Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Ντέρμπι κορυφης σε Χιλιομόδι (Ατρόμητος Χιλιομοδίου - ΠΑΣ Κλένια) και Ξυλόκαστρο ( Πανευρωστινιακός - Σαρωνικός Γαλατακίου) - Δοκιμασία στο Ζευγολατιό για Ολυμπιακό Λουτρακιου

http://www.mykorinthia.gr/2015/wp-content/uploads/2011/02/943ed58edb47158aa08fdf5878cd784e.jpg

Άκρως ενδιαφέρουσα  είναι η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας , που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (11 – 12 -17/ 15:00) και περιλαμβάνει ντέρμπι κορυφής.

Η  πρεμιέρα της αγωνιστική ανοίγει αύριο Σάββατο , στις 3:00 το απόγευμα , στο γήπεδο του Ζευγολατιό με τα Ταρσινά ΄97  να μάχονται με την εκ των πρωτοπόρων ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Η αγωνιστική  συνεχίζεται την Κυριακή   όπου έχουμε αγώνες ντέρμπι.

Στο Χιλιομόδι  μονομαχούν στο ντέρμπι κορυφής οι άλλες 2 πρωτοπόρες της κατηγορίες και  γειτονικές ομάδες ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου και ο ΠΑΣ Κλένιας, ενώ   σε αγώνα  ντέρμπι , στο Ξυλόκαστρο, ο Πανευρωστινιακός αντιμετωπίζει τον Σαρωνικό Γαλατακίου. Σε δηλώσεις του,  στους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ", ο πρόεδρος του Πανευρωστινιακού κ. Στέφανος Καΐτσας  τόνισε τα εξής: "Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν δύσκολο αγώνα εντός έδρας ( στο Ξυλόκαστρο). βαθμολογικά ο αγώνας (με τον Σαρωνικό) είναι πάλι ντέρμπι.     Κάνω έκκληση στους φίλους της ομάδος μας την Κυριακή να βρεθούν στο γήπεδο και να βοηθήσουν τους παίκτες μας να πάρουμε τη νίκη , μια νίκη για περισσότερη διάκριση, μια νίκη που θα μας διατηρήσει κοντά στην κορυφή. ΣΑΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ ΌΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ"

Στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» στο Δερβένι  ο ΑΟ Λυκοποριάς θα επιδιώξει να σημειώσει  την πρώτη του νίκη , στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Άρη Βοχαϊκού.

Την ίδια ώρα στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, και στο Συνοικισμό ο Κύψελος Κορίνθου μάχεται με  Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης.

Στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» στα Ίσθμια  η ομάδα της Περαχώρας φιλοξενεί τον ουραγό Αστέρα Κορίνθου,  ενώ τέλος στο γήπεδο Πετρίου, ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών  υποδέχεται την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.-


Η 8η αγωνιστική 

Σάββατο 11/11/17, 15:00 
Ταρσινά '97 - ΣΦΛ Ολυμπιακός 

Κυριακή 12/11/17, 15:00 
ΠΑΣ Κύψελος - Ποσειδών Κ. Βρύσης 
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - ΠΑΣ Κλένια 
Πανευρωστινιακός - Σαρωνικός Γαλατακίου 
ΑΟ Λυκοποριάς - Άρης Βοχαϊκού 
ΑΟ Περαχώρας - Αστέρας Κορίνθου 
Αγ. Θεόδωροι - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου 
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - : Θύελλα Κ. Διμηνιού

Ενός λεπτού σιγή το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Κορινθίας στη μνήμη του Κ.Κοντογιαννάκη παράγοντα του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlFxBzYjBtkQOiywClMAn25CYi4g7Oti4QONOv3F_Ynl3Anjj17JHuhHN9a2uGn-4BhbY7aiyaaRK-2Twl0Uo-X8lEq1-St4UXZyh8n9N4rTgIipPk5Sd8iw2aBiE06URLropewk5tvDuG/s400/%25CE%25BA%25CE%25BF%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25BD%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B7%25CF%2582.jpgΜε απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κορινθίας σε όλα τα γήπεδα το Σαββατοκύριακο 11.11 και 12.11.2017 θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κοντογιαννάκη παράγοντα του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου
Ο Κώστας Κοντογιαννάκης που «έφυγε» στα 58 του χρόνια για πολλά χρόνια ήταν στην προεδρία της ομάδας του Κύψελου. Κορίνθου, ενώ δραστηριοποιούνταν με ασφάλειες επαγγελματικά και διέθετε ένα από τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά γραφεία στην Πελοπόννησο. 
Η εξόδιος ακολουθία εψάλει  την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κορίνθου.

Κόντρα στον Εθνικό ο ΑΟ Λουτρακίου. Με στόχο τη νίκη ο Πέλοπας υποδέχεται τη Ρόδο. Κόντρα στο Διαγόρα ο ΑΟ Ζευγολατιόυ

https://sportaltv.gr/media/images/articles4/ethnikosloutrakicopy.jpgΜε την 6η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή (12/11- 15:00)  το πρωτάθλημα στο 5ο , 6ο και 7ο όμιλο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.  
Στον 6ο όμιλο η πρωτοπόρος Προοδευτική αντιμετωπίζει σε ενδιαφέροντα  εκτός έδρας αγωνα το Κερατσίνι.
Δύσκολη έξοδο στην έδρα του Εθνικού,  στο Δημοτικό γήπεδο Ταύρου «Σ. Γιαλαμπίδης». πραγματοποιεί  ο Α.Ο. Λουτρακίου, σε αγώνα ντέρμπι. 
Στον Εθνικό υπέστησαν την πρώτη τους ήττα την περασμένη αγωνιστική στη

Προπόνηση στην Ακράτα ο Παναιγιάλειος


Με πρωινή προπόνηση, στο γήπεδο Ακράτας συνέχισε την σήμερα Παρασκευή ο Παναιγιάλειος την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στην Καρδίτσα, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Στη σημερινή προπόνηση, στην οποία έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές (ακόμα και ο Αθανασίου που χθες δεν προπονήθηκε προληπτικά ελέω… συναχιού), ο Νίκος Κουρμπανάς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εσωτερικό δίτερμα και τελειώματα φάσεων.

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο Αιγίου (ώρα έναρξης 11π.μ.) και ακολούθως ο προπονητής της ομάδας θα ανακοινώσει την αποστολή για την Καρδίτσα.
Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν στη 1μ.μ. και στις 2.30μ.μ. η «μελανόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει για τη θεσσαλική πόλη, όπου θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της.

Σκουρλέτης: Παρατείνεται η θητεία των αιρετών για μερικούς μήνες

 
Τη δημιουργία νέων χρηματοδοτικών εργαλείων για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού, προανήγγειλε ο  Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, στις συναντήσεις του με τους αιρετούς της Στερεάς Ελλάδας κατά τη διάρκεια της  επίσκεψής του στην Βοιωτία . Ταυτόχρονα, του δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τα θέματα που τους απασχολούν και να ακούσει τις απόψεις τους για την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου, η οποία αναμένεται να συγκεκριμενοποιηθεί πριν το τέλος του έτους.

Γιάννης Μανιάτης: «Η πρότασή μου για το μέλλον της πατρίδας μας σε 4΄» (video)





Γιάννης Μανιάτης

Κινητικότητα: Τα 10 «μυστικά» του νέου συστήματος μετατάξεων


Αλλάζει ριζικά το σύστημα των μετατάξεων στο Δημόσιο με το νέο σύστημα κινητικότητας υπαλλήλων, που αναμένεται να «ξεκλειδώσει», όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, σε πρώτη φάση για 804 θέσεις.
Με το νέο πλαίσιο διευκολύνονται οι μετακινήσεις εργαζομένων, καταργώντας τις δεκάδες υπογραφές που χρειάζονταν για μία μετακίνηση, και ακόμη διασφαλίζονται διαδικασίες διαφάνειας, διατηρώντας έναν αμιγώς εθελοντικό χαρακτήρα στις μετατάξεις.
Η aftodioikisi.gr σας παραθέτει απαντήσεις πάνω σε δέκα κρίσιμα ερωτήματα ενδιαφερόμενων για μετακινήσεις υπαλλήλων.

Συνάντηση Χρίστου Δήμα στον ΕΛΓΑ για τις ζημιές από τη χαλαζόπτωση

Με αφορμή την πρόσφατη έντονη χαλαζόπτωση που προκάλεσε προβλήματα στις καλλιέργειες στις περιοχές της Κλένιας, Χιλιομοδίου, Σχοίνου, Στεφανίου, Αγιονορίου και Αθικίων, ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Φάνη Κουρεμπέ.
H πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για σημαντικές ζημιές σε ελαιόδεντρα, πυρινόκαρπα και σε καλλιέργειες κηπευτικών. Επιπλέον, η καταστροφή πάνω στη καρποφορία και κατά τη συγκομιδή της ελιάς ήταν σημαντική, γεγονότα που συνολικά καθιστούν αναγκαία άμεση την παρέμβαση της Πολιτείας.
Από την πλευρά του ο κ. Κουρεμπές διαβεβαίωσε τον κ. Δήμα πως: 
- Οι επόπτες έχουν ήδη ξεκινήσει να καταγράφουν το εύρος των ζημιών.
- Έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται οι δηλώσεις.
- Μπορούν οι παραγωγοί σε συνεννόηση με τον ΕΛΓΑ να ορίσουν μάρτυρες για να προχωρήσουν στη συγκομιδή.
- Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι δηλώσεις, τόσο συντομότερα θα πάει ο εκτιμητής.
- Υπολογίζει οι πρώτες πληρωμές να γίνουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018.
- Από τις ζημιές του 2016, ένα υπόλοιπο της τάξεως του 11% θα πληρωθεί μέσα στο Νοέμβριο του 2017.

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν έχουν τα κότσια να καταδικάσουν πολιτικά αυτό που έγινε σήμερα!

Η παρέμβαση στη Βουλή




Η συνέντευξη στο ΣΚΑΙ στην εκπομπή "Αταίριαστοι" 


Ντόρα Μπακογιάννη

Η «προβοκάτσια», το «παρακράτος» και η μεγάλη σπουδή

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε. Η λέξη «προβοκάτσια» προέρχεται από το λατινικό – ιταλικό «provoco», που σημαίνει προκαλώ και με αυτόν τον όρο εννοούμε κάθε ενέργεια που με δόλιο τρόπο, λόγω ή έργω, σκοπό έχει να προκαλέσει σύγχυση και κοινωνικοπολιτική αναστάτωση, με διασπορά ψευδών ειδήσεων, ακόμη και με τη χρήση βίας.
Ουσιαστικά αποτελεί μέρος της προπαγάνδας, που όταν επιχειρείται με τη χρήση βίας αποτελεί αυτό που ονομάζουμε «ένοπλη προπαγάνδα».
Ο όρος «παρακράτος» χρησιμοποιείται για ένα σύνολο

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

 Αποτέλεσμα εικόνας για Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -
 ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

             Θ Ε Μ Α: " Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου " .

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 15 η Νοεμβρίου 201 7 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 5:3 0 μ.μ.   σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση επί των κατωτέρω θ εμ άτων της ημερήσιας διάταξης:

Έκθεση "Θησαυροί Αργειακής Γής

Εμφάνιση logo-thisavroi-internet.jpg


                                                                                        Άργος,10/11/2017 


Πρόσκληση Συμμετοχής
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών  προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς που ασχολούνται με τα τοπικά προϊόντα ή παράγωγα αυτών (πορτοκάλι, κρασί, λάδι) να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση που διοργανώνει με τίτλο «Οι Θησαυροί  της Αργειακής Γής- Οίνος, Ελιά, Πορτοκάλι» το οποίο θα πραγματοποιηθεί,  7 έως 10 Δεκεμβρίου στον χώρο των Στρατώνων Καποδίστρια. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών σε συνεργασία με την ΠΕΔ Πελοποννήσου  της οποίας πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος  στηρίζουν την  προώθηση και διαφήμιση των εκλεκτών προϊόντων του τόπου μας.

Τηλ επικοινωνίας :
6944523529, 2751360088 


Γραφείο_Τύπου Δήμου_Άργους_Μυκήνων


Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Νέο πολιτικό περιβάλλον συνεργασίας των αυτοδιοικήσεων Ελλάδας – Γερμανίας η 7η Διάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης»



 Εμφάνιση IMG_4511.JPG
«Νέα περίοδο στις σχέσεις των αυτοδιοικήσεων Ελλάδας – Γερμανίας» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την 7η Διάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, κατά τη συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 στο Σίντελφίγκεν της Γερμανίας, τονίζοντας ότι «αυτό που σε δύσκολους καιρούς ξεκινήσαμε έχει βρει πλέον το βηματισμό του».

Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια, από την πυρκαγιά της 14ης Μαΐου 2017 στη Δημοτική Ενότητα Αγίων Θεοδώρων



http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/sillipsi_agioi708.jpg?itok=Rg4TLTzl

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια, από την πυρκαγιά της 14ης Μαΐου 2017 στη Δημοτική Ενότητα Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου»

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η υπ΄ αριθμ. ΔΑΕΦΚ/2893/Α325/29.09.2017 απόφαση

Επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητας του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivx9bfLcWpy8BPfrvJogU0eiGhN7QtGGu0kJDbZA2B9qg75XtwGX_N_-H3YZcnm5PK7xigIGbujsTb-H_L80bgzOYtRyJBKWQ5zF3UUhTlTvQjooamEQuCheaw8qDj5hVxXYXHv71tUr7Y/s400/korinthos-nea-epoxi.jpg




https://i2.wp.com/ekorinthos.gr/wp-content/uploads/IMG_20171018_203215.jpg?fit=720%2C540
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατατέθηκε χθες, Πέμπτη 9/11/2017, η υποψηφιότητα του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ καθώς και ο κατάλογος με τα ονόματα των υποψηφίων που θα διεκδικήσει  την διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας, από τον υποψήφιο Πρόεδρο κ. Σωτήρη Σπηλιωτακάρα.

Ένας συνδυασμός που αποτελείται από ικανούς και καταξιωμένους επιχειρηματίες οι οποίοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο έχοντας την πρόθεση να συμβάλουν με την εμπειρία, τις γνώσεις και το ήθος τους στην δημιουργία και διατήρηση ενός υγειούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Ενός Θεσμού που θα λειτουργεί με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρείν.   
Κόρινθος 10/11/2017
Γραφείο Τύπου

Nea Epoxi