Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Μετά από 5 χρονια εξιχνιάστηκε κλοπή μοτοσικλέτας απο τα Ροζεννα

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/3/3a/Elas.png

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, μία περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας ημεδαπής, που είχε γίνει την 27.5.2013, στα Ροζενά του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή

Αιματολογικός έλεγχος: η βάση του check up!


Hospital-Blood-Testing.jpgΤο check up αποκτά ολοένα και περισσότερη αξία καθώς αποτελεί το βασικότερο μέσο για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση πολλών ασθενειών.

Διαβάστε περισσότερα 


stogiatro.gr

Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφέρειας Πελοποννήσου για το Χρήστο Μαλαπάνη


https://www.eleftheriaonline.gr/media/k2/items/cache/2ff0b62be19e8e01035c33b4ff05012d_L.jpg


«Η πολιτική παρουσία και διαδρομή του Χρήστου Μαλαπάνη, χαρακτηρίστηκε από την βαθιά του πίστη στις αρχές και στις αξίες που ο ίδιος πρέσβευε, καθώς και από τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα του
 Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, οι Αντιπεριφερειάρχες,  οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και τα στελέχη της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου «Νέα Πελοπόννησος» εκφράζουμε ολόψυχα τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του».     

Region Peloponnese


 

Συνάντηση Τατούλη – Βερναδάκη – Φλαμπουράρη ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου


Εμφάνιση IMG_5151.JPG

Συνάντηση προετοιμασίας ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και των Υπουργών Επικρατείας κ.κ. Χριστόφορου Βερναδάκη και Αλέκου Φλαμπουράρη στο Μέγαρο Μαξίμου. 

H Eurobank και η Grant Thornton διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά τα Βραβεία “Growth Awards”

 Εμφάνιση Φ.Καραβίας_Β.Καζάς_Ν.Καραμούζης.jpg
Για 2η χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton διοργανώνουν τα Βραβεία Ανάπτυξης &  Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards” δίνοντας συνέχεια σε μια επιτυχημένη πρωτοβουλία αναγνώρισης της επιχειρηματικής αριστείας και στήριξης υγιών, δυναμικών ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες ξεχώρισαν το 2017.

Στην εκδήλωση απονομής των βραβείων θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό ο υπουργός Οικονομικών, κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. O Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, θα κηρύξει

Η Κόρινθος 2006 , "πέταξε" έξω από το Κύπελλο τον ΠΑΣ Κόρινθος, και θα αντιμετοπίσει στο Τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας "ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΑΣ" τον Πέλοπα Κιατου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJVwGhqAemFiIx44NslOnqV0liGEoVxfSJZC_ckEZh-vV3K_-gAY-En2vB3mkrtk0HC6vN7VuvzEOdhOxGRRSAtgKjXBe2aQC8LK-ueqlAGpRyGbtCb_phr8E2q76um4Hnc82Q7rN0Pi0/s1600/%25CE%2593%25CE%259A%25CE%259F%25CE%259B_0.jpg 
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Η Κόρινθος 2006 είναι η μεγάλη νικήτρια και του 2ου επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου Κορινθίας,καθώς επεκράτησε με 4 - 1 στο κατάμεστο γήπεδο του Συνοικισμού, επί του ΠΑΣ Κόρινθος. Τα τέρματα σημείωσαν ό Σάντα στο 13', ο Χατζησοφρωνίου στο 30' , ο Τζανέτος στο 65΄ και ο Δημητριάδης στο 85΄ γιά την ΄06, ενώ το μοναδικό του ΠΑΣ σημείωσε στο 36΄ ο Βαζέχα με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μαγγίνας επί του Καρβέλη.
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ :Βασιλειάδης, Καρβελης, Σαββιδης, Λαλαι, Σγουρος, Σιδερης, Βαζεχα, Τσιφλιδης, Ζησης, Ζαρκος  (59' Μουστα ), Βαζεχα. 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Τριμπονιας, Φιλης, Μαγγινας  (62' Γκουριωτης ), Μαυρελης, Χατζησοφρωνιου, Αραπογλου  (69 'Βασος ), Λαζάρου, Σαντα  (72'Οικονόμου ), Τζανετος  (84' Βρενοζι ), Δημητριάδης.
Έτσι η ομάδα του Σταύρου Μπινιάρη, με συνολικό σκορ 6 - 1 , έθεσε εκτός Κυπέλλου την "Μπάρτσα", κατακτώντας το "εισητήριο" που τη φέρνει στον  τελικό του θεσμού που φέτος φέρει το όνομα του επι σειρά ετών αειμνήστου τ. Προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας Σπύρου Νίκα.. Η Κόρινθος 2006, θα αντιμετοπίσει στον τελικό της διοργάνωσης  τον Πέλοπα Κιάτου που απέκλεισε στην ημιτελική φάση με συνολικό σκορ 6 - 2 ( 4 - 2) τον ΑΟ  Ζευγολατιού.
Ο ΑΣ Κόρινθος 2006 έφτασε στο τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας καθώς  απέκλεισε στην Α΄ φάση με 4 - 0 τον Πανκαμαριακό, στη Β΄φάση με 7 - 1 ( εκτός έδρας ) τον ΠΑΣ Κλένια, στη Γ΄φάση μετά από κανονικό αγώνα 3 - 3 στη παραταση με 4 - 3 τον ΑΟ Λουτρακίου, στη Δ΄φάση (εκτός έδρας) με 3 - 0 τον Άγιο Γεώργιο και στην ημιτελική φάση σε διπλούς αγώνες ( εντός) 2 - 0 και (εκτός έδρας) 4 - 1 τον ΠΑΣ Κόρινθος.
Ο Πέλοπας Κιάτου έφτασε στο τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας καθώς  απέκλεισε στην Β΄φάση με 2 - 0 (εκτός) την Περαχώρα,στη Γ΄φάση τον Αστέρα Δερβενίου με 2 - 1 (εκτός), στη  Δ΄ φάση με 5 - 1 (εκτός) τον Ισθμιακό και στην ημιτελική φάση σε διπλούς αγώνες ( εντός) 4 - 2 και (εκτός έδρας) 2 - 0 τονΑ. 0 Ζευγολατιού.

Blue moon: Μάτωσε η Σελήνη – Εκατομμύρια είδαν το σούπερ μπλε ματωμένο φεγγάρι

Blue moon: Μάτωσε η Σελήνη – Εκατομμύρια είδαν το σούπερ μπλε ματωμένο φεγγάρι | Newsit.gr

Τεράστια, πιο κοντινή από ποτέ και "ματωμένη". Μια ιδιαίτερα σπάνια ολική έκλειψη Σελήνης προσέφερε σήμερα ένα εντυπωσιακό θέαμα που ήταν ορατό από μεγάλο μέρος του πλανήτη. Το φεγγάρι ήρθε πιο κοντά από ποτέ και ήταν συγκλονιστικό.
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Καλιφόρνια για να δουν τη Σελήνη να χάνεται, κρυμμένη από τη σκιά της Γης και μετά να επανεμφανίζεται κατακόκκινη, εξ ου και η ονομασία «ματωμένο φεγγάρι». 
Ορισμένοι περίμεναν ακόμη και πέντε ώρες ελπίζοντας ότι θα βρουν μια καλή θέση στο αστεροσκοπείο Γκρίφιθ του Λος Άντζελες.
Άνοιξε τις πόρτες του στις 3.30 τα ξημερώματα για να υποδεχτεί περίπου 2.000 επισκέπτες. Η έκλειψη ξεκίνησε περίπου 15 λεπτά αργότερα, καθώς μια μαύρη

Ιδού οι 13 προκηρύξεις για 11.313 θέσεις στο Δημόσιο


‘Ολο το κείμενο, όπως αυτό  δημοσιέυθηκε στο ένθετο «Καριέρα+Εργασία» που κυκλοφορεί κάθε Δευτέρα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» σε συνεργασία με την aftodioikisi.gr,  για τις προκηρύξεις που έχουν εκδοθεί ή βρίσκονται στη διαδικασία επεξεργασίας από το ΑΣΕΠ και αναμένεται να δημοσιευτούν το αμέσως επόμενο διάστημα  για 11.313 μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο, δημοσιεύει η ιστοσελίδα.
Ειδικότερα τους επόμενους μήνες αναμένεται να προκηρυχθούν 11 νέοι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ, ενώ ήδη δύο διαγωνισμοί βρίσκονται στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.
Μέσω των διαγωνισμών θα πληρωθούν θέσεις στο στενό δημόσιο τομέα και σε φορείς του Δημοσίου.
Ειδικότερα:

«Δήμαρχε σταμάτα τους επικίνδυνους πειραματισμούς με τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι»



http://www.pelopaspress.gr/upload_files/news/2017-02-17_2315_tatoylhs.jpg 
Είναι πολιτικά τουλάχιστον ανήθικο να συνεχίζει τους «πειραματισμούς» στην πλάτη των δημοτών του αυτός που το μόνο που έχει κάνει μέχρι σήμερα για το μείζον πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι να δημιουργήσει μια νέα ανεξέλεγκτη χωματερή μέσα στο δάσος του Μαινάλου, στον Άγιο Βλάσση, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τη δημόσια υγεία, όσο και το περιβάλλον.

Grammys Most & Never Awarded Artists

 2 videos που αφορούν στα Grammys,


1) Διάσημοι & Σημαντικοί Καλλιτέχνες που δεν έχουν κερδίσει ποτέ βραβείο Grammy
2) Οι καλλιτέχνες με τα περισσότερα βραβεία Grammy

The Power of Music Art

 

Το Υπουργείο Εργασίας απεφάνθη ότι η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας δεν είναι ανίατη ασθένεια.ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

http://www.liberal.gr/articleimg/625_9FF74874-9B7F-F8AC-852C-0C58C36AF4A2.jpeg
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (Α’ ΑΘΗΝΩΝ)

Ερώτηση προς την Υπουργό Εργασίας κ. Α
χτσιόγλου

και τον Υπουργό Υγείας κ. Ξάνθο
 
 
Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2018
 

Το Υπουργείο Εργασίας, χωρίς σχετική επιστημονική γνωμάτευση από το Υπουργείο Υγείας, αποφάσισε να αφαιρέσει από τον πίνακα των επ’ αορίστου αναπηρίας παθήσεων την Πολλαπλή Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, υποχρεώνοντας τους ασθενείς να ελέγχονται τακτικά από τα ΚΕΠΑ, προκειμένου να επιβεβαιώνεται η αναπηρία τους. Πρόκειται για

Προγραμματική Σύμβαση για το έργο "Προστασία Πρανών και Ασφαλής Διέλευση Οχημάτων στην Παραλιακή οδό Σχίνος - Αλεποχώρι΄΄




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εμφάνιση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ_ΔΗΜΑΡΧΟΣ_.jpg
Προγραμματική Σύμβαση για το έργο "Προστασία Πρανών και Ασφαλής Διέλευση Οχημάτων στην Παραλιακή οδό Σχίνος - Αλεποχώρι" υπέγραψε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.
Συμβαλλόμενα μέρη είναι η Περιφέρεια Αττικής, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο

Προσκυνητής στο Νταβός και συγχαρητήρια από Λαγκάρντ

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Την περασμένη εβδομάδα, καθώς «έλυνε» στο Σκοπιανό, ο κ. Τσίπρας πήγε για άλλη μια φορά για προσκύνημα στο Νταβός και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Αυτή τη φορά προσκυνητής στην κυριολεξία, καθώς τόση ήταν η ορμή του να φθάσει εγκαίρως που, όμως μας είπαν, περπάτησε και δύο χιλιόμετρα στο χιόνι.
Πάλι καλά που δεν έκανε την διαδρομή… γονυπετής!
Εκεί στο Νταβός τον περίμενε για άλλη μια φορά η κ. Λαγκάρντ, επικεφαλής του ΔΝΤ. Και τον υποδέχθηκε με πολλά συγχαρητήρια για τις… προόδους του, διαβεβαιώνοντάς τον ότι το Ταμείο στηρίζει το ελληνικό πρόγραμμα. Όπως είπε, ήταν ευχαρίστησή της να συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα. Και ότι ο δυο τους

Εκεί Που Πετάει ο Νους | Film Spot




Εκεί Που Πετάει Ο Νους

Με λένε Οδυσσέα και θα σας πω μια ιστορία ...





Ο Χάρης Βασιλάκος στήνει ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου

με σκοτεινά ερωτηματικά και καθηλωτική ένταση.





Έρωτας | Αδιέξοδα | Δοκιμασία | Απώλεια | Σιωπή | Φόβος



Η μετωπική σύγκρουση που θα αλλάξει τα πάντα. 

Ο χρόνος και η διάψευση της πραγματικότητας.

Τα απωθημένα που δίνουν στους ήρωες αυτό που οι πράξεις τους υπαγορεύουν.

Μια εξομολόγηση που σε αναγκάζει να σκεφτείς διαφορετικά.





Εκεί Που Πετάει Ο Νους

Ένα βιβλίο από τις Εκδόσεις Πνοή





·        Ο Χάρης Βασιλάκος αφηγείται μια ιστορία για την προσωπική απελευθέρωση και Οδύσσεια που πρέπει να διαβάσεις | Lifo



·        Ένα βιβλίο από ένα συγγραφέα της νέας γενιάς. 11 Ιστορίες που ζητούν αποσπασματικά το χώρο τους στο μυαλό του Οδυσσέα. Στο τέλος της διαδρομής τίποτα δεν θα είναι ίδιο | Madame Figaro



·        Το πολλά υποσχόμενο ντεμπούτο του Χάρη Βασιλάκου στο χώρο της

ΑΡΓΟΣ: Δηλώστε Συμμετοχή για κράτηση θέσης στο συλλαλητήριο της ΑΘΗΝΑΣ 4 Φεβρουαριου.

Εμφάνιση A3-Propolisi-SMALL αντίγραφο.jpg
Όλοι στο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 στην πλατεία Συντάγματος. 
Όλοι οι δημότες του Δήμου μας και όχι μόνο, θα πρέπει να δώσουν βροντερό παρών.
H ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

Allagh Poreias

ARGOS

Ο Δήμος Κορινθίων σιωπά σε προτάσεις αρχιτεκτονικών μνημείων, που να παραπέμπουν στην αρχαία δόξα και ιστορία της Κορίνθου!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSR9r-ICmxPqq88kGQA_82ws1xkLKrP_RC90hP5V4m_XbwdnPIgd6SohL08oUHdcA4q8rHnj8movUJhEyndgveC9s47MlPo7PDoWuSj6JcSfiybD_niwlzjjtAu00SA_djHW6oTlKlD5Q/s1600/%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%259D%25CE%2598%25CE%259F%25CE%25A3-%25CE%25BA%25CE%25B9%25CE%25BF%25CE%25BD%25CF%258C%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25BF-2.jpg

ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Στην Κόρινθο, δεν υπάρχει ούτε ένα… κορινθιακό κιονόκρανο!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhubnRyHQk-6qUN5TXT3cKCCug5YR0S9Bo8_pjghs07Yj7VTbz9tmzfESqkmc95M8i8orrGuSuGB89nAq2Jn5lHyzP3NLmNQVarUXpYjxu1SZENKnjJELApJgwI8Qz1cx1hv09qCseLhxs/s1600/%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%259D%25CE%2598%25CE%259F%25CE%25A3-%25CE%25BA%25CE%25B9%25CE%25BF%25CE%25BD%25CF%258C%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25BF.jpg

ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Βιομηχανία εξαγωγών για… φθηνά εργατικά πόδια το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/01/podosfairistes-proponisi-500.jpg
Οικονομική παρακμή μαστίζει το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Κανείς πια δεν ασχολείται μαζί του. Aδεια γήπεδα, αδιαφορία από την Πολιτεία, απάθεια για τηλεοπτική κάλυψη, ανυπαρξία χορηγών, ελάχιστο ενδιαφέρον για την προώθηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.
Κι όλα αυτά λιγότερο από πέντε μήνες από την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας,

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Καλαμάτας, Χρήστος Μαλαπάνης

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Καλαμάτας, Χρήστος Μαλαπάνης | Newsit.gr
Πέθανε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Καλαμάτας Χρήστος Μαλαπάνης μετά από μάχη λίγων μηνών με τον καρκίνο. Τις τελευταίες ημέρες ο Χρήστος Μαλαπάνης νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου τελικά κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. 

Ποιος ήταν ο Χρήστος Μαλαπάνης 

Ίμια: Το νόημα της θυσίας των πεσόντων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού

Ίμια: Το νόημα της θυσίας των πεσόντων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού | Newsit.gr 
Στα Ίμια φύτρωσε η δάφνη, έλαμψε το φως.
Πιάστηκαν αγκαλιά η Ελλάδα και η θυσία.
Στα Ίμια έγινε αδελφός
θάνατος και η αθανασία.

Του Αντγου ε.α. Ιωάννη Κρασά

Την 31η Ιαν. 1996, στις 05:01 ελικόπτερο του ΠΝ, υπό δυνατή βροχή, ισχυρό άνεμο και χαμηλή ορατότητα, απογειώθηκε ελικόπτερο από την φρεγάτα Ναβαρίνο, για τον εντοπισμό των Τούρκων καταδρομέων που είχαν αποβιβασθεί λίγες ώρες πριν στην βραχονησίδα των Δυτικών Ιμίων. Στις 04:50 επαληθεύθηκε η παρουσία Τούρκων καταδρομέων στα Δυτικά Ίμια. Την 05:01 πρωινή το ελικόπτερο κατέπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτου Υποπλοιάρχου Χριστοδούλου Καραθανάση, του συγκυβερνήτου Υποπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του χειριστού ραντάρ Αρχικελευστού Έκτορος Γιαλοψού.

Το Καθήκον