Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος – Ιατρικό ανακοινωθέν

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν | Newsit.gr
Εκτάκτως μπήκε στο νοσοκομείο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είχε χτύπημα στο πόδι και χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.
Σύμφωνα με το Ιατρικό ανακοινωθέν 
«Σήμερα, στις 8:25 πμ, εισήχθη εκτάκτως στην Ορθοπαιδική κλινική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με διάγνωση ρήξης μηνίσκου και χόνδρινης βλάβης γόνατος.
Χειρουργήθηκε επιτυχώς από τον κ. Παναγιώτη Κοντοβαζαινίτη, Ορθοπαιδικό Χειρουργό, και αναμένεται να λάβει εξιτήριο αύριο«

«Αυτοκτονία» του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ Στην πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ και έχασε από τον Παναθηναϊκό


Με τεράστια ανατροπή στην τελευταία περίοδο, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ και άρχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στη φετινή Α1 Ανδρών. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 71-68 των «ερυθρόλευκων», στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τους Πειραιώτες να «αυτοκτονούν» στον... επίλογο της αναμέτρησης και να χάνουν ένα δικό τους ματς.

Το 3Χ3 το Χιλιομόδι, ο Πανευρωστινιακός 3 - 1 τον Αστέρα Κορίνθου, μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Λυκοποριά και Κ. Διμηνιό

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj00KS-NMz3cc3t4WlHUJFrrjLXjGV50byL_mXeuBu9mT71ZMJpkUkf34AeMT8SUBPcnvpcGCGBEX1bqi47HaBCUrzV-g-P_tRMiv08cTouHeOkhOamZVnclpyj5w_2ZbmntUM5W8gf9eY/s1600/%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%9F%CE%A3.jpg
Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας Κορινθίας ، ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου، η παρέα του Χρήστου Τσουμάνη, νίκησε με 4  - 0 τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών και οδηγεί με  το απόλυτο των βαθμών την κούρσα του ρωταθλήματος , +2  βαθμούς απο τον  Πανευρωστινιακό που επικράτησε με 3 - 1 επί του Αστέρα Κορίνθου
Η ομάδα της Λυκοποριάς που έκανε την εμφάνησή της και πάλι στο γήπεδο, μετά το τραγικό συμβάν της 1ης αγωνιστικής με τον θάνατο του ποδοσφαριστή, στο "Κώστας Βυζας", στο Δερβένι,σαναδείχθηκε ισόπαλη 1 - 1 με την Θύελλα Κ. Διμηνιού,  ενώ  ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, έμεινε στη λευκή ισοπαλία στους

Ήττες για Ζευγολατιό και ΑΟ Λουτρακίου - Πρωτιές για Ασπρόπυργο (6ο), Σπάτα και Ερμιονίδα (7ο) , Βραχωέικα και Αμαλιάδα (5ο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Πανηλειακού - Καλαμάτας

Στα πλαίσια  της  2ης αγωνιστικής του πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας  .
Στον 6ο όμιλο ενώ ο Πέλοπας Κιάτου είχε ρεπό ο ΑΟ Λουτρακίου και ο ΑΟ  Ζευγολατού έχασαν εντός έδρας  με το ίδιο σκορ ( 0 – 1) από τον ΑΠΟ Κερατσινίου και τον Ασπρόπυργο, αντίστοιχα. Με την δεύτερη σερί νίκη της η ομάδα του Ασπρόπυργου οδηγεί την κούρσα του ομίλου με +2 βαθμούς..

ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ: Αυτά είναι τα 50 πρώτα (νέα) στελέχη που «κλείδωσαν» για τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια (ονόματα)

 
Το μήνυμα ότι θα συμπεριληφθούν στις γαλάζιες λίστες, μετέφερε ο Κώστας Τσιάρας σε μέλη του Μητρώου Στελεχών, σε μια κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση το περασμένο Σάββατο στο Μοσχάτο, όπως γράφει ο Γιώργος Σιαδήμας στην Realnews.
«Ουσιαστικά είστε υποψήφιοι. Έχετε περάσει την τελική διαδικασία από το Μητρώο Στελεχών αλλά όπως είναι φυσικό ανακοινώσεις δεν μπορούν να γίνουν» είπε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ στα στελέχη του γαλάζιου Μητρώου.

¨Ωρα... αιωνίων απόψε στο ΣΕΦ : Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός τo πρώτο ντέρμπι στη πρεμιέρα της Basket League

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν | Newsit.gr 
 Εκκίνηση στην Stoiximan.gr Basket League με ντέρμπι “αιωνίων”. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (19:30) τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, με τις εξέδρες να είναι… άδειες, μετά τη τιμωρία των “ερυθρόλευκων” για τα όσα έγιναν στον περσινό 5ο τελικό των πλέι οφ.
Σίγουρα, ένας αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων είναι ένα τεράστιο γεγονός, που συγκεντρώνει τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος. Η χρονική στιγμή όμως δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αφού οι “αιώνιοι” βρίσκονται ακόμα σε στάδιο… χτισίματος.

Τετράδα κορυφής στην Α΄ Αχαΐας

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας
Με τις εκτός έδρες που επέτυχαν , στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας Αχαΐας, Αναγέννηση Πατρών και Εθνικός Σαγεΐκων επί Λιμνοχωρίου και Δόξας Παραλίας με σκορ 0 – 3 & 1 – 3, αντίστοιχα και το εντός έδρας 1 – 0 του Ατρόμητου Πατρών επί της Θύελλας Πατρών , οι νίκητριες ομάδες ισοβάθμησαν με 7 β. στο βαθμολογικό ρετιρέ τον Πανμοβριακό Ριόλου που αναδείχθηκε ισοπαλος 1 – 1 με τον Άρη Πατρών.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Λιμνοχώρι-Αναγέννηση Πατρών 0 - 3
Δόξα Παραλίας-Εθνικός Σαγεΐκων 1 - 3
Αετός Πατρών-Φωστήρ Οβρυάς 3 - 0
Δαβουρλής K. 92-Νίκη Προαστείου 0 - 2
Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Λέων Α. Αλισσού 3 - 1
Πήγασος Μπεγουλακίου-Θύελλα Γ.Σ. Αιγίου 2 - 0
Πανμοβριακός Ριόλου-Άρης Πατρών 1 - 1
Ατρόμητος Πατρών-Θύελλα Πατρών 1 - 0

Η Βαθμολογία 
(επί 3 αγώνων) 
1 Αναγέννηση Πατρών 7 
2 Εθνικός Σαγεΐκων 7 
3 Πανμοβριακός Ριόλου 7 
4 Ατρόμητος Πατρών 7 
5 Αετός Πατρών 4 
6 Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 4 
7 Νίκη Προαστείου 4 
8 Λέων Α. Αλισσού 4 
9 Πήγασος Μπεγουλακίου 4 
10 Άρης Πατρών 4 
11 Δαβουρλής K. 92 3 
12 Θύελλα Πατρών 3 
13 Λιμνοχώρι 3 
14 Θύελλα Γ.Σ. Αιγίου 3 
15 Δόξα Παραλίας 2 
16 Φωστήρ Οβρυάς 0

Ο Παναργειακός 2-1 "φιλικά' στο Άργος τον Πέλοπα Κιάτου

Σχετική εικόνα
Τη νίκη πανηγύρισαν στο φιλικό με τον Πέλοπα Κιάτου οι «λύκοι». 
Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1', ο Παναργειακός κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επιβληθεί με 2-1 στο φιλικό του Σαββάτου, στο Κουτσοπόδι. Σκόρερ της νίκης ήταν οι Καλογέρης (14') με κεφαλιά και Στάβριτς (30'), με τον ίδιο τρόπο. 
Από την άλλη πλευρά, ο Πέλοπας ειχε προηγηθεί στο 1ο λεπτό, με γκολ του Μυργιώτη, έπειτα από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων. 

Ισόπαλο χωρίς γκολ το ντέρμπι Πανηλειακού - Καλαμάτας

pani_kala.jpgΙσόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι Πανηλειακού - Καλαμάτας για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.
Οι ερυθρόλευκοι έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν με πέναλτι στο 20ο λεπτό, όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Καντούτση και ο Κρεββατάς δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ την εσχάτη των ποινών, καθώς ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας κατέβασε τα ρολά.
Ο Πανηλειακός έπαιζε με δέκα παίκτες από το 65ο λεπτό όταν αποβλήθηκε με δεύτερη και αυστηρή κίτρινη κάρτα ο Νιφοροπουλος.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβαντής, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (73΄ Χατζηστάμου), Σέου  (50΄ Μπουρλάκης), Κρεββατάς, Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος (46΄ Καλογερόπουλος), Καντούτσης, Καμινιώτης, Ζαχαρόπουλος, Κουρέλλας, Ρονκάτο (82΄Χελάς ), Λιόλιος, Γουερέ, Τσεμπερίδης, Τσουλάκος (69΄ Σαραντόπουλος).