Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Στη Super League με το… στέμμα του ο Απόλλων Σμύρνης , και η ισόβαθμη Λαμία

 Στη Super League με το… στέμμα του!
Μετά την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια ήρθε και η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Τρία χρόνια μακριά από τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν αρκετά για την «ελαφρά ταξιαρχία», η οποία κατάφερε και πέτυχε την επιστροφή της στην Super League. Μια αγωνιστική μετά την πολυπόθητη άνοδο, ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε σήμερα του ΑΟ Χανιά με 3-0 και πανηγύρισε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της φετινής Football League.

ΔΕΡΒΕΝΙ: Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Ο.Ε.Α. Έδεσσας, πρωτωταθλητές του ομαδικού, του ομαδικού, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων.



 Δύο σωματεία της Περιφέρειας, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στους παμπαίδες και ο Ο.Ε.Α. Έδεσσας στις παγκορασίδες πανηγύρισαν τους πανελλήνιους τίτλους στο ομαδικό για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, το μεσημέρι , εδώ  στο Δερβένι. της πόλης που από χθες κτυπά η καρδιά του Ελληνικού πινγκ πονγκ.  
Οι Θρακιώτες άρχισαν την προσπάθειά τους ως 2ο φαβορί κι έφτασαν στον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία τους και κάτι ανάλογο πέτυχε και η ομάδα της Έδεσσας, η οποία ήταν νούμερο 1 του αγωνίσματος.
 Οι αγώνες γίνονται στο σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου, που φιλοξενεί  για πρώτη φορά διοργάνωση στο ολυμπιακό άθλημα τους τελικούς αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρησης παμπαίδων - κορασίδων. 
Σήμερα έγιναν οι τελικοί της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) του ομαδικού, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων.

Στους παμπαίδες πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καθώς  στον τελικό αγώνα επικράτησε με 3 - 2 ετ επι του ΑΟ Ηρακλείου 2001. Οι Θρακιώτες άρχισαν την προσπάθειά τους ως 2ο φαβορί κι έφτασαν στον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Αναλυτικά η εξέλιξη του τελικού  στους παμπαίδες:
Κίμων Μήτκας-Ηρακλής Κερασίδης 3-0 (11-5, 11-8, 11-4)
Γιάννης Πιστόλας-Αλέξανδρος Μαδέσης 0-3 (3-11, 1-11, 4-11)
Μήτκας/Πιστόλας-Μαδέσης/Κερασίδης 3-2 (11-7, 11-7, 6-11, 10-12, 11-2)
Μήτκας-Μαδέσης 0-3 (8-11, 3-11, 8-11)
Πιστόλας-Κερασίδης 3-0 (12-10, 11-8, 11-6)


Η τελική κατάταξη του Ομαδικού Παμπαίδων 2016 -2017.

1η Θέση Εθνικός Αλεξανδρούπολης ( Μήτκας Κίμωνας, Πιτσόλας Ιωάννης)

2η Θέση   ΑΟ Ηράκλειο 2001 ( Μαδέσης Αλέξανδρος, Κερασίδης Ηρακλής)

3η Θέση ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ( Καρυπίδης Ανδρέας, Τζιότζιος Βασίλειος)  - ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου (Κατσαπρακάκης Γεώργιος, Νάσιουλας  Δημοσθένης, Μανωλόπουλος Ευστάθιος – Εφραίμ)


Στις παγκορασίδες πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Έδεσσας, η οποία ήταν νούμερο 1 του αγωνίσματος καθώς επικράτησε με 3 - 0 στο τελικό επί του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά η εξέλιξη του τελικού στις παγκορασίδες:
Ευαγγελία Μεραμβελιωτάκη-Νεφέλη Καφάτου 1-3 (9-11, 11-8, 7-11, 13-15)
Βασιλεία-Χάλαρη-Δήμητρα Πετσίβα 1-3 (7-11, 11-9, 3-11, 4-11)
Μεραμβελιωτάκη/Χάλαρη-Πετσίβα/Καφάτου 0-3 (1-11, 7-11, 3-11)



Η τελική κατάταξη του Ομαδικού Πανκορασίδων 2016 - 2017
1η Θέση  ΟΕΑ Έδεσσας ( Πετσίβα Δήμητρα , Καφάτου Ελένη)

2η Θέση Ολυμπιακός ( Μεραμβελιωτάκη Ευαγγελία, Χάλαρη Βασιλεία,  Κουκουτού Ελένη)

3η Θέση  ΑΕΑ Καβαλας  (Δημητριάδη Φωτεινή , Γκαϊντατζή Λεμονιά)  - ΑΟ Διονύσου ( Τράτα Φωτεινή, Σταφίδα Χαρίκλεια)

Κύπελλα και έπαθλα στους νικητές απένειμαν ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Γιώργος Ψυχογιός και ο Δήμαρχος Ξυλοκάτρου - Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος

ΕΔΩ ΔΕΡΒΕΝΙ " Απευθειας σύνδεση με το Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου -Τελικοι αγώνες Πανελλήνιου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρησης παμπαίδων - κορασίδων





Εδώ Δερβένι.. η πόλη που από χθες κτυπά η καρδιά του Ελληνικού πινγκ πονγκ  Το σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου φιλοξενεί για πρώτη φορά διοργάνωση στο ολυμπιακό άθλημα  τους τελικούς αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρησης παμπαίδων - κορασίδων
Οι μικροί πρίγκιπες και οι μικρές πριγκίπισσες του αθλήματος έφτασαν εδώ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου, από όλη την Ελλάδα για τους τελικούς αγώνες της χρονιάς.


Ένα Υπερθέαμα από τους καλύτερους παμπαίδες και παγκορασίδες της χώρας εχεται την ευκαιρία να απολαύσεται μέσα από το ιστολόγιο 
"ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
σε απευθείας συνδεση με το  
Κλειστο Γυμναστηριο Δεβενίου 
  Afisa Pampaidikou 2017

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση, την Κυριακή (4/6) στις 11:00, από το κλειστό Γυμναστήριο Δερβένίου, τους τελικούς της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) του ομαδικού, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης. Νίκησε με 4-1 της Γιουβέντους στο Κάρντιφ

Πρωταθλήτρια Ευρώπης για 12η φορά η Ρεάλ Μαδρίτης
 Ιστορία έγραψε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάρντιφ, με την κατάκτηση και του φετινού τίτλου στο Champions League! Οι «μερένχες» επικράτησαν με 4-1 της Γιουβέντους και έφτασαν στην τρίτη κούπα τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ αναδείχθηκαν για δωδέκατη φορά πρωταθλητές Ευρώπης, αφήνοντας όλες τις υπόλοιπες ομάδες της γηραιάς ηπείρου αρκετά μακριά.

Άγριο έγκλημα στο Σοφικό. 70χρονος σκότωσε με σφυρί την γυναίκα του

Φωτογραφία του χρήστη Ηλέκτρα 98,8 FM.
Πριν λίγη ώρα η αστυνομία  βρήκε.στο νεκροταφείο Σοφικού ,συμφωνα   με δημοσιογραφικές πληροφορίες, και μετά από ομολογία 70χρονου, κάτω από τάφο  το άψυχο σώμα της γυναίκας του τυλιγμένο με ένα τεντοπανο...