Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Αδίκησε τον εαυτό της η Εθνική Ελλάδος – Ήττα με 95-87 από τη Γαλλία

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/09/print-kalathis.jpg
Η Εθνική Ελλάδος άφησε τη Γαλλία να κάνει «πάρτι» για τρία δεκάλεπτα και γι’ αυτό όταν «ξύπνησε» στο τέταρτο ήταν πολύ αργά, με αποτέλεσμα η αντεπίθεση να μείνει στη μέση και να γνωρίσει την ήττα με 95-87. Επόμενος αντίπαλος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα η Σλοβενία την Κυριακή (3/9, 16:30).

Φρικτός θάνατος 86χρονου με αλυσοπρίονο στο Σαμικό Ηλείας

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 86χρονος στο Σαμικό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, στην Ηλεία το πρωί του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο ηλικιωμένος άντρας επιχείρησε στην

Η λίστα του Ολυμπιακού για τη φάση των ομίλων στο Champions League...

http://www.olympiacos.org/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2014_12/osfp-simaies_1.jpg
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής τη λίστα με τα ονόματα των παικτών του που δηλώθηκαν στην UEFA για τη φάση των ομίλων του Champions League.
Πρόκεται για τους:

ΛΙΣΤΑ Α
Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ

ΛΙΣΤΑ Β
Ανδρούτσος, Νικολάου, Σκαφίδας

Κεντροαριστερά: Η εκλογή προέδρου επισκιάζει την 3η του Σεπτέμβρη

Κεντροαριστερά: Η εκλογή προέδρου επισκιάζει την 3η του Σεπτέμβρη 
H φετινή επέτειος από την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ, η οποία θα εορταστεί την Κυριακή στο Ζάππειο, είναι ίσως η πιο σημαντική των τελευταίων χρόνων.
Η Φώφη Γεννηματά θα προσπαθήσει να ισορροπήσει ανάμεσα στο παρελθόν

Ομιλία Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη στο Συνέδριο του Επιμελητηρίου "Κορινθία 2025"


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGs2SocfSiJW82j8r4D68ZqgKIcet6llNUs9SxKNRzwIkKvRFHoFVP5A82nx42wBnpVPXXVBCeNpwB0bXIOyUebSE-A6oTibGYq-yOEaB-vSstIkvrzCM3TFv-iDYnHd1odVc_Go1VUZip/s1600/pinaka3.pnghttp://www.korinthiacc.gr/korinthosimages/2017logo2_F31721.jpg



ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ


Θα θέλαμε, πρωτίστως, να επικροτήσουμε τη σημαντική πρωτοβουλία σας για τον προγραμματισμό και τη διοργάνωση του Συνεδρίου, όπου όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα έχουν τη δυνατότητα να αναλύσουν και να αναδείξουν τεκμηριωμένες προτάσεις για τις προοπτικές ανάπτυξης της Κορινθίας.

Ο Σαμαράς ονειρεύεται το Προεδρικό Μέγαρο και θέλει για το ΠΑΣΟΚ τον αμόλυντο και άφθαρτο Ανδρουλάκη (εκτός από τον Καμίνη)

«Πιστός τότε και τώρα στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Να τους θυμίσω ότι δεν άλλαξα εγώ, αλλά η Νέα Δημοκρατία!»

konstaninos-karamanlis-xairetismos

Δικαιούμαι να ονειρεύομαι

Άρθρο κόλαφος του Θύμιου Λυμπερόπουλου για τη μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη
                  Το γεγονός ότι, ως άνθρωπος είμαι πολέμιος της παγκοσμιοποίησης και της αποδεδειγμένης διαπλοκής που τη συνοδεύει, δεν είναι μόνο προϊόν ιδεολογικής προσέγγισης, αλλά κυρίως ρεαλιστικής ανάγνωσης των καταστροφικών συνεπειών που έχει και για την εθνική μας οικονομία και για την εθνική μας κυριαρχία.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς οικονομικός αναλυτής ή πολιτικός, για να

Νέα άθλια επίθεση των Γερμανών στον πατριώτη Κώστα Καραμανλή – Απαντούμε εμείς στη λάσπη αφού...

karamanlis-akropoli

Πονάει, γιατί ο Κώστας Καραμανλής δικαιώνεται κάθε μέρα που περνά και ο κόσμος καταλαβαίνει ότι η Ελλάδα ξεπουλήθηκε από μία συμμορία τυχοδιωκτών! Χτυπούν πάλι οι Γερμανοί γιατί τον φοβούνται! Γιατί φοβούνται την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του. Γιατί αρνήθηκε να

Οι Ρώσοι, η Μονεμβασιά και το «πακέτο Γιούνκερ»


Με την απόφαση ισχυρού Ρώσου επιχειρηματία, ο οποίος είχε αποκτήσει το 2007 το ακίνητο που φιλοξενούσε το camping «Paradise» στη Μονεμβασία, να αναζητήσει συνέταιρο ή να αποσυρθεί, συνδέεται η προσθήκη της επένδυσης

Έκκληση βοήθειας για την Ελευθερία Κατσαρού

 Εμφάνιση IMG_20170829_174320.jpg
Εμφάνιση Ελευθερία Κατσαρού 1.jpgΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (θα μας βοηθήσετε αν το κοινοποιήσετε)

Έκκληση για βοήθεια κάνει η οικογένεια της Ελευθερίας Κατσαρού, για να καταφέρει η 69χρονη να βγει νικήτρια στη μάχη της από εγεφαλικό επεισόδιο.
Η πρόσφατη περιπέτεια της μητέρας μας, Ελευθερίας Κατσαρού, που υπέστη εγκεφαλικό με συνέπεια την παράλυση της δεξιάς πλευράς μας οδήγησε μπροστά σε μια σκληρή πραγματικότητα, αφού η ίδια παραμένει για αρκετό χρονικό διάστημα