Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Δείπνο Αντώνη Σαμαρά Κυριακού Μητσοτάκη στη μαρίνα της Καλαμάτας

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παραθέτει γεύμα αυτή την ώρα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη που έφθασε στην Καλαμάτα λίγο μετά τις 10 το βράδυ, προκείμενου να παρευρεθεί στον εορτασμό της Υπαπαντής.
Το γεύμα είναι σε στενό κύκλο, αφού μόνο οι δύο άντρες μαζί με τους συζύγους τους βρίσκονται σε αυτό.


tharrosnews.gr

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νομό Ηλείας: «Η Ηλεία θα μπορούσε να απογειωθεί – Δεσμεύομαι για αυτό»


Φίλες και φίλοι, Νεοδημοκράτισσες και Nεοδημοκράτες,
Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου! Ευχαριστώ για την παρουσία σας. Την υποδοχή σας. Την εμπιστοσύνη σας. Τα χαμόγελά σας. Ευχαριστώ τους παλιούς φίλους. Βλέπω πολλούς μέσα σε αυτή την αίθουσα. Έχετε πάντα την ευγνωμοσύνη μου για τους κοινούς αγώνες και την αγάπη μου για όσα μας ενώνουν. Ευχαριστώ τους καινούργιους φίλους. Όσοι έρχεστε πρώτη φορά κοντά μας, γιατί βλέπετε σε μας την ελπίδα για το αύριο. Ευχαριστώ που δείχνετε εμπιστοσύνη στο κάλεσμά μας να βγούμε από τo σημερινό τέλμα και να περπατήσουμε μαζί στο δρόμο για το αύριο. Το μήνυμά μας είναι απλό και

Βλάσης Τσιώτος/ Συνέντευξη στη Μαίρη Νικολοπούλου/ ΗΛΕΚΤΡΑ FM 98,8

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/27072642_912628908906731_1002258144368752161_n.jpg?oh=07b42d82017f3ac1cd6ddba61b3ce2f2&oe=5B229DDF
Ο αρχηγος της Μειζωνος Μειοψηφιας του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάσιος Τσιώτος, από τον Ηλέκτρα 98,8 FM και από την εκπομπη "ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΡΗ ΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ". που επιμελειται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαίρη Νικολοπούλου εξηγεί:
 Για ποιο λογο απεχωρησε στη μεση της συνεδριασης του Δ.Συμβουλιου ο Δημαρχος, ενω συζητειτο το θεμα των προβληματων του ορεινου ογκου με την επελαση του χιονια?
Γιατι αντεδρασε ο δημαρχος ετσι και πως το αντιμετωπισαν οι υπολοιποι του Δ.Σ.?
Η συνέντευξη του αρχηγού της Μείζωνος Μειοψηφίας του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης στον ραδιοσταθμό του Ηλέκτρα 98,8 FM στο video που ακολουθεί:

Στην Ηλεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης Θερμή υποδοχή σε πολεις και χωριά

 
Στην άμεση επαφή με τον απλό πολίτη στοχεύει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, που σήμερα επισκέπτεται την Ηλεία. Στο πρόγραμμά του που περιλαμβάνει επισκέψεις στις μεγάλες πόλεις του κάμπου, ο κ. Μητσοτάκης, θέλει να βρεθεί δίπλα στην κοινωνία, να έχει αυθόρμητες συναντήσεις με τον κόσμο που θα βρεί στους δρόμους, με τους επαγγελματίες, αλλά όχι με τους φορείς.
Έτσι δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση με δημάρχους ή άλλους παράγοντες, αν και αρκετοί θα σπεύσουν να τον καλωσορίσουν στο πλαίσιο της παρουσίας του στο νομό.

Περίπου λίγο μετά τις 10 το πρωί  ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την

Το όνομα έναντι του χρέους: Η άθλια συναλλαγή για τη Μακεδονία

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το συλλαλητήριο της Κυριακής το ερώτημα που εξακολουθεί να αιωρείται χωρίς να λαμβάνει απάντηση παραμένει: Για ποιο λόγο η κυβέρνηση επέδειξε ξαφνικά τόσο μεγάλη σπουδή για ένα θέμα που δεν βρίσκει λύση εδώ και 25 χρόνια, ακριβώς επειδή οι γείτονές μας δεν παραιτούνται των αλυτρωτικών τους διεκδικήσεών τους και επιμένουν στην πλαστογράφηση της Ιστορίας της Μακεδονίας;
Παράθυρο ευκαιρίας δεν υπήρξε, αφού και ο πρωθυπουργός Ζάεφ δεν διαθέτει την πλειοψηφία στη Βουλή και ο πρόεδρος Ιβάνοφ ανήκει στους

Η Παιδική Στέγη «εξάγει» τις ελληνικές μεθόδους διαπαιδαγώγησης

Από το  Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης στον Νέο Κόσμο - 33 Ολλανδοί φοιτητές επισκέφθηκαν το ίδρυμα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και έπαιξαν με τα παιδιά διαδραστικά παιχνίδια

Εμπειρία ζωής χαρακτήρισε μια εκ των 33 Ολλανδών φοιτητριών παιδαγωγικής  που επισκέφθηκαν  μία από τις εγκαταστάσεις  του  Σωματείου «Η Παιδική Στέγη» στην περιοχή Κυνοσάργους. Η Ryanne van ger Wonden μίλησε γιατί επέλεξε αυτή και οι συμφοιτητές της  να επισκεφθούν τη χώρα μας και συγκεκριμένα το  Ίδρυμα «Η  Παιδική Στέγη».


Διαβάστε περισσότερα »

Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος

Το θλιβερό τέλος της "μαμάς" του ελληνικού κινηματογράφου- Ήταν μπαλαρίνα και ξεκίνησε την καριέρα της μετά τα 40

https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2018/01/%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CF%85%CF%87%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%85-1024x596.jpg
Ήταν από τις πιο συμπαθητικές παρουσίες του ελληνικού κινηματογράφου που έγινε γνωστή ως μητέρα του Κώστα Βουτσά.  
Ο λόγος για την ηθοποιό Μαίρη Μεταξά, που γεννήθηκε στη Βόρεια Θράκη και

Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή στα 36 του χρόνια ο ηθοποιός Βαγγέλης Ρωμνιός

https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2018/02/vaggelis_romnios_1_2-1024x683.jpg
Μόλις στα 36 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και συγγραφέας, Βαγγέλης Ρωμνιός, βυθίζοντας στο πένθος το χώρο του θεάτρου, αλλά και της τηλεόρασης. 
Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος

1 από 200 ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι 8.166 θέσεις μονίμων στους δήμους (προκήρυξη)

Με επίσημη ανακοίνωση του, το ΑΣΕΠ, όπως είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr, ενημέρωσε ότι απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση, την Προκήρυξη 3Κ/2018, που αφορά τις θέσεις τακτικού προσωπικού και ΙΔΑΧ ανταποδοτικών υπηρεσιών Καθαριότητας σε Δήμους, ΝΠΔΔ αυτών και σε ΝΠΙΔ ΟΤΑ.
Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

Σε ΦΕΚ η δυνατότητα ρύθμισης και μη ληξιπρόθεσμων χρεών προς ΟΤΑ

Εμφάνιση   Νόμο αποτελεί πλέον η δυνατότητα ρύθµισης βεβαιωµένων οφειλών προς Ο.Τ.Α., ακόμη και πριν αυτές καταστούν ληξιπρόθεσµες, διάταξη που αναμένεται στην πράξη να διευκολύνει χιλιάδες...
airetos.gr

ΕΑΠ: Προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τίτλο «Δημόσια Διοίκηση» (ΦΕΚ)

 
Με απόφαση του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ εγκρίθηκε το προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.), με τίτλο «Δημόσια Διοίκηση» (ΔΗΔ), που καθόρισε η Διοικούσα Επιτροπή του Ε.Α.Π. στην

Eυρωκλινική: Εξετάσεις αίματος με 0% συμμετοχή

dsafasddasd.jpg

Με μία κίνηση που στόχο έχει την προσφορά στον άνθρωπο η Ευρωκλινική Αθηνών με το πλέον σύγχρονο πολυιατρείο της Αθήνας προσφέρει χωρίς συμμετοχή όλες τις εξετάσεις αίματος μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Σήμερα στις 11:00 συντονιστείται στον Ηλέκτρα 98,8 FM, ο Βλάσης Τσίώτος αναφέρεται στην αποχώρηση του Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης απο τη συνεδρίαση του Δ.Σ.

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/27072642_912628908906731_1002258144368752161_n.jpg?oh=07b42d82017f3ac1cd6ddba61b3ce2f2&oe=5B229DDF
Ο αρχηγος της Μειζωνος Μειοψηφιας του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάσιος Τσιώτος, σημερα στις 11.00 το πρωι από τον Ηλέκτρα 98,8 FM και από την εκπομπη "ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΡΗ ΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ". που επιμελειται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαίρη Νικολοπούλου εξηγεί:
 Για ποιο λογο απεχωρησε στη μεση της συνεδριασης του Δ.Συμβουλιου ο Δημαρχος, ενω συζητει το το θεμα των προβληματων του ορεινου ογκου με την επελαση του χιονια?
Γιατι αντεδρασε ο δημαρχος ετσι και πως το αντιμετωπισαν οι υπολοιποι του Δ.Σ.?
Συντονιστειτε σημερα ...

Η ΝΟΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ έκοψε την Πρωτοχροννιατικη πίτα τησ


Την Τετάρτη 31/1/2018 η ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο
Επιμελητείριο Κορίνθου. Την πίτα  εκόψε  ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.
& Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Η παρουσία του κόσμου πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες Αυτό αναδεικνύει την επιθυμία των πολιτών να έρθει η διακυβέρνηση της χώρας στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας και να απαλλαγούν από την θλιβερή εικόνα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Κορινθίας