Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Νέα Δημοκρατία: Για όσα έχουμε Δεσμευτεί μέχρι τώρα


Εδώ και αρκετούς μήνες έχουμε ξεκινήσει μια συστηματική δουλειά για τη διαμόρφωση του δικού μας εθνικού σχεδίου για να πάει η χώρα μπροστά. Για να αποκτήσουν ξανά οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δουλειές, ευκαιρίες, ασφάλεια.

Για το σκοπό αυτό εργάζονται ήδη εκατοντάδες επιστήμονες, άνθρωποι της αγοράς, τεχνοκράτες και στελέχη του κόμματος προετοιμάζοντας ένα αξιόπιστο, κοστολογημένο και ρεαλιστικό σχέδιο προτάσεων.

Η Νέα Δημοκρατία δεν ασκεί απλώς δυναμική και υπεύθυνη αντιπολίτευση. Παράγει πολιτική. Υπερασπίζεται αξίες. Προτείνει λύσεις.

Πολλές από αυτές περιλαμβάνονται στο έντυπο που σας στέλνουμε σε ηλεκτρονική μορφή. Προφανώς δεν είναι το τελικό μας πρόγραμμα, αλλά μέρος αυτού. Αφορά στα όσα έχουμε δεσμευτεί από το τελευταίο συνέδριο του κόμματος μέχρι και σήμερα. Θέσεις που για να γίνουν ευρύτερα γνωστές χρειάζονται και τη δική σας συμβολή, των ενεργών και πολύτιμων μελών του κόμματός μας.

Η Νέα Δημοκρατία προχωρά μπροστά. Ανανεώνεται, εκσυγχρονίζεται, δυναμώνει.

Αλλάζουμε οι ίδιοι για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Αυτός είναι ο αγώνας μας. Και στον αγώνα αυτό σας θέλω μαζί μου.

Κυριάκος Μητσοτάκης
Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας 

Διαβάστε το έντυπο εδώ.

Κατεβάστε το έντυπο εδώ.

Κυριάκος Μητσοτάκης proedros@nd.gr


Ερώτηση Χρίστου Δήμα για τις καταστροφές στις καλλιέργειες από τον καύσωνα


Την ανάγκη λήψης μέτρων για τους πληγέντες από τον καύσωνα καλλιεργητές, υπογραμμίζει με Ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Ο κ. Δήμας, αναφέρει πως εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, οι παραγωγοί που επλήγησαν από τον καύσωνα, θα αντιμετωπίσουν δυσκολία να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, γι' αυτό κρίνεται σκόπιμο άμεσα να προχωρήσουν οι διαδικασίες καταγραφής των ζημιών.
Αναλυτικά το κείμενο της Ερώτησης:

Μόνο το 19% των εθελοντών αιμοδοτών, είναι 18 - 29 ετών

WER5YTQW53E4YTW35YTWERRYT5WSERTGWERT.jpgΜόνο το 19% των εθελοντών αιμοδοτών, είναι 18 - 29 ετών


Δράσεις για την ευαισθητοποίηση της νεολαίας στα θέματα της εθελοντικής αιμοδοσίας ξεκινάει η Διοίκηση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, (ΕΚΕΑ), καθώς από την επεξεργασία των στοιχείων του

Προκήρυξη θέσεων εργασίας με το πρόγραμμα Philos

AWERTAQWETRAQEFRTAWEFR.jpg
Η Γενική Διεύθυνση Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων (DG HOME) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενέκρινε την επέκταση του «PHILOS - Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Επείγουσας Υγειονομικής Διαχείρισης για την Προσφυγική Κρίση» στα νησιά με σκοπό την υγειονομική κάλυψη στον τομέα του προσφυγικού έως τις 19 Ιανουαρίου 2018.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ

12.07.2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ
Η κ. Θάνου με την πολιτεία της δεν εκόσμησε τη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου, αρνούμενη πολλές φορές να κατανοήσει, ότι η δικαιοσύνη πρέπει να στέκεται μακριά από την πολιτική, τα κόμματα και τον συνδικαλισμό.
Η ίδια με τις δημόσιες παρεμβάσεις της -ιδίως εκείνη προς τους ευρωπαίους

Μέχρι 31 Ιουλίου η κατάρτιση και δημοσίευση των προϋπολογισμών Δήμων και Περιφερειών

Το αργότερο μέχρι 31 Αυγούστου θα πρέπει να σταλούν στη Διεύθυνση Προϋπολογισμού Γενικής Κυβέρνησης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους τα  ...

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 7Κ/2017 (όλες οι λεπτομέρειες)

Από το ΑΣΕΠ εκδόθηκε η επίσημη ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 7Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/15-6-2017 & ΦΕΚ 20/21-6-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα τριών (63) θέσεων τακτικού προσωπικού και

Δημόσιο: 1.267 υπάλληλοι «μπουμπούκια» -Ανθρωποκτονίες, εμπορία ναρκωτικών, δωροδοκίες, υπεξαιρέσεις & πλαστογραφία

Σε ποινικές υποθέσεις που αφορούσαν μέχρι και ανθρωποκτονία ενεπλάκησαν 1.267 δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με στοιχεία που κοινοποίηθηκαν στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης το 2016.
Αυτό τόνισε μιλώντας στην στην ημερίδα που  

Λοιμώξεις του καλοκαιριού και αντιβιοτικά, μύθοι και αλήθειες

stogiatro.gr
DTRFHUJSDERTYHSERTYHRTHSFGTH.jpg

Λοιμώξεις του καλοκαιριού και αντιβιοτικά, μύθοι και αλήθειες


1. Τα Κρυολογήματα
Όταν εμφανίζονται συμπτώματα όπως συνάχι, πονόλαιμος, χαμηλός πυρετός, πονοκέφαλος και πόνοι στους μυς και στα οστά, τότε πρόκειται για «κοινό κρυολόγημα» δηλαδή ιογενή λοίμωξη που εμφανίζεται συχνά

Παραμύθια για λίστες και… άλλα θηρία

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Σ’ αυτή τη χώρα όλοι πια γνωρίζουν πως οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βρέθηκαν στην εξουσία λέγοντας τα μεγαλύτερα ψέματα στην παγκόσμια Ιστορία και με σημαία το mail Χαρδούβελη και τη Λίστα Λαγκάρντ.
Περίπου έπεισαν τον κόσμο πως θα έσχιζαν τα μνημόνια και θα τερμάτιζαν τη λιτότητα και δεν θα εφάρμοζαν το mail Χαρδούβελη, επειδή θα έπαιρναν τα λεφτά των φοροφυγάδων, τα ονόματα των οποίων φιγουράριζαν στην περίφημη Λίστα.
Μετά την άνοδό τους στην εξουσία, συνέχισαν το παραμύθι, ανακάλυψαν και νέες λίστες, μεταξύ των οποίων και τη Λίστα Μπόργιανς, άρχισαν να ανακοινώνουν πως διασταυρώνουν και ελέγχουν, πραγματοποιούσαν ταξίδια στο εξωτερικό και έκαναν μυστικές συναντήσεις με τύπους σαν τον Φαλσιανί, έστελναν ακόμη και δικαστικούς σε

ΙΒΥΚΟΣ- 23ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2017 Παραδοσιακών Χορών

Εμφάνιση 2017-summer-festival-3.jpg

Ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών Περαχωριτών ο Ίβυκος,
σας προσκαλεί το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου στο 23ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στις 21:00 στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου.
Εμφάνιση 15215767_10154663127206678_1252273445_o.pngΟ Ίβυκος προσηλωμένος από το 1984 στην διατήρηση και την προώθηση της πολιτισμικής μας  κληρονομιάς ανανεώνει και φέτος το ραντεβού με τους συμπολίτες μας και τους
καλούμε να διασκεδάσουν μαζί μας, παρακολουθώντας με την συνοδεία ζωντανής μουσικής χορούς από :

την Κρήτη, τον Πόντο, την Κάρπαθο, την Μ. Ασία, την Μακεδονία, την Θράκη , την Κύπρο κ.α

Εκτός απο τα χορευτικά τμήματα του Ίβυκου, φέτος θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους  ο Πολιτιστικός και Αθλητικός σύλλογος Βραχατίου ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Πολιτιστικός Όμιλος Νόστος Πισσουρίου Λεμεσού.

info@ivykos.gr

Ομόφωνα ενέκρινε η Βουλή των Ελλήνων την πρόσβαση στο υλικό του Φακέλου της Κύπρου

Ομόφωνα ενέκρινε η Βουλή των Ελλήνων την πρόταση του Προέδρου του Σώματος κ. Νικολάου Βούτση για την πρόσβαση στο υλικό του Φακέλου της Κύπρου, στο πλαίσιο του Πρωτoκόλλου Συνεργασίας της Βουλής των Ελλήνων με τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Πρόκειται για την ιστορική συμφωνία στην οποία είχαν προβεί ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης και ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιαννάκης Κυπριανού, τον Ιανουάριο του 2016, για την πρόσβαση στο υλικό που συνέλεξε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων σε ό,τι αφορά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν πριν και κατά το πραξικόπημα του Ιουλίου του 1974 και την τουρκική εισβολή που ακολούθησε.
Η Βουλή των Ελλήνων εξουσιοδότησε τον κ. Βούτση να διαβιβάσει το υλικό του Φακέλου της Κύπρου στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατά την επίσημη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει την προσεχή Παρασκευή στη Λευκωσία επικεφαλής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας.
Ο Πρόεδρος της Βουλής, απευθυνόμενος στο Σώμα, έκανε λόγο για ιστορικό χρέος απέναντι στον κυπριακό λαό, επισημαίνοντας:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Εμφάνιση afisa 2017.jpg
Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνηs

Οι ποντικοί και τα λιοντάρια

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Όλο αυτό το μακρύ διάστημα της τελευταίας (αλλά προφανώς όχι ύστατης) «περήφανης διαπραγμάτευσης», ακούστηκαν, ως γνωστόν, διάφοροι λεονταρισμοί εκ μέρους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Προς δικαιολόγηση μάλιστα ακούστηκε πως όλα αυτά έγιναν διότι ισχύει επί του προκειμένου η γνωστή ρήση του Ουίνστον Τσόρτσιλ «δεν είμαι  λιοντάρι, αλλά σε μένα έπεσε να βρυχηθώ».
Επί του θέματος, θα σταθώ στη στάση που τήρησε η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της Δ. Τζανακόπουλου απέναντι σε δηλώσεις υψηλόβαθμων ξένων αξιωματούχων.
Είπε, λοιπόν (Σκάι, 17 Ιουνίου, εκπομπή Γ. Αυτιά), σχετικά με τις δηλώσεις Σόιμπλε για Τσακαλώτο:
«Ο κ. Σόιμπλε, σας είπα, προσπάθησε να εξάγει