Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Τόζα Βεσελίνοβιτς

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Τόζα ΒεσελίνοβιτςΜια μεγάλη μορφή τόσο του γιουγκοσλάβικου όσο και του ελληνικού ποδοσφαίρου πέθανε, σε ηλικία 86 ετών. Ο λόγος για τον Τόζα Βεσελίνοβιτς.Ο Τόντορ Βεσελίνοβιτς, άφησε την τελευταία του πνοή, αργά εχθές το βράδυ, σε νοσοκομείο της Αθήνας, ύστερα από δεκαήμερη νοσηλεία. Από το 1977, όταν και ήρθε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό μέχρι και την ημέρα που έσβησε ήσυχα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αγάπησε ιδιαίτερα την Ελλάδα και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους, όσο λίγοι. 

Το κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου

ASDfEFFASDFASF.jpgΤο κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου


Όσο περισσότερο κόκκινο κρέας τρώει κανείς, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος πρόωρου θανάτου από εννέα διαφορετικές παθήσεις, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΛΑΖΑΝΑΣ: Αδιαφορία για το Δερβένι … ο τόπος μας βαδίζει από το κακό στο χειρότερο



Αποτέλεσμα εικόνας για παιδικεσ χαρες δερβενι
Από τον τ. Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δερβενίου κ. Χαρίλαο Λαζανά λάβαμε την παρακάτω επιστολή και την οποία δημοσιοποιούμε :

"Χαρίλαος  Β. Λαζανάς
 τ. Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Δερβενίου
Φωτογραφία του Χαριλαος Λαζανας.Παιδικές χαρές  «ΓΙΟΚ». Με εντολή της Δημ. Αρχής ξηλώνονται  οι παιδικές χαρές που κρίθηκαν σάπιες λόγω μη συντηρήσεως. Η κεντρική παιδική χαρά του Δερβενίου μαζί με  άλλες δύο θα λείψουν στους μικρούς κατοίκους ντόπιους και παραθεριστές. Αυτές  που είχαν αντικαταστήσει τις παλιές το 2013 επί προεδρίας μου ήσαν άριστης κατασκευής. 
Όμως και οι παλιές ήσαν σε καλύτερη κατάσταση από τις σημερινές. 
Ο λόγος . Δύο σπρέι  αξίας  6 ευρώ, ένα κιλό αλυσίδες  3 ευρώ, πέντε ναυτικά κλειδιά 6 ευρώ και 20 στριφώνια  αξίας 3 ευρώ, σύνολο 18 ευρώ το πολύ ετησίως . η επιστράτευση φίλου μαραγκού για κάποια σανίδα χαλασμένη και η  και η ευγενική προσφορά γονέα σιδερά για κάποιο στραντζαριστό δεν επέστρεψαν να επικρατήσει η σαπίλα και η εγκατάλειψη. 
https://a0.muscache.com/im/pictures/0dcf35b8-6723-4b1c-a69c-7f791b5817ea.jpg?aki_policy=x_medium
Μετά το 2014 ουδέποτε έγινε συντήρηση από την δημοτική αλλά και από την κοινοτική αρχή που υποτίθεται ότι έχει περισσότερη ευαισθησία. Τώρα μαζί με τις γαλάζιες  σημαίες, την  πλημμελή  καθαριότητα και την αδιαφορία για τις τσούχτρες ο τόπος μας βαδίζει από το κακό στο χειρότερο!!! Ντροπή σας «ψώνια»…
ΧΑΡΙΛΑΟΣ Β. ΛΑΖΑΝΑΣ
τ. Πρόεδρος κτοπικής οινότητας Δερβενίου"

Εκατομμύρια μέλισσες ελεύθερες από εκτροπή φορτηγού στο Μοναστηράκι Άργους


Χθες στις 12:30 το βράδυ ξημέρωμα Σαββάτου είχαμε εκτροπή φορτηγού λίγο έξω από το Μοναστηράκι Άργους, κοντά στην διασταύρωση του χωριού, επί του δρόμου Μυκηνών – Τίρυνθας. Το φορτηγό για άγνωστη μέχρι αυτής της στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και βγήκε εκτός δρόμου.


Ο οδηγός κτύπησε και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα στο κεφάλι.
 Η προσέγγιση στο αυτοκίνητο δυστυχώς δεν ήταν κατά την διάρκεια της νύκτας εύκολη καθ’όσον το φορτηγό ήταν γεμάτο με κυψέλες μελισσών.
Πολλές από αυτές έπεσαν στην γύρω περιοχή και σμήνη μελισσών είχαν γεμίσει την περιοχή γύρω από το φορτηγό.
 Σήμερα, η εικόνα είναι θεαματική. Εκατομμύρια μέλισσες στο σημείο του ατυχήματος και αρκετοί μελισσοκόμοι προσπαθούν να μαζέψουν ότι είναι δυνατόν και να ανοίξει ο δρόμος.

argonafplia.gr

Φινάλε με φιέστα, στη Β΄ Κορινθίας για τον Πρωταθλητή Άγιο Γεώργιο


Φινάλε και σε ένα ακόμα πρωτάθλημα αυτή την  Κυριακή με την διεξαγωγή της τελευταίας (30ης) αγωνιστικής στην Β’  κατηγορία Κορινθίας.
Πρωταθλητής στην κατηγορία είναι ήδη ο ΠΑΣ Άγιος Γεώργιος Κορίνθου, που για πρώτη φορά στην ιστορία του , κέρδισε επάξια την άνοδό του στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας. Η ομάδα του Αγίου Γεωργίου, είναι ίσως από τις λίγες ομάδες, στην

Ο Ολυμπιακός φτιάχνει νέο έπος στην Κωνσταντινούπολη- Ο “Kill Bill” μοίρασε, σκόραρε και έφερε τον εφιάλτη στους Μοσχοβίτες, “πετώντας” στον Βόσπορο τα εκατομμύρια που έχουν επενδύσει. -Και τώρα Oμπράντοβιτς Vs Σπανούλης!

ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός: Η κορυφαία ομάδα της δεκαετίας και ο ηγέτης της!
Θέλει να γίνει και πάλι... Βασιλιάς της Ευρώπης και έδειξε πως μπορεί να το πετύχει. Με μάγκικη εμφάνιση και παρά τα έντονα διαιτητικά παράπονα , ο Ολυμπιακός υπέταξε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 82-78 και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.
Οι παίκτες του Σφαιρόπουλου ήταν κακοί επιθετικά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ήταν πίσω στο σκορ για περίπου 38 λεπτά, αλλά δεν άφησαν τους Ρώσους να ξεφύγουν. Κρατήθηκαν κοντά στο σκορ με τους Παπαπέτρου, Πρίντεζη και Μάντζαρη, ενώ την κρίσιμη ώρα ήρθε ο Βασίλης Σπανούλης για να δείξει πως οι μεγάλοι παίκτες μιλάνε στα ζόρια. Ο “Kill Bill” μοίρασε, σκόραρε και έφερε τον εφιάλτη στους Μοσχοβίτες, “πετώντας” στον Βόσπορο τα εκατομμύρια που έχουν επενδύσει.

Ο θάνατός σου, η ζωή μου... Μάχη για την επιβίωση απο Ζευγολατιό και Μεγαλόπολη

  Ο θάνατός σου, η ζωή μου...
 Τα πάντα κρίνονται αυτή την Κυριακή, στις 5:00 το  απόγευμα, στην τελευταία (30η) αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ( 3ος όμιλος) για τη παραμονή στη κατηγορία  και την αποφυγή του υποβιβασμού, για τον  ΑΟ Ζευγολατιού και τη  Δόξα  Μεγαλόπολης... ερίζουν για τη 14η θέση του ομίλου.
Το πάνω χέρι στη μάχη της παραμονής έχει ο ΑΟ Ζευγολατιού, καθώς στην μεταξύ τους ισοβαθμία υπερτερεί (έχει μία νίκη εκτός και ισοπαλία εντός). Αυτό σημαίνει ότι θέλει αποτέλεσμα ίδιο ή καλύτερο από τη Δόξα. 
Η ομάδα του Παντελή Κολλιάκου προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί του