Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Τεράστιες καταστροφές από έντονη χαλαζόπτωση ελαιοδένδρων στην Κορίνθία. Αμεση επικοινωνία Πελοπίδα Καλλίρη με Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για την άμεση παρέμβαση και αποτίμηση των ζημιών



https://i0.wp.com/omorfiestismessinias.gr/wp-content/uploads/2017/11/66ad1f05268d06a81940eb83ebb3480f_XL.jpg?resize=650%2C425&ssl=1
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Γεώργιο Φλώρο επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές από την έντονη χαλαζόπτωση, ώστε να καταγράψει τις ζημιές στις καλλιεργούμενες εκτάσεις.
Η καταστροφική χαλαζόπτωση έπληξε την περιοχή Πηγαδάκι και Ξερόκαμπο στη Κλένια Κορινθίας, προχώρησε στο Χιλιομόδι και στ Αθίκια, ενώ απ τη πλευρά των Γερανείων έπληξε την περιοχή του Σχοίνου.
Η πρώτη εκτίμηση των ζημιών είναι, ότι στην ευρύτερη περιοχή της   Κλένιας και μέρος του Χιλιομοδίου επλήγησαν πάνω από 3.500 χιλιάδες στρέμματα και πάνω από 35.000 χιλιάδες ελαιόδεντρα, σημαντικός αριθμός καλλιέργειας πυρινόκαρπων  και καλλιέργειες με κηπευτικά. Στην περιοχή των Αθικίων επλήγησαν πάνω από 5.000 στρέμματα και πάνω από 60.000 στρέμματα ελαιόδεντρα. Στη περιοχή του Σχοίνου αδιευκρίνιστος αριθμός  εσπεριδοειδών και ελαιόδεντρων.
Η καταστροφή πάνω στη καρποφορία και κατά τη συγκομιδή της ελιάς ήταν τραγική.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ και ζήτησε την άμεση παρέμβαση και αποτίμηση των ζημιών που είναι τεράστια και οδηγεί τους αγρότες μας σε οικονομικό αδιέξοδο.
Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ ήταν ενήμερος για το θέμα και δεσμεύτηκε ότι οι υπηρεσίες του θα  προχωρήσουν  στην άμεση καταγραφή των ζημιών.

Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη

Η Εθνική θα παλέψει μέχρι τέλους ενάντια στην Κροατία για το Μουντιάλ

Live: Κροατία - Ελλάδα (21:45) στα μπαράζ για το Μουντιάλhttp://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/11/ethniki-podosfairo-1000.jpg
Η ώρα των μπαράζ έφτασε. Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (21:45) την Κροατία στο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς της Κυριακής στο «Γ.Καραϊσκάκης», όπου το έπαθλο θα είναι η συμμετοχή στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.
Mπορεί να είναι λαβωμένη από τραυματισμούς και από την απόφαση της FIFA να τιμωρήσει τον Μανωλά αλλά δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα η εθνική μας ομάδα.
Οπως τόνισε και ο Μίκαελ Σκίμπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στέλνοντας το μήνυμα για μάχη μέχρι τέλους:

Πρωτοφανής επίθεση Κοντονή σε Μπακογιάννη για την άδεια Κουφοντίνα


 
O υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στην Βουλή για το θέμα της άδειας στον Κουφοντίνα είπε «Ο συγκεκριμένος κρατούμενος ο οποίος έχει καταδικαστεί από τα ελληνικά δικαστήρια σε πολλές φορές ισόβια. Σε μια ευνομούμενη πολιτεία και σε ένα κράτος δικαίου λειτουργούν οι νόμοι και οι θεσμοι επι πάντων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τάχθηκε μεν υπερ των αδειών αλλά όχι για εκείνους με τους οποίους «διαφωνεί»».
Στο σημείο αυτό υπήρξε μια έντονη κόντρα με την Ντόρα Μπακογιάννη. Η κα Μπακογιάννη του είπε: «Δεν ντρέπεστε!» με τον υπουργό να της λέει: «Σέβομαι ότι είστε γυναίκα και δεν σας απαντάω αλλιώς».

Οργισμένη ανάρτηση Κώστα Μπακογιάννη για την άδεια στον Κουφοντίνα

Με μια οργισμένη ανάρτηση στο facebook ο Κώστας Μπακογιάννης,  γιός του δολοφονηθέντος από την 17Ν Παύλου Μπακογιάννη εκφράζει την αγανάκτισή του για την 48ωρη άδεια που δόθηκε στον Κουφοντίνα. 

«Η άδεια στον κατά συρροή δολοφόνο δίνεται για να απολαύσει την ελευθερία και τη ζωή που στέρησε από όλους αυτούς που σκότωσε και από αυτούς που μείναμε πίσω. Για χρόνια αποφάσιζε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Ποτέ δεν μετάνιωσε, ποτέ δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. Το αντίθετο. Συνεχίζει να φτύνει τη δημοκρατία στα μούτρα και κάνει ότι μπορεί για να φτιάξει συνεχιστές, σκορπώντας δηλητήριο και προπαγανδίζοντας τα εγκλήματα του. Και γι αυτό, σήμερα το κράτος τον επιβραβεύει, με την κυβέρνηση στην καλύτερη να αδιαφορεί και να ανέχεται και στη χειρότερη να παρέχει τις ευλογίες της. Έτσι όμως, αντί να κλείνουμε τραύματα, τα ανοίγουμε. Αντί να επουλώνουμε τις πληγές, τις βαθαίνουμε. Σκοτάδι».

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/11/dolofonos-doras-ekso-1000.jpg
 
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη κατόπιν εισαγγελικής διάταξης.

Πρόκειται για τον ΕΣΣΑΤΖΑΝΙΑΝ-ΣΟΡΟΠΙΔΗ Εμμανουήλ του Γρηγορίου και της Σταυρούλας, γεννηθέντα στις 3-1-1959 στη Νέα Ιωνία.
Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, χρονικής διάρκειας μέχρι 9-5-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, της διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων και της ευχερέστερης ικανοποίησης της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Εκλογές Κεντροαριστερά:Ολα τα χρηστικά που πρέπει να ξέρετε για την εκλογή αρχηγού στην Κεντροαριστερά. Πού, πότε και πως! -Τα εκλογικά κέντρα στην Πελοπόννησο


ekloges-kentroaristeradeite-ola-ta-eklogika-kentra-se-ellada--ekswteriko













Την ερχόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου  θα διεξαχθεί ο πρώτος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς..
 Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 8 το πρωί  έως τις 8 το βράδυ.
Για να εκλεγεί στον πρώτο γύρο (12.11.2017), ο νικητής, σύμφωνα με τους

ΠΣΦ: 27ο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

psf.jpg
«Φυσικοθεραπεία στην Ευρώπη: Μια αυτόνομη κλινική προσέγγιση»
Είναι γνωστή η πολύπλευρη, αλλά και πολυετής κρίση, που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία και έχει απλωθεί ασφυκτικά σε κάθε μορφή της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτισμικής μας δραστηριότητας.
Παράλληλα, τόσο ο ευρωπαϊκός κόσμος όσο και η παγκόσμια κοινότητα βιώνουν

Νέα δωρεά $50,000 στα Παιδικά Χωριά SOS από την Ελληνική Πρωτοβουλία

SOS_Villages_1.jpg
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά,  η Ελληνική Πρωτοβουλία αναγνωρίζει και στηρίζει τα προγράμματα του οργανισμού, μέσα από τα οποία έχουν ωφεληθεί περισσότερες από 2.000 οικογένειες.
Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Αντιδράσεις κομμάτων για τη χορήγηση της 48ωρης άδειας στον Κουφοντίνα

http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=668556&v=0&q=80&w=300&h=225Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ή αλλιώς το «πιστόλι της 17Ν» εξήλθε από τη φυλακή για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια με 48ωρη άδεια, που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο των φυλακών
Είναι η πρώτη φορά που για τη χορήγηση της διήμερης άδειας συναίνεσε και ο εισαγγελέας επόπτης των φυλακών, ο οποίος έχει δικαίωμα να αρνηθεί ανεξάρτητα από τη στάση των άλλων δυο μελών του συμβουλίου, γι΄ αυτό και τελικά η άδεια χορηγήθηκε.

Μία αποφαση που καυτηρίασαν με ανακοινώσεις τους πολιτικοί και  κόμματα 

ΑΣΕΠ: Την επόμενη εβδομάδα αιτήσεις για 434 θέσεις σε δύο προκηρύξεις

 
Δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις για συνολικά 434 θέσεις εργασίας.
Ειδικότερα οι προκηρύξεις που βγαίνουν στον αέρα είναι:

Πρόσκληση σε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη



Μία εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή
τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Νίκο Αναστασιάδη

 
Ο Πρόεδρος της διαΝΕΟσις Δημήτρης Δασκαλόπουλος
σας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα
«Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»
με κεντρικό ομιλητή


τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί
την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 18:30
στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης
(Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα)

Η πρόσκληση είναι προσωπική και μη μεταβιβάσιμη
Λόγω αυξημένων μέτρων ασφαλείας,
η είσοδος στην αίθουσα θα είναι δυνατή μέχρι τις 18:30
και απαραιτήτως με την επίδειξη του barcode της ηλεκτρονικής εγγραφής,
καθώς και της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη μέχρι τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου
ηλεκτρονικά στο dianeosis.org/cyprus
ή τηλεφωνικά: 213 002 3000

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

17:30-18:30    Προσέλευση

18:35-18:45    Χαιρετισμός του Προέδρου της διαΝΕΟσις
                       Δημήτρη Δασκαλόπουλου

18:45-19:15    Ομιλία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
                        Νίκου Αναστασιάδη
                        με θέμα: Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

19:15-20:00    Συζήτηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
                        με τους δημοσιογράφους
                        Νόνη Καραγιάννη και Αντώνη Αλαφογιώργο

Θα ακολουθήσει κοκτέιλ 


Δήλωση Συμμετοχής/ Registration


diaNEOsis

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ; Μια μεγάλη συνεδριακή εκδήλωση στην Αρχαία Ολυμπία από το Επιμελητήριο Ηλείας και τη διαΝΕΟσις

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μεγάλη συνεδριακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2017 στην Αρχαία Ολυμπία με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ηλείας και του ανεξάρτητου οργανισμού Έρευνας και Ανάλυσης διαΝΕΟσις με θέμα «Ανάπτυξη ΝΑΙ, αλλά πώς;" με αθρόα συμμετοχή τοπικών και περιφερειακών παραγόντων από τη δημόσια διοίκηση, την επιχειρηματική κοινότητα και τις κοινωνικές και πολιτιστικές οργανώσεις.

ΟΑΕΔ: Εντός του Νοεμβρίου νέο πρόγραμμα για προσλήψεις 20.000 ανέργων

Θέμα ημερών είναι η δημοσιοποίηση του νέου προγράμματος από τον ΟΑΕΔ, με την επωνυμία «πρώτη πρόσληψη» που αφορά τις προσλήψεις 20.000 ανέργων. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ξεκινήσει μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.
Το πρόγραμμα «πρώτης πρόσληψης» παρέχει οικονομικά κίνητρα σε αυτοαπασχολούμενους νέους ηλικίας έως 35 ετών, που δεν απασχολούν και δεν

ΗΜΕΡΙΔΑ Α0 ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ “ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ INTERNET ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ” με κύριο ομιλητή τον κ. Σφακιανάκη Μανώλη

Αποτέλεσμα εικόνας για αο λουτρακι


 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 32
ΛΟΥΤΡΑΚΙ 20300
ΕΙΔΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ:
Αρ. Μητρώου στη Γ.Γ.Α.: ΛΦ 24 / Αρ. Μητρώου Ε.Π.Ο.: 1594
 
 
 
Δελτίο Τύπου
Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ διοργανώνει ημερίδα με θέμα
ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ  INTERNET ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ
με κύριο ομιλητή τον
κ. Σφακιανάκη Μανώλη
Στρατηγό ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. , 
Iδρυτή και πρόεδρο του Ινστιτούτου CYBER SECURITY INTERNATIONAL.
Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017
με ώρα έναρξης 18:30 στο“ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ” Συνεδριακό Κέντρο
στον Ισθμό της Κορίνθου
Για την διοργάνωση της ημερίδας συνεργάζονται το Ινστιτούτο Cyber Security In-
ternational, πρόεδρος και ιδρυτής του οποίου είναι ο κ. Σφακιανάκης και ο εκπαιδευτικός οργανισμός HOMO EDUCANDUS ΑΓΩΓΗ. 
Την εκδήλωση υποστηρίζει η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Κ.ΑΝ. Α.Β.Ε.Ε.) και η VERTICAL A.B.E.E. -Βιομηχανία Συστημάτων Αλουμινίου.
 

Νίκος Ανδρουλάκης στον ANT1: «Οι αρχηγοί είναι αναλώσιμοι, η παράταξη είναι αυτή που θα μείνει»


Φωτογραφίες: EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας «Προσωπικά είτε νικήσω είτε χάσω, θα είμαι εκεί την επόμενη μέρα διότι πιστεύω ότι αυτή η παράταξη είναι πέρα από αρχηγούς. Οι αρχηγοί είναι αναλώσιμοι, η παράταξη είναι αυτή που θα μείνει». Αυτό τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας το πρωί στην

Στη Βουλή των Ελλήνων ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Πορτογαλίας

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
 
Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2017
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, θα δεχθεί αύριο, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, τον Πρόεδρο της Συνέλευσης της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας, κ. Eduardo Ferro Rodrigues, ο οποίος θα βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Έλληνα ομολόγου του.
Η συνάντηση, κατά την οποία οι Πρόεδροι των δύο Κοινοβουλίων θα προβούν σε δηλώσεις στον Τύπο, θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων στις 11:45.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Λυπάμαι τους Έλληνες – Τι λέει για τον Τσίπρα


Σε “μη λειτουργήσιμη κατάσταση” θα είναι η Ελλάδα μέχρι το 2020 προβλέπει ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Μπουλούτ Γιγίτ, ο οποίος χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως “όργανο των ιμπεριαλιστών”.
Μιλώντας στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης ‘Βαθιά Ανάλυση’, φέρνει ως παράδειγμα την Ελλάδα για να εξηγήσει

Τα βασικότερα σημεία του Προγράμματος «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».



*του Αναστάσιου Λυμπερίου
Εμφάνιση 17190949_392669317755912_6391810410892738905_n.jpgΜε καθυστέρηση αρκετών  μηνών αναρτήθηκε από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης η προκήρυξη του Προγράμματος «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΠΑνΕΚ ΕΣΠΑ 2014-2020   με προϋπολογισμό ύψους  120.000.000 €.

Σε μια προσπάθεια να δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες,  οδηγίες και διευκρινίσεις κωδικοποιήσαμε τα βασικότερα σημεία του Προγράμματος:

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…



https://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2017/11/NomosParaskeyopoulou.jpg

Της Γιώτας Μπάγκα
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στο Πανελλήνιο η απόφαση για διήμερη άδεια στον Κουφοντίνα, έναν άνθρωπο που έχει καταδικάσει η Ελληνική δικαιοσύνη όχι μόνο για την  τρομοκρατική του δράση, όχι μόνο γιατί αφαίρεσε ζωές αθώων συμπολιτών μας, αλλά κυρίως γιατί είναι εχθρός του πολιτεύματος που όλοι οι υπόλοιποι υπερασπιζόμαστε σθεναρά, της Δημοκρατίας. Και με λύπη μου παρακολούθησα τον κ. Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ να ισχυρίζεται πως η αναφορά της είδησης της προσωρινής απελευθέρωσης Κουφοντίνα γίνεται για να αλλάξει η πολιτική ατζέντα. Εκτός

Ο τιμητικός τίτλος του «Πολίτη της Πελοποννήσου» στον Θεόδωρο Βασιλάκη



 https://www.kalimera-arkadia.gr/media/k2/items/cache/b5430c301968565b697ccadd3092054d_M.jpg
Την θεσμοθέτηση της τιμητικής διάκρισης του «Πολίτη της Πελοποννήσου» θα εισηγηθεί άμεσα το επόμενο διάστημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Πρόκειται για  τιμητικό τίτλο που θα απονέμεται σε σημαντικές προσωπικότητες, οι οποίες θα έχουν αποδεδειγμένα συνεισφέρει στην Πελοπόννησο. Η απόδοση του τίτλου θα πραγματοποιείται μετά από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα προτείνει ο πρώτος τιμητικός τίτλος να απονεμηθεί στον κ. Θεόδωρο Βασιλάκη για την συνεισφορά του στον τουρισμό και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Cyclades24: Αναγνώριση της προσφοράς στην ενημέρωση και την τοπική κοινωνία!

 
 Μία ακόμη επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών για την ομάδα του Cyclades24 αποτέλεσε η τιμητική βράβευση που απέσπασε από τον Ροταριανό Όμιλο Ερμουπόλεως!
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΕΡΜΗΣ» το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, προχώρησε στην απονομή τιμητικού επαίνου στη ενημερωτική ιστοσελίδα Cyclades24.
Εκ μέρους του Ομίλου, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τζαναβάρης (σ.σ. ο πρόεδρος Γιώργος Ρούσσος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων) παρέδωσε τον τιμητικό έπαινο στον ιδιοκτήτη του Cyclades24 Γιώργο Σολάρη.

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο 4ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο της Κρήτης

Δείτε απευθείας την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο 4ο προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο.