Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ένταση στην εκδίκαση του ΠΑΟ - ΠΑΟΚ, την Πέμπτη η απόφαση

Ένταση στην εκδίκαση του ΠΑΟ - ΠΑΟΚ, την Πέμπτη η απόφαση
Εκδικάστηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League η υπόθεση του διακοπέντα αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς. Η εκδίκαση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντασης ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, ενώ η απόφαση για την τύχη της συνάντησης θα ανακοινωθεί από την Πέμπτη 25 Μαΐου και ύστερα.

Βρετανός, λιβυκής καταγωγής ο δράστης της επίθεσης στο Μάντσεστερ

Βρετανός, λιβυκής καταγωγής ο δράστης της επίθεσης στο Μάντσεστερ
Ο ύποπτος για τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ της Βρετανίας αναγνωρίστηκε και ονομάζεται Σαλμάν Αμπέντι. Πρόκειται για έναν 22χρονο, ο οποίος κατονομάστηκε από τις Αρχές.
Ο βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε 22 ανθρώπους -πολλοί από τους οποίους παιδιά- σε συναυλία στο Μάντσεστερ. Αρκετοί από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Tweet: ΚΚΕ: «Οχι» στις περικοπές συντάξεων χηρείας

Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο 4o Forum Αυτοδιοίκησης & Επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλονίκη



Εμφάνιση IMG_9898.JPGΤο Money Show Network, η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών & Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας» διοργάνωσαν το 4ο Forum Αυτοδιοίκησης & Επιχειρηματικότητας στις 19 – 21 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη, με θέμα της κεντρικής εκδήλωσης: ‘Γεωπολιτικές Προκλήσεις στη Νότιο – ανατολική Ευρώπη και ο Ρόλος των Αυτοδιοικητικών Αρχών.

Με έντονο Πελοποννησιακό χρώμα η 2η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στο Περιστέρι

Εμφάνιση φωτο3.jpg


  • Εντυπωσίασε κοινό και εκθέτες η συμμετοχή της Πελοποννήσου με συνδυαστικές δράσεις προβολής
Με σημαντικά αποτελέσματα για δεύτερη χρονιά η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση Ελλάδος Γεύση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από 18 έως 21 Μαΐου 2017.

Εμφάνιση φώτο1.JPG

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου χαρακτηρίστηκε από συνδυαστικές ενέργειες προβολής με επίκεντρο τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τα προϊόντα αλλά και τις επαφές με Περιφέρειες και Δήμους που συμμετείχαν στην έκθεση προερχόμενες από όλη τη χώρα. Μέσα από τη συμμετοχή της η Περιφέρεια ανέδειξε τα ποιοτικά ΠΟΠ, ΠΓΕ πιστοποιημένα Πελοποννησιακά Προϊόντα και την Πελοποννησιακή Γαστρονομία, ως επίκεντρα της

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Δυναμικά παρούσα η Πελοπόννησος στη διεκδίκηση μεγάλων διεθνών ιστιοπλοϊκών αγώνων»



 Εμφάνιση Φωτο 2 .jpg
Δυναμικά παρούσα δήλωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη διεκδίκηση μεγάλων διεθνών ιστιοπλοϊκών αγώνων στην Ελλάδα, κατά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο και τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αττικής την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και η κατάρτιση της στρατηγικής της χώρας για τη διεκδίκηση των αγώνων αυτών. Εφόσον επιτευχθεί η ανάληψη των αγώνων αυτών, τα οφέλη τόσο σε επίπεδο ενίσχυσης της περιφερειακής οικονομίας της Πελοποννήσου, όσο και προβολής της σε διεθνές επίπεδο θα είναι τεράστια. Πέραν τούτου, θα υλοποιηθούν και σημαντικά έργα ενίσχυσης των υποδομών των λιμανιών που θα εξυπηρετήσουν τους αγώνες.


Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου




"Εγκατάσταση Νέων Γεωργών

                                                     
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
       Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανακοινώνεται ότι τροποποιήθηκε η αρ. 8837/14-10-2016 (ΦΕΚ 3442/Β’/25-10-2016)  Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων «Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης - φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών" του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (Π.Α.Α.) 2014-2020 για το έτος 2016»
Η τροποποίηση έγινε με την αριθμ. 3892/11-4-2017 Απόφαση  ΦΕΚ 1605/Β/10-5-2017 και ΑΔΑ: 7Υ334653ΠΓ-ΥΒΓ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους ΔΑΟΚ.

"Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου



Θρήνος στα social media για τον θάνατο του θρυλικού Roger Moore


Η είδηση της απώλειας του μεγάλου ηθοποιού Roger Moore, σκόρπισε θλίψη στο Χόλιγουντ, ενώ και τα βρετανικά και αμερικανικά ΜΜΕ διέκοψαν τη θεματολογία τους, για να υποβάλουν τα σέβη τους σε έναν κύριο.
Ο Roger Moore, με καταγωγή από το Λονδίνο, έπαιξε τον ρόλο του James Bond για περισσότερες ταινίες από οποιονδήποτε άλλον ενσάρκωσε τον διάσημο πράκτορα 007, ενώ η σπουδαία καριέρα του περιελάμβανε και μια σειρά ακόμη από σημαντικούς ρόλους.
Ήταν 89 ετών, και η είδηση του θανάτου του οδήγησε πολλούς επώνυμους να πουν το δικό τους “αντίο” προς τον Roger Moore, μέσω των social media, ενώ υπήρξε και η παρακάτω σχετική ανακοίνωση από την οικογένειά του.

Η ιστορική δικαίωση της Ντόρας (7 χρόνια μετά τη διαγραφή της)


Πέρασαν κιόλας 7 χρόνια από την ημέρα που, ο τελευταίος των Παπανδρέου υπέγραψε την παράδοση της χώρας στον ζυγό των Μνημονίων. Γιατί, σε ζυγό εξελίχτηκαν τα Μνημόνια για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Με την εξαίρεση των ευνοημένων, και των… χαζοχαρούμενων του πολιτικού συστήματος που ορκίζονται πίστη και αφοσίωση.

Νέα Δημοκρατία: Το θέατρο Τσίπρα κοστίζει πολύ στους Έλληνες

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/04/NEA-DIMOKRATIA-NEA-GRAFEIA-PEIRAIOS-1300-1.jpg

«Το θέατρο Τσίπρα κοστίζει πολύ στους Έλληνες» τονίζει σε ανακοίνωση της η ΝΔ αναφορικά με τη συνεδρίαση του Eurogroup.
Ολόκληρη η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

Σε ένα κανονικό κράτος


Γράφει ο Γιάννης Τσαπρούνης*

tsaprounis-130x140 Σε ένα κανονικό κράτος Ευτυχώς που υπάρχει και ο Αλέκος Φλαμπουράρης για να λύνονται τα προβλήματα των πολιτών. Χθες με μια πομπώδη ανακοίνωση η «ομάδα καθημερινότητας» που έχει δημιουργήσει στο Μαξίμου ο υπουργός Επικρατείας ενημέρωσε πως χάρη στην παρέμβασή της καταβλήθηκε ένα εφάπαξ θανόντος συζύγου και επανεντάχθηκε σε ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο μια μητέρα.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στο Μάντσεστερ

 
Η εξτρεμιστική τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη φονική βομβιστική επίθεση στο Μαντσεστέρ Αρένα το βράδυ της Δευτέρας, ανακοινώνοντας ότι η έκρηξη προήλθε από εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος ήταν ήδη τοποθετημένος στον συναυλιακό χώρο. Η ανάληψη ευθύνης έγινε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram.
«Ένας από τους στρατιώτες του Χαλιφάτου κατάφερε να τοποθετήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό σε μία συγκέντρωση Σταυροφόρων στην πόλη του

Βρέθηκε νεκρή η 8χρονη Ελληνοκύπρια που αγνοείτο στο Μάντσεστερ

 http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/05/manchesterepithesi-2-thumb-large.jpg
 Βρέθηκε νεκρή η 8χρονη Ελληνοκύπρια που αγνοείτο στο Μάντσεστερ.

safi-rouz-mesa Βρέθηκε νεκρή η 8χρονη Ελληνοκύπρια που αγνοείτο στο ΜάντσεστερΣάφι Ρόουζ Ρούσος που βρίσκονταν στη λίστα με τους αγνοούμενους στο μακελειό στο Μάντσεστερ δυστυχώς πριν από λίγο εντοπίστηκε νεκρή.  Η 8χρονη είχε πάει στη συναυλία μαζί με τη μαμά της και την μεγαλύτερη αδερφή της.
Το facebook είχε γεμίσει με την φωτογραφία της, ενώ συγγενείς και φίλοι συνέχιζαν με αγωνία την προσπάθεια να την εντοπίσουν. «Η φίλη της αδερφής μου και οι κόρες της ήταν στην συναυλία. Η Σάφι, οκτώ χρονών, αγνοείται ακόμα. Η μαμά της Λίζα και η αδερφή της Ας βρίσκονται στο νοσοκομείο, αλλά δεν απειλείται η ζωή τους» γράφει μια γυναίκα, εκλιπαρώντας όποιους μπορούν να βοηθήσουν.
Σύμφωνα με επίσημες πηγές, από το Υπουργείο Εξωτερικών και την ύπατη Αρμοστεία,  το κοριτσάκι είναι κυπριακής καταγωγής τρίτης γενιάς, ωστόσο θεωρείται βρετανίδα πολίτης.

Τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ με 22 νεκροί και τουλάχιστον 59 τραυματίες - - 8χρονο κορίτσι ελληνικής καταγωγής ανάμεσα στους αγνοούμενους - Σάφι Ρόουζ Ρούσος το όνομά της

Τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ Live – Τερέζα Μέι: Η χειρότερη και πιο άνανδρη επίθεση που έχει γίνει στο έδαφός μας!
Φόβος, τρόμος, πανικός. Η Αριάνα Γκράντε, μια νεαρή καλλιτέχνης με απήχηση στους εφήβους, μόλις έχει καληνυχτίσει το Μάντσεστερ και το κοινό που βρέθηκε στην Manchester Arena για να παρακολουθήσει τη συναυλία της. Και τότε, ακούγεται ένας μεγάλος θόρυβος. Ήταν η έκρηξη που αιματοκύλησε το Μάντσεστερ.

Τσίπρας και Καμμένος οι καινούργιοι «κλητήρες του Φούχτελ»


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Πριν από δεκαπέντε περίπου μέρες – και μέσα στην απόλυτη σιωπή – την Ελλάδα επισκέφθηκε ο Γερμανός κοινοβουλευτικός υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και Πρόεδρος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στο Βερολίνο Χανς-Χοακίμ Φούχτελ, συνοδευόμενος από εκπροσώπους του γερμανικού κοινοβουλίου, κρατικών στελεχών, στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και ένα διευρυμένο κλιμάκιο Γερμανών επιχειρηματιών.
Η Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον υποδέχθηκε μετά βαΐων και κλάδων και δια του γενικού γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων κ. Λαμπριανίδη εξέφρασε τη χαρά της για την επίσκεψη και, όπως επισήμως ανακοινώθηκε, έσπευσε να τον ενημερώσει για τα παρεχόμενα επενδυτικά κίνητρα και γενικότερα για τις πολλές επενδυτικές ευκαιρίες και 

“Ο Γκάτσος Που Αγάπησα” με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο Άργος

Εμφάνιση afisa-Mitsias-Karabeti_26-5-2017.jpg


ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΑΡΧΙΑ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ 
ΠΑΙΔΕΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
πληροφ.: Γωγώ Μ. Μούκα
                           
                        Άργος, 22-05-2017  
                     αρ. πρωτ.: Φ1/165
                                        
                            
                             

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


          Ένα αφιέρωμα από καρδιάς στον ποιητή των τραγουδιών και μέσα από αυτό μια ολοκάθαρη μουσική διαδρομή στην ιστορία και τον πολιτισμό της νεώτερης Ελλάδας.
          Ο κύκλος συναυλιών Ο Γκάτσος Που Αγάπησα” θα πραγματοποιηθεί στο Άργος την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 και ώρα 9.00μμ στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος.

34α Θώδεια 2017: Η πόλη του Λουτρακίου πρωταγωνιστεί στις αθλητικές διοργανώσεις!



Η ημερίδα στίβου "34α Θώδεια" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου, στο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου "Χρήστος Θώδης". Η οργάνωση, που αναβιώνει με επιτυχία έναν θεσμό που είχε ατονήσει, για 5η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιείται από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και το τμήμα στίβου του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου, με την αρωγή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.
Φέτος αναμένεται η συμμετοχή των αθλητών να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, λόγω της πανελλήνιας φήμης που έχουν αποκτήσει οι αγώνες, αλλά και την άρτια διοργάνωση που τους κατατάσσει ανάμεσα στους καλύτερους και πλέον αξιόπιστους στο χώρο του κλασικού αθλητισμού.
Ο Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ και ο Δήμος μας είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε για ακόμη μία φορά την πρόκληση για καλύτερους αγώνες. Καλούμε όλους τους φιλάθλους του κλασικού αθλητισμού, τους δημότες και όχι μόνο να στηρίξουν με την παρουσία τους τον αγώνα και την προσπάθεια όλων των αθλητών.
Σας περιμένουμε όλους στα "34α Θώδεια" στο Δημοτικό στάδιο Λουτρακίου, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και με ώρα έναρξης 14:30.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

"ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ"

Άρθρο του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, Γ. Ψυχογιού 

Εμφάνιση Psyhogios profile 1.jpgΨηφίστηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο της συμφωνίας με τους θεσμούς, το οποίο ολοκληρώνει τη δεύτερη αξιολόγηση και φέρνει τη χώρα πιο κοντά στο τέλος του προγράμματος και τη ρύθμιση του χρέους. Η συμφωνία αυτή προήλθε μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις και πολύμηνη μάχη με τους θεσμούς, ενώ ενσωματώνει μέτρα και αντίμετρα με ουδέτερο δημοσιονομικό αποτέλεσμα. Πρόκειται παρ’ όλα αυτά για μία συμφωνία που περιέχει επώδυνα μέτρα για κοινωνικές ομάδες που εκπροσωπούμε και έχουν πληγεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια από την κρίση, χωρίς πάντως τα αντίμετρα να είναι «ψίχουλα» ή «φερετζές», όπως υποστήριξε σύσσωμη η αντιπολίτευση, καθώς καλύπτουν χαμηλά αλλά και μεσαία στρώματα.

«Πρόσκληση συμμετοχής στην διαβούλευση για την κατάργηση της πλαστικής σακούλας στον Κορινθιακό»

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ                                                                                 
ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ»                              
               Αίγιο, 23 Μαΐου 2017



Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ


Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου «Ο ΑΡΙΩΝ» σε συνεργασία με την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, όλους τους Δήμους του Κορινθιακού και πολλούς τοπικούς φορείς, πραγματοποιούμε μία εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με κεντρικό σύνθημα: «Πλαστική Σακούλα στον Κορινθιακό; Όχι Ευχαριστώ», στοχεύοντας:

ü  Στην προστασία του ιδιαίτερου χώρου του Κορινθιακού Κόλπου που χαρακτηρίζεται από μοναδικά φυσικά, αρχαιολογικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά,
ü  Στην ευαισθητοποίηση των κατοίκων και των επισκεπτών του Κορινθιακού Κόλπου για να μειωθεί και καταργηθεί η χρήση της πλαστικής σακούλας,
ü  Στην κατάθεση προτάσεων στη διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς και τους δημότες του Κορινθιακού Κόλπου για γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη εφαρμογή της σχετικής ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας. 
Στα πλαίσια της εκστρατείας θα γίνουν πολλές δράσεις, όπως: α) ενημέρωση χιλιάδων μαθητών γυμνασίου - λυκείου, β) παραγωγή και διανομή ειδικού ενημερωτικού φυλλαδίου και τσαντών πολλαπλών χρήσεων, γ) πραγματοποίηση διαδικτυακής διαβούλευσης για τοπικά μέτρα πολιτικής μείωσης της χρήσης πλαστικής σακούλας, δ) δύο σεμινάρια εκπαιδευτικών, και ε) εκδηλώσεις σε 6 Δήμους του Κορινθιακού Κόλπου και πολλές άλλες ενέργειες δημοσιοποίησης.
Στο link: http://ecorec.gr/ecorec/index.php Πείτε την γνώμη σας για την μείωση της πλαστικής σακούλας στον Κορινθιακό, παρουσιάζονται τα εν δυνάμει μέτρα πολιτικής που μπορούν να εφαρμοσθούν και μπορεί ο ερωτώμενος να καταχωρεί την εκτίμησή του, για κάθε μέτρο πολιτικής, για το εάν συμφωνεί ότι μπορεί να εφαρμοσθεί στο Δήμο του. Το ερωτηματολόγιο μπορούν να το απαντήσουν από τους Δήμους του Κορινθιακού Κόλπου, αλλά και από όλους τους Δήμους της Ελλάδας. Παρακαλείστε στο τέλος να δηλώσετε εάν κατοικείτε ή όχι σε Δήμο του Κορινθιακού Κόλπου και ποιος είναι αυτός ο Δήμος.
Πραγματικά θα ήταν πολύ χρήσιμο εάν μπορούσατε να προωθήσετε το παρόν e-mail σε όλες τις επαφές σας με την προτροπή να διαθέσουν 5 μόνο λεπτά για να απαντήσουν το ερωτηματολόγιο, ώστε να έχουμε μία πολύ καλή εικόνα από τις προθέσεις των πολιτών σε τοπικό επίπεδο σε ένα στατιστικά σημαντικό δείγμα απαντήσεων. Εννοείται ότι και εσείς μπορείτε να το απαντήσετε.
Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική, τα δεδομένα που συλλέγονται ανώνυμα και οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της έρευνας. Τα αποτελέσματα από την έρευνα θα δημοσιοποιούνται σταδιακά κατά την διάρκεια των δράσεων της εκστρατείας και στο τέλος των δράσεων θα δημοσιοποιηθούν συνολικά στα ΜΜΕ.

                                                                                                              Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ»

Ο δικός μου ο μπαμπάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εμφάνιση exofyllo-mpampas.jpg
ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΤΑΣ
Ο δικός μου ο μπαμπάς
Εικονογράφηση: Λίλα Καλογερή
Εκδόσεις Πατάκη

Εμφάνιση tsitas-photo.JPG 
«Όλοι οι μπαμπάδες είναι καλοί. Αν ρωτήσετε τα παιδιά τους, θα σας το πουν. Όμως ο δικός μου ο μπαμπάς είναι ο καλύτερος! Και αυτό που λέω είναι πέρα για πέρα αλήθεια».

Έτσι ξεκινάει την αφήγησή της η μικρή ηρωίδα αυτής της τρυφερής ιστορίας. Μιλάει για τον μπαμπά της που είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος αλλά στα δικά της μάτιαφαντάζει δυνατός, ατρόμητος, επιδέξιος, πολυτάλαντος, όμορφος, ευφυής.