Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ιατρικό ανακοινωθέν για τον Λουκά Παπαδήμο

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/05/papadimos-epemvasi-ekrixi-1300.jpg Από τον Ευαγγελισμό εκδόθηκε προ ολίγου το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού και των ανδρών της ασφαλείας του.
Το Ιατρικόν ανακοινωθεν αναφέρει: 
Στις   18:10  διακομίσθηκε   με ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ,  ο πρώην Πρωθυπουργός κος Λουκάς Παπαδήμος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών  του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».
Μετά την παροχή των πρώτων Βοηθειών, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλία και τους μηρούς,  υπεβλήθη  σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.
Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του  δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής  υποβάλλεται.
Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.
Οι συνοδοί του,  έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.
Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου

Οι επαφές του Αλέξη Τσίπρα με Τραμπ, Ράμα, Μέρκελ, Τριντό στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΡΑΜΠ
Σειρά ολιγόλεπτων συνομιλιών είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία διεξήχθη στη σκιά του τρομοκρατικού χτυπήματος στη Βρετανία. Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στη βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.
«Σε παρακολουθώ», είπε ο αμερικανός πρόεδρος απευθυνόμενος στον έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα κατά το ολιγόλεπτο τετ-ατετ που είχαν πριν την

Ο Κώστας Καραμανλής ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του Παπαδήμου

http://24wro.com.gr/wp-content/uploads/2015/06/kostas-karamanlis2.jpgΟ πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επικοινώνησε με τη διευθύντρια του Ευαγγελισμού κα Μιτσάκη. Ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, εξέφρασε τη συμπαράστασή του και ευχήθηκε περαστικά.

Συγκλονισμένος από την άνανδρη επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, Λουκά Παπαδήμου, δήλωσε ο Κύπριος

Ανοδική η πορεία των παθήσεων του θυρεοειδούς

anodiki-i-poreia-ton-pathiseon-tou-thyreoeidoys.jpg

Ανοδική η πορεία των παθήσεων του θυρεοειδούς


Ανοδική πορεία σε διεθνές επίπεδο καταγράφουν στις μέρες μας οι παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα, αποτελώντας μια μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη αιτία νοσηρότητας, ενώ επιβαρύνουν σημαντικά και τα οικονομικά της δημόσιας υγείας!

"Συναγερμός" στην αντιτρομοκρατική και για άλλους φακέλους - Τα πολιτικά κομματα καταδικάζουν την επιθεση εναντίον του Λουκά Παπαδήμου.

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/05/papadimos-1300.jpgΘύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο Λουκάς Παπαδήμος! Ο πρώην πρωθυπουργός άνοιξε μέσα στο αυτοκίνητό του έναν φάκελο, που ήταν παγιδευμένος, με αποτέλεσμα να γίνει έκρηξη και να τραυματιστούν τόσο ο ίδιος, όσο και ο οδηγός του και άλλος ένας επιβάτης, στη συμβολή των οδών Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου. 
Σε πλήρη κινητοποίηση η

Φοιτητικές εκλογές: Νίκη της ΔΑΠ – Επεισόδια από μπαχαλάκηδες

ekloges Φοιτητικές εκλογές: Νίκη της ΔΑΠ – Επεισόδια από μπαχαλάκηδες
Μειωμένη συμμετοχή και βίαια επεισόδια συνέθεσαν -και φέτος- το σκηνικό των φοιτητικών εκλογών. Οι κάλπες σε ορισμένες σχολές έκλεισαν ακόμα και με δύο ώρες καθυστέρηση εξαιτίας των συμπλοκών στους πανεπιστημιακούς χώρους. Οι φοιτητές σε κάποιες περιπτώσεις διέκοψαν τις διαδικασίες, κλειδώθηκαν στους χώρους όπου γινόταν η ψηφοφορία και περίμεναν να ηρεμήσουν τα πνεύματα προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, προσήλθαν στις κάλπες περίπου 60.000 φοιτητές, μειωμένοι κατά 10% σε σχέση με πέρσι.
Βάσει των πρώτων αποτελεσμάτων που βγήκαν χθες αργά το βράδυ, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έπεισε ακόμα μια φορά τους φοιτητές διατηρώντας τα υψηλά ποσοστά των τελευταίων ετών, ενώ καταδίκασε σε σκληρή γλώσσα τα βίαια επεισόδια κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι αποδείχτηκε ανίκανη να εφαρμόσει το νόμο. Στα Πανεπιστήμια, τα πρώτα ποσοστά έδειξαν συντριπτική επικράτηση με 45,97%. Δεύτερη ήρθε η ΠΚΣ (ΚΚΕ) με 16,94% και τρίτη η ΠΑΣΠ με 11,62%. Στα ΤΕΙ φαίνεται ότι διατηρεί την αυτοδυναμία για μία ακόμη χρονιά με ποσοστό 52,97%.
«Για άλλη μια χρονιά σε πείσμα όσων επιθυμούν την πολιτική μας εξαφάνιση και όσων επιδιώκουν τη φυσική εξόντωση των μελών μας, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα βγει από τη μάχη νικήτρια, γιατί τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της. Και η ώρα των ιδεών μας για ένα Πανεπιστήμιο ελεύθερο, ανοιχτό και σύγχρονο έχει έρθει», δήλωσε αμέσως μετά το τέλος των εκλογών ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος.
Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου καταδίκασε από το βήμα της Βουλής τα επεισόδια, αν και κατηγορήθηκε από κάποιους βουλευτές για… «χλιαρή» αντίδραση. «Οι δημοκρατικές διαδικασίες πρέπει να προστατευθούν. Αυτές οι συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες», δήλωσε σχετικά.

Ομάδα κρανοφόρων και ροπαλοφόρων εμφανίστηκε χθες το μεσημέρι έξω από το Παιδαγωγικό Τμήμα (παλιό Χημείο) στην οδό Ναυαρίνου στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι φοιτητικές εκλογές.
Περίπου 40 νεαροί προσπάθησαν στις 14.00 να μπουν στο κτίριο, ενδεχομένως με σκοπό να αρπάξουν στις κάλπες, και απωθήθηκαν από φοιτητές. Στη συνέχεια, συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν παρατεταγμένες στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια. Οι συμπλοκές διήρκεσαν αρκετή ώρα, με τους κρανοφόρους να εκτοξεύουν πέτρες και φωτοβολίδες εναντίον των αστυνομικών, που απάντησαν με χρήση δακρυγόνων και κροτίδων κρότου λάμψης. Οι νεαροί απωθήθηκαν προς την πλατεία Εξαρχείων και τους γύρω δρόμους, ενώ διμοιρίες των ΜΑΤ παρέμειναν για ώρες κοντά στο Παιδαγωγικό Τμήμα για να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Φοιτητές που έφταναν στο σημείο για να ψηφίσουν απομακρύνθηκαν από το Πανεπιστήμιο και γύρισαν όταν ομαλοποιήθηκε η κατάσταση.
Ενταση προκλήθηκε και στο ΑΠΘ, όπου κατά τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε τρεις Σχολές αναζητώντας στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Αρχικά πραγματοποίησαν έφοδο στη Σχολή Γεωπονίας, όπου αναποδογύρισαν τραπέζια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και έσκισαν αφίσες. Στη συνέχεια, εισήλθαν στο χώρο της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών. Εκεί έσκισαν αφίσες και φώναξαν χαρακτηρισμούς κατά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ωστόσο δεν βρήκαν εκπροσώπους της φοιτητικής παράταξης και αποχώρησαν. Λίγο αργότερα, τα άτομα κρατώντας σιδηρολοστούς εισέβαλαν στη Θεολογική Σχολή, χτυπώντας στο κεφάλι, στο χέρι και το πόδι μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Το θύμα αρνήθηκε να καταθέσει μήνυση σε βάρος των δραστών και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς δεν θέλει να πάρει έκταση η υπόθεση. Από τη μανία τους δεν γλίτωσαν και αυτή τη φορά τα τραπεζάκια της παράταξης, ενώ έσκισαν και αφίσες. Τα θύματα της επίθεσης καταγγέλλουν ότι οι δράστες είναι φοιτητές που ανήκουν σε ακροαριστερές παρατάξεις και στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
ΕΛΠΙΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ
Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

Επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στον Λουκά Παπαδήμο μετά την τρομοκρατική επίθεση

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/01/papadimos-1300.jpgΣε χειρουργική επέμβαση σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ στον Ευαγγελισμό υποβάλλεται αυτήν την ώρα ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, έπειτα από την έκρηξη που σημειώθηκε στο όχημα που μετέφερε τον ίδιο, τον οδηγό του και άλλον έναν άντρα.
Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο πρώην πρωθυπουργός φέρει δερματικές εκδορές στον θώρακα και στην κοιλιά, αλλά έχει και εισπνευστικό έγκαυμα, που φαίνεται ότι προκλήθηκε από την εκρηκτική ύλη που περιείχε ο φάκελος.
Μετά τις εξετάσεις, ο κ. Παπαδήμος θα εισαχθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Οι δύο άντρες που βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο φαίνεται να μην έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Τρομοκρατική επίθεση σε όχημα που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος - Ο πρώην πρωθυπουργός και ο οδηγός του τραυματίστηκαν και έχουν μεταφερθεί στον "Ευαγγελισμό"

 http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/05/papadimos-ekrixi-1000.jpg
Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στη συμβολή των οδών Γ Σεπτεμβρίου και Μάρνης, σε όχημα στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος..
Η έκρηξη προκλήθηκε από παγιδευμένο φάκελο ο οποίος εξερράγη αμέσως μόλις ανοίχτηκε ο φάκελος από τον πρώην πρωθυπουργό.

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 6Κ/2017 για 203 μόνιμες θέσεις

 
Από το ΑΣΕΠ γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 6Κ/2017 Προκήρυξη (ΦΕΚ 17/19-5-2017 τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων τριών (203) θέσεων μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου  Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Υπηρεσία Ασύλου (Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής).
Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο

Την 2η Θέση κατέκτησε ο ΑΟΞ στη Β' Εθνική Ανδρών στο Πινγκ Πονγκ - H τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων ( under 12), θα διεξαχθεί στο Κλειστό Στάδιο του Δερβενίου

Την 2η Θέση κατέκτησε ο ΑΟΞ στη Β' Εθνική Ανδρών στο Πινγκ Πονγκ

Μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα, ο Α.Ο.Ξ. έβαλε υψηλότερους στόχους για τη φετινή σεζόν και το πέρας του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής τον βρίσκει να φιγουράρει στην 2η θέση!!! Ο Α.Ο.Ξ. έκλεισε την ξέφρενη πορεία του με απολογισμό 15 νίκες και μόλις τρεις ήττες, απέναντι σε

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Στην ευθύνη των Περιφερειών το Leader» Εισερχόμενα x



Εμφάνιση 4.JPG
«Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του προγράμματος Leader και ο τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος εκ μέρους του Υπουργείου αποτελεί μια επανάληψη των προηγούμενων πρακτικών, που δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ΕΝ.ΠΕ. την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017, για το θέμα του υπομέτρου 4.2 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020.
Στη συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου είχαμε ζητήσει το Υπουργείο να θέσει ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά, τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, «ώστε να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός αξιολόγησης και να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα».

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

 Εμφάνιση IMG_2017_05_25_101.jpg
Την ανάγκη προάσπισης των κεκτημένων του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ώρα μάλιστα που η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με την πρόκληση της τρομοκρατίας αλλά και με την οικονομική και την προσφυγική κρίση, επιβεβαίωσαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κ. Guido Raimondi, κατά τη σημερινή συνάντησή τους στη Βουλή με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου του Δικαστηρίου κ. Λίνου Αλέξανδρου Σισιλιάνου και του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Πρέσβη, κ. Στέλιου Περράκη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBI1XhLCPq1WqqIiNINLRVMw7Y-VQjSecBoSBPUv48sJpB5MoOJPSvNXoN9Z2KnA4Uf6bsfldtIN-9q91WAErLonVxNIMaIZfBWFPKe3LB_b4flyqLinjt3L74yYIUaM9ZYSUgg-b6D6o/s1600/%25CE%25B4%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B2%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B9%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1.png
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 

Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου           
                                                                    Ξυλόκαστρο 25 Μαϊου 2017 
                                                                           Αριθμ.Πρωτ. 7366 



Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί τη  ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΪΟΥ 2017 & ΩΡΑ 20:00΄  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΨΕΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΔΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgJeRAuVjiLHf9ZVzlPAE0W-HgKngalS5XBK2damFk9LHre1P2CFib-waQRikBf5hmGMdXZDkFgtCtFL28JeW_Guy0Otk8h4YXhUPtCwbVj-kqAI3vEsvZFwFwxa5rlwmyg__mNgolX9E/s1600/P6270058.JPGΑνδρέας Λάλοs Παραγωγόs ΜΕΛΙΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ 
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ &ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ 
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝ/ΚΗΣ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 

Τμήμα: Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής 
Ταχ. Δ/νση: Γ. Παπανδρέου 24 Κόρινθος 20100 
Πληροφορίες: Α. Βενιζέλος 
Τηλέφωνο: 27410-81086 
Fax: 27410-81087 
                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Η ΔΑΟΚ ΠΕ Κορινθίας και το Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου ενημερώνουν τους Μελισσοκόμους  ότι στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος για τη Βελτίωση των Συνθηκών Παραγωγής & Εμπορίας των Προϊόντων της Μελισσοκομίαςγια το έτος 2017
ξεκίνησε η Υποβολή των Αιτήσεων για την ένταξή τους στις Δράσεις:



3.1 “Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων”   (Αντικατάσταση κυψελών),
&
 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας»  
( Μετακινήσεις Μελισσοσμηνών )





Μελισσοκόμοι που επιθυμούν να ενταχθούν στις παραπάνω δράσεις

πρέπει να υποβάλλουν Αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά

 στο Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου

 μέχρι 14 Ιουνίου 2017.






Για περισσότερες πληροφορίες στην:

ΔΑΟΚ ΠΕ Κορινθίας

(Γ. Παπανδρέου 24 Κόρινθος Τ.Κ 20100)

'   τηλ. 27410-81086



και



Αποστολή των Αιτήσεων στο :

          Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου

(Βασ. Δεκάζου 5 Τρίπολη Τ.Κ 221 31)

'   τηλ. 2710-243352.


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη



Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων


 Αποτέλεσμα εικόνας για δήμος λουτρακίου - περαχώρας - αγίων θεοδώρων


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Λουτράκι     25/5/2017
          ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                     Αριθμ. Πρωτ.: 9777
                     ΔΗΜΟΣ
     ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -
    ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 29η Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση  επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Ενωσιακό γήπεδο Κορινθίας!Που είναι;;



Εμφάνιση rzmvhhxhwv50331e114de79.jpg
Η παράταξη που έχει στα χέρια της τα τελευταία 8 χρόνια το κορινθιακό ποδόσφαιρο είχε δεσμευτεί για την δημιουργία του Ενωσιακού  γηπέδου  Κορινθίας, ένα όραμα του αειμνήστου πρώην προέδρου Σπύρου Νίκα.
Παρατηρούμε ότι η πλειοψηφία των Ε.Π.Σ. της χώρας έχουν ήδη υλοποιήσει τα Ενωσιακά γήπεδα ενώ κάποιες λίγες Ενώσεις έχουν προβεί στον σχεδιασμό τους.
Η μόνη Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων που έχει βγάλει από την ατζέντα της  την δημιουργία γηπέδου είναι η δική μας.
Εμφάνιση e82c3d15942978d84a99edbec89283d5_XL.jpgΠεριμένουμε με αγωνία να δούμε τι ενέργειες έχουν κάνει και που βρίσκεται το καυτό αυτό θέμα.
Για ΄΄επιδόρπιο΄΄ δείτε το Ενωσιακό γήπεδο Ηλείας  το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την ΕΠΟ και την ΟΥΕΦΑ και κόστισε 1.500.000 ευρώ. 

Περιέχει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, ένα 11Χ11 και ένα 8Χ8 με πλαστικό 4ης γενιάς, κτηριακές εγκαταστάσεις, αποδυτήρια, γραφεία και δύο κερκίδες, μία από σκυρόδεμα, χωρητικότητας 300 θέσεων και μία μεταλλική 800 θέσεων.
Το γραφείο τύπου

Enotiki Kinisi