Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Πέθανε ο Τζίμης Πανούσης – Υπέστη καρδιακή ανακοπή


Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς σήμερα έχασε την μάχη ο Τζίμης Πανούσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδοποιός και ηθοποιός υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή, την ώρα που τον μετέφεραν στον «Ερυθρό Σταυρό». Εκεί, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, αλλά ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε.
O Τζίμης Πανούσης στις 2 Δεκεμβρίου 2017 νοσηλεύτηκε στο Ελπίς καθώς υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ύστερα από κρίση κολπικής μαρμαρυγής, και «κατέρρευσε»στην

Φινάλε πρώτου γύρου με το ντέρμπι της Ευρωστίνης , στο Δερβένι/ ΑΟ Λυκοποριάς - Πανευρωστινιακός.


Στη πρεμιέρα της 15ης  ( τελευταίας του α΄γύρου)  αγωνιστικής  στο  πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας Κορινθίας η Θύελλα Κάτω Διμηνιού νίκησε με 3 - 1 εκτός έδρας τα Ταρσινά ΄97 και τα ισοβάθμησε στη 10 βαθμολογική θέση.
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή, στις 3:00 το απόγευμα. όπου δεσπόζει το ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας , στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" Δερβενίου , ανάμεσα στον ΑΟ Λυκοποριάς και τον Πανευρωστινιακό, όπως και η αναμέτρηση του Ατρόμητου Χιλιομοδίου με τον ισόβαθμό της Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης. Την ίδια ώρα δοκιμασία περιμένει τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Κλένια , στην εκτός έδρας αναμέτρησή της στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" κόντρα στην Περαχώρα, όπως και τον Ολυμπιακό Λουτρακίου στο  Γαλατάκι απέναντι στον Σαρωνικό. Από την άλλη πλευρά οι Άγιοι Θεόδωροι αγωνίζονται με τον Άρη Βοχαϊκού και ελπίζουν σε νικηφόρο αποτέλεσμα και καραδοκούν να περάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας σε τυχόν "στραβοπάτημα" του ΠΑΣ Κλένια απέναντι στην Περαχώρα. Η αγωνιστική συμπληρώνεται με τους αγώνες του Κύψελου Κορίνθου με την Πρόοδο Αγ. Βασιλείου και του Φωκά Αρχ. Κλεωνών.  


Η 15η αγωνιστική
Σαββατο 13 -1 -2018
Ταρσινά '97 - Θύελλα Κ. Διμηνιού 1 - 3 
Κυριακή 14 - 1 2018 / 15:00
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Ποσειδών Κ. Βρύσης 
Σαρωνικός Γαλατακίου - ΣΦΛ Ολυμπιακός 
ΠΑΣ Κύψελος - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου 
Αγ. Θεόδωροι - Άρης Βοχαϊκού 
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - Αστέρας Κορίνθου 
ΑΟ Λυκοποριάς - Πανευρωστινιακός 
ΑΟ Περαχώρας - ΠΑΣ Κλένια

Η Κόρινθος 2006 ακόμα σκοράρει . Σάρωσε με 8 - 0 τον Ολυμπιακό Άσσου- Ο ΠΑΣ Κόρινθος "πρωταθλητής Χειμώνα"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjghlDtjzS3-eysSni606S9pIcPWCzvWTU5jAwD73-96zjSaKh2ujYKhJYujzqqU5fbxB1s4xxB4unNbkhWVaCcUQ6aUUDNM8zX6f3u8YcAMSqh99mzwu1-8PCuQprieII6shrEC4FY-yc/w1200-h630-p-k-no-nu/63198582d1c1e0def3af8815b5899e1f-700x469.jpg 
Φινάλε πρώτου γύρου η σημερινή 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. με τον ΠΑΣ Κόρινθος να τερματίζει επικεφαλής της βαθμολογίας κατακτώντας τον άτυπο  τίτλο του "πρωταθλητή χειμώνα", ενώ τις εντυπώσεις κερδίζει η Κόρινθος 2006.
Οι δύο πρωταγωνίστριες ομάδες της Κορίνθου, κατά την σημερινή τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου νίκησαν εντός έδρας. 
 Ο ΠΑΣ Κόρινθος , στο Συνοικισμό, με 3 - 0 την Ελλάδα Βέλου, ενώ στο ΔΑΚ η Κόρινθος 2006 σάρωσε με το εκκωφαντικό 8 - 0  τον Ολυμπιακό Άσσου. 
Στο ντέρμπι της ημέρας ο Παννεμεατικός επικράτησε  με 1 - 0 επί του Πανκαμαριακού και τον ισοβάθμησε στην 4η θέση της βαθμολογίας -2 βαθμούς πίσω από τον Άγιο  Γεώργιο  που πέρασε με τριάρα, από τα Εξαμίλια κόντρα στην τοπική Δάφνη. 
Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας Δερβενίου ( γηπεδούχος) στο ουδέτερο γήπεδο της Τραγάνας με σκορ 1 - 2 από  τον Ισθμιακό, ενώ ο ΑΟ Σπαθοβουνίου επικράτησε με 2 - 1 επί του Ηρακλη Λεχαίου. Στο Σοφικό  ο Πανσολυγειακός νίκησε με 1 - 0 την Θύελλα Πετρίου , ενώ λόγω ραγδαίας βροχόπτωσης δεν διεξήχθη ο αγώνας του Ηρακλή Ξυλοκάστρου με  τον Τενεάτη Αθικίων.    
 
Η 15η αγωνιστική:
Αστέρας Δερβενίου - Ισθμιακός  1 - 2
Δάφνη Εξαμιλίων - Αγ. Γεώργιος  0 - 3
Πανσολυγειακός - Θύελλα Πετρίου 1 - 0
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Τενεάτης Αθικίων  αναβολή λόγο βροχής 
Παννεμεατικός - Πανκαμαριακός  1 - 0
ΠΑΣ Κόρινθος - Ελλάς Βέλου  3 - 0
ΑΟ Σπαθοβουνίου - Ηρακλής Λεχαίου  2 - 1
Α.Σ. Κόρινθος 2006 - Ολυμπιακός Άσσου 8 - 0

Στεφανιαία νόσος: Υπεύθυνη για το 50% των θανάτων από καρδιαγγειακά νοσήματα sdsdcsdsdasdasdcsadsadsa.jpg


stogiatro.gr
sdsdcsdsdasdasdcsadsadsa.jpg

Στεφανιαία νόσος: Υπεύθυνη για το 50% των θανάτων από καρδιαγγειακά νοσήματα


Με τον όρο «στεφανιαία νόσο»  εννοούμε την ύπαρξη στενώσεων, με την μορφή αθηρωματικών πλακών, στο εσωτερικό των αγγείων που αιματώνουν το μυοκάρδιο (στεφανιαίες αρτηρίες).

Διαβάστε περισσότερα 

H υγρασία τι προβλήματα υγείας προκαλεί; Tι πρέπει να κάνετε αν πάσχετε από αρθρίτιδες, υπέρταση, στεφανιαία νόσο;

Οι παρενέργειες του υγρού καιρού δεν περιορίζονται όμως μόνο στους πόνους στα κόκαλα και στο φριζάρισμα των μαλλιών, αλλά προκαλούν ξερόβηχα, άσθμα, βρογχίτιδα, διάφορες αλλεργίες, πονοκέφαλο καθώς και

Οι Λάκωνες του Μόντρεαλ στηρίζουν τα νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων


Οι Λακωνικοί Σύλλογοι του Μόντρεαλ, διοργανώνουν από κοινού την κοπή της βασιλόπιτας, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στις 1:00 μ.μ., στις πολυτελείς αίθουσες δεξιώσεων Palace Reception Hall (1717 Boulevard le Corbusier Laval).
Τα κέρδη της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά κλινοσκεπασμάτων, τα οποία θα σταλούν στα νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων.