Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΑΟ Ζευγολατιού ο νικητής του φετινού (6ου) τουρνουά “Κώστας Βυζάς” στο Δερβένι


Ο Α.Ο Ζευγολατιού είναι ο νικητής του φετινού (6ου) τουρνουά “Κώστας Βυζάς” που διοργανώνει όπως κάθε χρόνο ο Αστέρας Δερβενίου, στη μνήμη του αείμνηστου πρώην προέδρου του στο γήπεδρ, που φέρει το όνομά του.
Το παρόν στην φετινή διοργάνωση που παρακολούθησαν πλήθος φιλάθλων,  πέρα από τον διοργανωτή Αστέρα, έδωσαν ο Πέλοπας Κιάτου και ΑΟ Ζευγολατιού.

Σαρωνει τα παντα στο περασμα του Τρεις νεκροί ήδη στη Φλόριντα από τον κυκλώνα Ίρμα

irma2-1300 Τρεις νεκροί ήδη στη Φλόριντα από τον κυκλώνα Ίρμα [εικόνες & βίντεο]
Τα πρώτα θύματα μετρά η Φλόριντα την οποία σαρώνει ο κυκλώνας Ίρμα.
Στο νότιο και δυτικό τμήμα της πολιτείας, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα που φαίνεται πως προκλήθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους και τις σφοδρές βροχοπτώσεις.
Μια αστυνομικός σκοτώθηκε σήμερα σε μετωπική σύγκρουση οχημάτων κοντά στην πόλη Σεϊρασότα, στο δυτικό τμήμα της Φλόριντας. Στο δυστύχημα σκοτώθηκε επίσης και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, όπως επισήμανε στο

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης των δύο βομβών στον Ασπρόπυργο

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης των δύο βομβών στον Ασπρόπυργο Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης των δύο βομβών στο χώρο της 112 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στον Ασπρόπυργο.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου, μεταξύ άλλων, συνεχάρη τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για την άρτια οργάνωση της επιχείρησης.
 

Στους επτά οι νεκροί από την κακοκαιρία στο Λιβόρνο, στην κεντρική Ιταλία.

Στους επτά οι νεκροί από την κακοκαιρία στην Ιταλία 
Επτά νεκροί και ένας αγνοούμενος είναι ο νέος απολογισμός από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την πόλη του Λιβόρνο, στην κεντρική Ιταλία.
Σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, επιβεβαιώνεται η

Γαλάζιο σχέδιο μεταρρυθμίσεων για να τρέξει η χώρα μπροστά - Με οραμα και συγκεκριμενες προτασεις

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/07/mitsotakis-1000-1.jpg
Με το θετικό μήνυμα για το μέλλον της χώρας να ενισχύεται μέρα με την ημέρα στον πολιτικό λόγο της Ν.Δ., κορυφώνεται η προετοιμασία της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Στον πυρήνα του γαλάζιου μηνύματος βρίσκεται η πεποίθηση της ηγεσίας της Ν.Δ. ότι υπάρχει ακόμη περιθώριο να αξιοποιηθούν οι μεγάλες δυνατότητες μιας χώρας η οποία παραμένει σήμερα καθηλωμένη από μια κυβέρνηση που «ούτε θέλει ούτε ξέρει ούτε μπορεί να κάνει τις αναγκαίες αλλαγές και

«Ένα δάχτυλο αρκεί!» για να εξεταστείς για HIV και ηπατίτιδες Β και C



hiv_hepatc.jpg«Ένα δάχτυλο αρκεί!» για να εξεταστείς για HIV και ηπατίτιδες Β και C

H «Θετική Φωνή» και το AIDS Healthcare Foundation παρουσιάζουν τη νέα καμπάνια επικοινωνίας των Κέντρων Πρόληψης και Εξέτασης «Checkpoint»,

Συνάντηση Γιάννη Μανιάτη με Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη


Γ. Μανιάτης: «Συζητήσαμε για σύγχρονη Κεντροαριστερά και ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο»

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που έζησα και υπηρέτησα ως καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για πάνω από 15 χρόνια. Είναι τιμή και χαρά μου κάθε φορά που συναντιέμαι με το φίλο Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη. Άνθρωπο

Τα ψεύδη της ΔΕΘ & η αξιοπιστία της νέας πολιτικής

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2015/11/20/644609/snapshot/Maniatis444.jpgΆρθρο του Γιάννη Μανιάτη
στην Εφημερίδα FREE SUNDAY

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ήταν πιά κοινός τόπος πως τα εγκαίνια της ΔΕΘ ως μείζον πολιτικό-οικονομικό γεγονός είχαν ξεπεραστεί από τα πράγματα .
Αίφνης, το 2014 ο Α.Τσίπρας ανακάλυψε το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», ήταν τότε που θα καταργούσε  τον ΕΝΦΙΑ,

Ο Ίρμα σαρώνει την Φλόριντα και ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμα του.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες για τον κυκλώνα Ίρμα. Ο κυκλώνας Ίρμα σαρώνει την Φλόριντα και ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμα του.
 Πραγματικά τεράστιος είναι ο κυκλώνας Ίρμα, ο οποίος μοιάζει να έχει το μέγεθος πολλών Ευρωπαϊκών χωρών μαζί. Η εικόνα που δείχνει το μέγεθος του φονικού κυκλώνα είναι απλά σοκαριστική.  
Στη Φλόριντα βρίσκεται ο κυκλώνας Ίρμα, μετά το καταστροφικό πέρασμά του από τις βόρειες ακτές της Κούβας. Οι μετεωρολόγοι έχουν

Στους 90 οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό στο Μεξικό


Ανεβαίνει ο απολογισμός του ισχυρού σεισμού μεγέθους 8,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που χτύπησε το Μεξικό την Πέμπτη το βράδυ. 
Οι νεκροί έχουν φτάσει συνολικά τουλάχιστον τους 90, μετά την ανακοίνωση των αρχών της Οαχάκα ότι 71 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό μόνο σε αυτή την

Σεισμός ταρακούνησε Αίγιο, Καλάβρυτα

 σεισμός
Σεισμός μεγέθους 3,8 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 11:31 π.μ., στα Καλάβρυτα, και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην ευρύτερη περιοχή, στα Καλάβρυτα, στο Αίγιο, αλλά και στην Πάτρα.
Η σεισμική δόνηση είχε επίκεντρο 27 χιλιόμετρα Νότια του Αιγίου και το εστιακό του βάθος ήταν μόλις 5 χιλιόμετρα,
 

Κυκλώνας Ίρμα: Καταιγίδες «σφυροκοπούν» την Φλόριντα – Πάνω από 6 εκατ. εγκατέλειψαν τα σπίτια τους

Κυκλώνας Ίρμα: Καταιγίδες «σφυροκοπούν» την Φλόριντα – Πάνω από 6 εκατ. εγκατέλειψαν τα σπίτια τους [pics, vid] | Newsit.gr
Πανικός, φόβος, τρόμος! Μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί το συναίσθημα που επικρατεί στην Φλόριντα αυτές τις ώρες, με τον πανίσχυρο Κυκλώνα Ίρμα να είναι προ των πυλών! Ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή του «υπερκαταιγίδες» στο Μαϊάμι και σε άλλες περιοχές της πολιτείας, με ισχυρούς ανέμους και πολύ νερό! 

Χωρίς περιστροφές ο κυβερνήτης της πολιτείας νωρίτερα έκανε έκκληση στα εκατομμύρια κατοίκους του Μαϊάμι και των άλλων περιοχών που έχουν λάβει εντολή εκκένωσης των περιοχών τους, να το κάνουν άμεσα αλλιώς δεν θα

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας είναι αστείος στο ρόλο του σοβαρού πρωθυπουργού - Κακόγουστη θεατρική παράσταση

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας είναι αστείος στο ρόλο του σοβαρού πρωθυπουργού 
Ανακοίνωση σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Η ανακοίνωση αναφέρεται στην ομιλία του κ. Τσίπρα ως μια «κακόγουστη θεατρική παράσταση», χαρακτηρίζοντας τον ίδιο ως «αστείο πρωθυπουργό».
Συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Απολογισμός πεπραγμένων χωρίς υποσχέσεις Τσίπρας: Χωρίς μνημόνια τα εγκαίνια της επόμενης ΔΕΘ

Τσίπρας: Χωρίς μνημόνια τα εγκαίνια της επόμενης ΔΕΘ 
Με το σύνθημα «δίκαιη ανάπτυξη» και «ανάπτυξη για όλους» διάνθισε ο πρωθυπουργός την ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ, κάνοντας περισσότερο έναν απολογισμό των πεπραγμένων της κυβέρνησης παρά προχώρησε σε νέες εξαγγελίες. Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης την χρονιά που πέρασε και σε αυτά που δρομολογούνται και έκλεισε

Εθνική Ελλάδος... τρέλανε μας! Σάρωσε με 77-64 τους Λιθουανούς και πέρασε στους «8»

Σάρωσε με 77-64 τους Λιθουανούς η Εθνική και πέρασε στους «8» 
Με μία σπουδαία εμφάνιση,η εθνική ομάδα μπάσκετ έδειξε ότι αξίζει τον σεβασμό όλων και συνεχίζει στην προημιτελική εμφάνιση του Ευρωμπάσκετ.
Η ελληνική ομάδα θριάμβευσε επί της Λιθουανίας 77-64 με πρωταγωνιστές τους καταπληκτικούς και πάλι Κώστα Σλούκα και Νικ Καλάθη, αλλά και έναν εξαιρετικό Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει την Παρασκευή και έδωσε τα πάντα για την πρόκριση.

Ισοπαλία για Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα

Ισοπαλία για Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα 
Αν και καλύτερος ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα, που έφυγε από το Περιστέρι με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0).
Αήττητοι παραμένουν οι φιλοξενούμενοι  μετά από τρεις αγωνιστικές στη Super League, όπως και οι γηπεδούχοι οι οποίοι όμως αναζητούν ακόμα την