Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Ο Ολυμπιακός θρηνεί - Πέθανε ο Θανάσης Μπέμπης

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjyVlC05MZqcR7ztirrMjGjdeD7uOO7fufK0OTex2fxmRWQcg17REd0kiJzkENyz5IrPk9ZqPixofVkLDYZSCpiABJKqrwlmKtpH0pW57i0A3Auchw8A5VWJjsbYKJaJu4FPAiX8DzYqm4/s1600/%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10917.jpg

Οι οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασαν μια από τιςς εμβληματικές τους μορφές! Ο θρυλικός Θανάσης Μπέμπης “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Η ανακοίνωση των "ερυθρόλευκων":
"H Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θρηνεί για την απώλεια του ερυθρόλευκου γίγαντα Θανάση Μπέμπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στην Ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας σπουδαίος άνθρωπος, μια ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ψυχή, που συγκλόνιζε πάντα για τη λατρεία του για την ερυθρόλευκη σημαία, έφυγε σήμερα σε ηλικία 90 ετών, αλλά το ιστορικό του αποτύπωμα θα μένει βαθύ στην Ιστορία του Συλλόγου και στις ψυχές όλων των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ".


Ο Θανάσης Μπέμπης, γεννηθείς το 1929, κατά πολλούς θεωρείται μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος επιτελικός μέσος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αποτέλεσε

ΕΚΤΑΚΤΟ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ






Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο Κάστρο της Μονεμβασιάς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε πάνω στον βράχο, έξω από τον οικισμό και για την κατάσβεσή της επιχειρεί πεζοπόρο τμήμα καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος πρόσβασης στο σημείο.
ΦΩΤΟ:  Β. Λάλος

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ( ΣΚΟΥΠΑ) ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 Φωτιά τώρα: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Άνω Καλλιθέα Ξυλοκάστρου
Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε δάσος στην  Άνω Καλλιθέα.( Σκούπα) του δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.  Η φωτιά ξεκίνησε στις 12.15 και επιτόπου βρίσκονται 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 14 άτομα πεζοπόρου τμήματος, δύο εθελοντές δασοπυροσβέστες και δύο βυτιοφόρα,ενώ ρίψεις από αέρος πραγματοποιούν 2 Καναντέρ.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή και δεν πνέουν δυνατοί άνεμοι.

Μεγάλη φωτια στο Γρύλλο Ηλείας

fotia grullos2
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα, στον Γρύλλο, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Η φωτιά επεκτείνετε επικίνδυνα πάνω από το χωριό Γρύλος σε ύψωμα απέναντι από την Σκιλούντια, σε δάσος και έχουν κινητοποιηθεί επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.απο διάφορες περιοχές της Ηλείας, ενώ ενισχύσεις έχουν έρθει και από την Αχαΐα. 
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά και να κρατήσουν το πύρινο μέτωπο, μακριά από κατοικημένες περιοχές.
Ειδικότερα, επιχειρούν 34 πυροσβέστες και 16 οχήματα, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα, με 10 άτομα. Επίσης, από αέρος, πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα, τύπου Καναντέρ και άλλα τέσσερα, τύπου Πετζετέλ.
 Στην περιοχή επικεφαλής των δυνάμεων είναι ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Ελλάδας Κώστας Κυριακόπουλος και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Ηλείας Γιάννης Πετρούτσος.

Πληροφορίες:  patrisnews.com / ilialive.gr