Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Λαμπρός εορτασμός της πολιούχου της Καλαμάτας Παναγίας Υπαπαντής


 Με λαμπρότητα και την παρουσία πλήθους πιστών εόρτασε η Καλαμάτα την πολιούχο της, Παναγία Υπαπαντή, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό.
Την πανηγυρική πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία τέλσε ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος, συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Φθιώτιδος

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα Η «ακτινογραφία» του συλλαλητηρίου: Ποιοι είναι οι διοργανωτές, ποιοι θα μιλήσουν & τι στάση κρατούν τα πολιτικά κόμματα

https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2018/02/4349452-1024x536.jpg
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αθήνα και όλα δείχνουν ότι η συμμετοχή του κόσμου θα είναι μεγάλη. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, έχουν γίνει γνωστά από τις εμφανίσεις τους σε Μέσα Ενημέρωσης τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου.
                                         Γράφει ο Αιμίλιος Περδικάρης


Πρόκειται, κατά κύριο λόγο, για τη δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου, το μέλος της «Σπίθας» - της πολιτικής κίνησης που συσπειρώθηκε γύρω από τον Μίκη Θεοδωράκη - Μιχάλη Πατσίκα, τον πρόεδρο της Πανελλήνιας

AΣΕΠ-Προκήρυξη 3Κ/2018: Κατανομή ανά κατηγορία εκπαίδευσης & ειδικότητες 8.166 μόνιμων δήμων

 
Την κατανομή των θέσεων ανά κατηγορία εκπαίδευσης αλλά και τις ειδικότητες της μεγάλης Προκήρυξης 3Κ/2018 για τις 8.166 θέσεις τακτικού προσωπικού και ΙΔΑΧ ανταποδοτικών υπηρεσιών Καθαριότητας σε Δήμους, ΝΠΔΔ αυτών και σε ΝΠΙΔ ΟΤΑ, καταγράφει η aftodioikisi.gr.

diaNEOsis - Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα: "Οι Πέντε Δράκοι - Τι εμποδίζει την ανάπτυξη"- 7/2


Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα:
ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΡΑΚΟΙ
Τι εμποδίζει την ανάπτυξη;

Ο Πρόεδρος της διαΝΕΟσις Δημήτρης Δασκαλόπουλος
σας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα

«ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΡΑΚΟΙ»
Τι εμποδίζει την ανάπτυξη;


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί
την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00
στην αίθουσα Olympia του ξενοδοχείου Royal Olympic
(Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα)

Τσούχτρες…στον Κορινθιακό

Χρ.Δήμας - Α.Κατσανιώτης | Άρθρο για τις μέδουσες στον Κορινθιακό

 

Το φαινόμενο υπερβολικής αύξησης του πληθυσμού των μεδουσών, τα περασμένα δύο χρόνια, δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στις παράκτιες περιοχές του Κορινθιακού Κόλπου. Κάτοικοι, επισκέπτες αλλά και συνολικά η τουριστική κίνηση, υπέστησαν σημαντική ζημιά, γεγονός που έχει δημιουργήσει προβληματισμό ενόψει της επόμενης καλοκαιρινής περιόδου, στην οποία

Χρόνια Νοσήματα πως αντιμετωπίζονται οριστικά


bigstock-DNA-molecule-43755316.jpgΗ χρόνια νόσος έχει οριστεί ως ασθένεια που είναι παρατεταμένης διάρκειας (πλέον των τριών μηνών), συχνά δεν υποχωρεί από τον ίδιο τον οργανισμό και σπάνια έχει τη δυνατότητα να θεραπεύεται εντελώς.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Ενεργειακές Κοινότητες


https://vouliwatch.gr/wp-content/uploads/2015/09/download.jpg

Άρθρο του βουλευτή  
Γιώργου Τσόγκα



H ενεργειακή μετάβαση σε καθαρές μορφές ενέργειας κατέχει τα τελευταία χρόνια σημαντική θέση στην πολιτική ατζέντα των κρατών της Ευρώπης αλλά και αντικείμενο πολιτικού διαλόγου σε παγκόσμιο επίπεδο. Το συνεχώς  αυξανόμενο ποσοστό των τελών δικτύου και εισφορών στον τελικό λογαριασμό

Ευρωπαϊκά Νέα - EurActiv

logo hi logo

Antonio Costa: Οι πολιτικές συνοχής και η σταθερότητα της Νομισματικής Ένωσης εγγύηση για την Ευρώπη
Σοφία Ελανίδου, 02 Feb 10:44 AM

«Eάν δεν επενδύσουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν πιστεύουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση», υπογράμμισε ο Antonio Costa, Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών σχετικά με το «Μέλλον της Ευρώπης: σύγκλιση και ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης»....Read More

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης φέρνει τον Προαστιακό στο Λουτράκι



 Εμφάνιση Q4.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ύστερα από επανειλημμένες συναντήσεις του Δημάρχου Γιώργου Αλκ. Γκιώνη με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Θάνο Βούρδα και τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Μαρία Θελερίτη, Γιώργο Τσόγκα και Γιώργο Ψυχογιό ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου η έλευση του Προαστιακού σιδηροδρόμου με ηλεκτροκινούμενη σιδηροδρομική γραμμή στο Λουτράκι.

Δήλωση – σοκ Βούλτεψη για Τσίπρα: Έχει κάνει μυστική συναλλαγή για το χρέος με αντάλλαγμα τη… Μακεδονία!


http://www.efsyn.gr/sites/efsyn.gr/files/styles/teaser_big/public/field/image/sofia-voultepsi_1.jpg?itok=Cejh1p4wH Σοφία Βούλτεψη μίλησε για το Σκοπιανό στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη και υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει μυστική συμφωνία με τους ξένους να υπάρξει ελάφρυνση του ελληνικού χρέους με αντάλλαγμα τη… Μακεδονία.
«Μυστική συναλλαγή με αντάλλαγμα τη Μακεδονία»

Φωταγωγείται η Βουλή των Ελλήνων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου


Φωταγωγείται η Βουλή των Ελλήνων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το σύνθημα «Αλλάζουμε για να ζούμε!» και με το logo της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, θα φωταγωγηθεί το κτήριο της Βουλής των Ελλήνων από αύριο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, στις 6 το απόγευμα και έως το πρωί της Κυριακής. Με αυτό τον τρόπο, η Βουλή τιμά την 4η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια και στην εκστρατεία  ευαισθητοποίησης του κοινού για την ασθένεια.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ομιλητής στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3NHEQ2vT8hnWPud2KPPcCVoRhrff5T-shg1LnfmS0e7WyBiAjV8E32hCBB7Bpz6IVjQIs1AM5YCF1V9IKRhiX2G7XpYJaEQPe0i6GNYgXlgHzURaM6qCcw_1rAGEnI-Y8zi2Ncot3WuKx/s1600/27067641_1928650580496943_1134676565547129810_n.jpg
Δελτίο Τύπου
 
https://www.eklogika.gr/uploads/files/Dimarxoi/argolida_argos_mykines-kamposos_dimitris.jpgΜετά την αποδοχή της πρόσκλησης του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, να συμμετάσχει στην Συντονιστική Επιτροπή διοργάνωσης του συλλαλητηρίου της Αθήνας που θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου στις 2μ.μ στην Πλατεία Συντάγματος, οι διοργανωτές συναποφάσισαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών να είναι ένας από του ομιλητές, λόγω και της ιστορικής σύνδεσης των Αργείων με τους Μακεδόνες Βασιλείς. Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Δήμαρχος: «Το συλλαλητήριο γίνεται χωρίς καμία ιδιοτέλεια εκ μέρους των φορέων της διοργάνωσης και καμία εξάρτηση από πρόσωπα ή κόμματα. Μας ενώνει η Μακεδονία και η Μακεδονία είναι Ελλάδα».

Γραφείο_Τύπου Δήμου_Άργους_Μυκήνων


ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 2018 "COLOUR DAY" το εφηβικό γκρουπ του Δερβενίου

Φωτογραφία του Doukas Ilias.

Κόντρα στις ροδίτικες ομάδες Α0 Λουτράκι, Πέλοπας Κιάτου και Ζευγολατιό



http://www.xxsports.org/wp-content/uploads/2017/10/rodos-goal2.jpg 
Με την 14η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα στους «νοτίους» ομίλους της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Στον 6ο όμιλο ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στο πρωτοπόρο Εθνικό και την Προοδευτική, που  τον ακολουθεί  ένα βαθμό πίσω.   
Την ίδια στιγμή δύσκολες μάχες στην Κορινθία  δίνουν  Ιαλυσός και Ρόδος κόντρα στον ΑΟ Ζευγολατιό και ΑΟ Λουτράκι, αντίστοιχα, ενώ ο Πέλοπας Κιάτου αντιμετωπίζει στη Ρόδο τον τοπικό Διαγόρα. 

Η 18η αγωνιστικη στη Β΄κατηγορία Κορινθίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgreXeMMbQDk3H3VwPJY39zMFpTMAvTaKM7ThJ9c-QGC4SxZUm8ZrnfIo8w_dibaDiWt5KBz4WCtxMxJbP4Xnrw7zYU55VD8aodo3stGpKOIkqWp6NSOEuPiQzY_ZHaEjsb_X1Mk-NHCLI/s1600/P1110727-1.jpg 
Με τη 18η  αγωνιστική συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο ( ¾ -2-18 στις 15:00) το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας. Η αυλαία της αγωνιστική ανοίγει, αύριο Σάββατο, με τους αγώνες  του Ολυμπιακού Λουτρακίου με τους Αγίους Θεοδώρους, ενδιαφέρον γειτονικό ντέρμπι που γίνεται στο γήπεδο Λεχαίου  και  της  ομάδας των Ταρσινών  με τον ουραγό Κύψελο την ίδια  .ώρα στο Ζευγολατιό.  
 Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή, όπου ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια υποδέχεται εντός έδρας  τον ‘Αρη Βοχαϊκού, την στιγμή που οι  Σαρωνικός, Πανευρωστινιακός και Ατρόμητος Χιλιομοδίου μάχονται εκτός έδρας κόντρα σε Περαχώρα, Αστέρα Κορίνθου και Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, αντίστοιχα.
Δύσκολες εξόδους έχουν Λυκοποριά και Ποσειδών Κ. Βρύσης κόντρα σε Θύελλα Κ. Διμηνιού και Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, αντίστοιχα.

 Η  18η αγωνιστική
Σάββατο 3/2/18, 15:00 
Ταρσινά '97
-
ΠΑΣ Κύψελος
ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
Αγ. Θεόδωροι
 
Κυριακή 4/2/18,  15:00
ΑΟ Περαχώρας
-
Σαρωνικός Γαλατακίου
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
-
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Αστέρας Κορίνθου
-
Πανευρωστινιακός
Θύελλα Κ. Διμηνιού
-
ΑΟ Λυκοποριάς
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
-
Ποσειδών Κ. Βρύσης
ΠΑΣ Κλένια
-
Άρης Βοχαϊκού