Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γιώργου Σιαδήμα για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των επόμενων βουλευτικών εκλογών, φιλοξενεί η “Real News”.

Το σχετικό ρεπορτάζ υπογράφει ο Γιώργος Σιαδήμας, με μακρά εμπειρία

Η υποψηφιότητα Σόμπολου φέρνει τη ΝΔ πιο κοντά στην κοινωνία


Του Φρίξου Παλαιολόγου

Ο καλός δημοσιογράφος Γιώργος Σιαδήμας, τα ρεπορτάζ του οποίου σπανίως… πέφτουν έξω, υπέγραψε στη “Real News” της Κυριακής θέμα με πλούσιες πληροφορίες αναφορικά με πιθανές υποψηφιότητες εκπροσώπων των ΜΜΕ με τη Νέα Δημοκρατία, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Μεταξύ των ονομάτων, υπάρχει και αυτό του Πάνου Σόμπολου. Του πρύτανη

Έκοψε την πίτα η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Σικυωνίων

Έκοψε την πίτα η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Σικυωνίων 
Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Σικυωνίων στο Συνεδριακό Κέντρο «Αφοί Μάλλιου», με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Αττικής και πρώην υπουργό Μάκη Βορίδη.

Ο πρώην Υπουργός με το θερμό του λόγο και για μια ώρα περίπου ανέπτυξε όλα τα επίκαιρα θέματα
και καθήλωσε του 500 περίπου παρευρισκόμενους που στο τέλος και για αρκετά λεπτά δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν θερμά.



Στο τέλος της Βραδιάς ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Σικυωνίων δεξιώθηκαν τον κ. Βορίδη σε έναν ξεχωριστό και πολύ όμορφο και ζεστό χώρο στην Ταβέρνα ¨ΑΝΝΟΥΛΑ¨ στην παραλία του Κιάτου.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στο VIDEO του  Korinthostv. gr  που ακολουθεί :



Δεν ξανάγινε! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τράκαρε με βουλευτή της ΝΔ του ίδιου νομού

https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2018/01/trakarisma_2901-1024x576.jpg 
Δυο βουλευτές εξελέγησαν στις εκλογές του 2015 στη Χίο και όμως κατάφεραν να τρακάρουν μεταξύ τους.
Ο λόγος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη και τον βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη, που κατάφεραν, πέρα από τη σύγκρουση των πολιτικών τους επιχειρημάτων να «τσουγκρίσουν» και τα αυτοκίνητα τους.

Τριών Ιεραρχών: Τι θα γίνει τελικά στα σχολεία εκείνη την ημέρα

 
Ύστερα από ερωτήματα που υποβλήθηκαν στο υπουργείο Παιδείας, σχετικά με τον εορτασμό της θρησκευτικής γιορτής των Τριών Ιεραρχών, διευκρινίζεται ότι την 30η Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών, στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της χώρας πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με την παρ. 2δ, του άρθρου 3, του Π.Δ. 79/2018 (ΦΕΚ

AΣΕΠ: 11.313 θέσεις στο Δημόσιο -Ποιες είναι οι 13 προκηρύξεις

Προκηρύξεις που αφορούν τη δημιουργία 11.313 μόνιμων θέσεων στο Δημόσιο, έχουν εκδοθεί ή βρίσκονται στη διαδικασία επεξεργασίας από το ΑΣΕΠ και αναμένεται να δημοσιευτούν το αμέσως επόμενο διάστημα.
Ειδικότερα τους επόμενους μήνες αναμένεται να προκηρυχθούν 11 νέοι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ, ενώ ήδη δύο

Η γρίπη αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφράγματος

gripi_kardia.jpg
Οι πιθανότητες ενός εμφράγματος είναι εξαπλάσιες κατά την πρώτη εβδομάδα μετά την έναρξη της γρίπης, σύμφωνα με μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα 


stogiatro.gr

Έτοιμη η Περιφέρεια Πελοποννήσου να συστήσει την πρώτη Περιφερειακή Ενεργειακή Κοινότητα στη χώρα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναλαμβάνει μια ακόμα καίρια και στρατηγικής σημασίας πολιτική πρωτοβουλία και εκμεταλλευόμενη τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα ιδρύει την πρώτη Περιφερειακή Ενεργειακή Κοινότητα στην Ελλάδα, με στόχο να δώσει ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας και της χώρας. 

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4-2-2018

                                                                                                                                                     29/1/2018  
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΥΦΗΛΙΟΥ ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ, ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 
ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 
ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης θα παρευρεθεί και θα απευθύνει ο ίδιος το λόγο του ως κεντρικός ομιλητής του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 2:00 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος, Αθήνα.

 Προσκαλούνται όλοι οι Έλληνες και Φιλέλληνες να δώσουν το παρόν σε αυτό το σημαντικότατο συλλαλητήριο για να διατρανώσουμε το μήνυμα ότι «Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα» , τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

 Δώστε όλοι το παρόν στο συλλαλητήριο των Αθηνών.
Σημείο: Πλατεία Συντάγματος
Ημερομηνία: 4 Φεβρουαρίου 2018
Ώρα: 2:00 μ.μ.
Η Συντονιστική Επιτροπή 

Αλεξάνδρα Τράγκα

Διαχείριση και μεταφορά των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στο Μεγαβούνι της Δ.Ε Βαλτετσίου

Ξεκινάει το έργο της διαχείρισης και μεταφοράς των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στο Μεγαβούνι (video - pics) 
Ολοκληρώθηκε σήμερα 29/01/2018 μια μακρά διαδικασία για την διαχείριση και μεταφορά των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στο Μεγαβούνι της Δ.Ε Βαλτετσίου, με την ανάθεση και υπογραφή της σύμβασης του έργου: Προσωρινή μεταβατική λύση διαχείρισης απορριμμάτων Δ.Τρίπολης – Ά Φάση: Περίφραξη και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, μεταξύ του Δήμου Τρίπολης και της αναδόχου επιχείρησης «ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε»

Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος στη Βουλή των Ελλήνων

Εμφάνιση 29012018   ekdilosi  gia Evreous Bouleftes     040A5997.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, άνοιξε με την ομιλία του, την εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Περιστύλιο της Βουλής, μπροστά στη Μαρμάρινη Στήλη με τα χαραγμένα ονόματα των Ελλήνων Εβραίων βουλευτών, θυμάτων του Ολοκαυτώματος. Ομιλίες επίσης απηύθυναν, μέσα σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, η Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ισραήλ–Ελλάδας κυρία Ayelet Nahmias-Verbin,

Δωρεάν Βιωματικό Σεμινάριο Σεναρίου της Ε.Σ.Ε. στο Μουσείο Μπενάκη [3/3/18]

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος στο πλαίσιο εορτασμού των 30 ετών παρουσίας της στην πολιτιστική κίνηση της χώρας θα προβεί σε μια σειρά εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η πρώτη εξ αυτών θα λάβει χώρα το Σάββατο της 3ης Μαρτίου 2018 στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Κουμπάρη 1, Κολωνάκι) υπό τον τίτλο: «Εμπειρίες που δεν διδάσκονται».
Ώρα προσέλευσης 10.45 π.μ. Ώρα ενάρξεως 11.00 π.μ. με χαιρετισμό του προέδρου της Ε.Σ.Ε. κ. Αλεξάνδρου Κακαβά και του διευθυντή επικοινωνίας της ΕΡΤ κ. Παναγιώτη Τσολιά.
Προσκεκλημένοι εισηγητές:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΏΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ



 Εμφάνιση SEF 26.jpg
Το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου συμμετείχε σε δύο ημερίδες κλειστού στίβου, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  (ΣΕΦ) και στο κλειστό του Αγίου  Κοσμά στις 26 και 27 Ιανουαρίου 2018 αντίστοιχα.

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» 15 χρόνια η Eurobank στο πλευρό των αριστούχων μαθητών Τελετή βράβευσης στην Τρίπολη



 Εμφάνιση 020-LOW.JPG 
eurobank-logoRGB-small
Τους αριστούχους αποφοίτους Λυκείων των Νομών Αρκαδίας, Αργολίδας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, βράβευσε η Eurobank στην Τρίπολη, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που αποτελεί το μακροβιότερο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Eurobank, με 15 συνεχή χρόνια εφαρμογής.

Ένα όνομα στα Σκόπια, μια Μεραρχία στην Κύπρο

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Η επιμονή του κ. Τσίπρα – όπως προκύπτει και από το περιεχόμενο του σαββατιάτικου διαγγέλματός του – στην άμεση εξεύρεση «λύσης» για το θέμα των Σκοπίων καθίσταται πλέον ύποπτη.
Ύποπτη, διότι ο κ. Τσίπρας γνώριζε από την αρχή πολύ καλά πως οι γείτονες δεν πρόκειται να υποχωρήσουν από τον αλυτρωτισμό με τον οποίο έχουν διαποτίσει γενεές επί γενεών, ούτε να αλλάξουν το Σύνταγμά τους με ικανοποιητικό και ωφέλιμο τρόπο για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα.
Ύποπτη, διότι γνωρίζει πως όταν εδώ μιλούσαν για

Κοπή πίτας από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου!



Εμφάνιση orca_share_media1517143197972.JPG
Λουτράκι, 29 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του τμήματος της Φιλαρμονικής του Δήμου Λουτρακίου -Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Αναστάσιου Σακελλαρίου και του συμβούλου τοπικής κοινότητας κ. Στάθη Συλαϊδή.

Δηλητηρίαση από Μονοξείδιο του Άνθρακα (CO) με ναυτία, κόπωση, πονοκέφαλο. Πρώτες βοήθειες και μέτρα πρόληψης


 
Ένα από τα πιο συχνά ενοχλήματα που αναφέρουν οι ασθενείς που επισκέπτονται τον οφθαλμίατρο είναι τα "μυγάκια" που βλέπουν στο οπτικό τους πεδίο, τα οποία γίνονται ιδιαίτερα αντιληπτά όταν κοιτούν σε ομοιόμορφο οπτικό

Βουκουρέστι, 10 χρόνια μετά Της Ντόρας Μπακογιάννη .

http://www.liberal.gr/articleimg/625_9FF74874-9B7F-F8AC-852C-0C58C36AF4A2.jpegΤης Ντόρας Μπακογιάννη


Το Σκοπιανό απασχολεί την ελληνική εξωτερική πολιτική από την εποχή της ίδρυσης του γειτονικού κράτους. Οι λόγοι της αντίδρασης της Ελλάδας στην ονομασία των Σκοπίων είναι ιστορικά τεκμηριωμένοι και δεν αφορούν στο παρελθόν αλλά στο μέλλον. Η ευαίσθητη

Γιατί θα πάω στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία


Ο Αντώνης Βγόντζας αναλύει τους οκτώ λόγους για τους οποίους θα πάει στο συλλαλητήριο για της Αθήνας

Εχω καταλήξει. Εχω ζυγίσει όλα τα πράγματα.
Αυτά που έχω διδαχθεί και έχω μάθει. Αυτά που γνωρίζω και έχω μελετήσει. Ολα όσα έχω ανταλλάξει με φίλους και ανθρώπους που εκτιμώ τη γνώμη τους. Την ερχόμενη Κυριακή, λοιπόν, θα πάω στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για το Μακεδονικό.
Θα πάω…

Η ΝΟΔΕ Κορινθίας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Επιμελητήριο


Την Τετάρτη η ΝΟΔΕ Κορινθίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με τιμώμενο πρόσωπο τον Γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.