Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Και στο τέλος βάφτηκε… ερυθρόλευκο Νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της Basket League

 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 63-58 (pics)
Ο Ολυμπιακός υπερασπίστηκε την έδρα του και έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για να στεφθεί για τρίτη διαδοχική χρονιά πρωταθλητής Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 63-58 του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, στον πρώτο μεταξύ τους τελικό, και «έγραψαν» το 1-0 στη σειρά, η οποία μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ (1/6, 21:00).
Οι «ερυθρόλευκοι» υπερασπίστηκαν την έδρα τους και πήραν τη μια από τις τρεις νίκες που χρειάζονται για να διατηρηθούν στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο.

Η ΑΕΚ με γκολ του Μπακασέτα 1 - 0 τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0 [pics]
Παρούσα φώναξε η ΑΕΚ. Με το... καθιερωμένο σκορ του μίνι πρωταθλήματος, επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0. Μετρώντας 3 συνεχόμενες νίκες, απέναντι στους «ασπρόμαυρους», στο πρωτάθλημα. Και - μέχρι να βγει η απόφαση για το διακοπέν αγώνα στο «Απ. Νικολαϊδης» - υλοποιεί το στόχο της. Δηλαδή βρίσκεται στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας. Έτσι, μαθηματικά αλλά κυρίως ψυχολογικά παραμένει στη διεκδίκηση της εξόδου στα προκριματικά του Champions League. Και σίγουρα απέφυγε την τελευταία θέση. Χάρη στο γκολ του Τάσου Μπακασέτα (42').

Στη Γ' Εθνική ο Πανηλειακός 3 - 0 τη Νίκη στο Τραγανό με χατ τρικ του Σωτηρόπουλου.

pani_panigirismoi.jpg
Ένας Πανηλειακός από τα παλιά ήταν αυτός που εμφανίστηκε στο γήπεδο του Τραγανού και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη και την άνοδο στη Γ΄Εθνική.
Οι παίκτες του Σπύρου Αντωνόπουλου πολύ γρήγορα διαμόρφωσαν το τελικό 3-0, σβήνοντας τις άσχημες εμφανίσεις που προηγήθηκαν με μια μεγάλη νίκη
Kαι τα 3 γκολ της ομάδας του Πύργου σημείωσε (χατ – τρικ).ο Γιάννης Σωτηρόπουλος ( 10′  με σουτ, 35′ με σουτ και 43′ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος). Στο 31΄ ο Καλογερόπουλος για τη Νίκη με απευθείας φάουλ σημάδευσε  το δοκάρι του Καπετανάκη.
Νίκη Τραγανού: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος (79΄ Γ. Κασσιανός), Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Στ. Κολοτούρος (81΄ Σαραντούλιας), Καλογερόπουλος (57΄ Γκρίλλας), Δούλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος. 
Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γκουβέρος, Μπουρνέλης, Παναγιωτόπουλος, Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς, Πλαστουργός (60΄ Χατζηστάμου), Στούπης, Παναγόπουλος (85΄ Χατζηαράπης), Βλαχόπουλος (73΄ Σκοζάι), Σωτηρόπουλος.

Τα κατάφερε 1 - 0 ο Παναθηναϊκός τον Πανιώνιο


Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1-0   Σε μια παγωμένη Λεωφόρο με λίγο κόσμο και καθόλου παλμό, ο Παναθηναϊκός έδωσε την τελευταία του εντός έδρας παράσταση για την σεζόν. Νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο που πάλεψε αλλά δεν άξιζε κάτι καλύτερο. Το «τριφύλλι» μπήκε πιο δυνατά έπαιξε με πάθος πήρε το προβάδισμα νωρίς και μετά έπαιξε απλά για να το κρατήσει.

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Το σήκωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης!

 Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Το σήκωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης!
Κυπελλούχος της Γ' Εθνικής αναδείχθηκε η ΑΕ Καραϊσκάκης, που επικράτησε της μαχητικής Αχαϊκής με 1-0 στο γήπεδο του Αγρινίου.
Η ομάδα της Άρτας ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και θα μπορούσε αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια να φτάσει σε μια πιο άνετη νίκη.

Χώρισαν οι δρόμοι ΑΟΛ-Μεσολόγγη!



Μετά από πέντε χρόνια στον πάγκο του ΑΟ Λουτρακίου, οι «οράνιε» ανακοίνωσαν ότι χώρισαν οι δρόμοι με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, Νίκο Μεσολόγγη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:  
 «O Α.Ο Λουτράκι ευχαριστεί θερμά τον προπονητή κ. Νίκο Μεσολόγγη για τα 5 χρόνια άκρως επιτυχημένης συνεργασίας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του σταδιοδρομίας.
Για τον Α.Ο Λουτράκι, ο Νίκος Μεσολόγγης ήταν κάτι παραπάνω από ένας προπονητής. Βοήθησε με το ήθος, τον επαγγελματισμό και την εργατικότητα του τα μέγιστα την ομάδα και συνέδεσε δια παντός το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου.
Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή ένας κύκλος πάντα κλείνει για να δώσει τη σειρά του σε κάποιον άλλο.
Οι πόρτες του Α.Ο Λουτράκι θα είναι πάντα ανοικτές για τον φίλο Νίκο Μεσολόγγη».

Ο 'Αρης 1 - 0 τον Απόλλωνα Σμύρνης που τον έπιασε η Λαμία στο ρετιρέ - "Εβρεξε" σε Ηράκλειο , Τρίκαλα και Σέρρες

Έξι ο ΟΦΗ, έξι τα Τρίκαλα, εννέα γκολ στις Σέρρες 
Στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής κατηγορίας ο Άρης επικράτησε με σουτ του Καπνίδη στο  71 επί του Απόλλωνα Σμύρνης σε ένα ντέρμπι γοήτρου καθώς τα εισιτήρια της ανόδου στη Super League έχουν δοθεί ήδη σε Απόλλων Σμύρνης και Λαμία.
 Άρης (Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Χαριτωνίδης, Ταυλαρίδης, Παυλίδης, Ντούνης (78′ Ρόβας), Πίτου Γκαρσία, Καπνίδης, Τάτος (65′ Ίλιτς), Ντόγος (56′ Μπαργκάν) 

Απόλλων Σμύρνης (Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Δεληζήσης, Ντάσιος, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Βαλεριάνος, Κονέ, Μπαρτολίνι, Κάσσος (81′ Μπαρμπόσα), Ομπόντο (81′ Περογαμβράκης).
Ετσι μετά την σημερινή ήττα  της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" , στο "Κλ. Βικελίδης",

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ - ΑΧΑΪΚΗ / ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (LIVE THΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)


Οι MVP της Α΄κατηγορίας Κορινθίας

 Ψηφίστε τον U-21 της Α’ Κατηγορίας
 Και αφού φτάσαμε στο τέλος του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, όπου βρήκε τον Πέλοπα Κιάτου να κατακτά τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί που ξεχώρισαν ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν.
MVP Πέλοπα Κιάτου: Μάκης Μυργιώτης
MVP Κορίνθου 2006: Χριστόφορος Πασαλίδης
MVP Κορίνθου: Νίκος Αθανασόπουλος
MVP Πανκαμαριακού: Θοδωρής Ζήσης   
MVP Αστέρα Δερβενίου: Θοδωρής Βασιλάρης
MVP Ηρακλή Ξυλοκάστρου: Ηλίας Κουρούμαλης 
MVP Ελλάς Βέλου: Αρίστος Λέντερης 
MVP Ηρακλή Λεχαίου: Γιώργος Ξύδης
MVP Πανσολυγειακού: Παναγιώτης Παπαγιάννης
MVP Ισθμιακού: Γιώργος Γεωργίου
MVP Θύελλας Πετρίου: Δημήτρης Τσιάκος
MVP Τενεάτη Αθικίων: Χρήστος Χισολάρι
MVP Παννεμεατικού: Πέτρος Τσιωτάκης
MVP Ολυμπιακού Άσσου: Δημήτρης Ραπουσάι 

Πληροφορίες:   apopsi24.gr
.

Ψηφίστε τον U-21 της Α’ Κατηγορίας Κορινθίας

Η σεζόν έφτασε και φέτος στο τέλος της, με αρκετούς νεαρούς παίκτες να κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις με τις ομάδες τους και να δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει.
Ήταν μια χρονιά, που αρκετοί πιτσιρικάδες ξεχώρισαν, αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις και σίγουρα έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, αν συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς.

Τα «φώτα» σε Θεσσαλονίκη και Ελευσίνα - Ξεκαθαρίζει η ουρά!

Απομένουν τρεις αγωνιστικές μέχρι λήξη της φετινής Football League και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ζώνη του υποβιβασμού.

Με την διεξαγωγή της 32ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή (28/5) ο μαραθώνιος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και μπορεί τα εισιτήρια της ανόδου να έχουν δοθεί ήδη σε Απόλλων Σμύρνης και Λαμία,

Ώρα για… ανύψωση!


Την πρώτη της Κούπα μετά από αρκετά χρόνια θα σηκώσει σήμερα στην Αγυιά η Παναχαϊκή και θα είναι από τις πιο… γλυκιές, καθώς θα σημαίνει και την αναγέννηση της ομάδας από τις στάχτες της.
Έτσι, λοιπόν, στις 19:30 σήμερα στο «σπίτι» της, η Παναχαϊκή έχει καλεσμένους όλους τους φίλους της για τη μεγάλη γιορτή της επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Σόου, μουσικές, ακαδημίες, χρώματα, πυροτεχνήματα, χαμόγελα και πολλά γκολ αναμένεται να κάνουν τη νύχτα μέρα μιας φιέστας που θα κλείσει με το τρόπαιο των πρωταθλητών στην τροπαιοθήκη της ομάδας.
Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα των επιλέκτων του Ερασιτεχνικού είναι έτοιμη, ενώ ο Οφρυδόπουλος θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που «τράβηξαν» το κουπί της φετινής επιτυχίας, εκτός από τους τραυματίες Κωνσταντινίδη-Σιαλμά και τον στρατευμένο Μπουρλάκη.
matchaxaias

ΥΠΕΡΑΛΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ

http://protionline.gr/wp-content/uploads/2017/05/KORINTHIAKOS.jpg


                                                              
                                                         ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
                 ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
                                                    ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ

Τις τελευταίες  ημέρες γίναμε μάρτυρες γεγονότων πλήρους καταστροφής  των ιχθυοαποθεμάτων  στον Κορινθιακό Κόλπο. Αυτουργοί συγκεκριμένες βιζότρατες και γρι – γρι  που ¨πετσόκοψαν ¨ το σύνολο των μικρών τόνων ( ντάσκες). Το βάρος τους κυμαίνονταν από 6-8 κιλά, όταν ενηλικιωθούν ζυγίζουν περίπου 50 κιλά, δηλαδή πολύ μικρά για αλίευση και υπολογίζουμε ότι αλιεύτηκαν  πολλές δεκάδες χιλιάδες κιλά. Πληροφορηθήκαμε  από αλιείς, ότι πριν από δύο χρόνια έγινε ένα παρόμοιο γεγονός που αλιεύτηκαν τότε πάνω από δεκαπέντε  τόνους  ντάσκες.

Οι αλλεργίες του καλοκαιριού

oi-allergies-tou-kalokairioy.jpg
Αν λοιπόν η Άνοιξη είναι η εποχή όπου εκδηλώνονται αλλεργίες με συμπτώματα κυρίως από το αναπνευστικό σύστημα, το Καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από αλλεργίες του δέρματος ενώ συνήθως η αλλεργική ρινίτιδα, το βρογχικό άσθμα αλλά και η ατοπική δερματίτιδα (ή αλλεργικό έκζεμα) συνήθως βελτιώνονται λόγω της μείωσης της ανθοφορίας αλλά και της προστατευτικής δράσης από την αυξημένη έκθεση στον ήλιο.
mipos-exete-peritta-kila-kai-den-to-kserete.jpg 
Αργοί είναι οι ρυθμοί συνειδητοποίησης από τον μέσο άνθρωπο ότι είναι υπέρβαρος ή παχύσαρκος και πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα τη νόσο, γεγονός που τελικά «στοιχίζει» μερικά κιλά παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Ο καφές μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για καρκίνο του ήπατος

o-kafes-borei-na-meiosei-ton-kindyno-gia-karkino-tou-ipatos.jpg
Οι άνθρωποι που πίνουν περισσότερο καφέ - με ή χωρίς καφεΐνη- κινδυνεύουν λιγότερο από καρκίνο του ήπατος, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική μελέτη.
Για όσους πίνουν δύο καφέδες τη μέρα, ο κίνδυνος ηπατοκυτταρικού καρκινώματος, της πιο συχνής μορφής καρκίνου του ήπατος, είναι μειωμένος κατά 35% κατά μέσο όρο, σε σχέση με όσους δεν πίνουν καθόλου καφέ. Όσοι

Γάτα μόνη στο σπίτι: Eίναι ασφαλής;

gata-moni-sto-spiti-einai-asfalis.JPG

Ολοι γνωρίζουμε πως οι γάτες είναι περισσότερο αυτάρκεις από τους σκύλους. Τους αρκεί να έχουν τροφή, ένα με δύο μπολ νερού και καθαρό κρεβάτι για να μπορέσουμε να ξεκλέψουμε ένα διήμερο εκτός πόλης.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος απόψυξης των κρεάτων;

poios-einai-o-pio-asfalis-tropos-apopsyksis-ton-kreaton.jpg
Ο πειρασμός να αποψύξει κανείς τα κατεψυγμένα κρέατα γρήγορα σε μια λεκάνη με βραστό νερό είναι πάντα μεγάλος, όταν αυτά αργούν να αποψυχθούν, αλλά δεν είναι σίγουρα ο πιο ενδεδειγμένος.
Το ζεστό νερό μπορεί κατά κάποιο τρόπο να βράσει το κρέας, κάνοντάς το άνοστο πριν καν μπούμε στη διαδικασία να το μαγειρέψουμε. Ούτε, όμως, η

10 φράσεις που δεν πρέπει να λέμε στα παιδιά μας!

10-fraseis-pou-den-prepei-na-leme-sta-paidia-mas.jpg
Οι παιδοψυχολόγοι λένε ότι ο χαρακτήρας ενός παιδιού μοιάζει με τον πηλό. Διαμορφώνεται εντυπωσιακά ανάλογα μ’ αυτά που βλέπει και ακούει από το οικογενειακό του περιβάλλον, ειδικά όταν βρίσκεται σε μικρή ηλικία που δεν έχει άλλα ερεθίσματα (σχολείο, φίλους κτλ.).
Οι φράσεις που λέμε στο παιδί μας, ακόμα και οι πιο αθώες φαινομενικά, μπορεί να το επηρεάσουν με τρόπο που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε… 

Συμβασιούχοι: Συγκρότησαν Παναττική Επιτροπή και πάνε Βουλή με πρόταση νόμου

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι συμβασιούχοι με βάση τις αποφάσεις που ελήφθησαν σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε έπειτα από κάλεσμα του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής και των επιτροπών Αμαρουσίου, Ωρωπού και δήμων Πειραιά.
Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν συμβασιούχοι σχεδόν από το σύνολο των δήμων της Αττικής και συγκρότησαν την Παννατική Κεντρική Επιτροπή που θα οργανώνει τον αγώνα των συμβασιούχων μαζί με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Οι αποφάσεις που ελήφθησαν στη σύσκεψη και γίνονται γνωστές με ανακοίνωση του Συνδικάτου ΟΤΑ, αφορούν:
  • Την Τρίτη 30-5-2017 μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή (με προσυγκέντρωση στη Πλ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ στις 18:00), για να κατατεθεί σε όλα τα κόμματα, εκτός από τη ναζιστική – εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, πρόταση νόμου που θα μετατρέπει όλες τις συμβάσεις από Ορισμένου Χρόνου σε Αορίστου Χρόνου τώρα.
  • Την μέρα που θα ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να πραγματοποιηθεί 24ώρη απεργία και να κλείσουν ταυτόχρονα όλα τα γκαράζ. 
Αναλυτικότερα, ολόκληρη η ανακοίνωση του Συνδικάτου ΟΤΑ :

ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

Χειρότερος όλων και προάγγελος κακών για τη δημοκρατία στη χώρα μας ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ.Bασίλης Λεβέντης επαναλαμβάνει μονότονα σε βαθμό παρεξηγήσεως την προτροπή του για την παρεκτροπή του πολιτεύματος της Ελλάδας. Την πρόβλεψη τού Συντάγματος -που τόσο ύπουλα και καταστροφικά βασανίστηκε από τους ρασοφόρους της Χούντας του Ιωαννίδη στα μπουντρούμια της ΕΣΑ- σύμφωνα με την οποία μπορεί και στη χώρα μας να εκλέγει ο λαός τούς

Με 3-1 την Αλαβές Κυπελλούχος Ισπανίας η Μπαρτσελόνα

Κυπελλούχος Ισπανίας η Μπαρτσελόνα
Η Μπαρτσελόνα δικαιολόγησε το τίτλο του φαβορί, νίκησε την πρωτάρα Αλαβές 3-1 στο «Βιθέντε Καλντερόν» της Μαδρίτης, κατακτώντας το 29ο Κύπελλο Ισπανίας στην ιστορία της. Οι Καταλανοί είχαν ως κορυφαίο παίκτη τον Μέσι που έκανε και το 1-0 πετυχαίνοντας το 54ο τέρμα του σε 52

Με 2-1 η Ντόρτμουντ Στα χέρια του Παπασταθόπουλου το Κύπελλο Γερμανίας

Στα χέρια του Παπασταθόπουλου το Κύπελλο Γερμανίας
Η Ντόρτμουντ κατέκτησε τον 4ο τίτλο της στο κύπελλο Γερμανίας, αφού στην 4η συνεχή συμμετοχή της στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησε στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου 2-1 της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Η ομάδα της Βεστφαλίας

Με 2-1 τη Τσέλσι Η Άρσεναλ κατέκτησε το κύπελλο Αγγλίας


Η Άρσεναλ κατέκτησε το κύπελλο Αγγλίας
Η Άρσεναλ κατέκτησε το κύπελλο Αγγλίας για 13η φορά στην ιστορία της, αφού στον τελικό που έγινε στο Γουέμπλει νίκησε 2-1 την Τσέλσι. Πλέον, η ομάδα του Βενγκέρ είναι η πολυνίκης της διοργάνωσης, αφήνοντας πίσω της την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!