Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Ματιές στα τοπικά πρωταθλήματα της Αχαϊας και της Ηλείας

Στο πρωτάθλημα της  Α΄ κατηγορίας Αχαΐας , έχει διεξαχθεί και η 14η αγωνιστική. Η χρονιά ( 2017) που φεύγει βρίσκει τον Πανμοβριακό Ριόλου να προελαύνει στη βαθμολογία με 3 (33) βαθμούς του δεύτερου Αετού Πατρών (30 β.). Την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας συμπληρώνουν η Αναγέννηση Πατρών ( 29 β.), η Θύελλα Πατρών (28 β.) και η Νίκη Προαστείου (28 β.)..


Στα πλαίσια της 14ης  ( τελευταίας για το 2017)

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ

Ευχές και Νέα από την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ

Καλές γιορτές!

Επιπλέον 2 δις ευρώ σε Δήμους και Νομαρχίες την επόμενη πενταετία

Αυτό προβλέπει τροπολογία του Υπουργείου Οικονομίας για την πρόσθετη χρηματοδοτική ενίσχυση των δύο βαθμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέσω δύο νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων για την υλοποίηση έργων, κυρίως σε δήμους αλλά και περιφέρειες, σε τομείς προτεραιότητας και απαραίτητα συνολικότερα για το σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Δημόσιο -ΟΤΑ: Νέα δικαστική δικαίωση για 13ο, 14ο μισθό

Ακόμη μία δικαστική απόφαση δικαιώνει δημοσίους και δημοτικούς υπαλλήλους αναφορικά με την καταβολή αναδρομικά (από το 2014 έως και το 2016) του 13ου και του 14ου μισθού που περικόπηκαν με το νόμο 4093/2012.
Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, για την με

Τατούλης: Σημαντικό πολιτιστικό γεγονός η έκθεση έργων τέχνης «Στον Αστερισμό “Maria Callas”



Εμφάνιση IMG_4951.JPG
Σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για την πόλη της Τρίπολης χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου την έκθεση έργων τέχνης 30 διακεκριμένων Ελλήνων καλλιτεχνών «Στον Αστερισμό “Maria Callas η καταγωγή ενός μύθου…» που συνδιοργανώνεται από την Εταιρεία για την Ακαδημία Λυρικής Τέχνης “Maria Callas”, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Σύλλογο Φίλων Αίθουσας Τέχνης Κούρος.
«Χαίρομαι για τη δραστηριότητα του μη κερδοσκοπικού σωματείου που εξαρχής είχε θέσει ως προτεραιότητα τη δημιουργία ενός νέου κτιρίου για τη Λυρική

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο Νέο Έτος από τα Θερινά Σινεμά

image 
Τα Θερινά Σινεμά σας εύχονται εγκάρδια καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο 2018!

Summercinemas Webteam

ΕΡΩΤΗΣΗ Χρίστου Δήμα - Ανδρέα Κατσανιώτη | Σχεδιασμός Τουριστικής Πολιτικής και προβλήματα από το φαινόμενο υπερπληθυσμού μεδουσών

Επειδή ο σχεδιασμός για την επόμενη τουριστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει και ο κύριος στόχος όλων των θεσμικών φορέων είναι η καλύτερη δυνατή οργάνωση της. Και επειδή, είναι πολύ πιθανό να επαναληφθεί ή να ενταθεί την επόμενη χρονιά το φαινόμενο με τις μέδουσες στον Κορινθιακό κόλπο, ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας και ο Βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης κατέθεσαν από κοινού Ερώτηση προς τα αρμόδια Υπουργεία, ζητώντας να ενημερωθούν για τις προθέσεις και το σχεδιασμό της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του.

Πιο συγκεκριμένα, ζητούν από τα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εμπορικής Ναυτιλίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Τουρισμού να ενημερώσουν σχετικά με:

Ευχές Γιάννη Μανιάτη

Κωνσταντίνα Νικολάκου «Άμεσα να αναλάβει τις ευθύνες του ο κ. Πνευματικός για τη φωτιά στο ΧΑΔΑ στο Χιλιομόδι, διαφορετικά να παραιτηθεί»



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwYbJ7BD30ed-oUTF2fjm-91xG6KDd_VKCjKzu2_pYtVPdPbOGqd3tFxEBtMCl9A8xnMb4pFol37i1iLNpwg58Iv5a79mcj0heQvcjf2Hrlmkq0CzFdnYkowLLrTz7jgrr8_x2qkg3vZkX/s1600/a7c9347c08e9669855acfc5fa26c6318_XL.jpg
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη φωτιά σε χώρο απόθεσης απορριμμάτων στο Χιλιομόδι του Δήμου Κορινθίων η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε:
«Οφείλουν όλοι όσοι με διάφορες προφάσεις καθυστερούν την υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου να απολογηθούν στους πολίτες της Κορινθίας και του Δήμου Κορινθίων γιατί για μια ακόμα φορά η φωτιά στον ανεξέλεγκτο χώρο απόθεσης

Περισσότερα 2 από 256 Η Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ




Τρίπολη, 22 Δεκεμβρίου 2017

Εμφάνιση PALLADION1.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μαζί με το χιόνι ήρθαν και πολλοί Αϊ Βασίληδες στο Κέντρο Αποκατάστασης “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ”!
Εμφάνιση PALLADION2.JPGΜια ευχάριστη και μελωδική έκπληξη περίμενε σήμερα (22/12/2017) όλους τους θεραπευόμενους του ΚΑΑ “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ οι οποίοι μαζί με το χιόνι υποδέχτηκαν  με μεγάλη χαρά στο κέντρο μας τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης. Οι μουσικοί της Φιλαρμονικής του Δήμου αφιέρωσαν στους φιλοξενούμενους αλλά και το προσωπικό του “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ” ένα

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΑΝΤ/ΡΧΗΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ

Ενσωματωμένη εικόνα 1

ntinanikolakou ntinanikolakou

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Χ. ΔΗΜΑ - ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Του Γρηγόρη Κλαδούχου

https://i0.wp.com/ekorinthos.gr/wp-content/uploads/395128_309047509199951_515425778_n5970208339.jpg?fit=720%2C405Πρόσφατα ο κ. Δήμας δημοσιοποίησε ερώτησή του προς τους αρμόδιους  υπουργούς. Θέμα: η ανάγκη αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και Αιγίου με αφορμή τα νέα συγκοινωνιακά δίκτυα. Βέβαια, αν και πολύ νωρίτερα έπρεπε να είχαν καταδειχτεί τα προβλήματα και να βρεθούν λύσεις, η απεύθυνση

Ευχές Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Εμφάνιση TATOULIS-XMAS.jpg

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Ευχές από τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας


Εμφάνιση XmasCard-2017.jpg

Γραφείο Τύπου ΤΕΕ

Κωνσταντίνα Νικολάκου «Η «απολογία» του κ. Πατσαρίνου δεν θα τον σώσει από την πολιτική του ανυπαρξία»



Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:
«Ο κ. Πατσαρίνος είναι λογικό να βρίσκεται σε πολιτική παραζάλη και πολιτικό πανικό. Ζει τη δική του αγωνία, εφόσον αδυνατεί να προσδιοριστεί πολιτικά και οδηγείται στην  πολιτική ανυπαρξία και απαξίωση.
Απολογείται στους πολίτες της Μεσσηνίας γιατί καταψήφισε ένα έργο πνοής για

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΑΚ

ΣΠΟΑΚ

Ανακοινωση Σωματείου Εργαζομένων στην Ενέργεια Ν. Πελοποννησου




Μεγαλόπολη 22/12/2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά από ενημέρωση των μελών μας, που έχουν σχέση εργασίας με τη ΔΕΗ ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών, διαπιστώθηκε ότι η ΔΕΗ Α.Ε. δεν τους κατέβαλε ολόκληρο το ποσό του δώρου τους. Το σωματείο μας προέβη στις εξής κινήσεις: