Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πρόσκληση για συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης 26/06/2017

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQLduhEN5g1S2v5kJM2LIZl4dJ_HHRYldiDF_IcTX9uK7zYkTWvl54ZPnyiZR2ogVlAvrnP9jGdn1f_n_067R6tSxKoRrgXgrZewZ5vAqZnIuwwKADRdjGIZAp94ra2mOV2hlDguFnNeHQ/s1600/dimos+xylokastro-evrostini+kor+orizontes.png ΠΡΟΣ: Μέλη Επιτροπής ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
Καλείστε να προσέλθετε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης,  στις 26 Ιουνίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30, που θα γίνει στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο Δημοτικό Κατάστημα, σύμφωνα με τα άρθρα 73 και 75 του Ν. 3852/2010, με θέματα :
1. Χορήγηση παράτασης  ωραρίου  χρήσης μουσικής στο κατάστημα   ΚΥΕ  ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΙΌ ΤΊΤΛΟ «ΕΡΩΧΟΣ» στον οικισμό ΚΑΡΥΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΥΑΣ ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟΥ» Ο.Ε ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ Κ.ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ

Διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου "Εργασίες συντήρησης της Π.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών στα διοικητικά όρια του Δήμου Ξυλ/στρου - Ευρωστίνης και επισκευές φθορών στο δημοτικό οδικό δίκτυο που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 9ης Σεπτεμβρίου 2016"


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQLduhEN5g1S2v5kJM2LIZl4dJ_HHRYldiDF_IcTX9uK7zYkTWvl54ZPnyiZR2ogVlAvrnP9jGdn1f_n_067R6tSxKoRrgXgrZewZ5vAqZnIuwwKADRdjGIZAp94ra2mOV2hlDguFnNeHQ/s1600/dimos+xylokastro-evrostini+kor+orizontes.pngΔήμος Ξυλoκάστρου - Ευρωστίνης 

Στις 18 Ιουλίου 2017,  (ώρα λήξης παραλαβής προσφορών 10:00) θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης (Λ. Φραντζή 2 - Τ.Κ. 204 00 Ξυλόκαστρο), από την αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού, ανοιτκός διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ Π.Ε.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΘΟΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΗΣ 9ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016", προϋπολογισμού 800.000,00€ από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Δείτε την Προκήρυξη (περίληψη) διαγωνισμού

Η χριστιανική διάσταση της παγκόσμιας κρίσης, στη Γενική Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας

 Εμφάνιση ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΣΟ.jpg
Στη Ρώμη συνέρχεται η ετήσια Γενική Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας, στις 26 και 27 Ιουνίου 2017, με κεντρικό θέμα «Η χριστιανική διάσταση της παγκόσμιας κρίσης και τρόποι αντιμετώπισής της» και τη συμμετοχή περισσοτέρων από εκατό βουλευτών διαφόρων κοινοβουλευτικών ομάδων, που εκπροσωπούν είκοσι πέντε κοινοβούλια χωρών της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής.
Οι εργασίες της φετινής 24ης Γενικής Συνέλευσης θα φιλοξενηθούν στο Ιταλικό

Ο Πρόεδρος της Βουλής στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σωτήρη Χατζηγάκη: «Χρειάζεται μια καινούργια καταξίωση της πολιτικής σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης απέναντι στη λειτουργία των νεοφιλελεύθερων δογμάτων»

 Εμφάνιση 040A5796.jpg
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Ελλάδα ανάποδα – αίτια, πρωταγωνιστές και προοπτικές» του πολιτικού και συγγραφέα κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, απόψε στην Παλαιά Βουλή, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Το βιβλίο του κ. Χατζηγάκη είναι μια πολύ σημαντική προσπάθεια και εξαιρετικά χρήσιμη συμβολή σε μια συγκυρία κατά την οποία η ελάχιστη απαίτηση προς τους πολιτικούς και την πολιτική είναι να εκτιμούν και να αντιπαρατίθενται ενδεχομένως για το μετά της χώρας, μέσα στο μεγάλο κάδρο των εξελίξεων στην Ευρώπη και του ευρύτερου διεθνούς περιγύρου.

Η Τουρκία διολισθαίνει σε χώρα ολετήρα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Ανδρουλάκης Νίκος - Androulakis Nikos«Για πολλά χρόνια η Τουρκία απολάμβανε ένα καθεστώς ιδιαίτερα ελαστικό σε αρκετά θέματα», δηλώνει σε συνέντευξή του στο «Πρακτορείο FM 104,9» και τους δημοσιογράφους Νίκο Γιώτη και Φάνη Γρηγοριάδη, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή την υπερψήφιση των τροπολογιών που κατέθεσε, στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην ετήσια Έκθεση Προόδου για τις Ενταξιακές Διαπραγματεύσεις της Τουρκίας.

Στον ορίζοντα το πρώτο εμβόλιο που θα μειώνει τη χοληστερίνη


VSYWRETYW4Yaccine.jpgΈνα εμβόλιο που θα χαρίζει ανοσία στους ανθρώπους ενάντια στην υψηλή χοληστερόλη και στη στένωση των αρτηρίων εξαιτίας της, διαγράφεται πλέον στον ορίζοντα - αν και όχι στον κοντινό.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Διεθνές Συνέδριο LIFE-Stymfalia (09-10/06/2017)



 Εμφάνιση Φωτ.1.jpgΕμφάνιση Φωτ.2.jpg
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Συνέδριο LIFE-Stymfalia στις 9 & 10 Ιουνίου 2017, με τίτλο «Βιοποικιλότητα και Επιχειρηματικότητα σε περιοχές Natura 2000: Προχωρώντας μπροστά»  από την Τράπεζα Πειραιώς. 
Εμφάνιση Φωτ.3.jpgΤο συνέδριο εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος LIFE-Stymfalia μέσα από κοινές δράσεις του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, το Δήμο Σικυωνίων, την ΟΙΚΟΜ Μελετητική Περιβάλλοντος

Ανοιχτή Διαβούλευση στο ΤΕΕ της Τεχνικής Οδηγίας για τον Οδοφωτισμό

http://portal.tee.gr/portal/page/portal/tptee/14menu-files/logo16.png 
Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη σύνταξη Τεχνικής Οδηγίας (Τ.Ο.Τ.Ε.Ε.) με τίτλο «Οδηγίες Σχεδιασμού και Ελέγχου Εγκαταστάσεων Οδοφωτισμού», για την οποία ανακοινώνει σήμερα τη διεξαγωγή ανοιχτής διαβούλευσης. Το κείμενο του σχεδίου της ΤΟΤΕΕ είναι ανηρτημένο στην ειδική ιστοσελίδα του ΤΕΕ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQLduhEN5g1S2v5kJM2LIZl4dJ_HHRYldiDF_IcTX9uK7zYkTWvl54ZPnyiZR2ogVlAvrnP9jGdn1f_n_067R6tSxKoRrgXgrZewZ5vAqZnIuwwKADRdjGIZAp94ra2mOV2hlDguFnNeHQ/s1600/dimos+xylokastro-evrostini+kor+orizontes.png
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 

Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου            Ξυλόκαστρο 22 Ιουνίου 2017 
                                                             Αριθμ.Πρωτ. 9701

     Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η



Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί τη  ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 & ΩΡΑ 20:00΄  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:   

ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Στους ουραγούς της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας η Ελλάδα

http://www.thepressroom.gr/sites/default/files/field/articles/images/dora_3.jpg

Πολιτικό Γραφείο
Ντόρας Μπακογιάννη


                      Αθήνα, 22 Ιουνίου 2017 

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Παπαδημητρίου

 
Θέμα: Στους ουραγούς της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας η Ελλάδα

Ακόμα μία θέση έχασε η ελληνική οικονομία στην Παγκόσμια Επετηρίδα Ανταγωνιστικότητας, υποχωρώντας για το έτος 2017 στην 57η θέση μεταξύ 63 χωρών της σχετικής κατάταξης του International Institute for Management Development (IMD).

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Επενδύουμε στη Βιώσιμη Αστική Ανάπλαση για την εξέλιξη της Καλαμάτας σε πρότυπο Ευρωπαϊκό Δήμο»



 Εμφάνιση received_455293144839665.jpeg
Ευρεία συζήτηση για το σύνολο των υποδομών του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα, κατά την οποία αναλύθηκε διεξοδικά το μεγάλο έργο της Περιφέρειας, το Πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης.

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Αποτελεσματική ανακύκλωση με αποκέντρωση αρμοδιοτήτων σε περιφερειακό επίπεδο»



 Εμφάνιση EF7694.jpg
«Στόχος μας μέσα από τη διαχείριση των απορριμμάτων είναι, αφενός, να εξασφαλίσουμε την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας και, αφετέρου, να δημιουργήσουμε νέα οικονομία ενισχύοντας την προσπάθεια της χώρας για την έξοδο από την κρίση» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο οποίος, εκπροσωπώντας την Ένωση Περιφερειών, συμμετείχε στη συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σωκράτη Φάμελλο για το επικείμενο νομοσχέδιο για την ανακύκλωση, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2017. 

Οι Ελληνίδες με τα "μπλε" έκαναν "σκόνη και θρύψαλα" 84 - 55 την Τουρκία. Στους 4 της Ευρώπης η Εθνική Ελλάδος

 Ιστορική πρόκριση! Γαλανόλευκος θρίαμβος στο Eurobasket - Η εθνική έκανε... σκόνη την Τουρκία
Με μια εμφάνιση βγαλμένη από τις πιο ψυχωμένες στιγμές του αθλητισμού, η Εθνική γυναικών κατάφερε να «διαλύσει»  84-55  την Τουρκία που ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και να πάρει εκείνη το «εισιτήριο» για την 4άδα του Ευρωμπάσκετ της Πράγας!
Τι και αν η αρχή ήταν «μουδιασμένη», η «γαλανόλευκη», γύρισε το «τσιπάκι» και απέδειξε ότι αυτή η ομάδα διαθέτει DNA… Γκάλη, Γιαννάκη και τ’ άλλα παιδιά!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΑΝ….



 http://protionline.gr/wp-content/uploads/2017/05/KORINTHIAKOS.jpg
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ "Η ΑΛΚΥΩΝ"
Τ.θ. 34 ΑΙΓΙΟ 25100    e-mail :  info@alcyon.gr
web:http://www.alcyon.gr

Federation of the Corinthian Gulf Ecological Organizations "ALKYON",
P.O. Box 34 Egion  25100 - e-mail: info@alcyon.gr - web:http://www.alcyon.gr

Κορινθιακός: Eνιαία περιοχή, με ενιαία Χωροταξία και Διοίκηση

ΑΙΓΙΟ  22/6/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


       Στις 15/6/2017 συνεδρίασε η μόνιμη επιτροπή προστασίας περιβάλλοντος της Βουλής  με θέμα:    ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.
Εισηγητές  ήταν καθ’ ύλην αρμόδιοι  επιστήμονες που έχουν ασκήσει ερευνητικό έργο στην θάλασσά μας, και συλλογικοί φορείς  τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και των

Eurobank 22-06-2017: Greece Macro Monitor: Ποσοτική αποτίμηση των αποφάσεων του Eurogroup της 15ης Ιουνίου για την Ελλάδα

 https://ebanking.eurobank.gr/ebanking/images/logo.png

Αθήνα 22 Ιουνίου, 2017

Greece Macro Monitor
Ποσοτική αποτίμηση των αποφάσεων του Eurogroup της 15ης Ιουνίου για την Ελλάδα

Περίληψη Μελέτης

Η Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης και Έρευνας Διεθνών Κεφαλαιαγορών της Eurobank δημοσίευσε σήμερα ειδική μελέτη με τίτλο «Ποσοτική αποτίμηση των αποφάσεων του Eurogroup της 15ης Ιουνίου για την Ελλάδα». Τη συγγραφή της έκθεσης επιμελήθηκε ο Δρ. Πλάτων Μονοκρούσος, Επικεφαλής Οικονομολόγος του Ομίλου Eurobank.

Η παρούσα μελέτη επιχειρεί μια πρώτη ποσοτική αποτίμηση των αποφάσεων για

H καλύτερη περίοδος για την αποκατάσταση της κήλης των αθλητών



Εμφάνιση Ο Δρ Θωμάς.pngΤο Καλοκαίρι, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι η καλύτερη περίοδος  για την  αποκατάσταση της κήλης των αθλητών  καθώς οι περισσότεροι βρίσκονται εκτός αθλητικών υποχρεώσεων.
Το γεγονός ότι η περίοδος αποθεραπείας διαρκεί μόλις 4 με 6 εβδομάδες δίνει την  δυνατότητα σε κάθε αθλητή, που εχει πρόβλημα κήλης, να την αντιμετωπίσει χωρίς πίεση χρόνου.

Κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Ευρώπης

http://s.kathimerini.gr/resources/2017-04/26s7symbl-thumb-large.jpg
 
Στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο από 26 έως 30 Ιουνίου, θα μετέχει κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της Βουλής των Ελλήνων, αποτελούμενη από τους βουλευτές Ιωαννέτα Καββαδία (επικεφαλής), Νίνα Κασιμάτη, Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, Κωνσταντίνο Τζαβάρα, Γεώργιο Ψυχογιό, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και  Γεώργιο Μαυρωτά.

Aυτός ο ωραίος άνδρας είναι χρεοκοπημένος από την 6η Φεβρουαρίου 1885



 Γράφει ο
Δημήτρης Στεργίου
Το βιβλίο «Λαϊκισμός. Μια συνοπτική εισαγωγή», των Κας Μουντ και Κρίστομπαλ Ροβίρα Καλτβάσερ, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Eπίκεντρο σε επιμέλεια Πέτρου Παπασαραντόπουλου και μετάφραση Ελένης Κοτσυφού, κομίζει, στην κυριολεξία, «γλαύκα στην Αθήνα». Και  αυτό, διότι ο λαϊκισμός ήταν πεδίο δραστηριότητας στην Ελλάδα ήδη από τον 19ο αιώνα, όταν άρχισε, κορυφώθηκε και συνεχίζεται ο δικομματισμός και ο μακροοικονομικός λαϊκισμός,

Χρέος και Κυπριακό: Οι «προπαγάνδες υπηρεσίας»

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Μπορεί οι συναντήσεις ενός πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των κομμάτων να έχουν και την αθέατη πλευρά τους (κυρίως την αθέατη πλευρά τους), πλην όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να υπάρχει και η «θεατή» πλευρά.
Πρέπει δηλαδή η κοινή γνώμη, ο λαός να μπορεί να αντιληφθεί την αναγκαιότητα, να φανταστεί το περιεχόμενο και να το επικροτήσει ακόμη και αν δεν γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες, κάτι να καταλάβει βρε αδελφέ.
Ακόμη και αν πρόκειται για μέγα εθνικό θέμα, πρέπει ο λαός να γνωρίζει ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, ότι γίνονται κάποιες ζυμώσεις, ότι υπάρχει μια αναταραχή.

ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ MEDIA! Το "Ε" αγοράζει ο Τούρκος παραγωγός του Survivor

  
Η απόφαση θεωρείται ειλημμένη. Ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης πουλάει τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον στον Τούρκο παραγωγό του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr ο Έλληνας καναλάρχης μεταβαίνει σήμερα αεροπορικώς στη γειτονική χώρα προκειμένου να έχει συνάντηση με τον 48χρονο μεγιστάνα των media και να κανονίσουν τις

«ΛΙΩΝΕΙ» Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Κύμα καύσωνα σαρώνει την Ευρώπη – Πότε θα χτυπήσει 40 στην Ελλάδα


Κόκκινο χτυπά το θερμόμετρο σε πολλές χώρες της Ευρώπης με υψηλές θερμοκρασίες να δοκιμάζουν ακόμη και χώρες όπως η Βρετανία όπου το θερμόμετρο έδειξε ακόμη και 39 βαθμούς Κελσίου, κάτι ασυνήθιστο για την εποχή και τη χώρα.
Ωστόσο η Βρετανία δεν ήταν η μόνη που ταλαιπωρήθηκε από καύσωνα. Χθες

Η νέα κυβέρνηση της Γαλλίας

Aυτή είναι η νέα κυβέρνηση της Γαλλίας
Η νέα κυβέρνηση του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, υπό τον πρωθυπουργό Εντουάρ Φιλίπ, παρουσιάστηκε σήμερα.
Έχει 28 μέλη, μεταξύ αυτών δύο υπουργούς Επικρατείας.
Υπουργοί
-Υπουργός Επικρατείας, υπουργός Εσωτερικών: Ζεράρ Κολόμπ
-Υπουργός Επικρατείας, υπουργός Οικολογίας και Αλληλεγγύης: Νικολά Ιλό
- Υπουργός Δικαιοσύνης: Νικόλ Μπελουμπέ
- Υπουργός Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων: Ζαν Ιβ Λε Ντριάν

Επικίνδυνο φάρμακο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο


tyfjurdftyujdtyjudetyjdetryj.jpgΣύμφωνα με ανακοίνωση του Ε.Ο.Φ., ο οποίος ενημερώθηκε από τις αντίστοιχες γερμανικές αρχές, κυκλοφορεί σκεύασμα με την ονομασία «Estrogenolit RX Starter Pack 728μg», το οποίο περιέχει την απαγορευμένη φαρμακευτική ουσία μεστανολόνη, χωρίς να αναγράφεται στη συσκευασία του.

Διαβάστε περισσότερα


stogiatro.gr