Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Στον απολογισμό του ICT Plus το Τμήμα Πληροφορικής της ΠΕ Κορινθίας


Εμφάνιση 7oegovvb.jpgΣτις 27 Ιουλίου 2017, στην ιστοσελίδα του ICT Plus, τον πρώτο δικτυότοπο που ξεκίνησε την ενημέρωση στον τομέα του ICT Business to Business στην Ελλάδα, αναρτήθηκε το προτελευταίο άρθρο του δημοφιλή "Παπα-γά(λ)λου" για το καλοκαίρι, σηματοδοτώντας ουσιαστικά τη λήξη της σεζόν, με το Σεπτέμβριο να αναμένεται γεμάτος εξελίξεις στο χώρο των ΤΠΕ.

Κοιμήσου άνετα χωρίς κλιματιστικό και ζέστη το καλοκαίρι

man-sleeping-nap-main-1280jpg_txhq.jpg

Κοιμήσου άνετα χωρίς κλιματιστικό και ζέστη το καλοκαίρι

Με αυτούς τους έξι τρόπους θα απαλλαγείς από τον εκνευριστικό, βραδινό ιδρώτα. Ή τουλάχιστον θα

ΑΣΕΠ: Ποιες είναι οι δύο επόμενες προκηρύξεις -Προσλήψεις 106 θέσεων

Δύο νέες προκηρύξεις που συνολικά αφορούν προσλήψεις 106 ατόμων, έστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο σήμερα το ΑΣΕΠ, όπως έκανε γνωστό η Ανεξάρτητη Αρχή με δύο ανακοινώσεις της.
Η πρώτη προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 76 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου

ΑΣΕΠ -7Κ/2017 -Πλήθος συμμετοχών: Μπαίνει 1 στους 131

Μαζικές αποδείχθηκαν οι αιτήσεις σε ακόμη μία προκήρυξη του ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα την 7Κ/2017, η οποία αφορά την συμπλήρωση 63 θέσεων μόνιμου προσωπικού στο Υπουργείο Ναυτιλίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ υποβλήθηκαν 8.275 αιτήσεις, αριθμός που σημαίνει ότι για κάθε μία από τις 63 θέσεις εξέφρασαν ενδιαφέρον 131 υποψήφιοι. Ακόμη με δεδομένο ότι αρκετοί υποψήφιοι με τις αιτήσεις τους διεκδικούν περισσότερες από μία θέσεις της ίδιας Κατηγορίας Εκπαίδευσης,

ΑΣΕΠ -4Κ/2017: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Σήμερα εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4Κ/2017 (ΦΕΚ 13/31-3-2017 τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα (70) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.).
Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.
H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 29 Ιουλίου 2017 έως και την πάροδο της 7ης Αυγούστου 2017, ημέρας Δευτέρας.
Προσωρινός Πίνακας Απορριπτέων
Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης
Προσωρινός Πίνακας Διοριστέων 

aftodikoikii.gr

ΑΣΕΠ: Δύο νέες προκηρύξεις στο Εθνικό Τυπογραφείο -Προσλήψεις σε ΑΔΜΗΕ, ΤτΕ

Δύο νέες προκηρύξεις που συνολικά αφορούν προσλήψεις 106 ατόμων, έστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο σήμερα το ΑΣΕΠ, όπως έκανε γνωστό η Ανεξάρτητη Αρχή με δύο ανακοινώσεις της.
Η πρώτη προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 76 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ «ΤΡΟΙΑ, μία ιστορία για έναν πόλεμο» ( Η απάντηση της τέχνης στην πτώση του ανθρώπου )

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiseUPCO9PdzGjiqrtJd_Ifh-7QLyaeD970LAUPBpxoXdNvJBCy-mE0v8Dg_quaUFuODqF6Yurj_vrxXb5otNCfvBiGhOcthhwUgxQfxIseBQIiuIiHLpPI0QdYoaqzdNPsIGEyhxBkmKdY/s1600/%CE%9A%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%9F%CE%A5%CE%A7%CE%9F%CE%A3+%CE%93%CE%A1%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A1%CE%97%CE%A3+1.jpgΤου Γρηγόρη Κλαδούχου

Δευτέρα 24 Ιουλίου, προς το μεσημέρι. Στο ραδιόφωνο η εκπρόσωπος δήμου Βέλου - Βόχας κ. Καλλίρη. Ενημερώνει για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού. Επόμενες στον χρονικό ορίζοντα, περίπου δέκα με χορούς και τραγούδια. Το φυλλάδιο- πρόγραμμα δεν κυκλοφορεί ακόμα γιατί «μία εκδήλωση έρχεται πίσω από την άλλη…κλείνονται τελευταία στιγμή φέτος…».
      Την ίδια ημέρα προς το βράδυ. Στο Κιάτο, στις αποθήκες του ΑΣΟ. Μετοχή σε ένα ολιγόωρο διδασκαλείο. Συμπύκνωση πολύωρων μαθημάτων. «ΤΡΟΙΑ, μία ιστορία για έναν πόλεμο». Με αυτό τον τίτλο προτάθηκε η συνθετική θεατρική μεταφορά κειμένων από

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 9 Μ.Μ. ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ

 Εμφάνιση ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 κύρια.png
Αυτή την ωρα 9 μ.μ. σήμερα Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 στη Κεντρική Πλατεία Δερβενίου, γίνεται η 1η Συνάντηση Φιλαρμονικών Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
Στην βραδιά  συμμετέχουν :

1) Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων
2) και φυσικά η Young Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου! 

Σας περιμένουμε για μια βραδιά γεμάτη όμορφες μελωδίες!

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Το συναυλιακό πρόγραμμα της Young Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου έχει ως εξής:

1) Ghostbusters - Μουσικό θέμα απο τη κινηματογραφικη ταινία "Ghostbusters"
2) Born to Be Wild-Steppenwolf
3) Eye of The Tiger - Survivors
4) Tequila-The Champs
5) Firework -Kate Perry
6) Rolling In The Deep – Adele
7) Uptown Funk- Bruno Mars
8) Macarena - Bernardo Bautista Monterde (
Soloists: Ανδριάνα Σανδραβέλη, Αντώνης Γκόγκος)
9) Boulevard of Broken Dreams – Green Day
10)25 or 6 to 4 – Chicago
11)Paint It Black – Rolling Stones
12)Emmanuel – Michel Colombia
( Soloist: Αντώνης Γκογκος στη Τρομπέτα, στο πιάνο η 'Ελενα Ψαρρού)
13)My Girl- The Temptations
14)Gonna Fly Now - Μουσικό θέμα απο τη κινηματογραφικη ταινία “Rocky”
15)Soul Finger - Blues Brothers

Πρροοπτική ένταξής στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανακαίνισης του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου



Εμφάνιση IMG_3240.JPGΤην πορεία της μελέτης για την ανακαίνιση του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου και την προοπτική ένταξής του στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξέτασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος και ο πάτερ Λευτέρης, εφημέριος του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στην έδρα της Περιφέρειας, την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017.
Συζητήθηκε επίσης και το σχέδιο δημιουργίας στο Ναύπλιο πολυδύναμου κέντρου κοινωνικής στήριξης παιδιού, οικογένειας, ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ, το οποίο θα έχει στόχο να συγκεντρώσει και να συσχετίσει τις παροχές κοινωνικής φροντίδας όλων των φορέων της περιοχής και να παράσχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης, δημιουργικής απασχόλησης, φροντίδας ηλικιωμένων και ψυχαγωγικές δράσεις. 

Πέτρος Τατούλης "Εμβληματικό το Παυλοπέτρι για το πολιτιστικό απόθεμα της Πελοποννήσου"



 Εμφάνιση IMG_3122.JPG
Εμφάνιση IMG_3124.JPGΤην ανάδειξη, προστασία και αξιοποίηση της μοναδικής σημασίας υποθαλάσσιου οικισμού στο Παυλοπέτρι της Λακωνίας συζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με τη Διευθύντρια Τμήματος Κληρονομιάς και Παγκόσμιου Κέντρου Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO κα Mechtild Rossler, τη Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού κα Ελένη Κόρκα και την Προϊσταμένη της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων κα Αγγελική Σίμωση στο πλαίσιο των δράσεων "Pavlopetri Watch Day 2017" που διοργανώνεται στη Νεάπολη, την Ελαφόννησο και το Παυλοπέτρι

Τη δημοπράτηση νέων έργων στη Μεσσηνία υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου



http://www.pelopaspress.gr/upload_files/news/2017-02-17_2315_tatoylhs.jpg
Τη δημοπράτηση των έργων «Βελτίωση – Συντήρηση 8ης Επαρχιακής Οδού - Μονή Κατσιμικάδας Δήμου Τριφυλίας», «Βελτίωση – Συντήρηση 9ης Εθνικής Οδού – Ράχες – Αρχαιολογικός Χώρος Περιστεριάς Δήμου Τριφυλίας», «Επένδυση πρανών επαρχιακού και εθνικού δικτύου Π.Ε. Μεσσηνίας για αντιμετώπιση κατακρημνίσεων βραχώδων υλικών (Τμήμα 4η Επαρχιακή Οδός Θουρία – Πόλιανη)», «Κατασκευή πεζοδρομίου και ηλεκτροφωτισμού στην 82η Ε.Ο. (Τμήμα Ασπρόχωμα – Γέφυρα Άρι)», «Διανομαριακός δρόμος 7η Επ. Ο. Νέδα – Λύκαιο Αρκαδίας», στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 

Εκτός από τις «αγορές» τα νταούλια έφεραν και τα… κοράκια!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Και μέσα στη γενική κυβερνητική ευφορία για την έξοδο στις αγορές και τις θριαμβολογίες περί «οροσήμων» - ακριβή έξοδος, με λίγα νέα χρήματα, αφού τα μισά από τα 3 δις αφορούσαν επιδοτούμενη επαναγορά παλαιότερων ομολόγων – στα ψιλά πέρασαν οι νέες άδειες σε ξένα funds, τα κατά Τσίπρα «κοράκια της καταστροφής», για τη διαχείριση των μη-εξυπηρετούμενων δανείων εκ μέρους των τραπεζών.
Η αρχή είχε γίνει στις 10 Μαΐου, όταν η Pillarstone, η πανευρωπαϊκή πλατφόρμα για την υποστήριξη των τραπεζών στην διαχείριση των μη-εξυπηρετούμενων δανείων που συστάθηκε από την KKR Credit και τον John Davison, έλαβε από την Τράπεζα της Ελλάδος άδεια για

Μπακογιάννης για τη “ρήξη” με Μητσοτάκη: “Ώπα! Σφίξαν οι ζέστες...”

Μπακογιάννης για τη “ρήξη” με Μητσοτάκη: “Ώπα! Σφίξαν οι ζέστες...”
Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης διαψεύδει τα περί ρήξης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να προαλείφεται για τη θέση του νέου αρχηγού της ΝΔ. 
 Αφορμή για τα δημοσιεύματα στάθηκε η παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη στο 2ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Λαμία που από πολλούς μεταφράστηκε ως “άδειασμα” στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.
 “Ώπα. Σφίξαν οι ζέστες! Παιδιά το τερματίσαμε! Οι ενδιαφερόμενοι των φιλοκυβερνητικών μέσων για σπέκουλα και κακεντρέχειες χτυπάνε λάθος πόρτα. Δηλώνω μη διαθέσιμος. Ευχαριστώ”, έγραψε το Σάββατο στο Facebook.

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας να ενημερώσει τους Ελληνες πολίτες για τη σχέση του με τη Βενεζουέλα

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/06/nea-dimokratia.jpg

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις σημερινές αποκαλύψεις του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής» για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Βενεζουέλας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το σημείο όπου ο Ατλαντικός και ο Ειρηνικός ωκεανός συναντώνται [βίντεο]

Ένα παράξενο φυσικό φαινόμενο συμβαίνει όταν δύο σώματα νερού συγχωνεύονται σχηματίζοντας μια γραμμή από αφρούς.
Υπάρχουν πολλές ερμηνείες για αυτή τη συγχώνευση, την οποία πολλοί ονομάζουν «το σημείο όπου ενώνονται δύο ωκεανοί» -ο Ειρηνικός και ο

Ο Χρήστος Βυζάς ο Best U-21 Α' Κορινθίας 2016-17 απο τον Αστέρα Δερβενίου στον Πανθουριακό

 
Ο Χρήστος Βυζάς (Αστέρας Δερβενίου), παρέλαβε το βραβείο του, καθώς το φίλαθλο κοινό, προπονητές και δημοσιογράφοι τον ανέδειξαν Best U-21 Α' Κορινθίας 2016-17 
Ο  Χρήστος Βυζάς ο οποίος αναδείχθηκε φέτος πρώτος σκόρερ του Αστέρα Δερβενίου με 15 γκολ, σε 29 συμμετοχές., από την νέα περίοδο  θα αγωνίζεται