Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Πέθανε ο θρυλικός Τάκης Βεντίκος

Την απώλεια του θρυλικού Τάκη Βεντίκου θρηνεί ο Ολυμπιακός και μαζί του όλος ο ελληνικός αθλητισμός.
Ο Τάκης Βεντίκος υπηρέτησε τον χώρο από τη θέση του αθλητή, του προπονητή, του κριτή και του παράγοντα, ενώ στο σπουδαίο βιογραφικό του είχε την επανίδρυση του τμήματος στίβου των «ερυθρολεύκων» τον Νοέμβριο του 1953.
 «Η οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί τον θάνατο του μεγάλου εργάτη και εκ των ιδρυτών του τμήματος Στίβου, Παναγιώτη Βεντίκου. Ο αποβιώσας, από αθλητής, προπονητής και έφορος συνετέλεσε στην κατάκτηση μεγάλων διακρίσεων του τμήματος στην πολυετή παρουσία του. Συνεισέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη των Ακαδημιών Στίβου και το πρόσωπό του εμπιστεύθηκαν πολύ μεγάλοι αθλητές που εντάχθηκαν στο τμήμα του Ολυμπιακού προσφέροντας μεγαλειώδεις επιτυχίες. Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένειά του Παναγιώτη Βεντίκου, δηλώνοντας παράλληλα ότι η μνήμη και η προσφορά του θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο σύλλογό μας», ανέφερε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στα social media.


Αυτά τα αποτελέσματα στέλνουν την Εθνική στα μπαράζ του Μουντιάλ

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/10/ethniki-omada-1300.jpg
Μπορεί το έργο κατάληψης της δεύτερης θέσης στον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης για το Μουντιάλ της Ρωσίας να έχει δυσκολέψει για την Ελλάδα, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν μπορεί να αποκλειστεί και οι πιθανότητες σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν εις βάρος μας, όσον αφορά το ενδεχόμενο πρόκρισης στα μπαράζ μέσω των οκτώ καλύτερων δεύτερων στους εννιά ομίλους.
Το δικό μας καθήκον για το «απόλυτο» και το… δώρο
Φυσικά, προτού γίνει οποιαδήποτε συζήτηση, θεωρούμε ως δεδομένο ότι η Εθνική μας ομάδα θα κάνει το 2 στα 2 κόντρα σε Κύπρο στη Λευκωσία (7/10) και το Γιβραλτάρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (10/10), διαφορετικά οι βαθμοί δεν…

Μαδρίτη προς Καταλανούς: Διαλύστε τη Βουλή σας

Μαδρίτη προς Καταλανούς: Διαλύστε τη Βουλή σας Κάλεσμα στους καταλανούς αυτονομιστές απηύθυνε σήμερα η ισπανική κυβέρνηση, να διαλύσουν το κοινοβούλιό τους και να προκηρύξουν εκλογές στην περιφέρεια για να ξεπεραστεί η κρίση ανάμεσα στη Μαδρίτη και τη Βαρκελόνη, η οποία απειλεί να κηρύξει μονομερώς ανεξαρτησία.«Θα ήταν καλό να αρχίσουμε να επουλώνουμε την πληγή περνώντας από το Κοινοβούλιο της Καταλονίας (...) μέσω περιφερειακών εκλογών», δήλωσε ο Ινίγο Μέντεθ ντε Βίγο, εκπρόσωπος της κυβέρνησης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που οργανώθηκε μετά το πέρας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου σύμφωνα με δημοσίευμα του AFP, που αναμεταδίδει το  
Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τα τελικά επίσημα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στην Καταλονία Την Τρίτη στις 19:00 ώρα Ελλάδας η ομιλία Πουτζντεμόν στην τοπική βουλή

Αυτά είναι τα τελικά επίσημα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στην Καταλονία 
Ανακοινώθηκαν από την περιφερειακή κυβέρνηση της Καταλονίας τα τελικά αποτελέσματα του δημοψηφίσματος της Κυριακής για την ανεξαρτησία της περιοχής.
«Ναι» στην ανεξαρτησία ψήφισαν 2.044.038 Καταλανοί - 90,18% - και «Όχι» 177.000 - 7.83% -. Περίπου 2% των ψηφοφόρων ψήφισαν λευκό.
Η συμμετοχή ανήλθε στο 43.03%. Από τους 5,3 εκατομμύρια εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, 2.286.217 ψήφισαν στο δημοψήφισμα.
Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, μετά την ανακοίνωση των

Προσοχή: Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για σκεύασμα για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικότητας - Ποιοι κινδυνεύουν


sdfcasfdsafddfasf.jpgΟ Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), κατόπιν ενημέρωσης από τις ισπανικές αρμόδιες αρχές προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή να κάνουν χρήση του μη εγκεκριμένου προϊόντος «SENSAMAX capsules» που διατίθεται στην αγορά από την εταιρεία Sensamax Limited, του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

9+1 ερωτήσεις για τα σιδεράκια


asdrggftfgftewrtwe.jpgΗ κυρία ΣΠΑΘΗ ΕΛΕΝΗ, ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ απαντάει σε πολύ κοινές ερωτήσεις που της θέτουν οι ασθενείς της.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

 

Δημόσιο: Σε ποιες περιπτώσεις δεν είναι υποχρεωτικά τα επικυρωμένα αντίγραφα

 
Με αφορμή ερωτήματα που τέθηκαν προς τον ΕΦΚΑ, σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1 του Νόμου 4250/2014 (ΦΕΚ 74/Α΄/26-03-2014) για την κατάργηση της υποχρέωσης υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων των εγγράφων που υποβάλλονται στο Δημόσιο, παρέχονται σχετικές διευκρινίσεις:

Ερώτηση στη Βουλή Ντόρας Μπακογιάννη για τις καθυστερήσεις στις στρατηγικές επενδύσεις.

Ντόρα Μπακογιάννη

Θέμα: Καθυστερούν οι στρατηγικές επενδύσεις 
Ερώτηση στον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δήμο Παπαδημητρίου
Η κυβέρνηση εδώ και λίγο καιρό δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι η προσέλκυση επενδύσεων αποτελεί προτεραιότητά της. Παρά τις πρωτοφανείς παλινωδίες που σημειώθηκαν σε μεγάλες ξένες επενδύσεις στη χώρα μας, ο κ. Τσίπρας επιμένει να αναπτύσσει το αφήγημα της δήθεν στήριξης της

Εντυπωσιασμένος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Πολωνός Περιφερειάρχης της Mazowia



 Εμφάνιση IMG_4307.JPG
Με τις θετικότερες εντυπώσεις ολοκλήρωσε την επίσημη επίσκεψή του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Περιφερειάρχης της Mazowia της Πολωνίας κ. Adam Struzik την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017.
Ο κ. Struzik εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, με τον οποίο όπως δήλωσε μοιράζονται κοινές απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης, τη σημασία της διακρατικής διαπεριφερειακής συνεργασίας για τους πολίτες και το ρόλο των Περιφερειών στο σύγχρονο Ευρωπαϊκό και διεθνές γίγνεσθαι.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ κ. ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΑΛΛΙΡΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΕΛΟΥ - ΒΟΧΑΣ

http://www.velo-vocha.gr/wp-content/uploads/2017/02/%CE%A0%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AF%CF%81%CE%B7%CF%821.jpg
Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12:00, στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη  θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη με τον Δήμαρχο Βέλου – Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου, για θέματα αρμοδιότητας του Δήμου του.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ




Για ένα επιμελητήριο
που ενώνει όλους τους επιχειρηματίες

Δελτίο Τύπου
Με τον παρόν δελτίο τύπου σας ανακοινώσουμε τη δημιουργία ενός νέου συνδυασμού που θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών στις επερχόμενες εκλογές του επιμελητηρίου, στις 1­0/12/2017.
Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, το γεγονός ότι δημιουργήσαμε ένα συνδυασμό που ενώνει όλους τους επιχειρηματίες και παρέχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε, από κοινού, την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.
Η παρούσα συγκυρία είναι, ιστορικά, μία από τις πλέον δύσκολες για την

Παράδοση της Ετήσιας Έκθεσης Πεπραγμένων της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στον Πρόεδρο της Βουλής

Εμφάνιση IMG_2017_10_06_029.jpg 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης παρέλαβε σήμερα την Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων 2016 της  Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) από τον Πρόεδρο της ανεξάρτητης αρχής κ. Δημήτριο Τσαμάκη, ο οποίος ανέφερε πως η ΕΕΤΤ βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη έχοντας ως προτεραιότητα την ευρυζωνική ανάπτυξη υψηλών ταχυτήτων.

«Χρυσό βραβείο για την Ανάπλαση του Άργους στα BEST CITY AWARDS 2017!»

Εμφάνιση DSC_4666 (2).jpg


Δελτίο Τύπου

Το Χρυσό βραβείο κατέκτησε ο Δήμος Άργους Μυκηνών, για την ολοκληρωμένη ανάπλαση του ιστορικού κέντρου του Άργους στην κατηγορία Υποδομές & Αστική Ανάπλαση των BEST CITY AWARDS 2017. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην Τεχνοπολη του Δήμου Αθηναίων και το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος

H Κλήρωση της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας

https://www.epskor.gr/images/kypello.jpg
Στα γραφεία της ΕΠΣ Κορινθίας, σήμερα Παρασκευή 6 / 10 , στις 12:00 το μεσημέρι, έγινε η κλήρωση της Β΄ φάσης ( φάση των 32) του Κυπέλλου Κορινθίας.αγωνιστικής  περιόδου 2017-2018. 
Στην κλήρωση μετείχαν οι 3 ομάδες της Γ΄Εθνικής , 12 από την Α΄κατηγορία , 13 από  την Β΄ κατηγορία και 4 από την Γ΄κατηγορία.
Από την κληρωτίδα βγήκαν και τοπικά ντέρμπι όπως ο αγώνας της Θύελλας Πετρίου με τον Παννεμεατικό αλλά και αντιπάλους με κοινή έδρα όπως το "ζευγάρι" Ταρσινά ΄97 με το Ζευγολατιό
Ο Αστέρας Δερβενίου κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" τον Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης , ενώ ο Πανευρωστινιακός θα δώσει μάχη στην έδρα του (Ξυλόκαστρο) κόντρα στον ΠΑΣ Κόρινθος.
Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου κλήρώθηκε "ζευγάρι" με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ ο Πέλοπας Κιάτου θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την Περαχώρα.
Ο Α.Ο. Λουτρακίου θα αναμετρηθεί εντός έδρας με την Δάφνη Εξαμιλίων, ενώ η Κόρινθος 2006 κληρώθηκε να αντιμετοπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Κλένια.

Αλλά ας δούμε τα 32 ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα:

ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ 
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ 
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 
ΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ - ΑΟ ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 
ΤΑΡΣΙΝΑ 97 - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΟ ΜΑΨΟΥ 
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ

Πόλεμος Τούρκων – Ιταλών για τον Άγιο Νικόλαο!

Πόλεμος Τούρκων – Ιταλών για τον Άγιο Νικόλαο! | Newsit.gr 
Οι Ιταλοί τα τελευταία 930 χρόνια υπερηφανεύονται πως στον Άγιο Νικόλαο στο Μπάρι βρίσκονται τα οστά μιας από τις πιο εμβληματικές μορφές της πίστης. Η ανακάλυψη των Τούρκων ωστόσο, αλλάζει τα δεδομένα. Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι τα οστά βρίσκονται ακόμη σε τουρκικό έδαφος. 

Σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία | Newsit.gr
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ σημειώθηκε στην ανατολική Ιαπωνία στις 5 μ.μ. τοπική ώρα σύμφωνα με το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο. Ο σεισμός, το επίκεντρο του οποίου καταγράφηκε στη θάλασσα, έγινε κοντά στο σημείο της πυρηνικής καταστροφής της Φουκουσίμα. Το αμερικανικό γεωδυναμικό

Τέλος ο Χρυσόγονος από τον ΣΥΡΙΖΑ! Οι ψηφοφόροι του ψήφισαν έξοδο

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/10/xrusogonos.jpg
Την αποχώρηση του Κώστα Χρυσόγονου από τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα η Σοσιαλιστική Τάση του κυβερνώντος κόμματος, έπειτα από την ολοκλήρωση της καταμέτρησης της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, στην οποία προχώρησαν τα μέλη της.
Πιο συγκεκριμένα, σε σύνολο 2.032 εγγεγραμμένων μελών, υπέρ της πρότασης

Το πέτρινο γεφύρι του Κούκου στον Λούσιο, ο Καταρράκτης του Βρόντου και άλλα γεφύρια της Αρκαδίας

Γ. Λεκάκης 

ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Μάχες παντού στην Α Κορινθίας. Δοκιμάζονται ΄06 και ΠΑΣ σε Δερβένι και Εξαμίλια.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κορινθος 2006 - Αστέρας Δερβενίου
Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται , αύριο Σάββατο, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Δύσκολο αγώνα εκτός έδρας , στο Δερβένι , δίνει η  εκ των πρωτοπόρων της κατηγορίας , Κόρινθος 2006, κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου. Η ομάδα της ΄06 ,