Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Τραγωδία σε παραλία κοντά στο Σοφικό. Νεκρός 42χρονος που είχε παει για ψάρεμα


Παραλία Μικρό Αμόνι στο ΣοφικόΤραγωδία στην Κόρινθο, όπου ένας 42χρονος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από θαλάσσια περιοχή στο Μεγάλο Αμόνι Σοφικού. Ο 42χρονος είχε πάει για ψάρεμα μαζί με τον αδελφό του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στη θάλασσα. Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από το νερό και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θανατός του. Το Λιμενικό ζήτησε από την ιατροδικαστική υπηρεσία τη διεξαγωγή νεκροψίας – νεκροτομής.

Η Λαμία 1 - 0 την Καλλιθέα με βολέ του Βάντερσον στο 70΄

Μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Μπάμπης Τεννές πέρασε δύο βασικά του στελέχη (Παντελιάδης, Βάντερσον) στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου και η Λαμία πήρε τη νίκη (1-0) επί της Καλλιθέας για  τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι, οι Φθιωτοί

Ο Λεβαδειακός σάρωσε 5-0 τον Αιγινιακό στο β΄μέρος


Ο Λεβαδειακός επικράτησε άνετα με 5-0 του Αιγινιακού για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου και έκανε σεφτέ στους βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι του Ζοζέ Ανιγκό δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση και κυρίως στο β' μέρος κατάφεραν να παίξουν καλή μπάλα και να φτάσουν το σκορ σε αυτά τα επίπεδα απέναντι στον Αιγινιακό, που ήταν ανταγωνιστικός μέχρι να δεχτεί το πρώτο γκολ. Από 'κει και πέρα, κατέρρευσε και δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό.
Ο Τόλιος με τις επεμβάσεις κρατούσε το μηδέν για την εστία του, ενώ στο 38' ο Καλτσάς είχε δοκάρι. Ένα λεπτό μετά όμως, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην κοντινή κεφαλιά του Νουάνκο, για το 1-0 του Λεβαδειακού, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.
Στο ξεκίνημα του β' μέρους, οι Βοιωτοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Καψάσκη (47'), ενώ ο ίδιος παίκτης στο 58' έκανε και το 3-0 με ωραίο πλασέ, βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας και νικώντας τον Τόλιο. Στο 68', ο Μπελγκαζουανί ανέβασε και άλλο την διαφορά, εν συνεχεία ο Καραγκιόζης πήρε την θέση του Τόλιου στο τέρμα και ήταν αυτός που δέχτηκε το πέμπτο γκολ από τον Νίκα στο 75' και ενώ ο σκόρερ είχε περάσει λίγο πριν στο ματς.
Στα λεπτά που απέμεναν, δεν άλλαξε το παραμικρό και ο Λεβαδειακός πανηγύρισε μια άνετη νίκη, ενώ απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου την 3η αγωνιστική θα προσπαθήσει να σφραγίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Δασκαλάκης, Καραχάλιος, Μανώλας, Φαβάρο, Αντιλέχου, Νουάνκο, Καλτσάς (74' Νίκας), Καθάριος, Καψάσκης (69' Ιωαννίδης), Βασιλείου, Γακουμάκης (55' Μπελγκαζουανί).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νικολαΐδης): Τόλιος (71' Καραγκιόζης), Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Πολύζος, Γκατζολάρι (62' Στάικος), Ζούρκος (56' Ντόφος), Δωματάς, Σοφιάνης, Παπαδόπουλος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΟΚ                 1  3
Απόλλων Πόντου  1  3
Λεβαδειακός       2  3
Αιγινιακός          2   0

Ο  αγώνας Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ  διεξάγεται αυριο Τετάρτη(19:30) 

Ο Παναθηναϊκος πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις στην Καρδίτσα

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός 1-2 (Live)
Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Μολίνς στις καθηστερήσειςς του αγώνα επικράτησε με 2 - 1 , της Αναγέννησης , στην Καρδίτσα για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Αναγέννηση προηγείθηκε στο 14  με τον Πλαβούκο , ενώ οι "πράσινοι" ισοφάρισαν στο 51΄ με τον Μουνιέ
Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταματάκης, Μπιτέλης (71' Μασούρας), Πλαβούκος (56' Χατζάρας), Τζέκος (84' Κονέ), Ποζατζίδης.
Παναθηναϊκός (Μ. Ουζουνίδης):
Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης (79' Μπουζούκης), Μουνιέ, Καμπέσας, Αυλωνίτης, Σιλά, Χατζηγιοβάννης (59' Λουντ), Ευαγγέλου, Πίσπας (69' Μολίνς). 


 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
8ος ΟΜΙΛΟΣ
Παναθηναϊκός      2  6
Παναχαϊκή           1  3
Αναγ. Καρδίτσας   0
Λάρισα                1  0


Ο αγωνας Λάρισα-Παναχαϊκή θα διεξαχθεί αυριο Τετάρτη(17:15) 

Ο ΠΑΣ επικράτησε με 3 - 0 του Παναιγιαλείου

Βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε του Παναιγιαλείου (3-0) στους "Ζωσιμάδες". Η ομάδα των Ιωαννίνων άνοιξε το σκορ με τον Νικολιά στο 33ο λεπτό, ενώ ο Σκόνδρας διεύρυνε το προβάδισμα των Ηπειρωτών σε 2-0 στο 50ό. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης (3-0) διαμόρφωσε ο Πέδρο Κόντε στο 67', με τον Ισπανό να επιβεβαιώνει ότι έχει επανέλθει δριμύτερος από τον τραυματισμό του.
Οι "μελανόλευκοι" απείλησαν για πρώτη φορά στο 53', όταν το σουτ του Κριστέτο πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Γιαννίκογλου
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γαννίκογλου, Κοζορώνης, Νικολιάς (68' Χαλκιαδάκης), Μπέριος, Μανθάτης, Σολτάνι (68' Ντόλοβατς), Καρανίκας, Βιδάλ, Αποστολόπουλος, Μπετρά (62' Κόντε), Σκόνδρας.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Ρέλλας, Παπαχρήστος, Ιντζίδης, Στίκας, Καζναφέρης (61' Σταματής), Γκούμας, Κριστέτο, Σκαρτσίλας, Γεωργακόπουλος (61' Μπρους), Κόκκορης (46' Γκούφας).

Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου

Τρίτη 24 Οκτωβρίου
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιγιάλειος 3-0 (33' Νικολιάς, 50' Σκόνδρας, 67' Κόντε)
Τετάρτη 25 Οκτωβρίου
Άρης - Πανιώνιος (17:15, «Κλ. Βικελίδης»)

Η 3η αγωνιστική

Παναιγιάλειος – Πανιώνιος
Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα

Η βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα 4 (4-1) Άρης 3 (1-0)
Πανιώνιος 1 (1-1)
Παναγιάλειος 0 (0-4)

Η Κέρκυρα νικησε 6 - 1 τη Σπάρτη στο Κύπελλο


Παίζοντας αρκετά καλά και χάνοντας ευκαιρίες για πολλά περισσότερα γκολ η Κέρκυρα επικράτησε με  6 - 1 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, της Σπάρτης που προβλημάτισε με την απόδοση της λίγες μέρες πριν την έναρξη της Football League.
Η Κέρκυρα πήρε έτσι την πρώτη της νίκη στον θεσμό και θα διεκδικήσει την πρόκριση της στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο ματς με τα Τρίκαλα.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ KAIFA RUN


 
ORT NEWS

28 Οκτωβρίου χωρεύοντας με τον Πανευρωστινιακό στα Ροζενά

Φωτογραφία του Stefanos Kaitsas.

Πανηγυρική δικαίωση του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, γιά το το νερό του Σχίνου



 http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=ZmlsZXMvMS8yMDEyLzEwLzIyL2QyLWtlbnRyaWtpLmpwZw%3D%3D&t=634865054150000000&w=1000&h=1000

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων



Λουτράκι, 24 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συζητήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (προσωρινής διαταγής), που κατέθεσαν κατά του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και κατά της ΔΕΥΑ Λουτρακίου-Περαχώρας,  η  Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών» ( «ΠΑ.Κ.Ο.Ε.»),  και οι ιδιώτες Δημήτρης Δεσσύλας, Αδαμαντία Πολύζου, Χαράλαμπος Κοντογιαννάτος,  Κωνσταντίνος Αλεξίου και Νικόλαος Πολύζος.
Το Π.Α.Κ.Ο.Ε και οι συγκεκριμένοι ιδιώτες, κατήγγειλαν τον  Δήμο και την ΔΕΥΑ για ακαταλληλότητα του νερού στο Σχίνο, κάνοντας λόγο σε δελτία τύπου προς τα ΜΜΕ και σειρά από ανακοινώσεις, για νερό άκρως επικίνδυνο, κατηγορώντας  τον Δήμαρχο Λουτρακίου για εγκληματική αδιαφορία.
Με την συγκεκριμένη αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής, ζητούσαν ανάμεσα σε άλλα να διακοπεί άμεσα η υδροδότηση του δικτύου ύδρευσης της περιοχής του Σχίνου Λουτρακίου Κορινθίας προκειμένου να καθαριστούν οι δύο κεντρικές δεξαμενές, να αποσταλούν υδροφόρες για να υδροδοτήσουν τις κατοικίες του Σχίνου Λουτρακίου Κορινθίας αλλά και να απειληθεί χρηματική ποινή μέχρι 10.000 ευρώ.
Η συζήτηση  της προσωρινής διαταγής, μετά από απόφαση της Προέδρου, πραγματοποιήθηκε σε ακροατήριο δικαστικής αίθουσας του Πρωτοδικείου Κορίνθου και όχι σε γραφείο Δικαστή, γεγονός  που οφειλόταν στην ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση ενδιαφερομένων, οι οποίοι ήλθαν στο Δικαστικό Μέγαρο και εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για να παρακολουθήσουν από κοντά την συζήτηση της υπόθεσης. Παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γκιώνης, αλλά και Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Μετά από μία και πλέον ώρα ακροαματικής διαδικασίας, η οποία χαρακτηρίστηκε από έντονες και σκληρές νομικές συγκρούσεις, εκδόθηκε η απόφαση του Δικαστηρίου με την οποία ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (έκδοσης προσωρινής διαταγής) του ΠΑΚΟΕ και των συγκεκριμένων ιδιωτών. Η απόφαση έγινε γνωστή την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017.
Το Δικαστήριο, χάρις στους νομικούς χειρισμούς της υπόθεσης από τους πληρεξούσιους δικηγόρους του Δήμου κ.κ Μάρκελλο Παύλο και Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνο, σε συνεργασία με τον δικηγόρο κ. Πέτρου Γεώργιο ο οποίος εκπροσώπησε την ΔΕΥΑ και την δικηγόρο κ. Κουκουλά Γεωργία η οποία εκπροσώπησε  την Ενωση Εμπόρων και Επαγγελματιών του Σχίνου, κάνοντας παρέμβαση υπέρ του Δήμου και της ΔΕΥΑ, απέρριψε πλήρως τους ισχυρισμούς για ακαταλληλότητα του νερού, το οποίο από επίσημα έγγραφα που προσκομίσθηκαν κατά την ακροαματική διαδικασία, αποδείχθηκε ότι είναι άριστης ποιότητας και απολύτως κατάλληλο για χρήση.
Με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, δικαιώνεται απόλυτα ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, δίνοντας έτσι ηχηρή απάντηση για το ότι το νερό που χρησιμοποιούν καθημερινά οι κάτοικοι του Σχίνου, είναι ποιοτικό, κατάλληλο για χρήση και πόση και πως για την διαφύλαξή του λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Η απόφαση αυτή, είναι ένας πραγματικός καταπέλτης απέναντι στις αναληθείς και συκοφαντικές καταγγελίες του ΠΑΚΟΕ και των υπολοίπων εμπλεκομένων προσώπων, βάζοντας τέλος στον φαύλο κύκλο του πολέμου λάσπης για το πολυτιμότερο αγαθό του τόπου.

Γραφείο Τύπου

Δυναμικό παρόν της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην έκθεση «Super Market, Mini Market και Περίπτερο».



 https://gm1.ggpht.com/OWhWbhsHuVjVF0ojdc-NdJP6fntaE2kcrcoQYLLHbPBAvOpZ-1LY0Oh6lVWN67KbNVZMBlBbMh1GHS4pDBlk9rhykoXu-aA3y_qF3Ofp8X4zyKx4XObnStlSIBpsJBscVJCcdX6aUqMspxWhwJfyom5QauKr5AqVH9Kvx0pKD2Uxyu_XrQlg2u1tN8WoyelVJkpwAWQANDFQ5Bi2o2YiKxh5130DCZsidr8mWltTNhw6revqrGjfkFmwgj3mEu5kG13PLnHYQVMbnqqLt1dyLIZVV0K2d3qETLUBztwv22NHpY8BUqvcRuFisHmJs0QHLdCyQmt9JKHcIAsdLyCAIWbaFb71ZxYda7Qsh5fHhedYBP-w3lfhYCB4KnjhrEWx6yTBfMZ9LT1tm2ljbC8stbq_GlWgz9o8MtJlN28rtLT1damsJiAfffvZPrSPv0cU2NlTnFg0qA3eIZrB0AdzDo0DqOVTTvMrbztkWFx4_ZJ2fziqCm_91loI2lABRcrrc3eYb45kunByuu6-UxXwswKrMH4mOgk8KT3X65f-MftJiZB6VxhPEXxxMnfJx9uS5uL-zWzokJGBUksVYcKwAvHPNbgSH7bAc7qaslVarqxVCdbW7fgK9V4AHiYuI9LfI14E0_mXZct_0roR-PuZEACG3rowhy3bvjnFhREUnXHi32yeQSGX9ppctsSUkCg=w1280-h668-l75-ft
Στην Έκθεση «Super Market, Mini Market και Περίπτερο», η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo της Αττικής, από τις 20 έως 22 Οκτωβρίου 2017, έδωσε δυναμικό παρόν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάδειξη και ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας των τοπικών ποιοτικών, πελοποννησιακών προϊόντων.

Π.Ε. Κορινθίας: Ανακοίνωση Δελτίου Μετακίνησης σε Άτομα με Αναπηρίες για το έτος 2017



 https://www.thepressroom.gr/sites/default/files/field/articles/images/amea_0.jpg
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δελτίου Μετακίνησης σε Άτομα με Αναπηρίες για το
έτος 2017

   Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την Δ24α/Φ.11/ΓΠοικ.38784/921/29-8-2017 (ΦΕΚ 2964/Β΄/2017) Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΑΔΑ: 6ΝΠ8465Θ1Ω-5ΡΘ), χορηγούνται (θεώρηση - έκδοση) Δελτία Μετακίνησης σε Άτομα με Αναπηρίες για το έτος 2017.
   Στα άτομα αυτά (ΑμεΑ) παρέχεται το δικαίωμα της μετακίνησης με μειωμένο εισιτήριο κατά 50% σε όλες τις διαδρομές εσωτερικού των υπεραστικών λεωφορείων των ΚΤΕΛ, καθώς και δωρεάν μετακίνηση με τα αστικά μέσα συγκοινωνίας της Περιφερειακής τους Ενότητας, με την προϋπόθεση ότι διαμένουν μόνιμα σε αυτή.
   Οι δικαιούχοι μόνιμοι κάτοικοι του Νομού Κορινθίας, μπορούν για το σκοπό αυτό να απευθύνονται στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στην οδό  Αγ. Νικολάου 29 Κόρινθος  στον 1ο  όροφο και στα τηλέφωνα 2741363262 κ. Κωνσταντίνα Τέκνου & 2741363254 κ. Δημήτριο Πρεβεζάνο, αλλά και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) του Νομού.

.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Αίτηση του ενδιαφερομένου ή του κηδεμόνα του ή άλλου εξουσιοδοτημένου ατόμου με συνημμένα τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω (χορηγείται από την υπηρεσία).
2. Γνωμάτευση Υγειονομικής Επιτροπής, όπου θα αναγράφεται το παθολογοανατομικό ποσοστό αναπηρίας (τουλάχιστον 67%).
Όσον αφορά στις γνωματεύσεις των ΚΕΠΑ δεν απαιτείται η αναγραφή του όρου παθολογοανατομικό ποσοστό.
  2α) Όσοι λαμβάνουν οικονομική ενίσχυση ΑΜΕΑ (επίδομα) από τις αρμόδιες υπηρεσίες πρόνοιας των Δήμων ή το διατροφικό επίδομα από τις Περιφερειακές Ενότητες, δικαιούνται κάρτα χωρίς την προσκόμιση γνωμάτευσης. Η πιστοποίηση γίνεται με βεβαίωση εγγραφής στο μητρώο επιδοματούχων από τους Δήμους.
  2β) Άτομα που είναι ασφαλισμένα μπορούν να προσκομίσουν απόφαση Διοικητικού Δ/ντή Ασφαλιστικού Φορέα ή γνωμάτευση Υγειονομικής Επιτροπής από την οποία να πιστοποιείται παθολογοανατομική βλάβη 67% τουλάχιστον.
  2γ) Οι τυφλοί και οι Β.Ν.Κ. που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο των Δήμων,
δικαιούνται κάρτα μετακίνησης και για τους συνοδούς τους.
3. Για τους υπηκόους Κρατών εκτός Ε.Ε. που έχουν καταστεί ανίκανοι για εργασία μετά από ατύχημα σε ελληνικό έδαφος, απαιτείται Ιατρική Βεβαίωση Νοσηλείας από Δημόσιο Νοσοκομείο, στην οποία θα βεβαιώνεται η νοσηλεία μετά από το ατύχημα.
4. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή φωτοαντίγραφο αυτής.
5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 περί της ακριβούς διεύθυνσης του τόπου διαμονής. Στην ανωτέρω Υ.Δ. θα δηλώνεται επίσης η μη παραλαβή Δελτίου Μετακίνησης από άλλη Περιφερειακή Ενότητα ή ΚΕΠ.
6. Για την έκδοση νέας κάρτας, δυο (2) πρόσφατες φωτογραφίες και όσον αφορά τους δικαιούχους και δελτίων συνοδών, τρείς (3) ίδιες φωτογραφίες.

   Επισημαίνεται ότι για την ανανέωση αλλά και την έκδοση των νέων Δελτίων η ημερομηνία έναρξης ορίζεται η 26η  Οκτωβρίου 2017 και λήξης η 30η Νοεμβρίου 2017.

  Το Δελτίο Μετακίνησης ισχύει για το έτος 2017 και για όσο διάστημα από το επόμενο έτος «2018» απαιτείται για να εκδοθεί για να εκδοθεί η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη χορήγησή του.


                                                                  Με Ε.Π. 
                                                     Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης
                                                                             ΜΙΧΑΛ  ΠΕΡΡΟΣ 


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας


Σοφία Βέμπο - Απόψε σε θυμάμαι

Εμφάνιση Σοφία Βέμπο.png
Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 
Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και ώρα 20.00
Δωρεάν στο κοινό
Ένα αφιέρωμα στην μεγάλη "τραγουδίστρια της Νίκης" Σοφία Βέμπο, που με τη φωνή της εμψύχωσε τον Ελληνικό λαό κατά τη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940. 

Γραφείο Τύπου ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjc72J6fH37N-UQbeJbz_dJepcMoJxdSlwiMSd8GRtTYSF70rMZ33eOo2Bxm4LSEbnsNUAu0ferY25Zgu-tY_Y0LRPOPXNDd0jwk7EFzG2IOAwXiO_QWSsq-IWf7V2CacoZiL3Cu_VWdU0h/s1600/%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25B9%25CE%25B4%25CF%2589%25CE%25BD.jpg 
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σας ενημερώνει ότι, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017, 16:00-17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ξυλοκάστρου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση για τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Τμήμα Γυμναστικής, για την περίοδο 2017-2018.
Έναρξη του προγράμματος θα γίνει την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017, 16:00-17:00, στον Πευκιά Ξυλοκάστρου, με σημείο συγκέντρωσης  την πύλη εισόδου στην «Αγ. Βαρβάρα».

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα
Δευτέρα  και Τρίτη    15:00-16:00    Κλειστό Γυμναστήριο Ξυλοκάστρου  
Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή16:00-17:00     Πευκιάς Ξυλοκάστρου

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε, με τον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Σαλωνίτη Ιωάννη, στα τηλέφωνα 2743360200-1. 

Κύπελλο Ελλάδος:Εκτός έδρας «μάχες» γιά Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Κύπελλο Ελλάδας: Εκτός έδρας «μάχες» τους… μεγάλους | Newsit.gr
Το Κύπελλο Ελλάδος επιστρέφει στη... δράση αυτό το τριήμερο (24-25-26/10) με την 2η του αγωνιστική, με σημαντικά παιχνίδια.
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους εκτός έδρας και είναι τα λογικά φαβορί για την επικράτηση κόντρα σε

Αρχαία Ολυμπία:Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας για τη Ν.Κορέα


Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε σήμερα από την Αρχαία Ολυμπία το μακρινό της ταξίδι μέχρι την Πιονγκ Τσανγκ της Ν. Κορέας, εκεί όπου θα διεξαχθούν οι 23οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018. 
Ο παγκόσμιος αθλητισμός έστρεψε για μια ακόμη φορά το βλέμμα του στην Αρχαίο Ολυμπία, εκεί όπου το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η Αφή της Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Pyeong Chang 2018

Διπλό ουράνιο τόξα εμφανίστηκε στην Αργολίδα μετα από μπόρα

Μαγική εικόνα στην Αργολίδα – Ο Δαίδαλος «έφερε» διπλό ουράνιο τόξο στο Τολό! [pic] | Newsit.gr
Η ραγδαία αλλαγή του καιρού με βροχές, καταιγίδες, και ισχυρούς ανέμους ξεκίνησε από τα δυτικά και έφτασε στην Αργολίδα.  
Χθές , τις μεσημεριανές ώρες ξεσπασε μπουρίνι με έντονη βροχόπτωση και αέρα αλλά σύντομα κόπασε χωρίς να δημιουργήσει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα.
 Αμέσως μετά την βροχή στο Τολό, εμφανίστηκε το σπάνιο φαινόμενο του

ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Ύφεση μετά από τόσα χρόνια Μνημόσυνα στη νεκραναστεμένη Μεταπολίτευση. Γύρω από τον εαυτό μας γυρίζουμε και προσπαθούμε λυσσαλέα να παρασύρουμε τις παγκόσμιες εξελίξεις, μάταια. Δεν χτίζονται οι αυτοκρατορίες στο σκοτάδι, στην

Κύπελλο Κορινθίας (Φάσης των "32") Πανευρωστινιακός - ΠΑΣ Κόρινθος, Περαχώρα - Πέλοπας, Ταρσινα - ΑΟΖ , ΑΟΛ - Εξαμίλια..

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEis-cNHgjzj6O-j22fCeItVJL6AVzN65NC2JRUePbX5i_AJmA32Lj7I9nHfy0cs4b3pNOOFXlsfY-KbhiLZ5WLhGESV7N8vQNuSYIc5iJ7Rel97521l_vEOszu2-Z7l3TmCG-_ZtvgbyXVd/s1600/%25CE%259A%25CF%258D%25CF%2580%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25BF+%25CE%259A%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25B8%25CE%25AF%25CE%25B1%25CF%2582.jpg 
  
Με τη τρίτη και τελευταία σειρά αγώνων τελειώνει, αύριο Τετάρτη (25/10 , 15:45), η 2η φάση (φάση των «32») του Κυπέλλου Κορινθίας. Αύριο διεξάγονται 6 αγώνες.
Στο Ξυλόκαστρο ,στην αήττητη έδρα του ο Πανευρωστινιακός ( Β΄Κορινθίας) έχει δύσκολο αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Κόρινθος. Ο ΠΑΣ , που  μαζί με την Κόρινθος 2006 , βρίσκονται αήττητες με το απόλυτο των βαθμών, στην κορυφή της Α΄Κορινθίας, πριν ένα μήνα
περίπου, από το ίδιο γήπεδο (για το πρωτάθλημα) είχε περάσει νικηφόρα με ευρύ σκορ επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Στον αυριανό αγώνα του, ο ΠΑΣ , για να φθάσει στη νίκη - πρόκριση θα δυσκολευθεί, η ομάδα της Δυτικής Κορινθίας δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος...

Πρώτος και... Ατρόμητος με 1-0 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Ο Ατρόμητος στην κορυφή με «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ
















Στιγμές δόξας ζει ο Ατρόμητος, νίκησε 1-0 εκτός έδρας , μέσα στο ΟΑΚΑ,  την ΑΕΚ και βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League μετά από τη συμπλήρωση της 8ης αγωνιστικής. Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του θαυματοποιού Νταμίρ Κάναντι , που μαζί με τον Λεβαδειακό είναι οι μοναδικές αήττητες του πρωταθλήματος, πέτυχε ο Ντάουντα στο 55ο λεπτό.