημερώματα της Παρασκευής και μετά τον β’ ημιτελικό, η EBU ανακοίνωσε με ποια σειρά εμφάνισης θα διαγωνιστούν τα τραγούδια.

Αυστηρά μέτρα για την υποδοχή του σκηνώματος της Αγίας Ελένης

μέτρα
Μέτρα υψίστης ασφαλείας θα λάβει η Ελληνική Αστυνομία γύρω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεω, όπου με την απαιτούμενη θρησκευτική ευλάβεια και επισημότητα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα υποδεχτεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, το σκήνωμα της Αγίας Ελένης και τον Τίμιο Σταυρό.

Σεπόλια: Το δράμα πίσω από την αλυσοδεμένη πόρτα - Απίστευτες αποκαλύψεις για την 47χρονη αγνοουμένη

Σεπόλια: Το δράμα πίσω από την αλυσοδεμένη πόρτα - Απίστευτες αποκαλύψεις για την 47χρονη αγνοουμένη
Στα χέρια της αστυνομίας είναι ο σύντροφος της 47χρονης, ο οποίος φέρεται ναν την κρατούσε κλεισμένη σε ένα αγκαταλελειμμένο σπίτι στα Σεπόλια. Ο άνδρας σύμφωνα με αποκλειστικές του newsit.gr είναι ρακκοσυλλέκτης ενώ τόσο η μέχρι πρότιμος αγνοουμένη Τερέζα – Ζοζεφίνα Σόϊμπερ όσο και ο σύντροφος της φέρονται να έχουν ψυχολογικά πρόβληματα. Ο άντρας έχει συλληφθεί ενώ μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Football League: Ντέρμπι κορυφής στη Λαμία - Δεν ταξιδεύουν οι παίκτες της Σπάρτη για τις Σέρρες.

Αφαίρεση βαθμών στην Καλλονή
Το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Λαμία και τον Απόλλωνα Σμύρνης ξεχωρίζει στην 30η αγωνιστική της Football League. H ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται στη δεύτερη  θέση του βαθμολογικού πίνακα και τρείς πόντους ψηλότερα η "Ελαφρά Ταξιαρχεία". Το αποτέλεσμα του αγώνα της Λαμίας ενδιαφέρει τον Άρη, ο οποίος , σημερα, αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης,. Οι Θεσσαλονικείς εκτός από το τρίποντο θέλουν να χάσει η Λαμία, ωστε να την πλησιάσουν στους 3 βαθμούς και να την απειλούν πλέον άμεσα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στη Super League. 

ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ '21

Σαν κατάρα της φυλής πλανιέται πάνω από ζωντανούς και αγέννητους εαυτούς μας το νέο Μνημόνιο του '21 Σαν να μην πέρασε μία μέρα από το 1821 οι Έλληνες και πάλι υπογράφουν για το 2021 την αιώνια καταδίκη τους. Χωρίς υποδομές, χωρίς νέους, χωρίς ιδέες, χωρίς ψυχή μετατρέπονται για άλλη μία φορά σε αιώνιους υπηρέτες των ισχυρών και της δόλιας μας πίστης, όπως δύο αιώνες τώρα, όπως χιλιάδες χρόνια ανυπαρξίας μετά τον παγκόσμιο διαφωτισμό της αξεπέραστης Αρχαίας Ελλάδας της θαμμένης Αμφίπολης.

Επιτυχημένη η Συνδιάσκεψη του Τομέα Υγείας της ΝΔ στην Κόρινθο

Φωτογραφία του Oikonomou Vasilis.

Φωτογραφία του Oikonomou Vasilis.
 Επιτυχημένη η Συνδιάσκεψη του Τομέα Υγείας της ΝΔ στην Κόρινθο με θέμα "Το πλαίσιο αρχών της ΝΔ για την Υγεία" που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελειτήριο Κορίνθου με ομιλητές  τον Τομεάρχη  Υγείας της Ν.Δ. – Βουλευτή  Επικρατείας κ. Βασίλη  Οικονόμου και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη, Βουλευτή Αχαΐας κ. Ιάσονα Φωτήλα.
Παρευρέθησαν ο τ. Υπουργός Νίκος Ταγαράς , οι τ. βουλευτές Κώστας Κόλλιας και Αθηνά Κόρκα , οι πολιτευτές Γιώτα Μπάγκα , Γεώργιος Πετρίτσης, ο γιατρός Τάσος Γκιολής, ο πρόεδροσ της ΝΟΔΕ Χρήστος Κορδώσης , μέλη του κόμματος κ.α.

Ο Φάνης Σιτές "...στο πλευρό του ιατρού Στάθη Γκουρβέλου για την αλλαγή πορείας του Κορινθιακού ποδοσφαίρου - ‘’Ενωτική Κίνηση για την αναμόρφωση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου’’.



 Εμφάνιση 18034275_10207408667128563_3272160294654675118_n.jpg

Από το τέλος της περασμένης χρονιάς  και ενόψει των επικείμενων εκλογών στην ΕΠΣ Κορινθίας πήρα την πρωτοβουλία να ηγηθώ της ανατροπής  του σημερινού κατήφορου του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
Η αιτία της ενασχόλησης μου δεν ήταν άλλη από τα σημερινά αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η νυν διοίκηση της Ένωσης.Σε αυτήν την πρωτοβουλία  μου μετείχε από την αρχή μια ομάδα φίλων χωρίς ψεγάδια, με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς για το άθλημα που αγαπάμε.Ο στόχος ήταν και είναι, ένα καλύτερο μέλλον για το  Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Όταν με μεγάλη μου  χαρά είδα τον  Στάθη Γκουρβέλο,έναν καταξιωμένο επιστήμονα  με πολύχρονη και θετική παρουσία στην προηγούμενη διοίκηση του αείμνηστου Σπύρου Νίκα να δηλώνει διαθέσιμος  να ηγηθεί της προσπάθειας ανατροπής,δεν πέρασε καμία άλλη σκέψη από το μυαλό μου παρά το αύριο,το καλύτερο μέλλον για το ποδόσφαιρο του νομού μας.
Οι συνεργάτες μου και εγώ δηλώνουμε ότι  συστρατευόμαστε στο πλευρό του ιατρού  Στάθη Γκουρβέλου για την αλλαγή πορείας του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και καλούμε και όλες τις υγιείς  δυνάμεις  να ενσωματατώσουν την ‘’Ενωτική Κίνηση για την αναμόρφωση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου’’.
Ο αγώνας για την ανατροπή συνεχίζεται μέχρι την νίκη!
Φάνης Σιτές 

Enotiki Kinisi