Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Επεισόδια και πετροπόλεμος στο "φιλικό" Πανηλειακού - Παναχαϊκής - Διακόπηκε το ματς

Πύργος: Επεισόδια και πετροπόλεμος έξω από το "Μαρακανά" στο "φιλικό" Πανηλειακού - Παναχαϊκής - Διακόπηκε το ματς
Άγριο ξύλο και επεισόδια έξω από το γήπεδο του Πανηλειακού λίγο μετά την έναρξη του φιλικού αγώνα με την Παναχαϊκή. Όσο και αν έγινε προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα κλίμα πραγματικά φιλικού αγώνα, η συνύπαρξη των οπαδών των δύο ομάδων δεν μπόρεσε να είναι αρμονική.
Σύμφωνα με πληροφορίες επι της οδού Πατρών "διεξήχθη" πετροπόλεμος, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια. Μετά τα εκτεταμένα επεισόδια και την αντιεπίθεση της Αστυνομίας με τη χρήση δακρυγόνων διακόπηκε ο "φιλικός" αγώνας μεταξύ Πανηλειακού και Παναχαϊκής.

ilialive.gr



Δημόσιο: Ποιοι γονείς δικαιούνται ειδική άδεια 22 ημερών (εγκύκλιος)

Δικαίωμα ειδικής άδειας 22 ημερών ετησίως αποκτούν οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν παιδιά που πάσχουν από αυτισμό, εφόσον αυτά είναι ανήλικα ή ενήλικα και δεν εργάζονται. Αυτό προβλέπετε σε εγκύκλιο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη, με την οποία ενεργοποιείται η

Τα ονόματα με τους 3.494 άνεργους σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας σε Δήμους

Αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού www.oaed.gr οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και αποκλειομένων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 Δήμους της χώρας, για 3.494 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πορεία της ηλεκτρονικής τους αίτησης όπως και για τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:

Πειραματική ανοσοθεραπεία στην Αυστραλία, απάλλαξε παιδιά, από την αλλεργία στα φιστίκια


pinuts.jpgΕπιστήμονες στην Αυστραλία πραγματοποίησαν ένα σημαντικό βήμα για τη θεραπεία της παιδικής αλλεργίας στα φιστίκια. Χάρη σε μια πειραματική ανοσοθεραπεία, κατάφεραν να θεραπεύσουν την αλλεργία στα περισσότερα παιδιά για χρονικό διάστημα έως τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα


Εστία μικροβίων το σφουγγάρι της κουζίνας


kitchen-sponge.jpgΤο σφουγγαράκι της κουζίνας φιλοξενεί αμέτρητα μικρόβια, μερικά από τα οποία είναι στενοί συγγενείς των βακτηρίων που προκαλούν πνευμονία και μηνιγγίτιδα, σύμφωνα με μια νέα γερμανική επιστημονική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr

Η πλαστική σακούλα στα πιο θανατηφόρα απορρίμματα για τη θαλάσσια ζωή


plasticbagsea.jpg«Η πλαστική σακούλα είναι ένα στα τρία απορρίμματα που συναντώνται στον ελληνικό βυθό και συγκαταλέγεται στα πιο θανατηφόρα απορρίμματα για τη θαλάσσια άγρια ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

ΕΦΕΤ. Σκουμπρί σε ανάκληση


timthumbDEGSERTAERT.jpgΟ Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά – Τμήμα Α΄,

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Αύξηση ανεργίας τον Ιούλιο: Άλλη μια «επιτυχία» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Σιγή ασυρμάτου στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του ΟΑΕΔ ότι τον Ιούλιο ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων ήταν κατά 1% αυξημένος σε σχέση με τον Ιούνιο.
«Η μάχη ενάντια στην ανεργία και για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας αρχίζει να αποδίδει καρπούς», είχε δηλώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, όταν είχαν ανακοινωθεί τα στοιχεία του ΕΡΓΑΝΗ για τον μήνα Απρίλιο.
Θριαμβευτικές ήταν και οι δηλώσεις της κ. Αχτσιόγλου – ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνουν και όλες τις ελαστικές μορφές εργασίας.

Με επιτυχία η εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης προς τιμήν των ομογενών στους Μολάους


Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των ομογενών μας, που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, το απόγευμα της Δευτέρας 21 Αυγούστου 2017, στο κτήμα Τσαφατίνου στους Μολάους. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, ενώ εκπροσωπήθηκαν δεκάδες ομογενειακοί σύλλογοι απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.
Τους παρευρισκόμενους υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Ιδρύματος Μολάων π. Παναγιώτης Λεγάκης, ο οποίος επισήμανε την υπερηφάνεια που νιώθουμε στην Ελλάδα όταν πληροφορούμαστε την πρόοδο και τα...
Περισσότερα:   monemvasianews.gr

Γιώργος Βουνελάκης

Πυρκαγιά στο Ρυτό, Άνω Αλμυρή Κορινθίας (21.08.2017)


Εμφάνιση 01.jpg
Γράφει ο Απόστολος Παπαφωτίου 



Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, περίπου στις 4:00 μ.μ., προκλήθηκε από άγνωστη αιτία πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Ρυτού και Άνω Αλμυρής Κορινθίας. Η πυρκαγιά γρήγορα επεκτάθηκε σε μεγάλο μέτωπο, περιγράφοντας την Εθνική Οδό Ισθμού - Επιδαύρου.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΣΣΑ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)





Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Πότε αρχίζουν πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Κορινθια

http://ekorinthos.gr/wp-content/uploads/%CE%95%CE%A0%CE%A3.jpeg
Από την ΕΠΣ Κορινθίας ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες κληρώσεων και διεξαγωγής των αγώνων πρωταθλήματος Α΄ , Β΄ Κατηγορίας και Γ΄ κατηγορίας καθώς και του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Σωματείων Κορινθίας ως ακολούθως :

Ολυμπιακός: «Χρυσή» πρόκριση! Επιστροφή στο Champions League

Ριέκα – Ολυμπιακός: «Χρυσή» πρόκριση! Επιστροφή στο Champions League | Newsit.gr
Αποστολή εξετελέσθει! Την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του Champions League πήρε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 στην Κροατία επί της Ριέκα για τον επαναληπτικό αγώνα των πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης και με δύο νίκες, πανηγύρισε την πρόκριση στους “χρυσοφόρους” ομίλους.