Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Η Κεντροδεξιά “εκδικήθηκε” τον ΔΟΛ, με την εξαγορά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη



Στην υπόθεση εξαγοράς του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, υπάρχει μια “ουρα” ιστορικής σημειολογίας. Που συγκλονίζει, αν σκεφτεί κανείς ότι ανακοινώθηκε την ώρα της κηδείας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Το Συγκρότημα Λαμπράκη βρέθηκε ιστορικά απέναντι στην Κεντροδεξιά. Υπήρξε σφοδρός πολέμιος του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, σε… κάθε εκδοχή του, είτε ως Συναγερμός, είτε ως ΕΡΕ, είτε ως Νέα Δημοκρατία. Απέναντι στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Γεώργιο Ράλλη, τον Ευάγγελο Αβέρωφ, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Μιλτιάδη Έβερτ, τον Κώστα Καραμανλή. Μονάχα επί Αντώνη Σαμαρά, και σήμερα επί Κυριάκου Μητσοτάκη, το Συγκρότημα άλλαξε ρότα, και κατέβασε τους τόνους απέναντι στην παράταξη που ιστορικά κανιβάλισε.
Η Κεντροδεξιά λοιπόν παίρνει μια ιστορική εκδίκηση από το Συγκρότημα Λαμπράκη, με την εξαγορά του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έναν πετυχημένο εφοπλιστή, που πολιτικά κινείται στον χώρο της Κεντροδεξιάς, έχει συγγενική και φιλική σχέση με την οικογένεια του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, και ο αείμνηστος πατέρας του, Μιλτιάδης Μαρινάκης ήταν εμβληματική φυσιογνωμία του χώρου.
Με την εξαγορά του ΔΟΛ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι προφανές ότι, η ιστορική προσήλωση του Συγκροτήματος στο Κέντρο και την Κεντροαριστερά… μας τελείωσε. Και αυτό έχει τη σημασία του, πολύ περισσότερο την ώρα που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφευγε από τον μάταιο τούτο κόσμο.
Ένας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον οποίο ιστορικά ο ΔΟΛ “τσάκισε”, για χάρη του Ανδρέα Παπανδρέου.

ysterografa.gr

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πάλι απ' την αρχή! Πάλεψε χωρίς τον Σπανούλη, την Κυριακή στο ΣΕΦ για το 2-1

Πάλεψε χωρίς τον Σπανούλη, την Κυριακή στο ΣΕΦ για το 2-1
 Οι τελικοί στα... ίσα! Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-1 στη σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League. Ο Ολυμπιακός αν και παρατάχθηκε χωρίς τον ηγέτη του, Βασίλη Σπανούλη, πάλεψε και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό με 84-80. Οι «πράσινοι» για μια ακόμα φορά βάρεσαν διπλάσιες βολές, με τον Ολυμπιακό να έχει 12/16 και τους γηπεδούχους  24/32…Οι δύο "αιώνιοι" ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Κυριακή (4/6, 21:00) στο ΣΕΦ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το 2-1 στη σειρά.

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ Αθάνατος! Η κρητική γη υποδέχτηκε για πάντα τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

 pp_7 Αθάνατος! Η κρητική γη υποδέχτηκε για πάντα τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Με όλες τις τιμές κηδεύτηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και πλέον αναπαύεται στο χώμα της κρητικής γης. Βρίσκεται πια δίπλα στην αγαπημένη του Μαρίκα, στο σημείο που είχαν διαλέξει μαζί πριν δεκατρία χρόνια για να περάσουν την αιωνιότητα, στο Δημοτικό Νεκροταφείο του Αργουλιδέ, στο Ακρωτήρι Χανίων.
Τον πατέρα της αποχαιρέτησε η Ντόρα Μπακογιάννη: «Είμαστε όλοι εδώ. Όλη η οικογένεια, μα πάνω απ’ όλα οι φίλοι σου που στάθηκαν δίπλα σου. Και τα

Την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου για απόσυρση του ν.4472/2017 ζήτησαν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων- Διαμερισμάτων Πελοποννήσου και Κυθήρων



Εμφάνιση φώτο συνάντηση.JPG
Συνάντηση με την θεματική Αντιπεριφερειάρχη κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου και υπηρεσιακούς παράγοντες στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου είχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων- Διαμερισμάτων Πελοποννήσου και Κυθήρων και Αναπληρωτής ΓΓ της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε) κ. Θεόδωρος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Μιχόπουλος και το μέλος Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος.

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Πυρήνας της δημόσιας ζωής της Σπάρτης το Πάρκο Γουδέ»

https://gm1.ggpht.com/VXGUdKKZiQUNZehLU72uIbEIAH004Ek1vo13kEQkoD-0kPSX5c0iBYkhmNBBeInWb8alrFRf2etq8zvh5X4jIsMtUNUXxRLdAqMryVQ89TbtLCP58-tX5bVN1BW1lmBw1v4fwO6DT__JPvG0r-8mblgE1kuesjW0IeQob_FxFY72NioRR0fRx1oUuUdXTEn-aV_dIc4Cnb_Zf4mEGN5uZS4FqnUP5KQMWUPbckMD85XJ7nartka4QvbcElYwU0f4FzQeJhwqKXRjYyHx1m57yGfnSkYpg7XxjlYtp-4ri9am1Q6ywhVT6WZ0b1TPXU9LQlAetRu4cV6mUBWaogmGtivkO2CuYJpJwJpkCEVP-LMglNVpJtzUUT7JWqqNjhoPA6sEeSDTfGfrVfO1r5lildEzPVwaejMSYHC0mm10kPphRdqq9jrTn_bKYfzQuu_XQB9WW6fZHzqsDh4NwyqNBXD0BZCfYv67lYb8PzxLw-ICloAX70dqlMMITno-38UTCYCNKNd5QgH7oo0pHMszLzRmoK4W2FGre7O8pMnaBs08vzVulUlASlOdXI1QlJeWhnriVftO6UbOzmwa7CJ5IFcyjvV-izzf1mqq5iEKUj673yZOPHSJk9ohOBXjATC94jL1fVB3Vz6-jgvgeG66kXgHGY8P4WambtkiOM-40spjFBMP7KH0=w1280-h665-l75-ft

Είναι εδραία η πεποίθησή μου ότι αυτός ο τόπος έχει μια ελπίδα, να στηριχθεί μόνο στους ανθρώπους του, στους πολίτες του. Αυτοί θα βρουν τον τρόπο να οδηγήσουν πάλι τον τόπο σε μια καινούργια πορεία ανόδου και προόδου, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση να μπορέσουμε να υπάρχουμε και εμείς στον ευρύτερο ευρωπαϊκό τόπο ως ένα κομμάτι του, και κυρίως να συνεχίσουμε να μπολιάζουμε τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό και την Ευρωπαϊκή κοινωνία, με όλα όσα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ

 http://www.lepantomag.gr/wp-content/uploads/2015/03/korinthiakos-750x400.jpg
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ 
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ 
΄΄Η ΑΛΚΥΩΝ΄΄

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:


     Η Ομοσπονδία Οικολογικών Οργανώσεων Κορινθιακού Κόλπου ΄΄Η ΑΛΚΥΩΝ΄΄, συγχαίρει τους Πολίτες του Κορινθιακού Κόλπου καθώς και τις Δημοτικές Αρχές που συμμετείχαν και θα συμμετέχουν στις δράσεις ΄΄Καθαρίστε την Μεσόγειο΄΄.
Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη που έχουμε για την αξιοβίωτη προοπτική αυτού του τόπου.
Είναι ανάγκη να αναπτυχθούν πολυποίκιλες δράσεις, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, για να μειωθεί δραστικά η διασπορά των στερεών απορριμμάτων που κατακλύζουν τις ακτές της θάλασσάς μας και τους δημόσιους και δημοτικούς χώρους όλων των Δήμων του Κορινθιακού.

Ημερίδα της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής και της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος για το μέλλον της Ε.Ε. φιλοξενεί η Βουλή των Ελλήνων

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
                                                                                       Αθήνα,  1 Ιουνίου  2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Λευκή Βίβλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το μέλλον της Ευρώπης είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΕΟΚΕ) σε συνεργασία με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδας (ΟΚΕ), προκειμένου να ακούσει τις θέσεις της ελληνικής κοινωνίας των πολιτών σχετικά με τα πέντε σενάρια για τη μελλοντική ανάπτυξη της Ευρώπης, όπως περιγράφονται στη Λευκή Βίβλο για το Μέλλον της Ευρώπης.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων, αύριο Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017, από τις 09:30 έως τις 14:30.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ειδικοί επιστήμονες, διπλωμάτες, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, μέλη της ΕΟΚΕ και της ΟΚΕ θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
·        Λευκή Βίβλος και προκλήσεις της Ε.Ε.
·        Προβολή και επικοινωνία της Ε.Ε. και τομείς πολιτικής.
·        Κοινωνία των πολιτών και μελλοντική πορεία της Ε.Ε.
Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης, ενώ θα χαιρετίσουν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Αναστάσιος Κουράκης, ο Πρόεδρος της ΟΚΕ κ. Γιώργος Βερνίκος, ο Πρόεδρος της ΕΟΚΕ κ. Γιώργος Ντάσης, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Πάνος Καρβούνης και εκπρόσωποι των κομμάτων ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ν.Δ., Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κ.Κ.Ε., Το Ποτάμι, ΑΝ.ΕΛ., Ένωση Κεντρώων.

Κακά μαντάτα για τον τουρισμό

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Δεν ξεκινήσαμε καλά στον νευραλγικό τομέα του τουρισμού.
Όπως έγινε γνωστό με βάση τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, τα έσοδα τον Μάρτιο παρουσίασαν μείωση 7,8% και στο τρίμηνο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2017 η μείωση ήταν 4,8%, ενώ είχαμε μείωση της ταξιδιωτικής κίνησης κατά 1,8%.
Είχαμε μείωση ταξιδιωτικής κίνησης 7,1% από τις εκτός ΕΕ χώρες, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία αυξήθηκε κατά 18,2%.
Αντίθετα, αυτή από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 31,4%, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκε κατά 56, με μόλις 21 χιλιάδες Βρετανούς να επισκέπτονται τη χώρα μας.

Τη δημοπράτηση του γηπέδου της Τεγέας, της πλατείας Σπάθαρη και των σχολείων Περδικονερίου και Βουτσίου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου



Τη δημοπράτηση του γηπέδου της Τεγέας («Βελτίωση εγκαταστάσεων και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Επισκοπής Δ.Ε. Τεγέας Δήμου Τρίπολης»), της ανάπλασης της πλατείας στο Σπάθαρη («Ανάπλαση τμήματος πλατείας παραπλεύρως πρώην Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Σπάθαρη Δήμου Γορτυνίας») και την αποκατάσταση των σχολείων Περδικονερίου («Αντικατάσταση στέγης σχολείου Περδικονερίου Δήμου Γορτυνίας») και Βουτσίου («Επισκευή – αποκατάσταση πρώην Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Βουτσίου Δήμου Γορτυνίας») στο Δήμο Γορτυνίας, υπέγραψε την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης

ΔΕΡΒΕΝΙ: ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PING PONG


Εμφάνιση ΠΟΣΤΕΡ.jpg

"Αποκλεισμός" της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τη σημερινή συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος, με θέμα «Η Προστασία του Κορινθιακού Κόλπου».



 http://www.alkyonsailing.gr/images/korinthiakos_kolpos_kiato_ireon_14.jpg
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ για τη σημερινή συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος, την οποία συγκαλεί η Πρόεδρος κ. Αικατερίνη Ιγγλέζη, με θέμα «Η Προστασία του Κορινθιακού Κόλπου».

Στη συνεδρίαση έχουν προσκληθεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ιωάννης Τσιρώνης, στελέχη άλλων συναρμόδιων Υπουργείων, οικολογικές οργανώσεις της Κορινθίας και επιστημονικοί φορείς, αλλά όχι οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

GREEK PANORAMA ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΑΪΟΣ 2017



 Εμφάνιση WP_20170512_17_34_51_Pro.jpg
Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακό αντίκτυπο στο αμερικανικό κοινό και τους επαγγελματίες του τουρισμού, παρουσιάστηκε στην 1η έκθεση Greek Panorama, στη Ν. Υόρκη, το τουριστικό προϊόν και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως ιδανικός τουριστικός προορισμός της Μεσογείου, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της προβολής της στην αμερικανική αγορά.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε με περίπτερο 30τ.μ. στην έκθεση που έλαβε χώρα στις 12 & 13 Μαΐου 2017 στην αίθουσα Vanderbilt Hall, στην ανατολική είσοδο του εμβληματικού και κομβικού Grand Central Terminal, στην «καρδιά» του Manhattan.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποχαιρετά τον πατέρα της


«Είχαμε συμφωνήσει και η Αλεξάνδρα και η Κατερίνα και ο Κυριάκος και εγώ. Δεν ξέρω αν βλέπεις αλλά τα Λευκά Ορη κρατούν ακόμα χιόνι στις κορφές τους. Μην ανησυχείς. Είμαστε όλοι εδώ και πρώτα απ' όλα οι φιλοι σου»
Η Ντόρα Μπακογιάννη απευθύνεται σε πρώτο ενικό στον πατέρα της. Και τον ευχαριστεί για την λεβεντιά του, που τους έμαθε να αγαπάνε την Κρήτη, να τιμούν τις φιλίες τους. Για την πίστη ότι όλα θα πάνε καά για τον τόπο. Όταν σου είπα ότι η χώρα δεν πάει κα΄λά μου είπες να έχω πίστη στους έλληνες. 
Σ ευχαριστούμε γιατί μας μπόλιασες δύναμη».
 http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/06/mitsotakis-xania-1000.jpg
Στεκω όρθια στην γη που τόσο αγάπησες και στην περηφάνεια μου για σένα να βρω την αντοχή, είπε με ραγισμένη φωνή η Ντόρα Μπακογιάννη.  
Ψηλέ περήφανε πατέρα μου σήκω πάνω γιατί άδειασε ο τόπος. Εχουν έρθει φίλοι πολλοί και δεν πάει να τους πω ότι απόθανες», είπε κλείνοντας η Ντόρα Μπακογιάννη με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετώντας τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Στασινός: Αναγκαίες θεσμικές αλλαγές για τις ΣΔΙΤ - «Σήμερα εθνική ανάγκη αποτελεί η οικονομική ανάκαμψη. Επιτέλους να ξεφύγουμε από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης» - Συγκεκριμένες προτάσεις για αλλαγές στη νομοθεσία - Διάλογος Πιτσιόρλα – Στασινού για την επένδυση στο Ελληνικό

http://s.kathimerini.gr/resources/2016-01/files-thumb-large.jpg 
Σειρά αναγκαίων θεσμικών αλλαγών για τις ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημοσίου – Ιδιωτικού Τομέα), πρότεινε ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός, μιλώντας στο Συνέδριο με θέμα «ΙΝVEST EU: ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ», ώστε:
-       Η ταχύτητα να γίνει συστατικό στοιχείο του σχεδιασμού των έργων. Κάθε ΣΔΙΤ να ωριμάζει μέσα σε έναν – το πολύ ενάμιση χρόνο.
-       Να ορίζονται συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, ως προϋπόθεση για την προσέλκυση των επενδυτών και να  υπάρχει συνέχεια και συνοχή στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων.

Η τελικη βαθμολογια των playoffs «Αστεράτη» η ΑΕΚ – Στο Europa League ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και Πανιώνιος

 http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/05/aek-1000-1.jpg
Έπειτα από ένα πραγματικό θρίλερ στο φινάλε των playoffs, η ΑΕΚ τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι αυτή που θα παίξει στα προκριματικά του Champions League και συγκεκριμένα στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Από την ίδια θέση θα ξεκινήσει και ο Ολυμπιακός, αλλά αυτός θα βρίσκεται στο μονοπάτι των πρωταθλητών, ενώ η ΑΕΚ σε αυτό των μη πρωταθλητών και

Σήμερα η ταφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην κρητική γη – Κοσμοσυρροή στο τελευταίο αντίο

 http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/05/mitsotakis-1000-1.jpg
Η Κρήτη θρηνεί, η Ελλάδα αποχαιρετά σήμερα το μεσημέρι τον ηγέτη Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η οικογένειά του, οι φίλοι, οι συγγενείς, οι συντοπίτες που τον αγάπησαν και τους αγάπησε θα ενώσουν συγκίνηση και δάκρυα και θα απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον πρώην πρωθυπουργό που θα ταφεί δίπλα στη σύζυγό του Μαρίκα, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2012.

Όσα είπε ο Μητσοτάκης στην συνέντευξη που ζήτησε να προβληθεί μετά θάνατον

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/06/mitsotakis-synentefxi-1300-1.jpg 

«Καμμία στιγμή δεν υπολόγισα το πολιτικό κόστος. Εγώ είχα πει προεκλογικά πως θα βελτιώσω το επίπεδο του ελληνικού λαού όσο μπορώ αλλά θα ζητήσω περισσότερη δουλειά», είπε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην συνέντευξη που προβλήθηκε για πρώτη φορά αφού είχε ζητήσει να δει τι φως της δημοσιότητας μόνο μετά τον θάνατό του.
Την έκτακτη εκπομπή παρουσίασε ο Παύλος Τσίμας με τον σχολιασμό του πρώην

Ο «μισός» ΠΑΟ «έριξε» τον ΠΑΟΚ στο Europa League – «Διπλό» στην Τούμπα με 2-3

 
Ο Παναθηναϊκός «καταδίκασε» τον ΠΑΟΚ σε… υποβιβασμό στο Europa League, δίνοντας την πρώτη θέση των πλέι οφ και κατ΄ επέκταση το εισιτήριο για τον γ΄ προκριματικό του Champions League στην ΑΕΚ.

Οι ελλιπέστατοι «πράσινοι» νίκησαν τη μακεδονική ομάδα στην Τούμπα με 3-2 (28΄ Κλωναρίδης, 79΄ Λουντ, 90΄+3 Μολίνς – 20΄ Μπίσεσβαρ, 68΄ Ενρίκε), την ώρα που η ΑΕΚ περνούσε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη με 2-1 επί του Πανιωνίου, κι έκλεισαν εμφατικά την εφετινή περίοδο.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Λέοβατς, Πούγγουρας, Κρέσπο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε (77' λ.τρ. Κάνιας), Ούαρντα (89' Χαρίσης), Πρίγιοβιτς (67' Κουλούρης)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί (43' λ.τρ. Ευαγγέλου), Ρέις (49' λ.τρ. Χατζηγιοβάνης), Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες (88' Πίσπας), Λουντ, Κλωναρίδης, Μολίνς

Στα προκριματικά του Champions League η ΑΕΚ – Κέρδισε 2-1 τον Πανιώνιο

Στα... αστέρια πάμε! Ο Αραούχο κούνησε το `σεντόνι` της ΑΕΚΤην πρώτη θέση στα play off της Super League πήρε η ΑΕΚ μετά το σημερινό 2-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στο φινάλε του μίνι πρωταθλήματος. Οι «κυανέρυθροι», που τερμάτισαν στην 4η θέση, προηγήθηκαν με τον Μασούρα στο 26΄, ωστόσο, στο 34΄ ο Μάνταλος έφερε το ματς στα ίσια και στο 81΄ ο Αραούχο έστειλε την Ένωση στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Μανούσος πάντα εκεί. Δίπλα του. Και μετά το τέλος… (photo)


Ο πιο στενός άνθρωπος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ακοίμητος φρουρός και συνοδοιπόρος. Η φωτογραφία του Μανούσου Γρυλλάκη δίπλα στο φέρετρο, μέσα στο C-130.
Χρειάζεται και σχόλια;
Ήταν φυσικά εκεί… Η “σκιά” του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο άνθρωπος που επί δεκαετίες ήταν ο άγρυπνος φρουρός του.
Ο Μανούσος Γρυλλάκης αποχαιρέτησε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, προσκύνησε ευλαβικά το φέρετρό του, και πήρε τη θέση του στην πρώτη σειρά των μελών της οικογένειας.
Δεν θα μπορούσε να βρίσκεται ούτε μισό βήμα πίσω.
Εκείνος, σταθερά στο πλευρό του ανθρώπου τον οποίο λάτρεψε…

ysterografa.gr

Το (εκκωφαντικό) παράδειγμα συναισθηματικής αξιοπρέπειας της Ντόρας



Twitter@EmOikonomidis

Η δημόσια ζωή είναι γεμάτη από περιπτώσεις υστερίας. Από τσιρίδες υστερίας. Από χαριτωμένες καρικατούρες πολιτικών, ειδικά στην εποχή των social media, που μας προσφέρουν σε καθημερινή βάση αποκρουστικά παραδείγματα δημοσίων προσώπων.
Λειτουργούν ως μεγάλοι επιταχυντές και ανατροφοδότες της κρίσης. Ξυπνούν σε