Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

FIFA: Οι επικεφαλής ομάδες της κλήρωσης για το Μουντιάλ 2018

http://www.fifplay.com/img/public/fifa-18-logo.jpg
Η FIFA ανακοίνωσε σήμερα τις επικεφαλής ομάδες στην κλήρωση, που θα διεξαχθεί την 1η Δεκεμβρίου στο Κίεβο, για τους οκτώ ομίλους του Μουντιάλ 2018, το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τη παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία αυτές είναι η οικοδέσποινα Ρωσία , η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία  και σύμφωνα με την κατάταξη της FIFA, Βραζιλία, Πορτογαλία, Αργεντινή, Βέλγιο, Πολωνία και Γαλλία.

Ο Κωνσταντινόπουλος αποσύρθηκε από την διεκδίκηση της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/02/konstantinopoulos-1300.jpg

Μέσα από επίσημη ανακοίνωση του, ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν του επιτρέπεται να συνεχίσει την προεκλογική του προσπάθεια και εκστρατεία.

Η  ανακοίνωση:

Σε «ομηρία» μέλη της Συγκλήτου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Φοιτητές έχουν εγκλωβίσει τη Σύγκλητο του ΑΠΘ στο κτίριο διοίκησης Περίπου 40 φοιτητές εισέβαλαν στην Πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στα γραφεία  της Συγκλήτου, όπου κρατούν ομήρους τα μέλη της. 
Η διαμαρτυρία μερίδας φοιτητών του ΑΠΘ μπροστά στο κτίριο διοίκησης του ιδρύματος που ξεκίνησε στις 16:00 έχει εξελιχθεί σε ομηρία των μελών της Συγκλήτου.

"Καμαρωτή" νίκη με Τουμπαρίδη στα Αθίκια

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFMSuy2v0DyXE14KIZhPI4jVL2iqj7TliuIwgrNxXXkOVnVhe3OLkCbT9g_lEtXU04Fty2gw3AKNsfcU5I9R5geAtMxzTBTEwAuA0ULwCm-365-jhnVc2Gi3YhR4hIwa2MSaVJL9LDMlQ/s1600/gonatise-ton-pelopa-kiatou-o-pankamariakos.jpgΜε χαττρικ του Τουμπαρίδη,  ο Πανκαμαριακός , πέρασε από τα Αθίκια , επι του Τενεάτη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας..
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ: Ταμπάκου, Σινάνι, Βακάλογλου, Μαρινός, Οικονόμου, Σέγγας, Κακούρος, Δαμαλάς, Σοφός, Τζαναβάρας Επ., Καραχοτζίτης Έπαιξαν και οι: Ρομάριο, Γκουριώτης, Παπαϊωάννου, Οικονόμου Ν. 
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Χρόνης, Σελλάς, Φιλόπουλος, Μουσταφά, Τακουμάκης, Παππάς, Πετρόπουλος, Δεδάκης,Τουμπαρίδης, Παστελόπουλος, Δήμας - Δεσποτέλης

Η ήττα του Αστέρα στα Εξαμίλια

 http://www.mykorinthia.gr/2015/wp-content/uploads/2011/03/9243c4e6c1fa1938e50087fb954581e0-700x467.jpg 
Χωρίς κανένα βαθμό , γιά  4η σερί αγωνιστική , εξακολουθεί να παρμένει , στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, ο Αστέρας Δερβενίου, μετά και την νέα του ήττα με 1 - 0 , στα Εξαμίλια από την τοπική Δάφνη.. Το τέρμα που έκρινε την έκβαση του αγώνα επέτυχε ο Μπούζας στο 54΄ με τετ ατετ γιά την ομάδα των Εξαμιλίων, που κέρδισε το πρώτο της τρίποντο.
Είναι η πρώτη φορά στα 46 χρόνια της επίσημης ιστορίας του που η ομάδα του Αστέρα, παραμένει χωρίς πόντο και επιτυχή αποτέλεσμα για 4η συνεχή αγωνιστική, στην ουρά της κατηγορίας.
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ: Λουκάς, Δούρος, Σιούτης, Μπόρσης, Μπέτσος, Γανουτζής, Αυγέρης, Γιάννου, Σούτας, Τσουλούφας, Μπούζας Έπαιξαν και οι: Μπακιάσι, Ζαραλίγκας, Ροκανάς
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Τσαμπάς, Κουτρούλης, Μετεβελής, Βασιλάρης, Μαυρίδης, Μερκούρης, Έξαρχος, Βασιλειάδης, Πεθαίνος, Χαντης, Οικονόμου Έπαιξαν και οι: Ψαρρός, Ζάχος, Τάφα

ΚΕΕΛΠΝΟ τέλος, αντικαθίσταται από νέο φορέα «πρότυπο»



SFGDFSDFSDFDF.jpgΚΕΕΛΠΝΟ τέλος, αντικαθίσταται από νέο φορέα «πρότυπο»


Ένας νέος φορέας για τη δημόσια υγεία θα αντικαταστήσει τον Οργανισμό που εδώ και χρόνια φέρεται να αποτελούσε άντρο ρουσφετιών και διαφθοράς - Για νέο φορέα-πρότυπο μίλησε ο γενικός γραμματέας του

Αυξημένη υγειονομική ετοιμότητα για την εποχική γρίπη συνιστούν οι επιστήμονες


emvoliogripis.jpgΑυξημένη υγειονομική ετοιμότητα απέναντι στην αναμενόμενη εποχική γρίπη πρέπει να επιδείξουμε ως χώρα καθώς, όπως κάθε χρόνο, η συμπεριφορά του ιού τείνει να είναι απρόβλεπτη.

ΑΣΕΠ: Έρχεται προκήρυξη για 360 μόνιμες θέσεις στον ΟΑΕΔ

Εμφάνιση
Στην πρόσληψη 360 νέων υπαλλήλων θα προχωρήσει ο ΟΑΕΔ. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί ως εργασιακοί σύμβουλοι στα κατά τόπους υποκαταστήματα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).
Η έκδοση της προκήρυξης είναι θέμα χρόνου καθώς υπάρχει ήδη κατανομή των θέσεων ανά φορέα και ειδικότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η συγκεκριμένη προκήρυξη θα βγει στον «αέρα» εντός του Νοεμβρίου, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.
Πάντως ο ΟΑΕΔ έχει προχωρήσει στην κατανομή των θέσεων και έχει αποστείλει στο ΑΣΕΠ και τη σχετική λίστα.
Οι τριακόσιοι εξήντα (360) κενές οργανικές θέσεις εργασιακών συμβούλων κατανέμονται σε τριακόσιες πέντε (305) θέσεις εργασιακών συμβούλων κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού και σε πενήντα πέντε (55) θέσεις εργασιακών συμβούλων κλάδου ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού.
Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας των θέσεων:

diaNEOsis - Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο Ηλείας



ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ;
Ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για τη χώρα μας
Ευκαιρίες και προκλήσεις για την περιοχή μας

 
Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου
Επιμελητήριο Ηλείας, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου
 
Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 12:00
στο Επιμελητήριο Ηλείας.
Σκοπός της Συνέντευξης Τύπου είναι η παρουσίαση των ομιλητών και του

O Aλέξης Τσίπρας στις ΗΠΑ

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τους διακριθέντες αθλητές στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών

Εμφάνιση IMG_2017_10_16_126.jpg
«Αποτελείτε υπόδειγμα προς όλους τους νέους για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και αυτό είναι το λαμπρότερο μετάλλιο που μπορείτε να φέρετε στη χώρα», είπε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης υποδεχόμενος τις αθλήτριες και τους αθλητές που διακρίθηκαν στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών 2017, που διεξήχθησαν στη Σαμψούντα της Τουρκίας. Πρόκειται για τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών Γυναικών, που διακρίθηκαν με το χρυσό μετάλλιο, και για τον αθλητή Αλέξανδρο Παπαδάτο, που διακρίθηκε στο αγώνισμα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης με το χρυσό μετάλλιο και στην Ελεύθερη Πάλη  με το αργυρό μετάλλιο.

Τους έχει πουλήσει όλους, τον Ραχόι θα λυπόταν;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Οι εξελίξεις στην Ισπανία είναι γνωστές:
-Ο Καταλανός πρόεδρος Πουτζεμόντ ανακήρυξε μεν μονομερώς την ανεξαρτησία της Καταλονίας, αλλά μετά ο εκπρόσωπός του δήλωσε πως επρόκειτο για… συμβολική κίνηση, ενώ ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει αν έχει κηρύξει την ανεξαρτησία της επαρχίας. Γνωρίζει άλλωστε πως μπορεί μια χαρά να ενεργοποιηθεί το άρθρο 155 του ισπανικού Συντάγματος και να εκπέσει από το αξίωμά του, οπότε και θα τον διαδεχθεί ο περιφερειάρχης. Και γνωρίζει ότι η Ισπανία έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υπερασπιστεί την εδαφική της ακεραιότητα. Γι’ αυτό και πριν προλάβει να κηρύξει την επαρχία ανεξάρτητη, δήλωσε πως… αναστέλλει τα αποτελέσματα της κίνησής

Το επίσημο βίντεο για το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού - Biomedis

 

Ως χορηγοί επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκε το επίσημο βίντεο για το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού - Biomedis που διεξήχθη τον περασμένο Ιούνιο στο Παράλιο Άστρος..

Τρίπολη, 16/10/2017



Δελτίο Τύπου



ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού - Biomedis»





Η Pelpo Media p.c. έχει τη χαρά να παρουσιάσει το επίσημο βίντεο του 1ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ - BIOMEDIS, το οποίο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας 13 -20 Ιουνίου 2017. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.



Στο συνέδριο συμμετείχαν διακεκριμένοι γιατροί και ερευνητές από Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι παρουσίασαν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής και συγκεκριμένα στο βιοσυντονισμό που κλείνει 40 χρόνια ως επίσημα αναγνωρισμένη ιατρική μέθοδο.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ «MLO Strongman Champions League»




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΜLO Greece ανακοινώνει ότι το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 θα φιλοξενήσει στην Κόρινθο τον Ημιτελικό του «Strongman Champions League 2017». Το φετινό πρωτάθλημα έχει μετονομαστεί σε «MLO Strongman Champions League», καθώς η MLO είναι διαμαντένιος χορηγός. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μέρος των 16 αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, στην πορεία προς τον τελικό, που θα γίνει στο Μεξικό στο διάστημα 24-26 Νοεμβρίου 2017. 
Το πρωτάθλημα «MLO Strongman Champions League» είναι ένα πρωτάθλημα για λίγους. Συμμετέχουν οι πιο δυνατοί άνθρωποι του κόσμου, με υπερφυσικές

Αμετανόητοι…



Της Γιώτας Μπάγκα
Όποιος άκουσε τις συνεντεύξεις του κ. Βάκη Μπεχράκη, μέλους του Δ.Σ. της Α.Ε.ΔΙ.Κ. δεν μπορεί παρά να ένιωσε σοκ και δέος… Όσο και να μας έχει διδάξει η κεντρική πολιτική σκηνή και τα περίπου τρία  χρόνια διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ τι σημαίνει ανακολουθία, ανικανότητα, τι σημαίνει άρδην μεταστροφή των θέσεων του και το πως γίνεται με τρόπο ιδεοληπτικό η διαχείριση των δημοσίων θεμάτων, τίποτε δεν μας είχε προετοιμάσει σε τοπικό επίπεδο για όσα καταγγέλλονται δημόσια και ευθαρσώς. Είναι ξεκάθαρο τοις πάσι πλέον στην Κορινθία πως ο τρόπος, με τον οποίο τα στελέχη που ο ΣΥΡΙΖΑ διόρισε για να διαχειρίζονται τις δημόσιες υποθέσεις,  εγείρει σοβαρές  επιφυλάξεις και όχι μόνο στην αντιπολίτευση….

Στο ίδιο έργο ..."πρωταγωνίστριες"...





Αποτέλεσμα εικόνας για ΄06 και ΠΑΣ

Για δεύτερη  συνεχή χρονιά  , στα  ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κορίνθιας  , δεσπόζει  η  «μάχη» , ανάμεσα  σε δύο ομάδες  της  Κορίνθου ,  την 2006 και τον ΠΑΣ. Μία «μάχη» για το πια από τις δύο συντοπίτισσες   θα  έχει την πρωτοκαθεδρία , στο κορινθιακό ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Έχουμε διανύσει, στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας  Κορινθίας την 4η αγωνιστική  ημέρα. Όπως και πέρυσι την αντίστοιχη αγωνιστική οι δύο ομάδες, πρωταγωνιστούν  και πάλι . Φέτος προελαύνουν και πάλι, και μοιράζονται το βαθμολογικό «ρετιρέ» με το απόλυτο των βαθμών.

Εκλογές στην Αυστρία: Νίκη με «άρωμα» ακροδεξιάς του Σεμπάστιαν Κουρτς

Αυστρία – Εκλογές: Ο ανθέλληνας Κουρτς είναι ο νεότερος ηγέτης της Ευρώπης | Newsit.gr 
 Επιβεβαιώνοντας πλήρως τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων εβδομάδων και μηνών, το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα του απερχόμενου υπουργού Εξωτερικών Σεμπάστιαν Κουρτς είναι ο μεγάλος νικητής των σημερινών πρόωρων βουλευτικών στην Αυστρία, όπως διαπιστώνεται τόσο από τις προβλέψεις των μεγάλων ινστιτούτων δημοσκόπησης που μεταδίδει η δημόσια Αυστριακή Τηλεόραση αμέσως μετά το κλείσιμο των εκλογικών κέντρων στις 18.00 ώρα Ελλάδας, όσο και από τις πρώτες καταμετρήσεις των ψηφοδελτίων.

Ο Πανθυρεατικός μόνος επικεφαλής στην Α

http://www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/styles/large/public/field/image/2014-09-20-16.09.27.jpg?itok=txE6q-7U 
Το "δύο στα δύο" έκανε ο Πανθυρεατικός και βρίσκεται μόνος πρώτος στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Αρκαδίας, ενώ η Δόξα Μεγαλόπολης σημείωσε το πρώτο της τρίποντο καθώς επεβλήθηκε με 2 - 1 επι των Βρασιών...

Τα αποτελέσματα:

"Ρετιρέ τεσσάρι" στην Α΄Λακωνίας

 http://www.isports.gr/wp-content/uploads/2014/12/%CE%B3%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%BF_14__.jpg
Γιά το πρωτάθλημα της  Α΄κατηγορίας Λακωνίας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

2η αγωνιστική
ΑΜΙΛΛΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ - ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-2
ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ. Σ. - Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ 1-3
ΜΟΛΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ 0-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΥΚΕΑΣ - ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ 4-0
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ 0-5
 Ρεπό ο Α.Ο. ΑΓΓΕΛΩΝΑΣ

Βαθμολογία 

Ο Πάμισος 3Χ3, πέρασε και από την Κυπαρισσία



http://messinia24.gr/wp-content/uploads/2015/11/pamisos.jpg
Ο Πάμισος  Μεσσήνης  πέρασε με 4 – 2 μέσα από την Κυπαρισσία , στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής  στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας  και  προηγείται με το απόλυτο  των βαθμών.  
 Στους -2 βαθμούς βρίσκεται ο ΑΟ Διαβολιτσίου με το εκτός  εδρας  1 – 0 επί του Τέλου Άγρα. Στους 6 βαθμούς βρίσκονται ο Πανθουριακός  , η Ανδρούσα  και η Εράνη Φιλιατρών…

Η 3η αγωνιστική

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
0-3
Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
3-2
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
3-0
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
0-1
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
2-4
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
1-2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
4-2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ
4-1