Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ

Εμφάνιση 19030590_447889368913376_5141289234759602743_n.jpg
Εμφάνιση IMG-20170609-WA0002.jpg
Eπίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη στα έργα στο οδικό δίκτυο Αγίου Ιωάννη - Αθικίων και τοποθέτηση συρματοπλεγμάτων στην Κορίνθου - Επιδαύρου. - See more at: http://korinthostv.gr/korinthiakanea/item/14441-e#sthash.7ky62zLA.dpuf
http://korinthostv.gr/korinthiakanea/item/14441-e#sthash.7ky62zLA.dpuf
Εμφάνιση IMG-20170609-WA0001.jpg

Eπίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη στα έργα στο οδικό δίκτυο Αγίου Ιωάννη - Αθικίων και τοποθέτηση συρματοπλεγμάτων στην Κορίνθου - Επιδαύρου.

Σοβαρές παροξύνσεις της ΧΑΠ απο τη χρήση της συσκευής εισπνοής


sovares-paroksynseis-tis-xap-apo-ti-xrisi-tis-syskevis-eispnois.jpg

Σοβαρές παροξύνσεις της ΧΑΠ απο τη χρήση της συσκευής εισπνοής


Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μίας μεγάλης κλίμακας μελέτης σε πραγματικές συνθήκες στο περιοδικό European Respiratory Journal*, η οποία έδειξε ότι τα λάθη κατά τον χειρισμό της συσκευής εισπνοής της θεραπείας για την αντιμετώπιση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ)

ΟΑΕΔ-Κοινωφελής: «Μπλόκο» δήμων σε πληρωμές εργαζομένων

Μικρές αλλά και μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην καταβολή της μισθοδοσίας, μερίδας των 24.251 εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας που έχουν προσληφθεί με οκτάμηνες συμβάσεις σε 274 δήμους της χώρας, μέσω προγράμματος που προκήρυξε και εκτέλεσε ο ΟΑΕΔ. Ο Οργανισμός είναι αρμόδιος και για τις πληρωμές των εργαζομένων.

Κορυφαία επίδοση στον κόσμο από Στεφανίδη! Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη

Κορυφαία επίδοση στον κόσμο από Στεφανίδη! Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη

Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το απέδειξε με τον ιδανικότερο τρόπο. Η Κατερίνα Στεφανίδη συμμετείχε στο Diamond League Ρώμης και.. έλαμψε!
Η Ελληνίδα άλτρια του επί κοντώ κατέκτησε την πρώτη θέση με 4.85μ, επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στον κόσμο.

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Απαράδεκτες καθυστερήσεις στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο

Ντόρα Μπακογιάννη
Η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α΄ Αθηνών, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Αττικής, κ. Αθανάσιος Μπούρας, σχετικά με την πορεία του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016 της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Καθημερινά η χώρα υφίσταται τις συνέπειες της ανικανότητας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που υπονομεύει κάθε προσπάθεια στήριξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΞΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΘΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΣΥΘΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ -ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗΣ

 Γράφει ο Γρηγόρης Κλαδούχος
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtQ9vzS41NhEbsRWtZHetrN3AwD1aBoYagoajr4nQEybAUcsuaDbCAH539SWNWX15JQYFGYjfxnnubeb_APocqFrRHI6sdObRWAB5utCLQ4ra1BJfy6NTni-ZeqGfyOs-Gnu9NqWND8715/s1600/a535.jpg  Ευκαιριακά και πρόχειρα, με πλήρη εφαρμογή του «βλέποντας και κάνοντας» το δημοτικό συμβούλιο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, αποφάσισε την προσθήκη δύο νέων γηπέδων στην παρόχθια περιοχή του Σύθα. 
     Σ΄ αυτή την μερικώς διαμορφωμένη περιοχή μπορούν να  γίνουν πολλά, αλλά με σκέψη και σχέδιο. Όχι με την επαρχιώτικη αγοραία αντίληψη: βρήκαμε ένα αδιαμόρφωτο χώρο και εκεί μπορούμε να στήσουμε οτιδήποτε και στην περίπτωσή μας να προσθέσουμε και άλλα γήπεδα.
     Με συνείδηση γνώσης των πολλών διαπλαστικών παραγόντων ενός άλλου σχεδίου για τον Σύθα πρέπει εμπεριστατωμένα και με επιστημονική κάλυψη να προτείνουμε την απόρριψη υλοποίησης της πρότασης του δήμου. Προτάθηκε η ένταξή των δύο ακόμα γηπέδων στο πρόγραμμα «αειφόρος ανάπτυξη», στον

Επιστολή 22 φορέων της Κορινθίας για το πρόβλημα της αστυνόμευσης











 
Σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η αστυνόμευση στο νομό Κορινθίας, 22 εκπρόσωποι θεσμικών φορέων συνυπογράφουμε κοινή επιστολή προς το Υπουργείο Εσωτερικών και τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του πολίτη ζητώντας να ενισχυθεί η αστυνόμευση στην περιοχή.
Η κίνηση αυτή ήταν αποτέλεσμα της εκτενούς συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων της 24ης Μαΐου 2017, κατά την οποία συμφωνήσαμε να σταλεί η επιστολή σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η αστυνόμευση και να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα από την αύξηση της εγκληματικότητας. Πρόκειται για μια κραυγή

Ανάπτυξη χωρίς ασφάλεια δεν έρχεται….



Της Γιώτας Μπάγκα

Είναι αλήθεια πως ένα από τα βασικότερα προβλήματα της Κορινθίας σήμερα είναι το πρόβλημα της εγκληματικότητας. Τα αίτια είναι γνωστά και δεν χρειάζεται να κουράσω τους αναγνώστες επαναλαμβάνοντας τα. Ούτε αγνοεί κανείς Κορίνθιος πως η αστυνομία κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί,  συχνά δε οι  προσπάθειες των ανθρώπων της είναι υπεράνθρωπες. Όταν μάλιστα βλέπουμε τα γερασμένα και σαραβαλιασμένα περιπολικά και την έλλειψη μέσων που διαθέτουν οι αστυνομικές δυνάμεις η αλήθεια της προηγούμενης άποψης γίνεται περισσότερο από καθαρή.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLRpvSY7U3llYGJpE-_2FVZZbe7ustm-0OcDHSHbyad241lPHdB-KZEmhHILc-j4Zvf0bk5GZhqywdSsrSTkD_WYpE5TAgDki_n_sr97R-9S-R-RZ70yCx96thjdP1fZuVpqpMtfWDcUBx/s1600/egv-799986.jpgΤο καινούργιο της υπόθεσης είναι ότι ξεκίνησε μια συλλογική προσπάθεια ενίσχυσης της αστυνόμευσης στην περιοχή. Η προσπάθεια αυτή ήταν μια ιδέα του βουλευτή κ. Χρίστου Δήμα και είχε υπερκομματικό χαρακτήρα και στόχο την επίλυση μείζονος κοινωνικού προβλήματος που αφορά την τοπική μας κοινωνία. Την προσπάθεια αυτή στηρίζω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις. Πρόκειται για μια επιστολή προς το Υπουργείο Εσωτερικών που κοινοποιήθηκε στον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του   Πολίτη. Στην επιστολή επισημαίνεται η ιδιαιτερότητα του Νομού μας ως προς τα χαρακτηριστικά που ευνοούν την ανάπτυξη της εγκληματικότητας, τονίζονται οι ελλείψεις που αντιμετωπίζει το αστυνομικό σώμα και ζητείται η « άμεση ενίσχυση της Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας με προσωπικό και μέσα, προκειμένου να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας».

Στην υπερκομματική αυτή μάχη συστρατεύτηκαν φορείς από την Περιφέρεια, την Τοπική Αυτοδιοίκηση (συνυπέγραψαν όλοι οι Δήμαρχοι του Νομού και αυτό προς τιμήν τους) , πρόεδροι εμπορικών συλλόγων και εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων του τόπου. Ποιοι δεν υπέγραψαν; Οι βουλευτές του Σύριζα στην Κορινθία. Τα ερωτήματα είναι πολλά και αμείλικτα:

        1. Δεν αναγνωρίζουν οι κυβερνητικοί βουλευτές το πρόβλημα της εγκληματικότητας στο Νομό μας;

      2. Πιστεύουν πως επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις και πως διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα;

       3. Δεν αντιλαμβάνονται πως το ζήτημα της εγκληματικότητας είναι πάνω από κόμματα και παρατάξεις;

       4. Είναι τόση η απόσταση τους από τους ανθρώπους των παραγωγικών φορέων  και αυτούς της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει;

       5. Είναι απλώς ιδεοληπτικοί και κατά της αστυνόμευσης και της αστυνομίας;

Όποια και να είναι η πραγματικότητα, είναι θλιβερή. Είναι ωστόσο ταυτόχρονα και αποκαλυπτική ως προς τον τρόπο σκέψης και δράσης των ανθρώπων που εκπροσωπούν την Κορινθιακή κοινωνία στο Κοινοβούλιο. Είναι παράλληλα διδακτική για όσους- όπως οι μωρές παρθένες- πιστεύουν τον Σύριζα, όταν ζητά συναίνεση. Γιατί, δεν μπορείς να ζητάς συναίνεση στα μεγάλα και εθνικά αλλά να αρνείσαι τη συναίνεση στα τοπικά…. Είναι τέλος αποκαλυπτική για όσους – έστω και τώρα ακόμη- θεωρούν ότι οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να αποτελούν μέρος της λύσης, όταν αρνούνται τη συνεργασία για αυτήν….

Πέρα από αυτά όμως νομίζω πως το σημαντικό που πέτυχε ο κ. Δήμας με την πρωτοβουλία του είναι – όχι να αποκαλύψει τις πραγματικές διαθέσεις των Συριζαίων Βουλευτών  ( ενσυνείδητα δεν λέω αριστερών) -  αλλά να προτείνει κάτι τόσο φρέσκο όσο και αυτονόητο: πως η επίλυση των προβλημάτων μας έρχεται μέσα από τη λογική της συνεργασίας και της συν-προσπάθειας και πως επιβάλλεται να υπάρχει γέφυρα δράσης και επικοινωνίας ανάμεσα σε παραγωγικούς  και κοινωνικούς φορείς που εκφράζουν την καρδιά της κοινωνίας και τους ίδιους τους πολίτες , την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και τα Υπουργεία.  Είναι επίσης πια ξεκάθαρό σε όλους πως δεν μπορεί να υπάρξει κανένα είδος ανάπτυξης χωρίς να υπάρχει ασφάλεια. Αλλά γι αυτά οι βουλευτές του Σύριζα Κορινθίας έχουν μάλλον άλλη γνώμη…..

*Η κ. Γιώτα Μπάγκα ειναι Πολιτευτής Κορινθίας με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Συντήρηση εργων σε Μεσσηνία και Αρκαδία υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.



 http://www.topontiki.gr/sites/default/files/pontikiold/oldphotostatoulis1395656079.jpg
Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Βελτίωση – συντήρηση 9ης Εθνικής Οδού (Τμήμα Γαργαλιάνοι – Χώρα – Γιάλοβα – Πύλος – Μεθώνη) Π.Ε. Μεσσηνίας» και τη δημοπράτηση των έργων «Επέμβαση – βελτίωση οδικών υποδομών Αντιπυρικής προστασίας Π.Ε. Μεσσηνίας», «Συντήρηση – βελτίωση στο Εθνικό Δίκτυο Π.Ε. Μεσσηνίας», «Συντήρηση επαρχιακής οδού Παλούμπα – Ράφτη – Λουτρά Ηραίας – Παρνασσός» και «Βελτίωση οδού που συμβάλλει στην επαρχιακή οδό 34 Λυκόσουρας – Λυκαίου (Προς Ι.Μ. Αγίου Κωνσταντίνου» Π.Ε. Αρκαδίας» υπέγραψε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.  

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την Ισότητα των Φύλων

 Εμφάνιση IMG_2017_06_09_084.jpg
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την Ισότητα των Φύλων (EIGE, European Institute for Gender Equality), με επικεφαλής την κυρία Therese Murphy. Στη συνάντηση παρέστησαν η Αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κυρία Αναστασία Χριστοδουλοπούλου και η Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, κυρία Αφροδίτη Σταμπουλή. 

Αποτελέσματα του παιδικού διαγωνισμού μας “καλοκαιρινές εμπειρίες με ζώα” - Π.Φ.Π.Ο. Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία



Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ) και τα σωματεία της προκήρυξαν τον Ιούλιο του 2016 μια ευγενή άμιλλα μεταξύ των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαιδεύσεις στη βόρεια και νότια χώρα με στόχο την προώθηση της φιλοζωίας ως στάσης ζωής με θέμα: “Καλοκαιρινές εμπειρίες με ζώα”
Όμορφες ή και κακές εμπειρίες που να αφορούν τα ζώα, όλα τα ζώα, της θάλασσας, του αέρα και της στεριάς σε ποίηση, πεζό λόγο, ζωγραφική, χαρακτική, γλυπτική.
Συγκεντρώθηκαν τα υπέροχα έργα που με Αγάπη δημιούργησαν τα παιδιά και στη συνέχεια η κριτική επιτροπή με μαγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς όλα τα έργα είναι εξαιρετικά, αποφάσισε ποιά θα

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Φραντς Κάφκα» και άρχισε η λειτουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στη Βιβλιοθήκη Πόλης της Βουλής

Εμφάνιση ekthesh KAFKA    040A3005.jpg
Η έκθεση «Φραντς Κάφκα», αφιερωμένη στον μεγάλο συγγραφέα που σφράγισε με το έργο του τη λογοτεχνία και τη σκέψη του 20ού αιώνα, εγκαινιάστηκε χθες βράδυ,  στο κτήριο της Βουλής των Ελλήνων επί της οδού Λένορμαν (πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο).

Δήμος Αθηναίων: Δεν παραχωρείται το Πάρκο Χωροφυλακής στη Χρυσή Αυγή

Ο δήμος Αθηναίων δεν πρόκειται να παραχωρήσει στη Χρυσή Αυγή, το Πάρκο Σχολής Χωροφυλακής στην περιοχή του Γουδή, για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων. Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων «Ανοιχτή Πόλη» κ. Κωνσταντίνου Αλεξίου και «Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας», κ. Πέτρου Κωνσταντίνου.

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι δεν πρόκειται να παραχωρηθεί άδεια από τον δήμο Αθηναίων, λόγω των επαναλαμβανόμενων βανδαλισμών και άλλων ασχημιών που έχουν προκληθεί από τη Χρυσή Αυγή στο σημείο, τα προηγούμενα έτη. 
 
airetos.gr

Νέο σύστημα προσλήψεων στο Δημόσιο- Οι προτάσεις του ΑΣΕΠ

Τροποποιήσεις στο σύστημα προσλήψεων στο Δημόσιο, με επαναφορά των ειδικών γραπτών διαγωνισμών και επανεκτίμηση των ...
airetos.gr

Συγγνώμη, αλλά η Ρότσιλντ τα συμβούλεψε όλα αυτά;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Ενόψει της περίφημης 15ης Ιουνίου, άλλης μιας δηλαδή ημερομηνίας «ορόσημου», θα είχε αξία να πληροφορηθούμε τι ρόλο έχουν παίξει οι σύμβουλοι της κυβέρνησης στην εμπλοκή της τελευταίας περιόδου.
Όπως όλοι θυμούνται, η κυβέρνηση έχει (υποστηρίξει πως) αναθέσει την διαδικασία εξόδου στις αγορές στην επενδυτική τράπεζα Ρότσιλντ, προκειμένου να προετοιμαστεί η έξοδος στις αγορές.
Έτσι μας είπαν τουλάχιστον μετά την αποκάλυψη εκείνου του πρωθυπουργικού ταξιδιού στο Παρίσι, που επιμελώς είχε κρατηθεί μυστικό. Επισήμως, ούτε έχει ανακοινωθεί τίποτε, ούτε έχει προσκομιστεί κάποια σύμβαση με την συγκεκριμένη τράπεζα, ούτε τίποτε σχετικό.
Τα μόνα που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα είναι τα ακόλουθα:

Η μόνη Ελληνική λέξη που δεν μπορεί να μεταφραστεί – Μαντεύετε ποια είναι;



Υπάρχει μία ελληνική λέξη η οποία δεν μπορεί να αποδοθεί σε καμία γλώσσα.
Φυσικά πρόκειται για τη λέξη φιλότιμο η οποία σημαίνει αγάπη για την τιμή» και η οποία φυσικά δεν μπορεί να περιγραφεί.
«Η ελληνική λέξη που δεν μπορεί να μεταφραστεί» γράφει στον τίτλο του άρθρου του το BBC και προσπαθεί να εξηγήσει τι σημαίνει «φιλότιμο».
Ο Σταβ Δημητρόπουλος ξεκινά το κείμενό του από το γραφικό Τολό, ένα μικρό

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΙΓΑΙΟΥ



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqCwN-41OSIoYq7n95iYnWZ_4l-f7pbzNhh10nwBQmw2kzY2swWpAb2x5__bu-49wBuOIQj_8mUbVlTWdeHZUt67C1M-xUsHu1DRnvvl7dL3mfwQJoWAdXuDksureanBrfqM_TCdWXMLXw/s1600/proastiakos.png
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Λουτράκι 09 Ιουνίου 2017


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ


Ταυτισμένο με την άποψη της Πρωτοβουλίας Πολιτών & Φορέων Έλευσης του Προαστιακού στην οδό Αιγαίου του Λουτρακίου ότι η οικονομική τουριστική και πολεοδομική ανάπτυξη του τόπου μπορεί να επιτευχθεί μέσω του σύγχρονου τραίνου, είναι το Σωματείο Εργαζομένων Καζίνο Λουτρακίου (ΣΕΚΑΛ).
Πρόκειται για το πολυπληθέστερο φορέα του δήμου Λουτρακίου, που

Κωνσταντίνα Νικολάκου "Μεγάλη δύναμη της χώρας ο τουρισμός"



Εμφάνιση IMG_2784.JPG 
Το αναπτυξιακό μοντέλο και τον στρατηγικό σχεδιασμό για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσίασε η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού με θέμα «Σύνδεση Εθνικής Στρατηγικής και Περιφερειακών Στρατηγικών  για τον Ελληνικό Τουρισμό». Η συνάντηση ήταν πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού με στόχο την επίτευξη συνεργασιών και συνεργειών για την παρουσίαση της εθνικής στρατηγικής για τον ελληνικό τουρισμό.

Αγωνες Ξιφασκίας στα Σαρανταπηχιώτικα

Φωτογραφία του χρήστη Τμήμα Ξιφασκίας Δερβένι Κορινθίας.
 Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 θα διεξαχθούν στην κεντρική πλατεία Σαρανταπηχιώτικων του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, αγώνες ξιφασκίας παίδων–κορασίδων, εφήβων-νεανίδων στο ξίφος μονομαχίας

Το Τμήμα Ξιφασκίας Δερβενίου στους διεθνείς αγώνες Kids Cup Vol 4 στην Παιανία

 Φωτογραφία του χρήστη Τμήμα Ξιφασκίας Δερβένι Κορινθίας.
Το Τμήμα Ξιφασκίας Δερβενίου θα λάβει μέρος στους διεθνείς αγώνες Kids Cup Vol 4 στις κατηγορίες -11,-13,-17 στις 10 Ιουνίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο Παιανίας.

Δύσκολη νίκη χωρίς αυτοδυναμία για τη Μέι δίνει τo exit poll

Βρετανία: Πρώτοι οι Συντηρητικοί χωρίς αυτοδυναμία, ενισχυμένοι οι Εργατικοί
Οι γενικές εκλογές διεξήχθησαν σήμερα στη Μεγάλη Βρετανία στη σκιά των τελευταίων πολύνεκρων τρομοκρατικών χτυπημάτων αλλά και των κλυδωνισμών που έχει επιφέρει η επικράτηση του Brexit δημοψήφισμα το καλοκαίρι του 2016.
Σύμφωνα με το exit poll που μετέδωσαν τα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα οι Συντηρητικοί το κόμμα της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι προηγείται με 314 έδρες

Ο πρωταθλητής θα κριθεί στο ΣΕΦ Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά μετά τη νίκη του με 71-58 επί του Ολυμπιακού

Ο νόμος του ΟΑΚΑ έστειλε τους «αιώνιους» για στέψη στο ΣΕΦ
Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, επικρατώντας 71-58 στο ΟΑΚΑ και οι δύο «αιώνιοι» θα διεκδικήσουν την Κυριακή (11/6, 21:00) στο ΣΕΦ, τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, σε έναν 5ο και τελευταίο αγώνα.
Με «όπλο» την άμυνα και τους Καλάθη, Σίνγκλετον (9 ριμπάουντ), Μπουρούση και Τζέιμς να πετυχαίνουν διψήφιο νούμερο πόντων οι «πράσινοι» έχτισαν

Εγκαρδια συναντηση Αννας Καραμανλή με Τάσο Γκιολή στους διεθνείς αγώνες "Flower of Inclusion" για αθλητές Judo ΑΜΕΑ στο Λουτράκι.


Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP, στο Λουτράκι, η αθλητική συνάντηση "Flower of Inclusion" για αθλητές Judo ΑΜΕΑ από όλο τον κόσμο,.υπό την αιγίδα της διεθνής επιτροπής  «Special Needs Judo International» (SNJI) και του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγ.Θεοδώρων.