Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Η… κομμουνιστική προσέγγιση του σκανδάλου Novartis, δια στόματος Κουτσούμπα


Με ιδεολογικά κριτήρια επιχείρησε να προσεγγίσει το σκάνδαλο της Novartis ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για τα μονοπώλια και την καπιταλιστική λογική των εταιρειών στον χώρο του φαρμάκου, ενώ εστίασε και στον ρόλο της Αμερικής στη διερεύνηση του σκανδάλου.

Φώφη Γεννηματά: Και σκάνδαλο υπάρχει, και σκευωρία…

Διμέτωπο άνοιξε η Φώφη Γεννηματά από βήματος Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Novartis.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής επεσήμανε με νόημα ότι το σκάνδαλο της Novartis είναι υπαρκτό, και άφησε αιχμές για τον

Βενιζέλος για Novartis : Το βαθύ κράτος στεγάζεται και πάλι στη Δικαιοσύνη


 
Εντονα φορτισμένος εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis. 
«Χαίρομαι που στην υπόθεση αυτή που αφορά το υπουργείο Υγείας βρήκατε μια θέση και για μένα παρότι που δεν μπόρεσε ο ένας από τους μάρτυρες που ψέλλισε το όνομά μου να αφηγηθεί μια σκαμπρόζικη ιστορία, μια ιστορία βαλίτσες και φακέλους», τόνισε ο κ. Βενιζέλος. «Πολύ μίζερη η αναφορά στο

Κορυφώνεται η πολιτική κόντρα στην Βουλή για την υπόθεση Novartis

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/02/vouli-500-1.jpgΜε αμείωτη ένταση συνεχίζεται στην Βουλή η συζήτηση για την Novartis και την προανακριτική επιτροπή.
Φύλλο και φτερό έχουν κάνει μέχρι στιγμής την υποτιθέμενη δικογραφία όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και μόνο από αυτά ακούγονται επιχειρήματα και δίνονται αποδείξεις για το τι συνέβη πραγματικά και γιατί όλη αυτή η ιστορία είναι κατασκευασμένη και δεν έχει κανένα ίχνος αλήθειας.

Λοβέρδος για Novartis: Τη δική μου φωνή δεν θα μπορέσετε να τη φιμώσετε Ακούτε, άθλιοι συκοφάντες;

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/02/loverdos-500.jpg
«Προειδοποιώ τον πρωθυπουργό και του υπενθυμίζω ότι τη φωνή μου, τη φωνή που στάθηκε απέναντί του σε όλα τα θέματα αυτή την τριετία, έντιμα αλλά σκληρά, τη δική μου φωνή είναι ελάχιστος για να μπορέσει να την φιμώσει» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράστασης και πρώην υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης το διάστημα 09.2010-05.2012, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Είμαι σήμερα εδώ σε καθαρτήρια αποστολή και σας παραδίδω αμέσως αυτούς τους ψευδομάρτυρες. Το πρόβλημα εντοπίζεται ότι καταθέτουν ασυνάρτητα και

Σαμαράς για Novartis: Θα σας νικήσουμε και στο τέλος θα λογοδοτήσετε


«Δεν ήλθα να απολογηθώ, ήλθα να καταγγείλω», είπε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή και ακολούθως εξαπέλυσε συνολική επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι «αυτό που συνέβη είναι η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία από συστάσεως ελληνικού κράτους».
«Δεν είναι κυρίως ο θυμός που νιώθω, είναι η βαθιά ανησυχία για το πού οδηγείται η χώρα και ο κατήφορος αυτός να σταματήσει», είπε ο κ. Σαμαράς και

Το καρναβάλι Ευρωστίνης 2018 ... πέτυχε. Εμπρός για ένα ακόμη πιο τρελό,ξέφρενο,φαντασμαγορικό και βελτιωμένο καρναβάλι το 2019.

Φωτογραφία της Nana Asima.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 2018

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συμμετοχή σας στο καρναβάλι Ευρωστίνης ως καρναβαλιστές και ως θεατές.Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για τη στήριξή του τόσο στη διοργάνωση όσο και στην κάλυψη του ήχου.Ακόμη ευχαριστούμε τους χορηγούς του καρναβαλιού , καταστηματάρχες και ιδιώτες του Δερβενίου και των γύρω περιοχών.

Φωτογραφία του Doukas Ilias.Ευχαριστούμε τον Γεώργιο Κορδούλη και την Ελένη Ζιοζώκου για την υπέροχη  παρουσίαση. Ευχαριστούμε και όλους τους «αφανείς ήρωες» που αφιέρωσαν αρκετές ώρες εθελοντικής εργασίας , αποτέλεσμα της οποίας ήταν το θέαμα που παρακολουθήσατε και ελπίζουμε να απολαύσατε. 
Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν παραλείψεις και υποσχόμαστε ένα ακόμη πιο τρελό,ξέφρενο,φαντασμαγορικό και βελτιωμένο καρναβάλι για το 2019. 
Με εκτίμηση 
Η Καρναβαλικη Επιτροπή

Σάλος στη Βουλή από την απίστευτη αθλιότητα της Χριστοδουλοπούλου (Video)


Σε μα απίστευτη λεκτική ακρότητα προέβη η Τασία Χριστοδουλοπούλου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής η οποία θα διερευνήσει τα καταγγελλόμενα αδικήματα εναντίον δέκα πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis.
Ο βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου ζητούσε να λάβει το λόγο για να τοποθετηθεί επί της διαδικασίας για το αν είναι σωστό να στηθούν μία, δέκα ή

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡ»ΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ NATURA 2000

Σχετική εικόνα
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σ.Π.Ο.Α.Κ., ο Δήμος Κορινθίων, o Δήμος Ναυπακτίας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου, οι oικολογικές οργανώσεις ΑΛΚΥΩΝ, ΠΑΝΔΟΙΚΟ, Οικολογική Κίνηση Πάτρας και ο Σύλλογος Παράκτιων Αλιέων Ναυπακτίας και Περιχώρων, συνδιοργανώνουν τις κάτωθι εκδηλώσεις ενημέρωσης για την ένταξη του Κορινθιακού Κόλπου στο

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ Δήμου Τρίπολης-Ύπατης Αρμοστείας για το πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο στην Τρίπολη

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ Δήμου Τρίπολης-Ύπατης Αρμοστείας για το πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο στην ΤρίποληΗ Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.) σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης ανακοίνωσαν στις 20/2/2018 την υλοποίηση του προγράμματος φιλοξενίας αιτούντων άσυλο σε διαμερίσματα στην πόλη της Τρίπολης, προσφέροντας στέγαση και υποστηρικτικές υπηρεσίες σε συνολικά 300 πρόσφυγες.
Οι θέσεις προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων σε 50 διαμερίσματα στην πόλη της Τρίπολης, είναι η πιο πρόσφατη επέκταση του προγράμματος ESTIA – Πρόγραμμα Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και υλοποιείται σε στενή

Το μεγάλο ατού τους ήταν πάντα ο εθνικός διχασμός

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Αυτό που ο κ. Τσίπρας προσπαθεί απεγνωσμένα να πετύχει όλα αυτά τα χρόνια της αλλοπρόσαλλης εξουσίας του είναι να θέσει εκτός μάχης αυτό που ονομάζει «παλιό πολιτικό σύστημα».
Για να συνεχίσει να κυβερνά ανενόχλητος, ως μοναδική εναλλακτική λύση.
Το προσπαθεί είτε δια της προπαγάνδας, με λέξεις και με ψέματα δηλαδή, είτε αναζητώντας «αποδείξεις» για σκάνδαλα και στήνοντας εξεταστικές και άλλες επιτροπές.
Προσφέροντας ουσιαστικά στον λαό θεάματα και διεξάγοντας έναν βρώμικο πόλεμο, προκειμένου να εξουδετερώσει όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους δια

Άγριο «ξύλο» Κουσουλού στον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ για την υπόθεση του μικρού Παναγιώτη (video)


Τον δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Τσολάνα, που δίνει «μάχη» για τη ζωή και χρειάζονται οικονομική βοήθεια έτσι ώστε να μεταβεί το παιδί άμεσα στο νοσοκομείο Memorial της Νέας Υόρκης για θεραπεία. Ομως η στάση του ΕΟΠΥΥ, όπως εκφράστηκε και δια του αντιπροέδρου, Τάκη Γεωργακόπουλου, εγείρει πολλά ερωτηματικά.