Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Τι να προσέξουμε στη διατροφή μας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς;

newYearsEveDinner.jpgΗ γιορτινή περίοδος συχνά μας αφήνει ως «ανάμνηση» 2-3 περιττά κιλά. Μήπως όμως υπάρχουν τρόποι να αποφύγουμε αυτήν την... παρενέργεια, χωρίς να στερηθούμε την ποικιλία και τη γεύση;

Διβ
αάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Εμφάνιση
Νίκος Ανδρουλάκης - Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Μέλος S&D

Αναθεωρήθηκε ο Ενιαίος Πίνακας Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας -Όλες οι κατηγορίες (ΦΕΚ)



Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης και Οικονομικών, με την οποία αναθεωρήθηκε ο ενιαίος πίνακας ποσοστού αναπηρίας για τη χορήγηση των συντάξεων.
Στον πίνακα αυτόν καθορίζονται τα ποσοστά αναπηρίας που συνεπάγεται κάθε πάθηση ή βλάβη ή σωματική ή ψυχική ή πνευματική εξασθένηση ή η συνδυασμένη εμφάνιση τέτοιων παθήσεων ή βλαβών ή εξασθενήσεων, καθώς και οι υποτροπές αυτών.
Δείτε αναλυτικά, παρακάτω:
ΦΕΚ 

Το τραγούδι που έμεινε 20 χρόνια στα αζήτητα, το πήρε ο Μητροπάνος και το έκανε ιστορία Πώς ένα ξεχασμένο ζεϊμπέκικο έγινε θρυλικό

https://s.nbst.gr/files/1/2017/12/kmlkgmmio000.jpg 
Ο Δημήτρης Μητροπάνος υπήρξε ίσως η τελευταία μεγάλη, αληθινή φωνή του ελληνικού τραγουδιού. Το τραγούδι του απλό, γνήσιο, καθαρό. Σε μία εποχή που αναδείκνυε και αναδεικνύει τα αστραφτερά «περιτυλίγματα» εκείνος χρειαζόταν μόνο ένα μικρόφωνο.
Τα τραγούδια του αφηγούνται την ιστορία, τα λάθη, τους έρωτες και τις πίκρες μας. Πέρα όμως από την φωνή του ξεχώρισε και για το ήθος, την ακεραιότητά του, την μπέσα του.
Αρκεί να ακουστούν οι πρώτες νότες του τραγουδιού «Η Ρόζα» για να φέρει κανείς στα αυτιά του τη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου και στον νου του τον

Δημοσκοπήσεις 2017: Προελαύνει η ΝΔ, ασθμαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/12/dimoskopisi-500.jpg
Το ισχυρό προβάδισμα της Ν.Δ. και την «κόπωση» του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας το 2017 απ’ όπου προκύπτουν πολλά χρήσιμα και ενδιαφέροντα συμπεράσματα για το σύνολο των κομμάτων.
Σε μια πολιτική συγκυρία όπου η κυβέρνηση «πανηγυρίζει» μοιράζοντας κοινωνικά μερίσματα και προαναγγέλλει έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο το καλοκαίρι του 2018, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να πείσει τους απογοητευμένους του ψηφοφόρους, ενώ αντίθετα η Ν.Δ. παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα, άνω του 30%.
Για την «αποκρυπτογράφηση» των ευρημάτων των δημοσκοπήσεων του 2017, ο

Μυστράς, ο λαμπρός προμαχώνας του Βυζαντίου

http://www.diakopes.gr/files/1/Media/2015/02/04/20727300_pantanassa_02.jpg?maxwidth=645&maxheight=400&mode=crop&scale=both&align=middlecenter 
 
Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και ένας από τους 
σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της πατρίδας μας, η φημισμένη 
καστροπολιτεία του Μυστρά είναι χτισμένη σε φύσει οχυρή θέση, 
σε ένα πρόβουνο του Tαΰγετου.

Εξαίρετα αρχιτεκτονικά μνημεία, ελικοειδή σοκάκια και σπάνιες φυσικές 
ομορφιές συνθέτουν την εικόνα του Μυστρά, της πολιτείας που άκμασε τους δύο

We Are Olympiacos magazine «Κυκλοφόρησε» το νέο περιοδικό του Ολυμπιακού!

 
Το επίσημο περιοδικό της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι γεγονός και όλοι πλέον μπορείτε να ξεφυλλίσετε το πρώτο μας τεύχος.

Το «We Are Olympiacos» είναι το ηλεκτρονικό περιοδικό της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και θα κυκλοφορεί ανά δυο μήνες με στόχο και να γίνει μηνιαίο και στο μέλλον να κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή.
Το «We Are Olympiacos» είναι η νέα μας προσπάθεια για να προσφέρουμε στους φιλάθλους του Θρύλου και όσους αγαπούν αυτή την ομάδα μια διαφορετική οπτική.

Τι θα διαβάσετε στο πρώτο τεύχος: