Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Εκτός ελέγχου για 3η ημέρα ο πυρινος "εφιάλτης" στα Κύθηρα.Εκκενώθηκαν 4 οικισμοί

kithira3 Νέο μέτωπο στα Κύθηρα – Δραματική η κατάσταση [εικόνες & βίντεο]
Δραματικές είναι οι εικόνες που έρχονται από το πύρινο μέτωπο στα Κύθηρα που κατακαίει για τρίτη συνεχόμενη μέρα το νησί.
Η φωτιά στα Κύθηρα,  ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής (04.08.2017). Έχουν καεί περισσότερα από 20.000 στρέμματα. Από το απόγευμα του Σαββάτου (05.08.2017), τα Κύθηρα τέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Και ενώ

Air condition: Τι να κάνετε για τον πόνο και το «πιάσιμο»



stogiatropsiksi.jpgAir condition: Τι να κάνετε για τον πόνο και το «πιάσιμο»


Ο υδράργυρος έχει ανέβει ακόμα πολύ και οι υψηλές θερμοκρασίες μέσα στην ημέρα, από το πρωί, έως το βράδυ, σε συνδυασμό με τον ελλιπή ρουχισμό,

Ο καιρός του : «κατόπιν δικών μας ενεργειών» έχει τελειώσει…

Απάντηση στο άρθρο του κ. Ψαράκη που δημοσιεύτηκε στους "Δυτικούς κορινθιακούς Ορίζοντες".


Της Γιώτας Μπάγκα*

http://ekorinthos.gr/wp-content/uploads/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1-crop-1.jpgΜέσα στις ποικίλες αντιδράσεις  θετικές και αρνητικές που προκάλεσε το άρθρο μου «Όχι τα σκουπίδια σου στην αυλή μας » http://ekorinthos.gr/2017/07/24/oxi-ta-skoypidia-soy-stin-ayli-mas/ μία ήταν που με εξέπληξε περισσότερο, αυτή του συναδέλφου  κ. Ψαράκη και για τους λόγους που θα σας εκθέσω παρακάτω:  
 Απογοητεύομαι πάρα πολύ που άτομα τα οποία διετέλεσαν αρχηγικά  στελέχη της διοίκησης του τόπου μου επί σειρά ετών, κοιτούν το δέντρο και χάνουν το δάσος .

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σύγκρουση δίκυκλης μηχανής με ...βάρκα στο Θολό Ηλείας ( Φωτο).

Φωτογραφία του Basilis Lalos.
Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί σε  τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε  στις 1:00 περίπου το μεσημέρι, στο 40 χλμ της Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας, κοντά στην διασταύρωση του Θολού. 
Στο ατύχημα, ενεπλάκησαν δίκυκλη μηχανή και ΙΧ αυτοκινήτου που μετέφερε βάρκα και εκινούντο με κατεύθυνση προς Ζαχάρω. 
Κάποια στιγμή το προπορευόμενο  ΙΧ έστριψε σε δρόμο που οδηγεί στην παραλία με αποτέλεσμα η μηχανή να συγκρουστεί με την ...βάρκα!
 Άγνωστο παραμένει αν ο οδηγός του Ι.Χ. έβγαλε φλας για στροφή προς την παραλία ή όχι ή ο δικυκλιστής δεν το είδε με αποτέλεσμα τη σύγκρουσή του με τη βάρκα (φώτο Βασίλης Λάλος). 
Για το περιστατικό επιλήφθηκε το Α.Τ. Ζαχάρως.