Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Έκτακτο: Νεκρή βρέθηκε σε διαμέρισμα στην Κυψέλη η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη

nana-karagianni-1300 Έκτακτο: Πέθανε η Νανά Καραγιάννη  Νεκρή στο διαμέρισμά της επί της οδού Θήρας στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η δημοσιογράφος - τηλεπαρουσιάστρια , Νανά Καραγιάννη.
Την άτυχη γυναίκα βρήκε στο διαμέρισμα της στενός συγγενής της που είχε πολλές ώρες να επικοινωνήσει μαζί της. Ο συγγενής

Επιτυχία στο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ξυλοκάστρου

Φεστιβάλ Πολεμικών ΤεχνώνΟ Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος «ΑΛΚΙΜΟΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, διοργάνωσαν το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στο Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης, «Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών».
Οι αγώνες Kick Boxing Heroes Night πραγματοποιήθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου. Συμμετείχαν αθλητές και σωματεία απ' όλη την Ελλάδα. Οι φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πολύ σπουδαίες και δυνατές εμφανίσεις, με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.
Στον τελικό, ο αθλητής Δημήτρης Κλουτσινιώτης (kick boxing Valis team) κέρδισε την επαγγελματική ζώνη, νικώντας το ρώσο Petro Chatzof, με knockout, στον τρίτο γύρο. O κ. Βασίλης Βαλλής που δραστηριοποιείται στο kick boxing, στην ευρύτερη περιοχή Ξυλοκάστρου, προπονεί τον Δημήτρη Κλουτσινιώτη.
Συγχαρητήρια σ' όλους, αθλητές και προπονητές, για την ανάδειξη του αθλήματος στον τόπο μας.
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι κκ Παναγιώτης Καλύβας και Εμμανουήλ Αλογογιάννης.

«XYLOΚASTRON GRAND SLAM» Beach Volley 2017 (ανδρών- γυναικών)

«XYLOΚASTRON GRAND SLAM» Beach Volley 2017 (ανδρών- γυναικών)
Παρασκευή 30 Ιουνίου έως Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 | Κεντρικό γήπεδο Μαρίνας Ξυλοκάστρου και γήπεδο «Σφυρή – Καραντάσιου» | Είσοδος Ελεύθερη
«Xylokastron Grand Slam» 2017

Ξυλόκαστρο: «Η αυλή των θαυμάτων» σε σκηνοθεσία Κ. Αγγελίδη

«Η αυλή των θαυμάτων». Σκηνοθεσία Κ. Αγγελίδη
 Θεατρική ομάδα Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης «Καρυάτις»
Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 | Ώρα έναρξης:  21:00 |  Ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης | Είσοδος Ελεύθερη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νέα εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών στο Δερβένι

http://www.thereport.gr/wp-content/uploads/2017/04/autokinitodromos_korintou-patras.jpg
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  ισχύουν από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 29 Ιουνίου στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Πάτρα, από το ύψος του Δερβενίου έως την Ακράτα και από τον κόμβο Σελιαντικών έως και το Ρίο, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.
 Από τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα, μεταξύ των κόμβων Δερβενίου και Ακράτας.
Επίσης, από τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα, μεταξύ των κόμβων Σελιανιτίκων και Ρίου.
Καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων προς Πάτρα θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών, ενώ η κυκλοφορία στο αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά.
Ακόμη, όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δεν θα εισπράττονται διόδια από τον σταθμό διοδίων του Κιάτου, στην κατεύθυνση προς Πάτρα. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντώνης Λάλος: Σπάνιο φαινόμενο για Ιούνιο - Προσοχή καύσωνας! Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες ημέρες

Καιρός - καύσωνας: Σπάνιο φαινόμενο για Ιούνιο - Προσοχή! Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες ημέρες!
Ο Ιούνιος φεύγει με υψηλές θερμοκρασίες κι ο Ιούλιος μπαίνει με έναν μίνι καύσωνα, καθώς την πρώτη και δεύτερη μέρα του Ιουλίου, η θερμοκρασία θα φτάσει και 43 βαθμούς Κελσίου.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 1 Ιουλίου η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 42 και 43 βαθμών κελσίου, ενώ την Κυριακή 2 Ιουλίου στα ηπειρωτικά θα αγγίξει τους 40-42 βαθμούς Κελσίου.
«Τον Ιούνιο είναι σχετικά σπάνιος τέτοιος καύσωνας, καθώς γίνεται κάθε δεκαετία. Όπως καταγράφηκε το 2007», αναφέρει ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος. Όσο για τον Ιούλιο «δεν

Έρχεται καύσωνας τύπου… 2007 με 43 βαθμούς

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/06/paralia-kafsonas-1000.jpg
Τετραήμερος ισχυρός καύσωνας, που ανάλογό της έχει να δει η χώρα από τον Ιούνιο του 2007, έρχεται από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή.
Σταθερά πάνω από 40 βαθμούς θα κυμαίνεται η θερμοκρασία για το τετραήμερο αυτό και τοπικά θα φτάσει τους 43 βαθμούς Κελσίου την Παρασκευή και το Σάββατο, σύμφωνα με το δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε

Αυτοδύναμος ο Ράμα - πέντε Έλληνες στη νέα Βουλή. – Έχασαν δυο βουλευτές οι "Τσάμηδες"


Εκλογές Αλβανία: Αυτοδυναμία Ράμα δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα Ενώ απομένει η καταμέτρηση των ψήφων σε λίγα ακόμα εκλογικά τμήματα, ο Έντι Ράμα αναδεικνύεται σε θριαμβευτή της κάλπης στην αναμέτρηση της Κυριακής (25.06.2017) στην Αλβανία, κατακτώντας αυτοδυναμία.
 Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, το

Μνήμες δικτατορίας και αντίστασης – Την προβολή του ντοκιμαντέρ «Στοργή στο Λαό» θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος της Βουλής

Εμφάνιση storgi sto lao-prosklisi F - Αντίγραφο.jpg
Το μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ «Στοργή στο Λαό» του Βασίλη Δούβλη για τη λογοκρισία στον κινηματογράφο την περίοδο της δικτατορίας των συνταγματαρχών στην Ελλάδα -μια παραγωγή της Τηλεόρασης της Βουλής- θα προβληθεί στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» αύριο Τετάρτη 28 Ιουνίου, στις 19:30, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:3η Κατασκηνωτική Περίοδος 03/7/2017 Έως 11/7/2017 (Ονόματα Παιδιών)

3η Κατασκηνωτική Περίοδος 03/7/2017 Έως 11/7/2017 (Ονόματα Παιδιών)Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει τα ονόματα των επιλεγέντων παιδιών για την κατασκηνωτική περίοδο 03/7/2017 έως 11/7/2017.
Η αναχώρηση των παιδιών θα γίνει από το Γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ στις 8.00 το πρωί της Δευτέρας 03 Ιουλίου και θα επιστρέψουν στον ίδιο χώρο την Κυριακή 11 Ιουλίου 2017 και από ώρα 10.30 – 11.00 π.μ.
Πληροφορίες : Τηλ. 2713-600425, 480,429
3η Κατασκηνωτική Περίοδος (Ονόματα Παιδιών) 

Γραφείο Τύπου ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ημερίδα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη στη Βουλή των Ελλήνων

 
Ημερίδα για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων, με τη συνδιοργάνωση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, της Ειδικής Υπηρεσίας Υγειονομικής Κάλυψης και του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη και την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία.

Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στην έναρξη του Φεστιβάλ Άργους

Εμφάνιση 0050.jpg
Με την συναυλία του Βασίλη Σκουλά και του  Παντελή Θαλασσινού ξεκίνησε, εχθές το βράδυ, το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ 2017, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους Μυκηνών.
            Η ατμόσφαιρα στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους ήταν κάτι παραπάνω από μαγική! Κάτι ο φωτισμός, κάτι η σκηνική παρουσία, κάτι οι μνήμες και τα συναισθήματα… Ήταν μια συναυλιακή εμπειρία ανεπανάληπτη!  Ο κόσμος που είχε κατακλύσει από νωρίς το χώρο του Αρχαίου Θεάτρου τραγούδησε μαζί με τον Σκουλά και τον Θαλασσινό όχι μόνο «Τα Σμυρνέϊκα τραγούδια» αλλά και τραγούδια από την Κρήτη, την Ρούμελη, το Αιγαίο, την Ήπειρο, τα Επτάνησα, τη Μακεδονία, τις Κυκλάδες. Χορευτική ομάδα από το Σύλλογο Ελληνικών Χορών και Εθνογραφικών Μελετών ¨Ελληνική Παράδοση¨ ξεσήκωσε το κοινό με τους κρητικούς χορούς του, υπό τους ήχους της λύρας του Βασίλη Σκουλά και της κιθάρας του Παντελή Θαλασσινού! 
  
            Οι εκδηλώσεις του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ 2017 συνεχίζονται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί:

Φέρνουν την ποσοτική χαλάρωση από το 2015!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Αν δεν κάνω τους τελευταίους (ξανά μανά) ηρωικούς μήνες, όλοι οι κυβερνητικοί διακήρυσσαν πως δίνουν μάχη ώστε η απόφαση του Eurogoup να είναι τέτοια που θα επιτρέψει στο ΔΝΤ να προχωρήσει σε θετική έκθεση βιωσιμότητας για το χρέος, κάτι που θα ανοίξει το δρόμο και θα επιτρέψει στην ΕΚΤ να εντάξει τη χώρα μας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, αλλά και θα μας οδηγήσει στην αγκαλιά των αγορών.
Ως γνωστόν, ούτε βιωσιμότητα του χρέους υπήρξε, ούτε ποσοτική χαλάρωση.
Τώρα, υποστηρίζουν πως για την έξοδο στις αγορές

Οι αισθητικές επεμβάσεις του καλοκαιριού

shutterstock_276614228_0.jpg

Οι αισθητικές επεμβάσεις του καλοκαιριού


Το καλοκαίρι έφτασε και η εμφάνιση μας, τόσο στην παραλία όσο και στην καθημερινή ζωή μας απασχολεί έντονα. Οι όποιες ατέλειες υπάρχουν στο σώμα μας, μας χαλούν την διάθεση και προκαλούν αμηχανία.

Διαβάστε περισσότερα

zdfsgasdfgasdgf.jpgFenistil: Η περιπέτεια στη φύση και το παιχνίδι δεν σταματούν ποτέ!


Η νέα καμπάνια του Fenistil μας υπενθυμίζει πως η περιπέτεια στη φύση και το παιχνίδι δεν σταματούν ποτέ!

Διαβάστε περισσότερα

f1615e01.jpgΚαυτό το Σαββατοκύριακo, oδηγίες προφύλαξης από τον καύσωνα



Μπορεί μέχρι τώρα ο Ιούνιος να μας έχει τρελάνει με τις απότομες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας, τις βροχές και τις καταιγίδες, όμως από σήμερα όχι απλά μπαίνει για τα καλά το καλοκαίρι, αλλά έρχεται και καύσωνας.

Διαβάστε περισσότερα 


stogiatro.gr

 

Twitter - Twitter - Twitter

Απόστολος Παύλος & Κόρινθος



Εμφάνιση Εικ.01 - Ο Άγιος Παύλος.jpg
Γράφει ο
Δρ. Απόστολος Ε. Παπαφωτίου
Όταν κάποιος βρεθεί στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου και ειδικά στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου αντιλαμβάνεται έντονα τη διαχρονική παρουσία του. Το Βήμα του Αποστόλου Παύλου (Rostra) ήταν κεντρικό δομικό στοιχείο της Ρωμαϊκής Αγοράς (Forum). Είχε κατασκευασθεί περίπου απέναντι από τα Προπύλαια της οδού Λεχαίου, στην προέκταση της οδού από τις Κεγχριές, στο μέσον της Νοτίου Στοάς και οριοθετούσε τα δύο επίπεδα της Αγοράς, Άνω και Κάτω, με μια υψομετρική διαφορά 2,5 μέτρων. Μια ιστορική αναφορά κρίνεται απαραίτητη για την κατανόηση της τοπογραφίας και της κοινωνικής ζωής της Κορίνθου την εποχή του Παύλου .

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ! Δείτε τι γράφει στο Facebook!



Ο Σάκης Αρναούτογλου με μήνυμά του στο Facebook ενημερώνει το κοινό για τον καύσωνα που έρχεται.
Δείτε το post του:

Αποζημιώσεις για τις καταστροφές στις καλλιέργειες από ακραία καιρικά φαινόμενα σε Αρκαδία – Αργολίδα

https://seeklogo.com/images/K/kke-logo-8EDD095590-seeklogo.com.gif




ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Θέμα: Αποζημιώσεις για τις καταστροφές στις καλλιέργειες από ακραία καιρικά φαινόμενα σε Αρκαδία – Αργολίδα

Μεγάλες ζημιές και καταστροφή της αγροτικής παραγωγής προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα (χαλαζόπτωση, έντονη βροχόπτωση, δυνατός άνεμος), που επικράτησαν την Κυριακή 11 Ιούνη στην Αρκαδία, σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Τρίπολης και την Παρασκευή 16 Ιούνη 2017 στην Αργολίδα, σε Δημοτικά Διαμερίσματα των Δήμων Άργους-Μυκηνών και Ναυπλιέων.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ; ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Εμφάνιση Untitled-ς (1).jpg

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare


Πριν από λίγες εβδομάδες,  πραγματοποιήσαμε τις ημέρες υιοθεσίας γάτας και την ημέρα υιοθεσίας σκύλου. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, υπερβήκαμε τις δυνάμεις μας καθώς είμαστε μια πολύ
μικρή ομάδα εθελοντών καθώς οι μέρες αυτές είναι μια ευκαιρία για να

Δημοσκόπηση: Η Νέα Δημοκρατία στο +18


Νέα δημοσκόπηση διενήργησε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου, δηλαδή μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους εταίρους και τη συμφωνία για την εκταμίευση της δόσης των 8,5 δισ. ευρώ.
Φαίνεται πως η συμφωνία στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου δεν... έπεισε τους ψηφοφόρους, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πτώση 1,5%, περνώντας στο 15% από 16,5% που συγκέντρωνε στην προηγούμενη δημοσκόπηση, που έγινε στις 24 -26 Μαΐου.
Αντίθετα, η Νέα Δημοκρατία, που παραμένει πρώτη, παρουσίασε άνοδο 0,5% (σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ), έχοντας πλέον 33%.
Τρίτο κόμμα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είναι το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδος το οποίο διατηρεί το ποσοστό του στο 7,5%. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 7% (από 7,5%) και η Δημοκρατική Συμπαράταξη 6% (από 5,5%).